Ben 20 yaşındayım tek başıma yaşıyorum kızım. Tek başına yaşayan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Buda sey gibi oldu birkac kez tekrarlayinca sen aklima gelen :D :
Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor..
Ve temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor;
´Bakire doğdu bir döne,
Bakire yaşadı çok sene,
Bakire öldü fakire,
Temel kızı fadime..´
Mezarcı bu yazı çok uzun bulur ve fazla uğraşmamak için şunları yazar;
´Temel kızı fadime,
Açılmadan iade..´
yani anladik tek basina yasiyorsun ve kizsin 😂 ..06 Yorumla
Soran+1 yılBekaretle ilgili bişey dememiştim halbuki bu kadar boş bir yazı icin bu kadar zahmet etmeseydin kıyamam:)
Soran+1 yılOlsun sen yine de beynini de yorma yazık :))
Soran+1 yılYazdığın yoruma bakacak olursan geri zekalılık senin zirven gibi tatlım ya
En İyi Cevaplar
Bir yıl tek yaşadım ve özlediğim zamanlar geldi aklıma.
En güzelidir güçtür kendine yetebilen insandır
Kimsenin zırıltısını çekmezsin. Başkasının derdini dinlemek zorunda kalmazsın. Kendin geçirsin kimseyle elektrik faturası muhabbetine girmezsin. Yediğinde içtiğinde kendine32 Yorumla
Soran+1 yıl:) gercekten güzel:)
- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılHayatın gerçekleriyle yüzleşme, olgunlaşma, ev iradesini sağlama, kendini hakkıyla keşfetme, etrafını ve olanları iyi gözlemleme, esas yaşamın getiri ve götürülerini görüp oluruna göre adımlar atma ve yuvanı kurma adınada tecrübe sahibi olup insanları kısa zamanda anlama, geçim ehli ve cana yakın, esas doğruları benimseyip, olurunada buna göre bakan bir bayan olacağından eminim.
24 Yorumla
Soran+1 yılAğzınıza yüreğinize sağlık:) tek yaşamak ne çok şey öğretiyor insana:) cok doğru.. Tesekkürler
- +1 yıl
İnsanın içine gelen Allahın verdiği ilham, ince düşünceli olma huyunun nasip edilmesi, zamanında zor fakirlik dönemi geçirmek, hacca gitmek, manevi hassasiyet, iyi bir dert dinleyicisi ve gözlemci olmak etraftaki yaşanılanlara, askerlikte 15 ay, yaşadığım şehir harici 13 ay tek başıma kiraladığım evde yanlız yaşamak, psikolojiye meraklı olmak ve 5 yıl psikoloji sitesinde üye olmak, üniversiteli bay arkadaşlarımın olması, bencil olmamam, gurur ve kibirden uzak bu bahsettiklerimle yaşamımı sürdürmem büyük etken şahsına yaptığım yorumumda.
Cevab mesajı yollama düşünce ve nezaketin, akabinde içeriğindeki anlamlı ve içten saf ve temiz niyetle yazılmış yansımaların için teşekkür ederim.
Allah razı olsun,2 cihandada senden amin, ecmain amin.
Hakkında herşey her konuda hayırlıysa tez zamanda gerçekleşsin amin, ecmain amin.
Soran+1 yılBilmukabele:)
- +1 yıl
İşte : bahsettiğin yaşamının sana zamansal olarak , zamanı ve ifade etmek istediklerini kısa ve öz anlatımla, zamanınıda değerlendirerek yorulmadan yansımanı deniz feneri gibi yansıtıp, zamandan tasarruf ettirişinin bir delili cevabın :).
( '' Bilmukabele:) '' ).
Ayakları üzerinde durabilen bir kızdır. Nice eşinden şiddet görmesine rağmen "ben nasıl tek başıma yaşarım" şeklinde bir endişe duyan bayanlara örnek olabilecek bir davranıştır. Keşke zorunluluğa değil de tercihe bağlı olarak daha da artsa bu durum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki tam olarak tercihe bağlı aslında. Ama doğru bir konuya değindiniz, keske
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
70Cevap
+1 yılZor yani yalnız ve bayan olmak. Ama sen dik yürüyüşünden durusundan dogrularindan asla vazgeçme. Bazı degersiz kişilerin onyargilarina asla aldırma itibar etme. İnsanlarda bu onyargi oldukça herşeye karşı çıkacaklardir. Neden yalnizsin bilemiyorum ama sen kendini bildiğin sürece kim ne derse desin boş...
22 Yorumla
Soran+1 yılKendi tercihim tek yasamak, tesekkürler:)
- +1 yıl
Rica ederim...
sıkıldığını düşünürüm delirircesine sıkıldıklarını düşünüyorum hatta şu anda.. dünyanın en sıkıcı insanlarıdır sanırım. bu nasıl bir soru ya tek başına yaşamak sana göre değil bence evde durma sen çık dolaş bir pet edin kendine falan bak durum kötüye gidiyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha ay acıkcası 2 gece art arda yalnız kalınca triplere giriyorum böyle canım ciddi sıkılıyor, ama başkasıyla yaşamak da istemiyorum. Pet de ciddi sorumluluk be gülüm, evlat gibi. Özgürlüğü severim
Soran+1 yılYapıyorum yahu ama bu saatte cıkarsam deli derler adama😄
Soran+1 yılSpor candır:)
Evine giren çıkan belli olmayan bir kızsan kötü düşünürüm o eve bizde girsek derim, ama işinde gücünde kendi halinde işinde gücünde, okulunda yaşayan biriysen zihin açıklığı iş kolaylıgı der geçerim. Sen yinede çok fazla dillendirme yalnız olduğunu sen herkesi kötü bil iyi çıkarsa bahtına.
10 Yorumla
+1 yılBirey olarak görüyorum.. Candır o.. Tek başına hayata tutunandır.. Başkası değil kendi olandır.. :) Kısacası sevin onları :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSevin bizi! :) tesekkürler
- +1 yıl
Rica ederim :))
Ne var bunda :)
Tek başına yaşayan güçlü bir kadın derim..
Herkes cümbür cemaat ailesiyle mi yaşamak zorunda..
Bende annemle yaşıorum evde ikimiziz sadece annemle ben.
Genelde evde tek olurum :) ohh missss.10 Yorumlane güzel işte kendi ayakları üstünde duruyo güçlü kız derim
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim:) önyargısız yorumlar beni cok mutlu ediyor
- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılNe düşünsek yalan olur :) kötü düşünmüyorum bende yalnızlığı seviyorum hem.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
+1 yılHelal olsun zor zanaat derim. Öyle çok arkadaşım var ve saygı. duyuyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılZaman zaman zor oluyor. Ama toplumsal bir önyargı var nedenini bilemediğim
- +1 yıl
E illaki zor olacak.20 yaşındasın teksin. Önyargı çok fazla var. İnsanlar kendileri 20 yaşında bunu başaramadığı için saldırıyor.
Soran+1 yılSanırım.. Tesekkürler
- +1 yıl
Sana bol şans.
Özgür olmayı sevdiğini düşünürüm kimseye hesap vermek istemediğini hayatta ayakları üzerinde durmayı başardığını düşünürüm.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen de oyle tesekkurler
+1 yılNe düşünebiliriz ki:) Yanlış yollara sapmayın yeterli:)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yıl2o yaşında ve tek başına yaşıyorsa. yeterli olgunluğa erişmiş demektir benim gözümde. olgun bir karakter , kendi kendisini idare edebilen , şımarık olmayan , akıllı bir insan olduğunu düşünürüm.
20 Yorumla
+1 yılKeşke öyle bir imkânım olsaydı fakat durumlar öyle yetersiz ev arkadaşına talim bizimki hayatının kıymetini bil hayalini yaşıyorsun :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) inş sende yaşarsın
- +1 yıl
Allahım duy bu güzel insanın sesini :D
+1 yılTek başına yaşamak zordur bir kız için. Bir ev arkadaşın olsa daha iyi olur. Tabi yaşadığın semt e de bağlı.
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen zor olduğu oluyor
- +1 yıl
Bence bir ev arkadaşı daha iyi olur. Hem başına birşey gelir hastalanırsın falan sesini duyan olmaz
Soran+1 yılTek yaşamanın artıları eksilerinden fazla ama ya, başkasıyla sıkıntı yasAmak istemiyorum
- +1 yıl
Yani o da doğru karışan yok en azından :D
+1 yıl11 senedir tek yaşıyorum.
sen ne düşünürsün?
ayakları üzerinde duran kız candır..10 Yorumlaerkeğin ki kadar zor olmadığına eminim. :)) sonuçta dışarıda arkadaşların var değil mi? :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTabikii
Soran+1 yıl:)) evet o konuda sıkıntı yasamıyorum pek
Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. tek kalmak kötüdür, hasta olsan yanında kimse yok , üzülürüm tek kalanlara
05 Yorumla
Soran+1 yılArtısı eksisinden coktur aslında
Soran+1 yılBazen 2 gece art arda tek kalsam evde canım sıkılıyor:) triplere giriyorum ama tüm arklarım tek yasıyor sıkıldıkca birbirimize gidiyoruz öyle olunca cok sıkıntı cekmiyorum
Soran+1 yılSosyal ortam acısından tam olmuşum aslında:)) tesekkürler
Banyoda düşüp beynini dağıtarak ölsen ancak bir hafta sonra kokuştuğunda seni bulacaklar, birde öyle düşün ^^ Şaka bir yana iyidir iyi bir çok arkadaşının ilgi odağı olursun :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) arklarımda tek yasıyor her dk konusuyorum onlarla ben kokuşmadan bulurlar:)
+1 yılınsanlar sıkmıstır onu hayatta guvencegı kımse yoktur yorulmustur darbe ustune darbe yemıstır o da kendı halınde takılıyodur
12 Yorumla
Soran+1 yılAy bir kızın tek yaşAması için hhayat onun ağzına mı etmeli:) allaha sükür hiçbiri olmadı mükemmel bir ailem ve mükemmel bir hayatım var:)
- +1 yıl
sevındım sennın adına
+1 yıltek basına yasayan kendı ayakları uzerınde durabılen bır kız taktir edilir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Guzel bir sey.. alkislanmali..
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
Kafan rahatsa bosver al mısırını cipsini keyfine bak ev arkadasi her zaman doğru olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok tskler
+1 yılBence eğlenceli, evi istediğin gibi dağıt oh karışan yok eden yok :) Şahsen benim öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılToplayan da sen olunca dağıtasın gelmiyor
- +1 yıl
:) Zevki de orda
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yaparımda koynuna girerim onun diye düşünürüm :D Aile derdi de yok ohh miss. Aman sabahlar olmasın :D :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAklı basında bir kız bir erkeği koynuna almaması için ailesinin baskısını beklemez:)
Cevap sahibi+1 yılŞüphem yok fakat o kızın aklını başından almasınıda bilirim :)
Soran+1 yılKartlarını bu kadar acık oynarsan avcunu yalarsın
Cevap sahibi+1 yılTamam amacım karşımdakini yatağa atmak olabilir fakat onu bir kumar gibi düşünecek kadar da adi değilim :) Ben işimi iyi bilirim, bir birşeyi gerçekten istiyorsam onu alırım. Bendeki taktikleri görsen dudağın uçuklar. :)
Soran+1 yılAman sabahlar olmasın aile derdi yok hheheheehejejej diye bir kıza yaklasmak hic adilik değil haklısın
Cevap sahibi+1 yılO karşılıklı isteğe dayalı birşey canım, zorla değil ya :) En az kendiside benim kadar isteyene kadar ona dokunmam. Fakat isteyenede istediğini vermek lazım değil mi;?
+1 yılaile baskısını kaldırmayan rahat namuslu kendi halinde çılgın bir tip
10 Yorumla
+1 yılne güzel işte en azından yemek yapmayı biliyosundur :))
10 YorumlaZor kız olarak tek yaşamak ama bu ne kadar güçlü olduğunu gösterir bence.
30 YorumlaBende 31 yaşındayım tek başıma yaşıyorum sen benim hakkimda ne dusunuyorsan o :)
10 Yorumla
+1 yılAilesi olupta ayrı eve çıktıysa zengindir ve genellikle burnu havada olurlar yaklaşılmayacak kız tipleri
06 Yorumla
Soran+1 yılAilem şehir dısında, mütevazıyımdır yahu zengin de değilim
- +1 yıl
Mütevazi biri bunu söylemez
Soran+1 yılNe der mütevazi birisi:)
- +1 yıl
Ne biliyim artistik bir laf vuruyum dedim beceremedim :D
Soran+1 yılHahaah olur oyle
- +1 yıl
=) yorgunum ondandır
Gizli Üye(30-35)+1 yılne düşünebilirim ki cesaretli kızmış derim erkeklerde bile tek başına yaşayamayanlar varken :)
20 YorumlaÇok sıkılıyor olurdum aynı durumda sayılırım kız/erkek farketmez
02 Yorumla
Soran+1 yılZaman zamann
Uni. Okuyodur baska bir sehirden gelmistir diye dusunurum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru:)
Soran+1 yılSanırım yapamam baska biriyle ya
Üniversite mi okuyoraun yoksa yurtdışında mi yasiosun
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo tr üniv okuyorum
Soran+1 yılMakarna en sevdiğim! İstanbul
Soran+1 yıl2+1
Olabilir tabi ama çok da iyi dusunmem
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 yasındayım ben de tek yaşıyorum. Bir çay içelim mi cici kız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkmuomusn kız. bn evde anam babam varken bile korkuorm en küçük sese
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen korkuyorum
+1 yılne güzel diyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılDarısı isteyenlerin basınaa
+1 yılyalnızlık güzel ama bir bayan için zor ve cesaret işi
00 Yorumla
+1 yılAyakları üzerinde durabilen.
20 Yorumla
+1 yılİdolümsün bacım
12 Yorumla
Soran+1 yılDarısı basına:)
- +1 yıl
Amin :D
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İmreniyorum param olsa tek yaşarım
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bir gün yaşarsın
+1 yılKimsesi olmayan kızdır
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem var:)
- +1 yıl
Beraber yasanilasi kızdır
Olabilir hayat mücadelesi..
10 Yorumla
+1 yılNe düşünmemizi istiyorsun konu bu aslında.
04 Yorumla
Soran+1 yılDüsünceler isteklere göre şekillense kadınlara hiç önyargı olmazdı toplumumuzda sanırım tüm kadınların birleşeceği ortak payda bu:)
- +1 yıl
Bu konu hakkında tek başına yaşayan kızlar hakkında ne düşünürler kişiye göre değişir. Aslında bunu sende biliyorsun ve kendi ön yargını yaratıyorsun. Çünkü tek yaşayan biriydin kimse bilmiyordu ve düşünmüyorlardı ama şimdi biliyorlar ve düşünüyorlar bu da hoşuna gidiyor :) Canım kıyamam.
Ben mi ne düşünüyorum, ne düşünmemi istiyorsan. ^^ İyi geceler.
Soran+1 yıl:) komik olmus bu biraz.. Maruz kaldığım bazı önyargılar var ve neden onlar var bunu merak edip yazdığım yazı bu aslında kişisel olarak ne düşündüğün Zerre umrumda değil:)
- +1 yıl
Yazsam ne kadar da sevinirdin ama :) Tekrar iyi geceler.
Ayaklarının üstünde durman güzel
10 YorumlaBence bazı tehlikelerin farkina varmasi gerek ir ve
025 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılEdiyorum ama bağdaştıramadım?
Soran+1 yılYok yahu komsularım kimse kimseyi sallamıyor:)) hastalık durumu sıkıntı ama sağlkkcıyım zamanımın çoğu hastanede geçiyor sanslıyım bu konuda
Soran+1 yılSitede:)
Soran+1 yılNeymis merak ettmm
Soran+1 yılSitede derken güvenlikli sitede yasıyorum demek istedim
- +1 yıl
yaa benim bile tahmi edemiycegim pis şeyler eve gelen bir adam kocasinin arkadasi oldugunu soyluyor kadina kadin adama kapidayken bir su getiriyim derken adam içeri girip kapiyi kilitliyor gerisini saymiyorum zatrn sonra eve gelen tesisatçilar felan genç ustalar hiç iyi şeyler olmuyor
Soran+1 yılKocam yokk:) eve tesisatcı gelmesi olayı da hiç yanlıs davranan olmadı allaha sükür:)
Soran+1 yılTesekkürler
Soran+1 yılSorun ne
Soran+1 yılTamam şimdi kendi sayfanda öt
Aile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı. olabilir yaşayabilirsin tabiki
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürella.
118 Yorumla
Soran+1 yılBuyrunn:)
- +1 yıl
Tek yaşamanın en güzel yanı nedir bilirmisin (:
Soran+1 yılBildiğim bir en güzel yan var ama seninki neymis
- +1 yıl
Kalk yerine yat diyen birinin olmaması.
Soran+1 yılGüzel değil bu yahu! Geçen omzum tutulmuş
- +1 yıl
Güzellik anlayışımız farklı demekki, hem sen daha bir battaniyeye bağımlı olmamışsın demekki ben unutuyordum bazen sırtımda bir battaniye olduğunu okadar bütünleşmişti benimle acilen bir battaniyeyle sıcak bir bağ kur.
Soran+1 yılşu an üstümde tam olarak bir battaniye var:) erkekler bu konuda daha savruk davranabiliyor ben haftada bir koltuk cam filan siliyorum koca karı gibi:))
- +1 yıl
Sıkıca sarıl ona sen ona nekadar sıkı sarılırsan oda sana aynı derecede şevkat gösterecekdir (: sanırım çok uzun bir zaman olmadı tek yaşamaya başlayalı zaman geçtikçe temizlik felan hak getire durumuna geliyorsun çünki bunun kız veya erkek olmakla pek alakası yok.
Soran+1 yılEylül ayından beri tekim işte:) zaman geçtikce daha az kirletir oldum galiba arkadaslarda kalma durumlarım çoğaldı da:))
- +1 yıl
daha az kirletme değil o işte piskolojik olarak kirle yaşamaya alışmak :) umursamıyorsun bir süre sonra hele birde o ilk başlardaki biri gelince evimi temiz görsün duygusunu kaybedince tamamen salıyorsun artık :) ısıtma nasıl doğalgaz mı?
Soran+1 yılEvet, yok 3 günde bir temizliyorum en geç 3 günü buluyor yani:))
- +1 yıl
üç beş on gün derken bir bakmışsın bir ay'a çıkmış o süre bıkıyorsun artık ben çok titiz olduğum halde bıkmıştım umarım sen bıkmazsın ne diyeyim:) doğalgazı dikkatli kullan son ödediğim fatura hala kalbimde yaradır bütün eski sevgililerimi unuttum o faturayı unutamıyorum :)
Soran+1 yılKaç ödedin:) bu ay 134 lira geldi, bence iyi..
- +1 yıl
2009 da 450 tl ödemişdim ama haketmiştim ben onu kabul ediyorum tamamen benim itliğimdendi :)
Soran+1 yılNaptn:))
- +1 yıl
ev çok sıcak olunca kombiyi kısmaya erinip camı açardım :)
Soran+1 yılAma sen de ciddi haketmissin:)
- +1 yıl
gençlik, fakirlik, itlik beni bu üçlü bitirdi :)
Bence harika !
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler:)
olabilir , bende çok tek başıma yaşadım
10 Yorumla
+1 yılTek basina yasadigini dusunuyorum
10 YorumlaEn guzelini yapiyon mafa kulagin rahat
10 Yorumlatek basına yasadıklarını düşünüyorum.
10 YorumlaTek başına yaşayan bir kız olduklarını düşünüyorum
10 YorumlaCesaretli olduklarını düşünürüm :)
10 YorumlaEski sevgilim de tek yaşıyordu :-\
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek başına yaşayan bir kızla hemen sevgili olurdum
Boş ev arama derdimiz olmazdı14 Yorumla
Soran+1 yılHiçbi sevgilim evime gelmedi:) boş ev arayan abazalarla sevgili olmadım ya da
Cevap sahibi+1 yılSenin evine gelmeye bilir ama başka birine giderler
Ben çok isterim boş evi olan bir kızla takılmayı
Evin den çıkmazdım
Soran+1 yılAbazasın ondandır
Cevap sahibi+1 yılAbazan değilim , ne alakası var?
Benim istediğim şey bir ihtiyaç
Karşımda ki kız da istiyorsa niye o boş evi kullanmayayayım? O ev den çıkmam
+1 yılNe düşünmemizi istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim bişey yok
Gel bence biz seninle evlenelim. d
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden:)
Soran+1 yılAhahaaj hayırlısı be gülüm
Tek basına hayat zor helede yasamak
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden:)
Soran+1 yılGüvenlikli sitedeyim bide onlar heryerde var malesef.. Ailem sehirdısında ama yakın özldikce gidiyorum:)
cogu erkegin hedefi olmustur
022 Yorumla
Soran+1 yılÖyle erkekleri cevremde barındırmıyorum:)
Soran+1 yılGüvenlikli sitedeyim sıkıldıkca arklarla birbirimize geliyoruz
Soran+1 yılOkuyorum sehir dısında
Soran+1 yılArkadaslarımın da cogu tek yaşıyo, yani gelsinler kalsınlar okey de birlikte yasamak öyle kolay bişey değil
Soran+1 yılDoğulusunuz sanırım:) ailem pek oyle değil ama farklılıkları severim:) kıymetini bil
Soran+1 yıl:) benim ailemin beni korumadığını nerden cıkardınız? Allaha sükür babamın elini bir kez omzumda hissetmediğim bir an olmadı:)
Soran+1 yılAilem pek oyle değil derken sokağa cıkarken yalnız bırakırlar manasında dedim:)
Soran+1 yılFareden korkmam:)
Soran+1 yılTek korktuğum hayvan kuş:D
Soran+1 yılYok korkmam
Soran+1 yılFare zaten giremez, böcekten neticede benden kücük bir canlı öldürürm gider
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem