AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kapmak için sıraya girerler
Genelde kimse yanaşmıyor. Beni tanıyanlar iltifat ediyor. Bide mühendislik okumam işimi zorlaştırıyor herhalde
Evet siizn sınıfta ancak erkek vardır 😂
Aynen işin şakası bir yana da kötü izlenim oluşturur muyum merak ettim hem erkek hem kız arkadaş istemiyorum da genelde yalnızım
Neden oluşturacaksın senin tercihin kaçıncı sınıfın
Bu sene 2 ye geçtim
Bana bir akıl versen çok memnun olurum
Neden yalnız kalmak istiyorsun ki
Kendimi geliştirmek için uğraşıyorum mühendislik zaten öyle hani ilk geldiğimde kız arkadaşım olsun istedim ama kendimi uygun düzgün bir kız bulamadım hem güzellik hem karakter olarak kızların bide aklı fikri pislik işlerde ahlaksızlar erkekler öyle gerçi de ben bu yolu seçtim ama bir süre sonra üzülüyorsun yalnız yalnız sürekli
Bunun İngilizcesi var sonra bilgisayar programlssı var günde 2 3 saat gidiyor zaten dersler de olacak boş zamanlarımda spora gidiyorum vucut geliştirme felan
Yalnız da olmaz ama
İşte çıkış yolu bulamıyorum erkekler benim modumu düşürmek istiyor ve çoğu asosyal ben mücadele etmeyi seviyorum da bu kız işine gelince hiçbir şey yapamıyorum
sevgilin de olsun istiyorsun ama
Orta düzey bir kız arkadaş ilişkisi mi yapmalıyım
İstiyorum da istemede sıkıntı yok ta çok salarım diye korkuyorum ve çok sahiplenmekten çünkü karakter olarak bu yapılara sahibim
Anlıyorum da hep eğitime yüklenme biraz aç kendini üniversite demek sadece ders çalışmak demek değil sosyallikte bir parçası
Ona kabulumde doğru kız arkadaşı nasıl bulacağım falan filan mühendislik olduğu için cevrem yok kütüphaneye gidiyorum da yine benzer tipler var hep
Netten bak tanımaya çalış
Ben sana şu kadar söyleyim aşırı yoğun da değilim ama kendimi geliştirmem lazım dediğim konularda ama bu işsiz de olmuyor hep eksiğim hep yarım çok dikkat çektiğimi biliyorum ama basit bir ilişkide istemem
Yani sen üni de tanışıp ciddi düşünüp evliliğe gidecek bir ilişki arıyorsun
Sence sevgili yapmalı mıyım?
Erkekler ile pek samimi olmuyorum zaten de
Güzel bir düşünce umarım bulursun
Yap be bu yaşların bir daha mı gelecek 😇
Tam öyle olmasa da hani iğrençe pislikçe olmasın kızlar çünkü çok iğrenç en azından ahlaklı güzel bir kız olsun böyle ucuz olmayacak ne bileyim illa ciddi düşünmek gerekmiyor da
Dediğin doğru da böyle yaşanmıyor demekki bişeyi yanlış yapıyorum bu da çok sıkıntı yaratıyor
Bu girdaptan çıkmanın en iyi yolu ibadet de o da zorla olmuyor
Ne yapmayı istiyosun
Sence ne yapmam gerekiyor.
Sıkıntı yaşamamın sebepi bu mu
Sevgili yap hemenn bul birini
İşte bulma kapasitem de yok konuşma konusunda iyiyim ama çevremde güzel kız yok üniversitede de normal de de
Ne yapalım o zama aha😂🤭 ona yok buna yok
Harbi yok ama da üniversite de gözüme kestireceğim birini öyle anca
Zor işler ya
Aynen zorda yalnızlık çok canımı sıktı üniversitede de deneyeceğim sanrım tabi bulursam
Biraz bencilmiyim yoksa standartlarım mı yüksek bilmiyorum boyum 188 mesele 170 altı kız bana çekici gelmiyor
Boyun iyi
Bir mesaj atsana instagram hakkında bilgin var kı canımı sıkan bir şey oldu
Son dediğini anlamdım
İnstagram ne
İnstagramda biri benim adımı kullanarak hesap açmış ben bunu nasıl kapattırcam
Onu bilmiyorum
YouTube yaz ordan çözüm bulursun
Teşekkür ederim
Bende