Sizce begenmedimi?

bir sosyal medya uzerinden surekli kizlarla tanisir ama hic bulusamazdim, ani olarak 3 4 saat konustugum bir kiz ses tonumu ve ismimi cok begendigini soyledi ismim Ali sade bir isim. ben onu gordum fakat o beni gormemisti bi gun sonra calistigim yere gelecegini soyledi ve geldi guleryuzlu ve cok tatli bir kiz ilk andan itibaren isindim. her neyse oturduk 2 dakika sigaram yok dedi aliyim dedim e beraber gideriz dedi gittigimizde alkolde aldik ve o odedi zorla o odedi oturduk sohbet ediyoruz guluyoruz tanisiyoruz bi nebze 1.5 saat kadar oturdu sonra annesi cagirdi ve kiz benim icin 25 30 dakikalik yol geldi direkt ani kararla makyaj felanda yapmamisti yani direkt geliyorum dediiii sonra ufak konustuk ben mutlu oldugumu bugunu unutmucatimi soyledim guldu felan 9 10 saat cevap vermedi gece 2 de eve yeni geldim dedi donuk konusarak, bugun biraz daha guluyor felan fotograf atiyor amma velakin yine gec cevap veriyor 3 5 saat bakmiyor telefona ha bu arada yemek sozum var ona bugun tekrardan sordum sözz :) yazdi sizce begenmedimi beni?
Sizce begenmedimi?