Arkadaşlar merhaba bugün teyzemlerde kalııcaktım biliyor annem vazgeçtim eve geldim kapıda erkek ayakkabısı vardı içeri girdim üst katta yatak odasından sesler geliyordu tuvalet altta diye tuvaletten uygunsuz halde çıktı gördüm sonra bişey demeden dışarı çıktım sizce doğrusu bu değilmiydi siz olsanız ne yapardınız çıplak adamın yanına üst kata çıkıcaktı sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar böyle bekar kadınlar arada böyle kaçamaklar yapıyorlarmı sizce
Annem 36 yaşında bugün eve geldim boşanık Kendisi uygunsuz halde tuvalletten çıkarken gördüm evdede erkek vardı sizce ne yapmalı?
o zaman gayet normal bir durum sadece bunu görmen ve duyman hoş olmamış nasıl bir açıklama yapacak bilmiyorum fakat sen hiç bir şekilde soru sorma yaptığı yanlış olduğunu biliyordur fakat o yaşlara geldiğinde sende bunun farkına varacaksın gayet doğal bir durum seks yapması sadece evde yapmamalıydı bir sürü tek gecelik kiralık evler var onları kiralasalardı
şu an yaşın kaç bilmiyorum sen bile erkek arzuluyor olabilirsin fakat 30dan sonra kadınların libidosu daha çok artıyor daha seks yapmak istiyor bunu bil
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Annem 36 yaşında bugün eve geldim boşanık Kendisi uygunsuz halde tuvalletten çıkarken gördüm evdede erkek vardı sizce ne yapmalı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Annenin de biraz düşünmesi lazım tamam cinsellik de senin de her an evine geleceğini hesaba katmasi lazım
Onun da ihtiyacı var, fırsat bulduğunu düşünmüs. İyi yapmışsın
Yapacak bir şey yoktu bende mecbur çıktım
Çok şık hareket
Hahahha
Yaa, niye gülüyorsun şimdi, mantıklı hareket etmişsin işte
evlenmeden yapıyorsa erkeğin işine gelen bir durum. adam evli olabilir. annende ihtiyaç gidermiştir.
istekli kadin yuzdesi az.
Çok heyecanlı film gibi
Gel bide bana sor
Hım anladım
Hey
Efendim
Yazdım
Eve adam atmıs ve annen diye yapamaz mı seni gordumi peki
Trol bir soru gibi görünüyor, yapmayın böyle şeyler yaa. Tamam güzel eğleniyorsunuz da ciddiye alan, vakit kaybedenler olur, ayıptır yazıktır. Lütfen
Bir şey yapmamalı kadının da ihtiyaçları var sonuçta bir şey diyemezsin sonuçta gelmeyeceğini biliyor rahat takılmış
Skş var işte güzelim kadın ilk fırsaatta eve erkek atmış.
adamı gördünmü sende gitseydin mom girl olurdu asdf
Görmedim aşkım canım hadi gel deuişini duydum
kötüymüş durum babanla ayrılarmı ayrıysa normal her kadının seks yapması doğal annende olsa fakat babanı aldatıyorsa baban boşansın bence
Ayrılar
o zaman gayet normal bir durum sadece bunu görmen ve duyman hoş olmamış nasıl bir açıklama yapacak bilmiyorum fakat sen hiç bir şekilde soru sorma yaptığı yanlış olduğunu biliyordur fakat o yaşlara geldiğinde sende bunun farkına varacaksın gayet doğal bir durum seks yapması sadece evde yapmamalıydı bir sürü tek gecelik kiralık evler var onları kiralasalardı
şu an yaşın kaç bilmiyorum sen bile erkek arzuluyor olabilirsin fakat 30dan sonra kadınların libidosu daha çok artıyor daha seks yapmak istiyor bunu bil
Bisey yapma bence istedigi gibi devam etsin
Knk annen veriyor galiba sorbak istediğin özel bişey var mı
Yani emin misin
Evden cıkman dogru olmus ama bu konuyu annenle annenle konuamalısın
Yapabılır ler ıhtıyac duydugu zman
Annenın seni gordugunden haberı var mı
Dertleşmek ister misin
Kötü bi durum ama bekar kadın istediğini yapar
Bekar evet
Adamı gördün mü tanıdığın biri mi?
Hayır üst kattaki yatak odasından sesi geliyordu aşkım hadi gel diye
Annen seni gördü mü
Gördü
Ne dedi konuştunuz mu
Ne?
Şaka falanmı yapıyosun..
Mlsff
ihtiyacını gideriyor demek ki
Hetalde
onunda hakkı
ihtiyaç gideriyor karışma normal cinsel istek bu benim annemde mastürbasyon yapıyor
Hım anladım olabilir
rahat bırak kadını
annemde masta dewam
evde erkek kim vardı
babanla boşanıksa sevişmesinde engel yok
yapar tabi ki :)
Uygunsuz derken çıplak mı gördün
Çıkman doğru olmuş bence
Yaparlar tabi onlarında canı ister
doğrusunu yapmışsın ne dicen ki boş ver
yaşın müsait mi bunları yaşamaya
Anneni biri tatmin ediyordur
Salla ya, koskoca kadın. İyi yapmışsın çıkmakla
Annen senden daha çapkın çıkmış
Annen seni gördü mü peki senin onu gördüğünü
Yaparlar
Yakalamışsın onları bir şey demedi mi annen
Ne geçti eline
E demek ki kadın ihtiyaç duyuyor
Öyle evet
O zaman bırak rahatlasın
Ben öyle anaya ana demem
Bende gördüm annemi
Onunda ıhtıyacları var rahat bırakman ıyı olmus
E normal
Herkesin özel hayatı
Ne dedi annen merak ediyorum
Evlendir
abartma
üzdü sen kaç yaşındasın?
Son durum
Nasıl cıplak
o 36 sen kaçsın?
Annen eve adam atmış
Oha. Ciddimisin farkındayım
Yapacak bir şey yok ya annenle konuş ya da bırak vurdursun
?
Allah yardım etsin
Saol
Böyle soruları burada sorup bi cevap alacağını sanıyorsan yanılıyorsun bak ne yazmış biri sende gitseydin grup yapsaydınız
Haber vers3ymiş
Saçmalama be
Eve erkek atacam gelme deseydi
Ya hiç böyle bir şey denirmi
Böyle daha mı iyi oldu
Kadının hakkı
Bu şaka mı
Değil
Değilse aile yapınızı ve kişilik terapisi yapalım mı
Adam kimdi
Bak bu güzel bir sır