Bir çocukla nişanlandım görücü usulü distn iyi duruyor. ben arıyorm hep arayan benim merak eden mesaj atan annesine dediğimde kardeşim sonra açılır. Onu sen aç dedi bende iyi ben ariyim ozaman dedim arkadaşlar ben arıyorum tel. Açmıyor sözde sesizde oluyormus tamam dedim gene mesaj yazıyorum 2 saat sonra dönüyor ben kalp li emoji atıyorum onda hiç kalp atma yok geçen abisinin yanına gitti şehir dışına gitmeden aradım havaalanina giderken açmadı tel tamam dedim yazdım havalanindayim falan yazdı neyse gitti ertesi gün yazdım napiyorsun nasılsın cevap yok aradım açmadı aradan 4 saat geçti aradım açmadı akşam aradım açmadı yemin ederim 5 kere aradım en son yazdım niye acmiyorsun bı telefon açmak bı mesaj yazmak bu kadar zor olmamali sana dicek laf bulamıyorum dedim okudu mavi tık yaptı cevap yok. Sonra abisinden sonra babanesinin yanına köye gidicekti gotmis haberim yok bana tel açmadığı için. Köyde de tel. Çekmiyor 5 gün ordaydi annesine dedim hemen bize de açmadı bize de açmaz uçak tan indiginde bizim de haberimiz yoktu telefonla konuşmaz bizlede dedi. gene ben yazdım köyden dönünce napiyorsun diye aradı abinde niye açmadın abimin çocuklarındaydi tel. Dedi uzatmadim hayret şok akşamları 9 da bir kere aramaya başladı. Arkadaşlar bir kere konuştuğumuz için çocuğa ulasamadigim için heran yarım saati buluyor konusma çünkü bir kere konuşuyoruz günde annesine bu kızda ne çene var yandım bendiyormuş bende suç var mı çok mu konuşmuş oluyorum gerçekten. Bende suç varsa yazın geldi gezdik ertesi gün akşam napiyorsun yazdım cevap yok sbaah oldu napiyorsun iş te molaya çıktın mı dedim yok dedi bana isteyken teli hiç almiyorum elime demiştin dedim arada alıyorum dedi akşam aradim açmadı bı yarım saat sonra aradım açmadı aradım çıkmadın misaitt değilmişin dedim iyiyim sen nasılsın yazmış bnaa brnde müsait değilmişin yazdım evet demiş nerdesin dışardamisin dedim evet ded size yemin ederim o saatte o hayata dışarı çıkmaz dışarı da değilmiş disardayim dedi napiyorsun bu saate marketler kapalı dedim geziyorum dedi tekmi dedim yok ben sana şey dicem ben senin çok zittinim sen ne düşünüyorsun merak konusu falan dedi bned e daha güzel bir kişi merak ediyor dedim güzel değil dedi bende merak eden ben oluyorum ama telefon acmiyan sensin merak etmez mi insan dedkm sşuan dışarı değilsin ben canım değilim nasıl anlarsan anla demiş bu ne demek nasıl anlar san anla ne demek dedim sende bana yalancı diyorsun dedi aç arıcam biryere geç neredeysen dedim yarın arıcam dedi annesini aradım oğlun bu satte disaridaymis bana tuhaf konuşuyor telefon açmıyor diye annesi aradı anninda açmış annesi bu arada yazliklarinda anne evde yatıyorum demiş kıza niye öyle dedin deyince inanmasın bilmiyormu evde olduğumu demiş mesja attım anne ne böyle demişsin diye yarın arıcam dedi üstünden 7 gün geçti ne arama ne mesja var bende aramıyorum kaldı böyle sizce ben napiyim nişan atiyimi atmiyimi sizce napiyim ben gerçekten bende mi suç var anlamıyorum ben gerçekten
Güncellemeler
+1 yıl
Görücü usulü ailesinin zoruyla diyenler tamam beni sevmiyor aile zoruyla ama görücü usulü olduğu iicn ben ona sordum nişan dan önce ailenin zoruyla oluyorsa istemiyorsan bu defter açılmadan kapansin dedim yok ben cocukmuyum dedi kimseye ben zorla yuzuk taktirmadim onun yüzünden maddi manevi emeklerine yazık oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer