Karısından boşanmak istiyormuş ama tipik evli kadın gibi kadında ben asla boşanmam ölürüm de diyormuş. Sırf boşansın diye kadını yataklarında gözünün önünde bile aldatmış ama kadın gurursuzmuş
dunya tuhaf cok tuhaf , bir ihbara gitmistik x ilinde x koyunde komsusu komsusundan sikayetci. mustekinin beyani kecisine tecavuz edildigi , suphelinin ifadesi yapmadim demesi. ve suphelinin esi yapmistir o daha once tavukla yakaladim demesi. manyaklarla doldu tasti memleket.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sosyal medya ilk defa burası burada güven çok zor diye düşünüyorum
aynen oyle nelerle karsilastimi bilsen ne dolandirilanlar neler neler
Citdimisin
aynen
Hayır kimseyle buluşmadım.
benim devre arkadasim sanaldan biriyle tanisti kiz hemsire Şu an cocuklari var. cok mutlular
Oldu tabi ama uzun sürmedi
Ay ben korkarım, hayır😨
Evet burdan tanıştığım biriyle 2 kere buluştum
Evet
sanalda ki we gerçeği aynı mıydı
Oldu, nişanlım
ooooo mutluluklar 😃
Çokk
Evet oldu
sonuç?
Sevgili olmuştuk
tuk. sonu husran galiba
Yani uzak mesafe ilişkisi
mesafeyi en son sorun derim. memurum ben mesela her hafta sonu nobetim yoksa yaninda olurum. ki eger en kiymetlimse tayinimi aldiririm.
Evli çocuklu çıktı açık söyleyeyim madem
ohaaaaa. seref toksunu bu ya
Evet
faydalanmaktir derdi. nasil anladin bunu
Evli olduğunu mu?
aynen
Buluştuktan bir kaç gün sonra söyledi kendisi
tobe yarabbim ya. heralde yediremedi kendine ya da yakalanmaktan korktu
Benim amacım cinsellikti dedi ama sen masumsun bunu yapamam dedi
tahmin ettigim gibi faydalanmak. e peki karisina yetersizse kendisi karisidami onun yaptigini yapacak.
Karısından boşanmak istiyormuş ama tipik evli kadın gibi kadında ben asla boşanmam ölürüm de diyormuş. Sırf boşansın diye kadını yataklarında gözünün önünde bile aldatmış ama kadın gurursuzmuş
manyakmi bu ya. bak cok vakaya gittim. cok seyler gordum bi kac kez bu tiplerle karsilastim. ama bukadarida nedir ya.
İki manyak birbirini bulmuş işte kadın boşanmadığı için o da elinden geleni yapıyormuş
dunya tuhaf cok tuhaf , bir ihbara gitmistik x ilinde x koyunde komsusu komsusundan sikayetci. mustekinin beyani kecisine tecavuz edildigi , suphelinin ifadesi yapmadim demesi. ve suphelinin esi yapmistir o daha once tavukla yakaladim demesi. manyaklarla doldu tasti memleket.
Ohaa mesleğin ne ben seni asker sanmıştım😳
aynen asker 😃
Onda nasıl oluyor böyle şeyler ihbar falan
polisin bolgesinde polis askerin bolgesinde asker 112 den baglanilir.
yani direk soyluyolar ne olay varsa iste. kavga, yaralama , kaza vs
Öğrenmiş oldum😄
😊