Şimdi yavru hanım sürekli kurban olduğunuz beyefendiyle konuşmanız hep kısır döngüye girmiş. Çünkü ikiniz de birbirinizin ne yaptığını sormaktan başka bir şey konuşmaya gerek duymamışsınız. Gerçekten merak ettiğiniz başka şeyler yok mu yavru hanımefendi? İnsan sevdiği kişi hakkında her şeyi merak eder ve sorar. Kimlerle muhatap oluyor, neleri sevip, sevmiyor, hobileri ve fobileri neler vs. bunları öğrenmek gerekiyor. Konuşmaya bakılırsa ilişkiniz henüz çok yeni, sohbetin dönmesi ve birbirinizi daha iyi tanımanız adına az önce yazdığım konular hakkında birbirinize sorular sorabilirsiniz. Daha çok mesajlaşmak yerine telefonda konuşmayı veya yüz yüze görüşmeyi tercih edebilirsiniz. Ancak tavsiye ettiğim şekilde sağlıklı iletişim kurabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl oldu tanışalı ve sürekli konuşuyoruz ama artık böyle 🙄
En İyi Cevaplar
+1 yılAnladığım kadarıyla bu kişi sadece sıkıldığı zamanlarda sana yazıyor çünkü konuşmak isteyen gerçekten bunu isteyen biri zaten geç cevap vermez ya da çevrimiçi olup sana yazmamazlık yapmaz seni görmezden gelmez. Aldattığını bile düşünebilirsin çünkü seni sevmediği , sana saygı duymadığı açıkça ortada. Seninle ciddi bir düşüncesi yok sadece elinin altında ol istiyor. Sana tavsiyem bu kişiyle konuşmayı kes çünkü böyle devam ettikçe öz güvenini , öz saygını yitireceksin ve ona bağımlı olmaya başlayacaksın. Eğer bunu fark ederse senin için çok daha kötü olabilir sevgili dostum.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Senin de ondan bir farkın yok.
Sen biraz daha farklı yaz ne konuşmak istiyorsan sen yazıyorsun oda aynı şekilde cevap yazıyor. Sanaldan bu kadar sürmesi bile büyük başarı.
Sürekli bu şekilde olmayacağını ciddiyeti olmadigi için bitmesi gerektiğini ama senide üzmek istemediğini düşünelim.
Sizinki alışkanlık olmuş sevgi yok ilerisi yok hayatınızda biri yok ama mesajlaşmak iyi geliyor. Sevgilin ile konuş rahatsız olduğunu söyle kendiside rahatsız ise iyi değilse son demektir00 Yorumla
Her zaman iletişim içerisinde olur iseniz o zaman konuşacak bir konu olmaz. Her zaman mesajlaşmayın ikinizin de özel bir hayatı var o hayata biraz odaklanın ve birbirinizi özleme fırsatı verin. Her zaman mesajlaşma nasılsın diye sorma gibi kısır döngüye girer iseniz tek tük cevaplar alır ve o şekilde ilerler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu tip durumlarda eğer karşımızdakine rahatsız olduğumuz veya istediğimiz bir konuyu söylemezsek, o zaman hiçbir zaman zaten o güzelliklere ulaşamayız. Yani siz anladığım kadarıyla bir beklenti içindesiniz ama belli ki siz söylemeden bu beklentiyi anlayamayacak. Yani yorumlardan da okuduğum kadarıyla sanaldan tanıştığınız biri olduğu için birbirinizi zaten göremiyorsunuz veya duyamıyorsunuz. O yüzden ikiniz de ayır evlerde ve dört duvar arasındasınız. Jest ve mimiklerle de bu konudan dolayı sıkıntı çektiğinizi hiçbir şekilde anlayamayacaktır. O yüzden bu konudan muzdarip olduğunuz için sizin bunu dile getirmeniz gerekiyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAçıkçası monotonlaşmış bir ilişki :) ama sevgi varsa tabii ki çözüm araman güzel. Başka şeylerden konuşmayı dene. Saçma sapan da olsa bambaşka konular aç. Birlikte daha fazla bir şey paylaşmalısınız ki, konuşacak konu olsun. Umarım düzeltirsiniz bu durumu. Veya her gün yazışmayı/konuşmayı bırakın bazen bir iki gün ara vermek de güzel oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. 3 yıl olmuş sanaldan tanışmışsınız ve sadece bir kere buluşmuşsunuz..
Seninle zaman geçiriyor sadece..10 Yorumla
+1 yılyani peki mesajlar dışında telefon görüşmesi vs vs yapıyor musun?
günün nasıl geçiyor filan gibisinden
hepsi bu kadarsa yani bir ilişki kalmamış gibi zaten bitmiş
bitmiş olan bir şeyi de neden böyle diye sorgulamak biraz tuhaf bence..010 Yorumla
Soran+1 yılHayır arama görüşme hicbisey yok sanaldan tanıştık zaten öyle ciddi bir ilişki değildi öyle konuşuyorduk yanı
- +1 yıl
öylesine konuşmanın böylesine mesajlasması olur o halde:)
Soran+1 yılYa napmam gerekiyor peki konuşmuyorm görüldü atıyorum neden yazmiyorsun unuttun mu beni diyor
- +1 yıl
konuşmak istemediğini söyle..
Soran+1 yılAma ben onunla konuşmak istiyorum :(
- +1 yıl
o zaman daha fazla konuşmak istediğini söyle
Soran+1 yılBen söylemem konuşmak istiyorum ama kendime bu saygısızlık yapmam o nasıl davraniyorsa bende aynı şekilde davranırım evet seviyorum ama ben bişey kaybetmem umrumda bile değil sadece napmak istiyor onu anlamıyorum
- +1 yıl
bir adım atsan ima etsen tepkisini öğrenirsin
bu şekilde devam edecek yoksa..
Soran+1 yılBen soruyorum geç yazıyor çevrimiçi oluyor ama mesajima cevap vermiyor nereye kadar gidecek bakalım
- +1 yıl
benimle konuşmak istemiyorsan söyle diye sor direk
+1 yılBir birinizin ne yaptığını sormaktan başka bir şey konuşmuyorsunuz ki, buna sevgili bile denilmiyor. En temiz çözüm ayrılık, buna ilişki deyip hala sürdürmeniz de ne bileyim.
00 Yorumla
+1 yılBak sana söyliyim bu durumun tek açık ve net bir cevabı olabilir seni umursadığını zannetme çünkü umursamıyor seni umursayıp önemsemiş olsaydı merak ete duygusu olur ve senin nerde oldugunu ne durumda ve Şu an ne yaptıgını sorgulardı ama sen maalesef seni üzmek istemem ama onun icin sıradan birisin onun ilgisini asla çekmiyorsun ilgisini çekseydin yanında olurdu bu deidklerin altına imza bile atarım o kadar net söylüyorum
00 YorumlaSohbet edemediginiz insanla ömür geçmez. Seviyor olabilirsin ama bu uyumlu olduğunuz anlamına gelmiyor. Evlenince bile sohbetiniz bundan pek de öteye geçemez, şunu soyliycem, eğer sohbet ederken vaktin nasıl aktığını bilmediğin ve konuşurken konu bulmaya çalışmadan konular kendiliğinden ortaya çıkıyorsa, saatlerce konuşsan yinede konuşcak birşeyler bulabiliyorsan bu adam seninle uyumludur. Böyle değil se , tek sohbetiniz bu olur
00 Yorumla
+1 yılKonuşmanız sadece bundan ibaretmi iki arkadaştan bir farkınız yok gibi konuştuğun çocuk konuşma özürlü heralde sadece günaydınla kolay gelsinle ilişkimi olur bu şekilde ilerleyemezsiniz fazlada sürmez biter zaten hiç yazmasın daha iyi böyle kısa kısa cevaplar verceğine ben olsam konuşmazdım daha soğuk gibi bunla ilişki ilerlemez
00 Yorumla
+1 yılBiraz birbirinizi özlemeye fırsat verin.
Ne yapıyorsun
Yemek yapıyorumSenÇalışıyorumSen Oturuyorum Sen Kalkıyorum Sen 🤦♀️ Muhabbet tıkanır böyle00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bir şey yapmana gerek yok bir konuşma sürekli böyle ise zaten bitmeye mahkumdur. Ha 2 gün erken ha 2 gün geç.
00 YorumlaBu nasıl bi ilişki yaa. Hiç mi birbinize anlatacağınız bişey yok. Günlük hayatınızda ne olup bitiyor onu konuşun. Konuşacak bi olay yoksa onunla ilgili başka soru sor. ya da o sorsun. Böyle ilişki mi yürür. Yanyanayken ne konuşuyorsunuz? 🙄
11 Yorumla
+1 yıleğer rahatsız oldugunu belirtmezsen o bunu bilmeden böyle devam eder.
eğer sen görüldü attıgında neden yazmıyorsun unuttun mu beni gibi şeyler söylüyorsa evet yazmak istemedim diye pat diye söyleyin ona afallasın kalsın. ben seninle aynı şeyleri mesajlaşmak istemiyorum, senin sesini duymak yüzünü görmek istiyorum diyin.
sanal ilişki ne ya.02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim hepsini konuştuk anlaştık her şey yoluna girdi şimdi ne yazsam bilemedim😂😂
Napiyorsun desem oda sabahtan beri laf sokuyoruz birbirimize en sonunda hallettik- +1 yıl
halletmenize sevindim :):) sürekli her dk konusmak zorunda değilsiniz, birbirinize zaman tanıyın ki ortaya konusacak konular çıksın.
+1 yılKlasik uzaktan ilişki yazışması bir de her gün konuşur bu kişiler tabi böyle olur. Normalde sıkıcı tipler değilseniz konuşma sıklığını azaltın düzelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl azaltalim
- +1 yıl
Her gün konusmak yerine 2-3 günde bir konusmak gibi. Yine de heyecam kalmamis sizin iliskide kurtarmak zor, hic sanmıyorum.
Ben okurken sıkıldım. Siz nasıl yaşıyorsunuz bunu.🙂 Br kere ben bu günaydın mesajlarına ayar oluyorum.. Uyanır uyanmaz bu ne iletişim hırsı. İçinize kapanın biraz 🙂
10 Yorumla
+1 yılSamimiyetsiz geldi, bende sevdiğim çocukla fazla konuşamıyorum çünkü işi oluyor genelde. Ama böyle bitanem tatlım yavrum falan sevmem, arada bir olur ama her cümlenin sonunda da denmez yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılMiğdem bulandı. Bunu açıkça söyleyemezmisin çocuğa karşı. İşte ben böyle konuşmalar istemiyorum tek cümle ile günü kapatıyorsun tarzında.
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylerim ama bahanesi hep hazir çalışıyorum yoğunum diyecek biliyorum
Soran+1 yılHalbuki öyle değil işi çok rahat ne zaman isterse yazar
- +1 yıl
Şöyle söylim bende çalışıyorum ve sanayideyim etrafımda onlarca kamera var ama bu ona vakit ayırmayacağım anlamına da gelmez sana fazladan bir dakikayı bile çok gören kişi seni değerli hissetmiyordur. Ve akşamları da yazmadığı belli akşam çalışmadığını düşünürsek.
Adamın konuşması yoldan geçerken tanıdık görürsün ayaküstü sohbet edersin ya aynı onun gibi :D
20 Yorumla
+1 yılNiye her cümlenin sonuna bir sevgi sözcüğü? Vıcık vıcık ilişki ben hiç sevmem.
20 Yorumla
+1 yılDevam ettirmekmi istiyorsun? Knk motor bozulmus araba gitmiyor mk soyle bir kac kisi ittirsin baska turlu yurumezz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
+1 yılUyumsuzlukla alakalı tamamen bosa zaman kaybetme ruh eşini buldugunda bunlarla bosa zaman kaybettiğini anlarsın
00 Yorumla smmfjemmf güldüm kusura bakma ama maalesef bir süre sonra böyle oluyor yaa, ortak hobi bulmanız lazım.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin bir kızla nasıl konuşulur ve sohbet edilir bilmiyor. Ben kızlarla konuşurken güzel sohbetler çıkartabiliyorum :)
00 YorumlaBenim tek gördüğüm 😂
https://www.youtube.com/embed/SgfNgQjADGk00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir zaman sonra öyle olur, gayet normal. Artık konuşacak konu bulamıyorsunuz, böyle olması çok normal
00 Yorumla
+1 yılikinci günde hali yıkıom deseydi cok gülerdim laskdjfşalsdf
02 Yorumla
Soran+1 yılKoltuk ve halı yıkamada çalışıyor
- +1 yıl
tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı sıkıcı bu ne abi bizde zaman yetmiyor şakalar havada uçuşuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNe konuduyordunuz ya az fikir ver
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım arkadaş günaydın ve ne yapıyorsundan başka bir şey bilmiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır eskiden çok konuşurduk sanaldan tanıştık 1 kere buluştuk 3 yildirda konuşuyoruz
- +1 yıl
Sıkılmıştır belki ya da başka konuştukları da vardır konuşmayı fazla sürdürmek istemiyordur
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ve mesajina görüldü atiyorum neden yazmiyorsun diyor konuşmak istemese yazmazdi
- +1 yıl
Kendisi de görüldü atıyor ona bakılırsa. Aman bırak onu keyfini mi beklicen hep
+1 yılVıç vıç.. bu nasıl konuşma ya? Vallahi iğrendim. 😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç sormaya
- +1 yıl
Yorumları okudum da simdi. 3 yıldır tanışıp konusuyorsunuz ama sadece 1 kere mi bulustunuz? Neden?
Soran+1 yıl18 saat yol var aramızda
- +1 yıl
Ama sonucta 3 yıl olmuş. Uzun bir süre. Gercekten bulusmak isteseydiniz elinizden geleni yapıp, bir şekilde zaten bulusurdunuz. Bence cok hatta hiç bulusmadığınız, görüşmediğiniz için sohbet ilerlemiyor.
Soran+1 yıl1 kere buluştuk sadece
- +1 yıl
Evet, gördüm. Dediğim hala geçerli. Neden ayrılmıyorsunuz?
+1 yılBu ne ya? Arkadaş gibi. 😀 İlişki diye bir şey kalmamış. Hitaplara bak, öleceğim şimdi.😀
00 Yorumlabari filim falan anlatın bir birinize bu nasıl muhabbet hiç güleceğim yoktu :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Monotonlaşmış bir ilişki. Konuşacak bir şey kalmamış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. iyide sende konu açmamışsın ki !
ne biliiim bi kavga bile çıkmamış ama heyecanda yok.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBöyle bir kişiyle iletişimi kesin bence. Monoton ve oldukça sıradan..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yılda sadece tek buluşma ile ne bekliyorsun. Nasıl uzamış 3 yıl hayret...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim başımda da vardı böyle biri ayrıldık olmadk yani, selam nasılsın dan ileri gitmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılee bende görüldü atıyorum diyorum belki konuşmak istemiyor sonra geri yazıyor neden yazmiyorsun bana diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından gğnaydın diyen var nankörlük etme bizde oda yok
00 Yorumla bu nasıl ilişkidir ya. Google robot bile daha yaratacı şeyler söylüyor 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. ya çok yoğun ve yorgun ya da çok odun ve öküz :D
20 Yorumla
+1 yılBöyle mesajlaşma mı olur sevgili arasında 🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olur peki
Bu hayatın heyecanı meycanı yok yow
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılVar bi hayalimiz kahdjs
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hayali
- +1 yıl
Böyle ilişki işte var ama yok 😂
Lan çok iyi ahahahajkabfaj
00 Yorumla
+1 yılSevgili misniz yani siz? 😀
00 YorumlaKonuşmak istediğin konuyu aç.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılilişkiniz uzak mesafe mi?
00 Yorumla monotona bağlamış :D kaç yıldır böyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBune böyle beee iğğ cıvık cıvık
00 Yorumla koyu muhabbetiniz varmış 😂
00 Yorumla
+1 yılPaşam yavrum sultanım bu ne böyle ya
00 YorumlaOkurken sıkıldım ya bu neeeeg
00 Yorumlaıyy cıvık cıvık, yapmayın ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. vıccık vıccık olmuş o ilişki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbete bakın. Ergen desen ergen bile değil...
00 Yorumla
+1 yılKodumun ergenleri ilişkiden soğuttunuz lan
12 Yorumla
Soran+1 yılNe ergeni ikimizde 26 yaşındayız
- +1 yıl
Daha kötü desene durum vıcıklaşmışsınız mk
Ayrılık çanları
19 Yorumla
Soran+1 yılGörüldü atıyorum neden yazmiyorsun diyor ayrılmak istese yapmazdı bence
Soran+1 yılBiz 1 yıldır böyleyiz
Soran+1 yılHayır ya çok iyi biri hemde güvenilir o kadar zamandır konuşuyoruz bana bı saygısızlığı olmadı sanaldan evlilik olmaz öyle takılıyoruz bizde ama neden böyle bende anlamıyorum
Soran+1 yıl1 kere görüştük
Ne kadarlık ilişkinn
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl sanaldan tanıştık 1 kere buluştuk
+1 yılAa ben 🤦♂️
10 Yorumla
+1 yılKusmukumsu
10 YorumlaDaha ne olsun :D
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma.
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi