1 yıldır konuşmadığınız bir erkek, sizin yazmanız için göndermeler yapıp, siz yazmayınca kendisi bahaneyle yazıp sonra da konuşmayı devam ettirmeyip görüldü yapıyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tipik ergen işte 1 yıldır konuşmuyosan takma daha da kafana bırak gitsin
Durum şu ;
Hoşlandığım kişiyle 1 yıldır konuşmuyorduk. Küs falan değiliz ama daha öncesinde mevzular var. Ben onun yaşadığı yere yakın bi yeri çok seviyorum oraya gidiyorum o da oraya gidip stori falan koyuyor. kaç senedir böyle. bu sene de 3 kere gittim. en son geçen hafta gidince ve 4 gün önce foto paylaştım orada. o da 2 gün önce hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım görüldü yaptı. Ben de cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi iyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim. Geçen hafta bugün yazmıştı. 1 hafta görmedi mesajımı bugün görüldü yapmış.
Anladım sen geçende bunu paylaşmıştın sende ondan kalır yanın yokmus tencere kapak misali yani birbirinizi bulmuşsunuz cik cik cik deyip durun bol sans:)
Senden beklediği ilgiyi görmeyince şaşırmış ne yapacağını
Durum şu ;
Hoşlandığım kişiyle 1 yıldır konuşmuyorduk. Küs falan değiliz ama daha öncesinde mevzular var. Ben onun yaşadığı yere yakın bi yeri çok seviyorum oraya gidiyorum o da oraya gidip stori falan koyuyor. kaç senedir böyle. bu sene de 3 kere gittim. en son geçen hafta gidince ve 4 gün önce foto paylaştım orada. o da 2 gün önce hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım görüldü yaptı. Ben de cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi iyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim. Geçen hafta bugün yazmıştı. 1 hafta görmedi mesajımı bugün görüldü yapmış.
Aynı şeyi bende yaşadım maalesef. peşinden koşturtmaya calışıyo
Eline geçecek ki öyle
Egosunu tatmin edicek aklı sıra
Durum şu ;
Sana yemin ediyorum tıpatıp aynısını yaşadım hep denk geldiğimiz bi park vardı bi ara akşam üstü nasılsn vs yazdı iyiyim sen yazdım engelledi sonra beni. d
Hahaahha ruh hastası 😂 anlatsam yorumlar mısınn
Tabikide
Teşekkür ederim
Bundan 5 sene önce benden hoşlandığını düşündüğüm biri vardı. Açılmamıştı ama konuşma tarzı, gönderme vs anlamıştım. Ben o zaman başka birisinden hoşlanıyordum. O da paylaşımlarından anlamıştı. Hoşlandığım kişi başka birisiyle görüşüyordu falan onunla olmadı. Bu çocuk da destek olmaya çalışmıştı. Artık konuşmuyoruz. Senede 2-3 kere falan. Hala bağı kopmadı takip ediyor hissediyorum. Geçen sene benim çok sevdiğim bir yer var tatil beldesi o da biliyor orayı sevdiğimi. (Şu an oranın ilinde yaşıyor.) 3 sene önce de gitmişti.3 sene önce gittiğinde stori koymuştu cevap vermiştim. Bir önceki sene yine gitti ben yazmadım biraz zaman sonra o bana yazmıştı. Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orada olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burada mıydın dedi. 1 hafta sonra yine orada stori koymuştu. Koyduğu storiyi 1 hafta önce çekmişti adım gibi eminim. çok iyi bildiğim bir yer akşamüstü saat 5 te çekilen videoyu öğleyin 12 de paylaşmış orası öyle olmaz o saatte. Her neyse. Bu sene yine ben oraya (2 ay önce) gittim. Oraya 8 km uzaklıkta bir yer var oraya da gittim manzara videosu falan koydum. Storilerime bakmıyo ben de öne çıkanlara koydum. 1 ay önce tivitte yalnız olduğumu belirten bi şarkı vardı onu paylaşmıştım. O da ertesi günü oraya 8 km mesafeli yere gitmiş. Konum koymuş. Arka fonda da şarkı koymuş. 1 senedir hiç fotoğraf paylaşmıyordu ne storide ne post olarak falan. Ben 1 gün önce o sevdiğim yerde (2 ay önce çekildiğim) deniz kenarında başımda şapka olan bi foto atmıştım. Ertesi gün de o storisine oranın farklı bir koyunda, denizde başında aynı tarz bi şapka var foto koymuş storisine.
Ben onun yaşadığı şehrin bi ilçesine tatile gittim 1 ay önce. Checkin falan yaptım. En son ben oraya gitmeden 2 hafta önce stori koymuştu. Ben gittikten 2 gün stori koydu. 2 yıldır da storilerime bakmıyordu. O gün storime bakmış. O gün gece (kaldığım yer hem havuzu hem de denizi görüyor o şekilde bi manzara fotosu çekip) checkine koymuştum. O da ertesi günü benim kaldığım yere yarım saat mesafelik bir yere gelmiş. Stori koymuş. Konum koymuş, O da havuzu ve denizi gören bir yere gitmiş, manzara fotosu koymuş. Ben yazmadım. Aradan 1 ay geçti. En son 2 hafta önce o benim sevdiğim yere tekrar gittim. Ordayken ve ordan dönünce foto paylaştım. Paylaştıktan 2 gün sonra mesaj attı. 1 yıldır konuşmuyorduk. Hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım. Görüldü yaptı. Sonra ben de yarım saat sonra cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi. İyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim. Geçen hafta konuşmuştuk. 1 haftadır görmüyordu mesajı bugün görüldü yapmış mesajımı. Ne düşünüyorsun?
Düşüncelerim hala aynı nedense ne yaptığını o da bilmiyor. Senin gittiğin yerlere giderek senin ona yazacağından zaten emin. Sevdiğinden falan diye düşünme sakın amacı bi çeşit oyun oynamak 🙂
Ve kafa karıştırmak
Yaptığı çok şey var ya bunlar çok yüzeysel. Beni sevmiyo diyemiyorum. Fanatik gsli otobüslerle maçlara giden tipten. Derbinin olduğu gün ben canım sıkkın demiştim mesajda. Maçın 10. Dk sıydı arkadaşlarıyla maç izliyorlardı. 1 dk içinde beni aradı. Kim üzdü seni dedi. Canım sıkkın olduğunda beni dinliyordu, kıskançlık vardı falan bir sürü şey. Bide 3 yıl önce de bir şey yaptı. araba alacaktı. Bana 4 tane foto attı sence hangisi diye. Ben de 2 tanesini seçtim. Bu 4 taneden 1 i favorisiymiş ben onu seçmemişim. Sonra dedim benim bunlar haricinde sevdiğim bi araba var dedim. Aradan 1 ay geçti. Stori koymuş. Benim bunlar haricinde seviyorum dediğim arabayı almış. Niye böyle bir şey yaptı ki?
Ya erkekler genelde göz boyamayı severler senin ona daha çok bağlanmanı. şu an yazdığın şeyin hep aklında kalmasını istediği için de yapmış olabilir mesela şöyle özetliyim benim konuştuğum kişi ilk konuşmalarımızda gözlerin çok güzel fiziğin çok güzel vs tarzında şeyler diyodu en son ki konuşmamızda o kadar çirkinsin ki seninle evlenicek adamı düşünemiyorum demişti🙂
Kansız. O iltifat ettiğinde ben hep saçma cevaplar verdim illallah etti çocuk var ya iyi sabretti bana 😂 ama şöyle düşün biri seni takip ediyor ve seni takip ettiğini aklında olduğunu yazmasa bile gözüne sokuyor gibi. En son o benim sevdiğim yere gidip stori koyduğunda bi şarkı paylaşmış. Sözlerini atsam bizim durumla yorumlar mısın😂 bizim anlaşma stili buydu
. d at
Uykusuz bir gecede, adını söylüyor
Bu yolculukta yalnızsın
Onu ne denli istediğini biliyorum
Tekrar ve tekrar hayal peşindesin, evet
Ama Johnny, dostum o göründüğü gibi biri değil.
Johnny B. farkına varman gereken ne çok şey var.
Sadece gözlerini aç ve beni dinle.
Dümdüz ilerlerken sen, yeşil bir ışık kırmızıya dönecek.
Ah, neden anlamıyorsun
Ah, Johnny B.
Onun evine gittiğinde gerçekten sana yakın oturuyor mu?
Ardından seni zayıf düşürüyor, işte seni bu zayıf halde istiyor.
Kendini kaybetmişsin yine, seni etkisi altına alıyor.
Daha önce de bu haldeydin, neden vazgeçemiyorsun.
Ah, neden anlamıyorsun
Ah, Johnny B.
Ve seni çağırdığı zaman, tatlı Johnny B.’im diye
Gece boyunca istediğin zaman ona gidebilirsin ve biliyorsun ki seni bekliyor olacaktır;
Seni tekrar sevmek için, öpücüğü onun zehri
Sonsuza dek senin içinde, nereye gidersen git.
Ah, neden anlamıyorsun
Ah, Johnny B.
Ah, neden anlamıyorsun
Ah, Johnny B.
Anlayamıyor musun..
Bu hangi şarkı ya bende dinlemek istiyorum😂😂
The hooters- johnny b
Gönderme mi sence😂
Ben bağdaşlaştıramadm 😂ama şarkı güzelmiş
Ezik ve kanser bi tip olduğundandır uğraşmaya değmez
Dikkat çekmeye mi çalışıyor sence
Evet öyle peşime düşsün bu kız modunda
Eline ne geçecek ki öyle
Sen hahshahs
Ben mi😂 hoşlanıyor mu sence
Hayır elde etmeye çalışıyor öyle
Durum şu ;
Bundan hala hoşlanmıyorsundur inşallah hsajhshs
Çok uzun mesele ya :Dd
Ya gene biri kendini ateşe atıyor hadi bakalım hsjsjskw
Anlatsam yorumlar mısınn😂
Yorumlarım gece gece sıkıldım zaten snsjjs
Teşekkür ederim 😂
Bundan 5 sene önce benden hoşlandığını düşündüğüm biri vardı. Açılmamıştı ama konuşma tarzı, gönderme vs anlamıştım. Ben o zaman başka birisinden hoşlanıyordum. O da paylaşımlarından anlamıştı. Hoşlandığım kişi başka birisiyle görüşüyordu falan onunla olmadı. Bu çocuk da destek olmaya çalışmıştı. Artık konuşmuyoruz. Senede 2-3 kere falan. Hala bağı kopmadı takip ediyor hissediyorum. Geçen sene benim çok sevdiğim bir yer var tatil beldesi o da biliyor orayı sevdiğimi. (Şu an oranın ilinde yaşıyor.) 3 sene önce de gitmişti.3 sene önce gittiğinde stori koymuştu cevap vermiştim. Bir önceki sene yine gitti ben yazmadım biraz zaman sonra o bana yazmıştı. Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orada olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burada mıydın dedi. 1 hafta sonra yine orada stori koymuştu. Koyduğu storiyi 1 hafta önce çekmişti adım gibi eminim. çok iyi bildiğim bir yer akşamüstü saat 5 te çekilen videoyu öğleyin 12 de paylaşmış orası öyle olmaz o saatte. Her neyse. Bu sene yine ben oraya (2 ay önce) gittim. Oraya 8 km uzaklıkta bir yer var oraya da gittim manzara videosu falan koydum. Storilerime bakmıyo ben de öne çıkanlara koydum. 1 ay önce tivitte yalnız olduğumu belirten bi şarkı vardı onu paylaşmıştım. O da ertesi günü oraya 8 km mesafeli yere gitmiş. Konum koymuş. Arka fonda da şarkı koymuş. 1 senedir hiç fotoğraf paylaşmıyordu ne storide ne post olarak falan. Ben 1 gün önce o sevdiğim yerde (2 ay önce çekildiğim) deniz kenarında başımda şapka olan bi foto atmıştım. Ertesi gün de o storisine oranın farklı bir koyunda, denizde başında aynı tarz bi şapka var foto koymuş storisine.
Ben onun yaşadığı şehrin bi ilçesine tatile gittim 1 ay önce. Checkin falan yaptım. En son ben oraya gitmeden 2 hafta önce stori koymuştu. Ben gittikten 2 gün stori koydu. 2 yıldır da storilerime bakmıyordu. O gün storime bakmış. O gün gece (kaldığım yer hem havuzu hem de denizi görüyor o şekilde bi manzara fotosu çekip) checkine koymuştum. O da ertesi günü benim kaldığım yere yarım saat mesafelik bir yere gelmiş. Stori koymuş. Konum koymuş, O da havuzu ve denizi gören bir yere gitmiş, manzara fotosu koymuş. Ben yazmadım. Aradan 1 ay geçti. En son 2 hafta önce o benim sevdiğim yere tekrar gittim. Ordayken ve ordan dönünce foto paylaştım. Paylaştıktan 2 gün sonra mesaj attı. 1 yıldır konuşmuyorduk. Hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım. Görüldü yaptı. Sonra ben de yarım saat sonra cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi. İyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim. Geçen hafta konuşmuştuk. 1 haftadır görmüyordu mesajı bugün görüldü yapmış mesajımı. Ne düşünüyorsun?
Ya şimdi bi kere ilk aklımdan geçen şu oldu, 5 senedir bişey olmadıysa bu ilişkiden bi cacık olmaz bu bir
İkincisi kardeşim böyle coolluk çabaları felan kasıntı saçma bir tip ve emin ol bu ilişkiyi mi diyim bu durumu senin kadar bile önemsemiyor benim köpeğim olsun o zaman olur modunda
Tamamen zaman israfı olarak değerlendiriyorum bunu bu arada yaşın kaç
26. Zamanında ben ona istemsiz yaptım bir şeyler de. Benim her şeyim açıktı yani bir şey saklamadım hatta ilk tanışmamız da o diğer hoşlandığım kişi için attığım tivitten başladı. 4 ayda 8 kere buluşma teklifi etti. 4 ay sonra buluştum. Onunla tanıştıktan sonra yakın erkek arkadaşımla fotomu profil yapmıştım. Sevgilim sanmış tribe girdi tivitten laf soktu falan. Neyse sonra öyle olmadığını anlayınca normale döndü. Bu olay çok saçma gelmişti bana. İltifat falan ediyordu istemsiz saçma cevaplar verdim. Beni hiç görmeden bu kadar üstelemesi biraz garibime gitmişti. Ciddiye almıyordum hiç. Sonra buluştuk falan vs. Ardından diğer hoşlandığım kişinin bi kızla görüştüğünü ve benim yaşadığım şehirden gideceğini öğrendim. Üzgündüm. Konuşurken sordu bana. 1.5 aydır tivitlerinden edindiğim bilgiye göre canın sıkkın gibi dedi. Ben de anlattım. Bi daha göremezsem edemezsem diye sakın açılayım deme. Sıkıntını, karşındakinin ne tepki vereceğini bilmeden sebep olan insanlarla paylaşmazsın, 4 ay sonra arkana dönüp baktığında hatırlamayacağın bir insan. Biz varız dedi. Sonra tivitten vs gönderme yapıyordu. Ondan sonra iyice anladım bana karşı boş olmadığını. Biz toplamda 6 yıldır tanışıyoruz. 1 kere görüştük. 4 yıldır da ayrı şehirlerdeyiz. Sence de tuhaf değil mi bu bağ, bi anlamı yok mu?
Aşk her zaman emek ister ama gördüğüm kadarıyla çok da bir emek yok aranızda ikiniz de olursa olur modunda yani bence pek de bir anlamı yok emek olursa işler değişebilir ama
Daha önce de bir şey yaptı. 3 yıl önce araba alacaktı. Bana 4 tane foto attı sence hangisi diye. Ben de 2 tanesini seçtim. Bu 4 taneden 1 i favorisiymiş ben onu seçmemişim. Sonra dedim benim bunlar haricinde sevdiğim bi araba var dedim. Aradan 1 ay geçti. Stori koymuş. Benim bunlar haricinde seviyorum dediğim arabayı almış. Niye böyle bir şey yaptı ki?
Canım benim ufacık şeylere çok büyük anlamlar yüklüyorsun be…
Yaptığı çok şey var ya bunlar çok yüzeysel. Beni sevmiyo diyemiyorum. Fanatik gsli otobüslerle maçlara giden tipten. Derbinin olduğu gün ben canım sıkkın demiştim mesajda. Maçın 10. Dk sıydı arkadaşlarıyla maç izliyorlardı. 1 dk içinde beni aradı. Kim üzdü seni dedi. Canım sıkkın olduğunda beni dinliyordu, kıskançlık vardı falan bir sürü şey.
Sana daha somut adımlar atması lazım yoksa havada bunlar bence
Ne gibi mesela? Önceki mevzulardan dolayı ikimizde çekingen kalıyoruz gibi. Mesela şarkıyla gönderme yapar sürekli. Bi keresinde onun bana söylediği bi şarkı vardı. Ben de beni takip ediyor mu denemek için tivitte beğendim o şarkıyı. Aradan 3-4 gün geçti benim sevdiğim yere gitmiş. Konum flaan koymuş storiye. Sonra ben de hikayesine yanıt verdim. Benim mesajıma cevap verdikten 10 dk sonra o benim sevdiğim yerin yolunda arabayla giderken arka fonda da o tivitte beğendiğim şarkıyı açmış öyle koymuş. Bu sene de yine orwya gittiğinde bi şarkı koymuş. Yine göndermeli gibi geldi
Çıkacak karşına bam bam diyecek ben seni seviyorum böyle kasıntı hareketleri cool takılmayı bırakacak aşkta gurur olmaz sonrası zaten gelir bi şekilde ama böyle devam ederse 5 yılda da 50 yılda da hiçbir şey olmaz
Yemiyo. Bak geçen sene onu biraz tanıyorsam adım kadar eminim oraya karşılaşır mıyız diye gelmediyse. Ben ona sadece emoji attım o bana direkt hani yoksun dedi. Ben de dün döndüm ben geç kaldın dedim hadi ya burada mıydın dedi. Böyle bir şeyler yapıyo sonra kıvırıyo yemiyor.
Kıvıracak adamla işin olmasın bu ne böyle hem ayranım dökülmesin modunda cesaret olacak gerçekten seven her şeyi yapat
Bana ilk tanıştığımız zamanlarda konuşurken bi yazardan bahsediyorduk. o yazarı seviyorum bide seni♥️ dedi. Ben de hahahaah sağol ya dedim. Ben o dalga geçiyor diye dalgaya almıştım. Aradan 3-4 gün sonra sevgililer günüydü. Ablasının nikahında masada foto çekilmişler kardeşiyle. Birinde kendisi kardeşine de kendi kafasını koyup foto paylaşmış. Altına + aşkım seni çok seviyorum yazmış
- ahahah sağol ya ben de beni çok seviyorum yazmış.
Acaba tepkimden mi çekiniyor
Çekiniyorsa da çekinmeyecek ve bu dediğin olay 5 sene önceki olay ben beş senede kaç kızla konuştuğumu bile hatırlamıyorum çok dikkate almaya değen bişey değil bence
Evlilik muhabbeti geçirmişti bide. Aramızda sürekli kurabiye muhabbeti geçiyordu. Ben de bi kere kurabiyem diye dükkan görmüştüm. Onun fotosunu attım ona. Mekanı hemen sahiplenmişsin dedi ben de ben sahiplenmedim ismi öyle dedim hadi hadi falan dedi. Ben de niye öyle diyosun belki benim de bir gün kurabiye dükkanım olur dedim olursa evleniriz dedi. Sonra bi kere de ödevimden konuşuyorduk. Teyzesinin fotosunu atıp, ödevini yapmaya adam topluyorum demiş. Ben de adamların böyleyse şanslıyım dedim. Kim bu annen mi dedim. O da teyzem, kıza bak beni illa annemden isteyecek falan demişti😂 bi kere de doğum günümde çalışıyordu. Aradı beni 1 saat vakti varmış yanına geleyim diye benim de yetiştirmem gereken işim vardı o gün. Annenlerle kutlayacak mısın diye sordu ben de evet dedim. Başka kimlerle kutlayacaksın falan diye iyice sordu. Sonra akşam annenlerle fotoğrafını bekliyorum dedi
Sana ne diyecem sen ona aşıksın belli yani git sen konuş bakalım ne diyecek böyle ikiniz de yaşlılıktan öleceksiniz evlenene kadat
Hahahahahh bu son anlattıklarımla ilgili yorumun ne? Arkadaş mı flört mü ne? Ben konuşamam ya
Ya arkadaş olarak görmüyor o belli de ciddi de görmüyor görse konuşur çok arada kararsız saçma bi durum o yüzden açılmasan da bari biraz niyetini belli et beyfendi belki harekete geçer 5 yıl ne yani harbi yuh
O bana yazmadan önce ben tivitte bir şey rtlemiştim. O rtlediğim sayfayı o takip etmiyordu. Sonra baktım o sayfayı takip etmeye başlamış bir şey beğenmiş ordan falan. Sonra en son o sevdiğim yere giderken tivitte ajda pekkanın- haykıracak nefesim kalmasa bile şarkısını paylaşmıştım. Şarkıda bakarsın gelirim aniden falan diyor. 1 hafta sonra falan işte hoş geldin hoş geldinn yazdı. Fotoyu gördüğü için mi yoksa şarkıyı üzerine alındığı için mi bilmiyorum
Sen dediğimi yap yoksa böyle kalır bu ya niyetini belli et ya da unut yoluna bak
Tivitten yürüyorum işte bakalım. Sence yazar mı bi daha
Yazar da bişey çıkmaz ondan daha net adımlar lazım ikinizden de
Konuşsaydı şimdi olcaktı da. Bide sanki planlı yapmış gibi 1 hafta bekletip öyle gördü mesajı
Ben deli divana aşık bile olsam 5 yıl beklemem valla kimseyi hayat kaç yıl zaten
Yani bilmiyorum ya kendim farkında değilim aslında aşık olduğumun sen söyleyince bi tuhaf oldum. İçten içe seviyorum gibi böyle bak bazen şey oluyor hani hayatına dalıyorsun böyle hiç aklına gelmiyor ya sonra bi anda böyle aşırı düşünmeye başlıyosun, rüyanda görmeye başlıyorsun. Telepatiye inanıyordu o. Acaba sinyal mi gönderiyo napıyo😂 bide merhametli iyi bir insan aslında o yüzden etrafımdaki insanlar vefasız böyle değişik insanlar o yüzden onu arıyorum hep
40 tane mesaj yazmışsın bi de aşık mıyım diyorsun 😂 ya siz ikinizi şöyle bi sopadan geçirmek lazım
O da boş değil mi sana diyorsun😂
Boş da değil dolu da ama bu hızla 2344 yılında mürüvvetinizi görürüz
Hahahahah 😂 bide bizim aramızda simit muhabbeti de çok geçiyordu. Onunla buluşmayıp arkadaşlarımla görüştükten sonra eve gelirken simit aldım demiştim. Gecenin bi yarısı simit alıp gezmeyi biliyorsun bi bana vakit ayıramadın demişti😂 neyse ünlü bi çift karşılıklı kahve içiyolar. Üstüne seninle şöyle olamadık yazmışlar ben de bunu beğenmiştim. Birkaç gün sonra aynı bardaktan bir şeyler içen gelinle damat bide simit şalgam fotosunu koyup üzerine seninle şöyle olamadık yazmış😂
Ben ciddiyim he bu böyle tıkır tıkır gitmez koyun biriniz tavrınızı buluşun vakit geçirin felan halledin şu işi yılan hikayesine döndü sen de yıllar önceki anıları hatırlamak zorunda kalmazsın 😂
Hahahahaah bakalım hayırlara vesile. Şu an bi küçük hamle yaptım inş bi tarafımda patlamaz😂😂 biri foto paylaşmış gs formalı bi kızla bi oğlan sarılmışlar. Olamadık ya seninle şöyle yazıyo onu beğendim bakalım bi atak gelcek mi😂😂 senin de kafanı şişirdim helal et😂
Ya onu beğeneceğine yolla dmden senin yüzünden olamadık felan yaz esprili şekilde gönderme yap benim kafam önemli değil nikah şahidin olacam zaten hahshahs
Ahhahahaha😂 yemez o kadarı ya. Sohbeti devam ettirseydi belki ama
Ablacım yemiyorsa o zaman unutcan ne kadar ekmek o kadar köfte valla
Benim bir şey yapmama kalmadan olur inş🤲🏻😂
Olur canım niye olmasın 2344 yılında 😂😂
Hahaah duamızı güzel edelim lütfen😂🙏🏻
Benim duam kabul olmaz zaten çok zorlama beni bak 😂