Görücü gelen adamın annesi benim evimin işlerini dışardan yaptirmama kafayi takmış? Ne yapmalı?

Çalışıyorum tek yaşıyorum. Evimin temizligi icin haftada gelen bir abla var. Yemek icinde dışarıdan yiyorum. Ev yemekleri yapan teyzelerimden, ablalarımin ellerinden yiyorum. Hem ben karnimi doyuruyorum hemde onlar ekmek parasi kazanmis oluyor. Yemek yapacak mecalim zaten kalmıyor.

Bunu oğlana söyledim. Gitmis annesine soylemis. O da bana geldi kızım sen evinin temizligini yemegini yapmıyor musun falan dedi. Acikladim durumu. Ama olmazki calisan cok kadin var ne yemeklerini eksik ediyorlar ne temizliklerini dedi. Bende böyle, bir de eve gelip kendimi hirpalayamam zaten yoruluyorum benimki de can dedim. Benim oglum icli kofte manti falan ister dedi. Bende siz yaparsiniz biz oglunla yeriz dedim. Bozuldu😊 sanırım benimle daha görüşmezler.

Yahu yemek, temizlik istiyorsaniz benim karsima yani calisan kadinin karsisina ne diye geliyorsunuz? Ogluna ekonomik destek bekliyor, calisan kadin olsun paralari cok olur, tum evin ekonomik yuku oglumda olmaz (bunu erkeklerde dusunuyor ekonomik yuk tek bende olmasin diye) cocuklari olursa onlarda maddi olarak rahat eder istiyorlar bu yeni nesil erkekler ve anaları. E senin oglun ne yapacak? Sen bana ne yapacaksın koca olarak? Isten gelince ayaklarini uzatacaksın bu mu yapacagin sey?

Supurge çalıştırmayi bilmez, makineye camasir atip yikayamaz. Yapabilse bile ben erkegim diyerek yapmaz. Senin oglun ne yapacak bana? tum kadinlardan bunlar bekleniyor. Dışardan destek aldigimi duyunca zorlarına gitmiş analı oğullu. Gidin ev hanımı alın o zaman karsimda ne işiniz var? Ya da ogretmen kiz falan alin vakti bol onların evi de idare ederler. Hem gozleri yüksekte hemde bir sürü temizlik, yemek, manti falan bekliyorlar oldu paşam.
Görücü gelen adamın annesi benim evimin işlerini dışardan yaptirmama kafayi takmış? Ne yapmalı?