Sizce nişanı bozmalimiyim?

Arkadaşlar nişanlim la ilgili soru sormak istiyorum ben nisanlandim bu çocukla evet çekingen utangaç olduğunu bilerek nisanlandim annesi bana dedi ki önce den de sen ara hep sen yaz o çekinir utangaç o sonra açılır tm dedim hep yemin ederim arayan ben oldum yazan da aynı şekil de hep Altan alanda bir kere mesaj yazdım WhatsApp Tan gördü mavi tık yaptı aradım iki kere açmadı neymiş uykusu gelmiş ondan açmamış tamam dedim gene bı iki kere de ben yazınca internetti ni kapati beni anlamicak sandı heralde gene tamam gene ben yazıyorum gene ben arıyorum onu su 4 gün önce ablasına gitti dedimki uçaktan inince yaz bana tamam dedi tabiki yazmadı öbür akşam yazdım ben ona geri dönmedi ertesi gün sbaah iki kere aradım açmadı yazdım internetti ni kapattı direk yazdım sen napmaya çalışıyorsun sana dicek kelime bulamıyorum artık kaçıncı ariyisim dedim aradan dört saat sonra yazdığı kelime ben seni sonra ararım aradan dört günü geçti tabiki yazmadı ne de aradı anneme ben demiyordum dedim nane hep ben yazdım diye havalandimo bu occuk dedim annemde annesini ariyim dedi anlatı annesine kız arayınca internetti kapatiyormus tel açmıyormus diye annesi tamam konusucam dedi neyse arkadaşlar bu çocuk napmaya calsoiyor ben hep aradım diye mi yüz buldu dört gündür bir kelime yazmadı hep ben yazıyordum zaten alışmıştı hicmi merak etmiyor nasıl bir çocuk bu ben çözemiyorum artık benim aramalarima açmıyor bide internet kapatıyor kız seni arıyor zaten daha ne istiyorsun öyle dehilmi sizce nişanı bozmalimiyim
Sizce nişanı bozmalimiyim?