Sizi yarı yolda bırakıp başkasıyla evlenen bir erkek neden hala dikkatinizi çekmeye çalışır?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yediremiyordur ayriligi sindirememis belli ki size gosteriyor. Bak ben evlendim senden iyisini buldum mutluyum sen olmasanda harika mutluyum gibi olabilir.
11 yıldır hayatımda olan birisiydi. Açılma olmamıştı ama arada bir şey olduğu belliydi, sürekli evlilikle ilgili imada bulunuyordu. Askere ben yolladım. Ne annesi ne de bu kız vardı yanında. Annesi zengin biriyle evlenip terk etmişti 5 yıldır konuşmuyorlardı askerdeyken barışmışlar. Biraz para görünce değişti. Askerden gelince yine evlilikle ilgili imalarda bulundu. Yine iş bulup araba alana kadar benim kafamı ütüledi. İş buldu araba aldı ilk ittiği ben oldum sevgili yapmış. Ben de numarasını vs sildim. Aradan 3 ay geçti, doğum günümden 1 gün önce o da benim numaramı silmiş. Ertesi günü instadan doğum günümü kutladı. Sonra o kızla aynı evde stori koydu gece yarısı çay bardaklarını çekmiş kızı etiketlemiş orası onun evi değildi zaten. Neyse sonra hesabı çalındı, Instagram açmamıştı. Aradan 1 ay geçti. Bi tek telegram kalmıştı. Orayı kullanmıyordu normalde. En son ocakta 08.46 da mesaj atmış. Görüldü bile yapmadım. 3 ay sonra da nişanlanmış. Sonra da evlendi işte. 1 yıldır benden ne bi hareket ne de tek bir kelime alabildi. 8 ay instası yoktu. 4 ay önce açtı. 3 ay önce evlendi. Ortak arkadaşlarımız vardı. Onlardan benim en yakın arkadaşım (erkek, o da tanıyor) olanı ilk Instagram açtığında eklememişti. Hiç sevmiyordu arkadaşımı ve o arkadaşımın Instagram hesabının şifresi vardı bende benim telefonumda açıktı instası o bunu biliyordu. Birkaç gün önce benim doğum günümdü. Bugün denk geldi baktım o arkadaşımı instadan takip etmiş
Simdi evlendigi kisiyle baska sebepten evlenmis hala akli sende kalmis ta olabilir aslinda boyle anlatinca. Ukte kalmissindir onda. Yasamak isteyip yasayamadigimiz seyler olunca bu tarz durumlar olabiliyor. Bence akli sende kalmis
Beni bırakmak için hiçbir sebep yoktu. Ben onu bekliyordum bi adım atması için. Son dönem görüşmek istemedi bahane buldu. Koşa koşa bu kızın yanına gidiyormuş meğer. Mesaj atıyodu kendisi 2 kelime konuşuyodu ondna sonra neyse hadi sonra konuşuruz deyip bitiriyordu. Ben onu silmeden 4 ay önce yazmıştım en son ona. Sonra o 2 kere daha yazdı. Stori koydu bi kız çantası vardı belliydi yanında kız olduğu. 1 sene içinde evlendi o kızla. Benim kaç yıllık varlığımın hiçbir anlamı yokmuş. Bunu gördüğüm an bitti zaten.
Bi heyecana kapilmis belli ki. Ama sendeki onca yilin hatiralarini birakamiyor. Snn burada yapman gereken sert tavir birakman o artik evlenmis ve bir karisi var. O kadinin bi sucu yok belli ki o yuzden uzak durmalisin ask ugruna yuva yikma yuvan yikilir o yuzden uzak kal canım ve ne halt etmis ne tamam bakma. Önüne bak hayatinda mutlu yasamak icin cabala ONSUZ AMA
Ben onu affedecek olsam geçen sene sabahın köründe yazdığında affederdim. Benden ne bi mesaj ne bi hareket hiçbir şey görmedi 1 yıldır kendince hazmedemiyo bu durumu. Bi anda silip atacağımı tahmin etmemişti belki de. Beni eklemedi zaten arkadaşımı eklemiş şu an o hesap bende değil. Ama o benim hayatımı merak ediyo gibi hissediyorum
Kimse snn hayatini maf etmez sen hayatini maf etsin diye izin verirsin. O yuzden asla izin verme canım
Yedekte tutup canı isteyince uğramak icin
11 yıldır hayatımda olan birisiydi. Açılma olmamıştı ama arada bir şey olduğu belliydi, sürekli evlilikle ilgili imada bulunuyordu. Askere ben yolladım. Ne annesi ne de bu kız vardı yanında. Annesi zengin biriyle evlenip terk etmişti 5 yıldır konuşmuyorlardı askerdeyken barışmışlar. Biraz para görünce değişti. Askerden gelince yine evlilikle ilgili imalarda bulundu. Yine iş bulup araba alana kadar benim kafamı ütüledi. İş buldu araba aldı ilk ittiği ben oldum sevgili yapmış. Ben de numarasını vs sildim. Aradan 3 ay geçti, doğum günümden 1 gün önce o da benim numaramı silmiş. Ertesi günü instadan doğum günümü kutladı. Sonra o kızla aynı evde stori koydu gece yarısı çay bardaklarını çekmiş kızı etiketlemiş orası onun evi değildi zaten. Neyse sonra hesabı çalındı, Instagram açmamıştı. Aradan 1 ay geçti. Bi tek telegram kalmıştı. Orayı kullanmıyordu normalde. En son ocakta 08.46 da mesaj atmış. Görüldü bile yapmadım. 3 ay sonra da nişanlanmış. Sonra da evlendi işte. 1 yıldır benden ne bi hareket ne de tek bir kelime alabildi. 8 ay instası yoktu. 4 ay önce açtı. 3 ay önce evlendi. Ortak arkadaşlarımız vardı. Onlardan benim en yakın arkadaşım (erkek, o da tanıyor) olanı ilk Instagram açtığında eklememişti. Hiç sevmiyordu arkadaşımı ve o arkadaşımın Instagram hesabının şifresi vardı bende benim telefonumda açıktı instası o bunu biliyordu. Birkaç gün önce benim doğum günümdü. Bugün denk geldi baktım o arkadaşımı instadan takip etmiş
Sana bunları yaşatan adam için zaman ayririp düşünme bile kendi hayatına odaklan onunlada bağını kopar
Ben kopardım zaten o arkadaşımı eklemiş
Yani
canım çünkü
Amacı belli değil mi
Nedir?