Biktim artik şu kaynimdan defolup gitmiyor bizde kaliyor hergun dişari cikar bugun defolup gitmiyor kendi evimde diken ustundeyim. Eşim evde degil yani bir git demi. Bu evlilik bu gidişte kaynim olucak şahis yuzunden biticek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün, sen kendi erkek kardeşine bakıyor da olabilirdin. O zaman eşin senin kardeşini istemeseydi ne tepki verirdin, evde yabancı bir erkek istememekle haklısın ama bunun bir sonu var, illa ki gidecektir.
Herşeyden önce eşin de istemez onu daimi olarak evde, biraz daha sabretmeye çalış..
Temizliğe ver kendini. Bu yüzden yuvanı yıkma142 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki eşim cok geniş yok ne gerek var baska ev kiralamaya diyor katiyen olmaz dedim bir evde iki aile olmaz yeter benimde canim var 1 ay oldu hala gitmedi. Benim erkek kardeşimde var gelip gitmez bile o derece duşunceli. Gecen kaynim 3 ay bizde kaldi her girdigi işden tartişarak ayriliyor burasi siginma evi degil yeter yani sabirda bir yere kadar. Eşime gelicek olursak agzinda boşanma lafi eksik olmuyor her tartişmada. Ailemle konuşmuyor bile benim yaptigim fedakarlik yeter.
- +1 yıl
Haklısın, çok haklısın. Arsız olmak kötü bir şey ama acaba gidecek yeri mi yok..
Eşin sınır koyamazsa eşinin koyamadığı sınırı sen koymak zorunda kalacaksın, bu durumda sizin evliliğinizi yıpratacak, dilerim öyle olmaz
Soran+1 yılEşim dengesiz gecen kaynanam olucak kadin sizin oraya kendi kardeşimimi gondersem diyordu yani eşimin dayisi yahu burasi pavyonmu namus yokmu sizde. Eşim orada ne işi var burada demiyor guluyor ben sesimi cikardim telefonu aldim dedim sizde namus yokmu dedim kazik kadar adamin ne işi var evimde dedim bir o eksikti dedim yarim saatline bile evime almam diyip telefonu eşime verdim. Işlerine gelince namus bekcisi kesilirler. Eşimin kardeşi olabilir bende onun karisiyim beni kullanmaktan vazgecsin artik
- +1 yıl
En fazla fedakarlığı yapan sensin sanırım, misafir olarak değil de daimi olarak gelme niyetindeler.
Ayıptır. Misafir misafirliğini bilmeli, elbette misafire saygısızlık yapılmaz.
Ama herkes yerini bilmeli. Onlar düşünmeli aslında bizim yüzümüzden araları açılmasın diye..
Kayınvaliden kendi erkek kardeşini kendi ağırlayabilir , kimse kimsenin sırtına yük olmamalı.. Umarım çocuğun yoktur - +1 yıl
Eşin tek kardeş mi, başka abisi kardeşi yok mu, evli erkek kardeşi varsa onlarda misafir etsin sırasıyla ya da evlendirin onu ama bu kez de elin kızına yazık olur, adam çalışmıyor :D
Soran+1 yılMisafirlige gelseler başim ustune ama adam yatiya geliyor iş bulana kadar ev bulana kadar bu zamanda ev iş bulmak zor. Köyden gelip bize yerleşmeyi pilanliyor dayisi o kadar degil ama misafir baş tacidir ama kafasina gore yerleşme olamaz
Soran+1 yılBaşka kardesi yok. Cocugumuz yok ev bosalmiyorki zaten eşim bu kafadaysa bir sure rafa kaldirdim cocugu
- +1 yıl
Kesinlikle çocuk yapma, evliliğin bilincinde olmayan bir adam..
Kardeşine de kötülük yapıyor, ona resti çekse aklı başına gelir hayata tutunmaya çalışır.
Eşin kendi öz kardeşine kötülük yapıyor böyle yaparak, kendi evliliğini de mahvediyor
Soran+1 yılYazan elleriniz dert görmesin o kadar dogru yazdinizki. Bana gelince herseyin hesabini yapan bir kocam var diyelim kiyafet alinicak kardesine gelince elini hemen cebine atar hic ödetmez bana gelince elini asla cebine atmaz. Harclik kardesine verir bana vermez
- +1 yıl
Bu adam kiminle evli, bu adamın önceliği kim?
Bu adamın ömür boyu yanında kim kalacak?
Bu adam kiminle kök salacak..
Böyle yaparak kardeşini de kendine bağımlı hale getirmeye devam etsin, güzel yuvasını yıkar bu akılla giderse, yazık olur.
Yuvası yıkıldığında da kardeşi çok güzel destek olur.
Çocuğunun olmaması çok güzel bir artı, eş olamamış bir kişi baba da olamaz.
Allah yardımcın olsun, çaresiz değilsin.
Yinede onunla konuş, belki anlar
Soran+1 yılKonuştum defalarca hemde ama adam olucak gibi degil ve beni hakli görmuyor kendi hakli. Kardesim diyor baska birsey demiyor veya yok giderim diyor. Git diyorum gitmiyor eli surekli kapida olan adamdan ne beklenir hic bir şey. Dediginiz gibi daha eş olamamiş olan adamdan baba nasil olsun. Cocuk yapalim babalik hisini tatmak istiyorum ozaman sorumluluklarim articak duzelirim diyor. Kendini saglama almak icin cocuk istiyorsun sen dedim haksizmiyim
- +1 yıl
Çok haklısın, senin ayağını bağlamak için çocuk istiyor.
Çocuk olunca boşanmak daha zor oluyor.
Asla kimseye boşan demem, çünkü vebale girmek istemem ama asla çocuk yapma. Hemde asla.
Hayırlısı olsun hakkında. En doğrusu neyse hakkında o olsun inşallah
Soran+1 yılCok cok tesekurller ailem demişti bu adamla evlenme diye keşke dinleseymişim. Keşke diyerekde zaman geri dönmuyor maalesef
- +1 yıl
Rica ederim ne demek.. Ama maalesef kayınvaliden çok geniş bir kadın, tamam köyde yaşıyorlar o kısmı anlıyorum.. Belki köyde iş bulma olasılığı düşük onun için şehirde iş bulmasını, hayata tutunmasını istemiş olabilir oğlunun ama bir anne olarak kendisi de kızmalı oğluna.
Çalışma ekmek elden su gölden yaşa, ne âlâ memleket.. Kirada oturabilir, bu insan artık kundaktaki bebek değil ki. Benim kardeşim bile ailemle yaşamak istemediği için, tamamen bağımsız olmak istediği için üniversiteyi şehir dışında okuyacak.. Sizler bu kişinin ebeveyni değilsiniz bile, sizinle yaşamak istiyor..
Hem kendisi nasıl rahat edebiliyor ki sizinle kalıyor. Yalniz yaşamak her bakımdan daha rahat. İnsan maalesef sadece eşiyle değil, onun ailesiyle de evleniyor.
Şu üçüncü kişiler yüzünden evlilikler yıkılıyor genellikle.
Kök ailemiz bizim göremediklerimizi görüyor, onlar haklı çıkıyor hep.
Kulak ardı etmemek lazım büyüklerimizin sözlerini. Çaresiz değilsin, çıkılmaz bir yolda değilsin. Zararın neresinden dönsen kardır, bu yol sana zarar veriyorsa, mutlu değilsen hazır çocuğun da yokken daha net kararlar alabilirsin.
Kendini asla çaresiz ve çıkmaz da hissetme
Soran+1 yılCok cok haklisiniz o kadar guzel yaziyorsunuz ki sanki aklimdan gecenleri tercube ediyorsunuz. Dediginiz gibi ben onun annesi veya babasi degilim o rahat ediyor neden cunki yemek yapan var elbiseler yikaniyor herşeyi hazir ayri eve ciksa hepsini kendi yapmak zorunda oldugunu biliyor fakat bu böyle devam edemez en kisa zamanda bir kiralik ev bulup onu yollicam uzun bir sure göruşmeyiz umarim. Aksi takdirde gitmezse hoş olmicak şeyler olucak sabrim tukeniyor. Eşim dun aksam yine cocuk istedigini dile getirdi ona verdigim cevap şu oldu sen daha iyi bir eş olmayi beceremiyorsun baba olmayi nasil duşunebiliyorsun dedim.
- +1 yıl
Gayet güzel söylediniz.. Çocuk kararı acele verilmemesi gereken bir karar.. Evliliğin ilk iki yılı çocuk yapılmaması gerekiyor. Belki eşin düzeldiğini söyleyip seni kandırmaya çalışacak, çocuk kararını uzunca bir süre ertelemeni tavsiye ederim. En güzeli kayınbiraderinin başka bir eve geçmesi, herkesin huzuru için en doğrusu böyle olması. Yani ben olsam abimin huzuru kaçsın istemezdim hem ayrı bir evde yaşamak daha güzel hemde herkesin kendi düzeni var, kimsenin bana bakma zorunluluğu yok diye düşünürdüm kayınbiraderinin yerinde olsaydım. Kendini kovdurana kadar uğraşacak.
Gerçekten çok zor yabancı bir erkekle yaşamak, misafir ve yatılı olarak gelmiyor sonuçta.
Bir haftaya kadar nasılsa gidecek diye düşünür kişi, nazik davranır ama aylarca yıllarca duran yabancı erkeğe katlanmak zor, özelin kalmıyor kendine göre.
Kim olsa bunalır, hak veriyorum sana. Kimse yuvasını yıkmak istemez ama bazen insan mecbur kalabiliyor.
Dilerim mecbur kalmazsın buna, her şey gönlünce olur inşallah
Soran+1 yılKonuyu en yakin dostuma actim herşeyimi paylaşirim ayni sizin söylediklerinizi dile getirdi acele etmem gerektigini ve emin olana kadar beklemem gerektigini dile getirdi. Ki bende öyle duşunuyorum acele etmicem. Gun geliyor kendi kardeşine katlanamazken benim katlanmami nasil bekliyebilir hatta dun eşime söyledim bu böyle devam edemez katlanilicak gibi degil kardeşin dedim bir şey demedi. Sabredicem ama olmuyorsa yollari ayirmak en dogrusu olucak. Artik saglikli duşunemez hale geldim elbette daha zor evlilikler var ama 1 sene oldu katlanamiyorum. Kayinvalidemle hic konuşmam bayramda bile aramam beni gelinim hic aramaz der. Hak eden aranir hak etmeyeni asla aramam. Her aradigimda olur olmicak yalanlar uydurup beni uzerdi oyuzden armamak en iyisi. Sevilmediklerini biliyorlar zaten suana kadar evine hic gitmedim. Buyuk konuşmak istemem ama gidecegimide hic sanmiyorum.
- +1 yıl
Tabiki huzurumuzu bozan insanlardan uzak durmamız en doğru olanı, en sağlıklısı bu.
Ama bazı insanlar artık bizim bir ailemiz olmuştur istemesek de..
Kayınvalidenle aynı soyadı taşıyorsun, eminim ki onu sevmemek için çok haklı gerekçelerin var, eminim ki haklısın. Ama yüzyüze gelmek zorunda olacağımız kişilerle küs kalmak öyle kolay olmuyor. Düşüncesiz olduğu için sevmiyorsun kayınvalideni, bunu düşünmeli, kendisi senin geçtiğin yollardan geçti, kendisi de bir zamanlar gelindi.
Niye anlamaz ki seni..
Onun konuşması gerekir, onun bir formül bulması gerekir, sonuçta çocuğunun yuvası yıkılacak, huzursuzluk çıkacak.
Maddi manevi yuva kurmak kolay değil, tekrar evlenmek maddi manevi kolay mı olacak.
Keşke her şeyi enine boyuna düşünebilse kayınvaliden.
Kayınvaliden uzakta, yanında değil. Mesafeli olarak görüşebilirsin eşinin hatırına ama eşin hatır bırakmadı ki.
Sana karşı anlayışlı ve sevgi dolu olsa senin içinde kolay olurdu sevmesen de kayınvalidenle görüşebilmek. Mesafeli olarak görüşmeni tavsiye ederim, bazı insanları hayatımızdan atamayız bu bir gerçek ama kaynın sizinle yaşıyor ve kaynının varlığı özgürlük alanını kısıtlıyor, baskı altında hissediyorsun kendini. Öyle çok haklısın ki canım.
Halbuki kendisi demeli, kiralık ev bulana kadar birkaç parça eşya alana kadar geçici bir süre sizinle kalacağım dese herkes için iyi olacak. - +1 yıl
İşte o zaman sabredilmek kolay olur..
Şimdi insan bu nereye kadar böyle sürecek diye düşünür. Çok haklısın.
Eşin için hava hoş, onun düzeni bozulmuyor ki, çamaşırı sen yikiyorsun, sen yoruluyorsun, sen hizmet ediyorsun, sen fedakarlik yapıyorsun, onun için sen kendinden ödün veriyorsun, misafir ağırlıyamıyorsun evinde.
Gezmek istiyorsun onun varlığı yerine göre engel oluyor buna, düzenin bozuldu.
Öyle çok haklısın ki.
İnşallah eşin bir çaresini bulur, inşallah huzurun baki olur.
Dilerim her şey gönlünce olur, asla istemem aile birliğinin bozulmasını.
Boşanmak evlenmekten daha zor.
Bunu yaşamak zorunda kalmazsin inşallah ama olmayacak gibiyse bazen zorlamamak gerekir ama şimdilik sabret, hemen yıkma yuvanı.
Belki bir çaresi bulunur, gün doğmadan neler doğar, belki eşin seni kalbiyle dinler ve seninle gerçek bir aile kurmayı seçer, şimdilik sabretmeni ve eşine hemen kanmamanı tavsiye ederim.
Tüm güzellikler seninle olsun
Soran+1 yılKayinvalidemle dediginiz gibi mesafeli konusuyordum eşimin gönlu ve hatri ugruna fakat her aradigimda. Kayinvalidem dogru olmayan şeyler bana anlatiyordu yok oglum seni aldatiyor spora gidiyor orada biriyle tanişti iş ciddi demeye bile kalkişti. Ben o an param parca oldum inandim kayinvalidem neden yalan söylesinki degilmi. Kizim senin iyiligini istiyorum yuvana sahip cik diyordu. Söylediklerinin asli astari yoktu eşime konuyu acinca hatta kizdi. Daha sonra yine aradan bayramda bu seferde oglum seni kandirdi dişariya bayramlaşmaya gidiyorum diye kadina gitti demezmi fakat eşimin kiminle oldugunu ve nerde oldugunu biliyordum erkek kuzenlerimle ile beraberdi. Ve kafasina taş duse benden biliyor. Kendi kayinvalidesinden şikayetci ama gel gör ki kendisi daha beterini yapiyor. O gunden sonra aramayi biraktim kayinvalidem haketmiyor aranilmayi. Eşime gelicek olursak bagzen yaptigi hatalardan öturu gelip özur diler sana asla kiyamam der sever sayar. Şu an dediginiz gibi zamana birakiyorum kaynim icin eve bulana kadar sabrediyorum. Yuva kurmak hic kolay olmadi yikmasi hic kolay olmaz
Soran+1 yılSize ne kadar teşekur etsem az aradigim yorum ve yardim buydu. Allah sizden ragzi olsun dualarim sizinle. Bagzen o kadar cok yorum yapillir ama asil istedigin cevabi bulamasin sizinki öyle degildi bana cok iyi geldiniz cok tesekur ederim
- +1 yıl
Bir anne nasıl böyle şuursuzca davranır. Ne geçecek eline.
İnsan şu dünyadan huzurla göç etmek ister, çocuklarının huzurundan emin olup göç etmek ister.
Yaa anlayamıyorum kişi böyle bir kötülüğü düşmanına dahi yapamaz, bu kadın nasıl kendi oğluna iftira atar.
Yazıklar olsun, çok haklısın, sonuna kadar haklısın.
Kadın kadının kurdudur ama sana karşı nasıl böyle olabilir, sen onun kuması değilsin.
Allah yardımcın olsun, bu hafife alınacak bir şey değil ama eşinle her şey yoluna girerse mesafeli bir şekilde kulağına kayınvalidene kapayarak nadiren görüşmeni tavsiye ederim.
İnşallah eşinle olan şu sorun çözülür, eşinle sorunun pek yok ama şu üçüncü kişiler.
İnşallah hayatın, düzenin oturur.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Sabredip, dua etmeni, eşini ikna etmeye çabalamanı tavsiye ederim.
Her şey gönlünce olsun
Soran+1 yılNe yaziki kendi ogluna bile bunu yakiştiran bir anne. Fakat 3 cu şahislar dişinda bir sorun daha var ciddimi degilmi bilemiyorum ilişkimiz hic yok ilk başlardada öyleydi 4-5 ayda bir peki bu evliligime herhangi bir sorun olur mu ileri zamanda
- +1 yıl
Tabi cinsellik çok önemli. Birbirinize düşman olursunuz sırf bu sebepten. Evliliğinizi olumsuz yönde etkiler cinsel yaşamın olmaması.
Cinsel yakınlık mutlaka yaşanmalı, tabiki önlemini al ve cinsel ilişki haftada en az iki gün yaşanmalı.
Birbirinizi kaybetmeyin, birbirinizden gitmeyin.
Sen kaynından ötürü reddediyorsun belki ama reddetme, geri çevirme, hatta sen davet et, onunla aranı iyi tutarsan belki sözlerin tesirli olur.
Ama bunu istediklerini yaptırmak için değil de onu sevdiğin için, evliliğinde mutluluğu artırmak niyetiyle yap ve tabi lütfen önlemini al.
Soran+1 yılSorun orada eşim cok isteksiz 4 ayda bir oluyor kaynimin calştigi dönemler 4 ay 5 evde olmazdi. Ben teklif edince istemiyor hep red ediyor beni. Iki sene evliyiz saymaya kalkişam 15 defa dan az ilişkiye girmişizdir.
Soran+1 yılSon olarak son sordugum soruyu cevaplarsaniz cok sevinirim
- +1 yıl
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.
Öncelikle cinsel ilişki çiftler arasındaki bağlılığı artırıyor.. 2 yılda 15 kez cinselliğin yaşanması ve eşinde cinsel isteksizliğin olması, son zamanlarda da 4,5 ayda bir olması sıkıntı. Ayda bir kez bile yaşıyor olsanız sorun.
Çocuğunuz yok henüz, vakit size ait hep.
Cinsellik kadın olsun/erkek olsun kişinin sinirlerini boşalmasını sağlar, rahatlamasını sağlar, sevilmeye ve ilgi ihtiyacımızı cinsellik sayesinde karşılarız.
Cinsellik çok önemli, cinsel hayatınız verimli olursa aranızdaki tutku, sevgi, bağlılık artar.
Eşinle birlikte mutlaka doktora git. Ne gerekiyorsa yapın, ilk evvela cinsellik problemini çözün bence, asla es geçilmemesi gereken bir konu bu konu.
Onun arzularını uyandır, onu tahrik et, ısrarcı ol, şerbetli tatlılar yedir ona ve tabiki doktora mutlaka gidin. Bu gerçekten çok önemli bir konu
Soran+1 yılÖnemli degil, israr ediyorum ama hic yanaşmiyor bu konuya doktora gitmeyi teklif ettim kabul etmedim guzel giyilicek kiyafetler aldim oda işe yaramadi israr edip tahrik etmeye caliştim yine nafile. Fizigim duzgun kilolu degilim. Eşim beni red etikce gururumu daha fazla incitemem diyip pes etim. Konuyu acinca ciddi konuştugumda bana sacma aciklmalar yapti ben böyleyim diyerek daha sonra kalkma sorunu oldugunu söyledi en son seni bebek olarak göruyorum diye sacma bir aciklama yapti. Magdem kalkmiyorsa cocugu nasil yapican degilmi israrla cocuk dedigine göre.
- +1 yıl
Kusura bakma, geç dönüş yapabildim yoğunluk sebebiyle.
Bu çok ciddi bir konu. Cinsellik yaşanmazsa eğer nasıl kök salacaksınız, çocuk yapmak için evlenilmez, çocuk olmuyor diye de boşanılmaz ama dediğin gibi madem çocuk istiyor o zaman niye doktora gitmiyor. Kendi eksikliğini sana mal etmeye çalışıyor.
Seni bebek gibi görüyormuş ondan kalkmıyormuş. Söylediği yalana kendisi bile inanmıyor. Bazen bazı şeylerin olmaması daha hayırdır. Belki de hakkında hayırlı olan bu, belki de zorlamamak lazım.
Hastaneye gitmeyi düşünmüyor, üstelik sana çamur atıyor.
Serhat Yabancı'nın Evlenmeden boşanmadan önce iyi düşün kitabını mutlaka oku..
Evlenirken de acele etmemek gerekiyor, boşanırken de.
Ayrıca Serhat Yabancı'nın videolarını YouTube'dan izlemeni kesinlikle tavsiye ediyorum.
Allah yolunu açık etsin insallah, zorunu kolaylaştırsın
Hiç gerilme, hiç üzülme. Çaresiz değilsin, çıkmaz da değilsin.
Soran+1 yılÖnemli degil, dun gece yine konuyu acip cocuk istiyorum dedi nasil olucak dedim beni bebek olarak goruyordun hani kalkmiyor diyordun o işi nasil yapicaksin. Ben yaparim bir şekilde demezmi, bu işde bir terslik var dogru olmayan birsey sen bilirsin dedim. Cocuguda kendin tek başina yaparsin dedim ve uyudum.
- +1 yıl
Çok iyi yapmışsın, oturup düşünsün, sorgulasın. Ağzından çıkan kelimelere bundan sonra dikkat eder. Madem çocuk istiyor o zaman bunu hak edecek, iyi bir eş olacak ki baba olmaya layık olsun
Soran+1 yılEvet öyle dun yaptigi hatlari tek tek saydim ve bana zarar verdigini söyledim. Agzindan cikana dikkat etmesen ailemin evine dönerim dedim. Ve dunki konuşmamdan baya etkilendi. Beklemiyordu böyle bir konuşma. Cocuk istiyorsan önce kendini degistir ben degişmiyorum buyum der isen herkes kendi dunyasina dönsun dedim.
- +1 yıl
Aklına başına alırsa ne güzel. Kimse kimseyi sonsuza dek sırtında taşıyamaz. İnşallah seninle aile olmayı seçer, önüne bakar. Eminim ki seni kaybetmekten korkmaya başlamıştır
Soran+1 yılKorkmaya başladi sarilmak öpmek istedi izin vermedim uzak durmasini söyledim ve beni ne kadar cok sevdigini dile getirdi ve kizinca agzina geleni istemsiz ciktigini dile getirdi. Kendini duzeltmesini söyledim aksi takdirde ne olucagini biliyor
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın 👍🏻 Şimdi seni kazanmak için çabalasın. İnsanlar elinin altında gördükleri şey için çabalamazlar.
Kendi kiymetini bildirmen iyi olmuş
Soran+1 yılEvet kaybetikten sonra bilinen degerin bir anlami olmadiginida dile getirdim. Artik duşunsun cabalasin. Ve buyumesini olgun olmasi gerektigini söyledim
- +1 yıl
İşte bu 👏🏻 Unutma sen değil o kaybeder. Kaybeden o, kaybedilen sen olursun. Dilerim gönlüne göre sonuçlanır her şey
Soran+1 yılEvet cok haklisiniz dun net anladi bunu. Yazan elleriniz dert görmesin her şey icin cok cok teşekurller.
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek 🌼
- +1 yıl
İnşallah her şey yoluna girer 🌸
Soran+1 yılInşAllah. Allah ragzi olsun sizden
- +1 yıl
Amin cümlemizden 😊🌹
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kaynim evimden defolup gitmiyor eşim tam bir kazma ikisinide def etmelimiyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler