Sizce Yazmalimymm?

Dun birkac şey yaşadık bir ara yani 1 Ay önce falan beni snapten biriyle aldatmsti ben dayanamayıp söylemiştim özür dilemisti falan o olaydan sonra inancım kalmamıştı ama çok seviyorum hala vazgcemiyrm bulusalm falan demsti ona inanmadigimi söyledim ve bana hala özür dileyip duruyor bunları dedigi için bende dünden önceki gun çok ağır konustm sana koymaz iste falan bir anlık sinirle sevginede inanmiyorm falan dedim her seyn yalan dedm çok üzülmüş iste dun yazmadi ben yazdm Çocukça davranmayı bırak artk suçlu sensin yazmayan sensin saka gibi Birde nasıl inandircam diyorsn hiçbir şey yaptigin yok gibi çok üzüldüğünü ve bana kırıldığını söyledi uyucakmsta iste iyi geceler dedi bende bitti ozmn komple dedim ve bana birsyler dedi bana inanamıyorsun her seyimn yalan olduğunu söylüyorsun böyle olacaksa bitsin falan dedi sonra tabi konustk falan pişmanım da dedm cidden pişmanım ve çok seviyorum üzülüyorum da dun gece 3 kadar baya tartistk falan iyi geceler dedik yattk yazmadi smdi yazsammi okudgnx için teskkurlerr
Sizce Yazmalimymm?