Sizce söz yüzüğünü atmalı miyim?

Ben cilt kanseriyim o sağlık çalışanı oyunda tanıştık Haziran ayında sevgili olduk babası ben kanserim diye istemiyordu ilk başta sonrasında bu iş söze kadar geldi ve biz sozleneli 2 ay oldu bu arada annesiyle babası ayrı annesi ve yürüme engelli kız kardeşiyle kalıyor evi olduğunu söyledi o evde babası kalıyor evden çıkıp biz oturacagimizi söyledi buraya kadar hersey sorunsuz sonrasında şimdi laf araya kaynayıp konuştuğumuz da babasının evden çıkıp çıkmayacağı belli olmadığı ve babası kira verip bizde kirada oturabilirmisiz. Ben kabul ettim diyelim babası 2 ay kira verip 3cu ayda kira vermeyince neler olucak. Ailesi annesi arayıp sorup bu sözden sonraki konuşması gereken şeyler için ne konuşuyor ne arıyor ne soruyor. Yani birbirimizin bu yolda kimin ne düşündüğü ve nasıl olacağı hakkında karşı taraf konuşmuyor. Beyaz eşya bakmaya gittik sürekli nerde ucuz şeyler var ona bakıyor tutturmuş bir arcelik gidiyor benim düşüncemin önemi yok onlar maddi konuda gücü neye yeterse o. Karşıma alıp sözlümle konuştuğumda sürekli işte maddi durumumuz bu annem elinden geldiğince çalışıyor bizim için vs vs yani ortada çözüm yok ve ben bu evlilik yolunda insan işte ufak tefek yolunu görür ne bileyim işte söz oldu sonrasında beyaz eşya alicaz ya da altın vs ben ne yapmalıyım ya 1 aydır ağlıyorum ve hastalığımı etkiliyor çok yoruldum yardımcı olun lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumda bulunabilir misiniz?
Sizce söz yüzüğünü atmalı miyim?