Amac ne olabilir ki?

Arkadaşlar şimdi benim yaklaşık üç aydır konuştuğum biri var. bu kişi ile il 1.5 ay falan baya iyiydik muhteşemdik aşırı ilgiliydi sürekli ilgileniyordu uzun zaman yazmasa dayanamıordu ya da ne bilim öyle gösteriyodu (: her neyse sonrasında aniden tamamen değişti aşırı soğuklaştı uzaklaştı benden ne zaman konuşsak hep kötü olduğunu söylüyor yalnız kalmanın onun için en iyisi olduğunu söylüyor bir nevi ağır depresyon dönemi tarzı bişeyde kendini mutlu olamam diye komutlandırmış gibi. benim içinde artın kadar bir sürü eksin oldu bana dedi. ama ben asla ona kötü olacak hiçbir şey yapmadım hep yanında olmaya çalıştım daha ne yapsam hiç bilmiyorum. bide sevgili değiliz ortak arkadaşımıza ortada bişey yok demiş ama var yani sadece ortada bi isim yok ve ben bi isim koyalım dediğimde ise uzun uzun yazdı ama hiçbir şey demedisadece uzunca bişseyler yazıp konuyu değiştiirdi. Sizce neden böyle değişti ya da ne yapmalıyım şu an gerçekten çıkmazdayım herkes bitir falan diyor ama en istemediğimşey gerçekten bu of

Amac ne olabilir ki?