Hatta ayrılmadan başladı diyebilirim, sizce de çok ezikçe değil mi en çok kızdığım şeylerden biri ve bunu da biliyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abazan sapık çok itici böyle erkekler ya bunların kapılarının önüne hayrına bir kamyon kız dökmek lazım anca doyarlar
Peki 1 hafta sonra başkasına aşk tweetleri atmasına ne diyorsun, bu kişiyle bir de uzun zamandır sevgiliydik. Ben ayrıldığım için gıcıklığına mı yapıyor dedim ilk anlamlandıramadım
Belki de sen varken birkaç kişiyi de idare etti bilemeyiz böylelerinden her şey beklenir üzülme bu sapık için
Öyledir muhtemelen, böyle bir şeyle karşılaşınca insan hiç mi sevilmedim diyor o üzdü sadece
Sanane istek ekler ister züker. Ayrıldığın an her şey biter herkes özgür sende yap
Ayrılmadan önce başladı ama, hem insan biten ilişkisine biraz saygı duyar seni seviyorum diye bitti bu mu sevgi
Ya allah aşkına bak olay şu BİTMİŞ sen neyin peşindesin hâlâ. Ve neden hâlâ onu takip ediyorsun amacın ne. Kaç kişiyle yattı onuda not al bari. O seni umursuyor mu sence hayır eeee
Bütün erkekler bu cevabı veriyor bizde mi tuhaflık var yoksa siz de mi yanlış yani bu üzgünüm böyle düşünüyorum , insan hiç sevilmemiş gibi hissediyor çünkü olay bu
Hayır olay sizin hâlâ duygusal bakmanız. Sorun bu. Sevdin evlendin yaşadın olmadı boşandın işte olay burada başlar boşandığın an her şey biter sen biriyle yatsan bile onu aldatmış sayılmazsın çünkü dinen de hukuken de her şey bitmiş anlayın artık şunu. Siz hâlâ duygusal mıddasımız sebebi ise kendinize olan öz güveniniz yok
Sorun daha ayrılmadan yapmaya Başlaması ve beni haksız yere suçlayıp ayrılmamız ondan biraz da takıldım ilişki içerisinde de bir kıza attığı mesajı yakalamıştım telefonunda tinder yakaladım yalvardı etti yapmicam bir daha diye şimdi bunu da yapınca biraz bilendim uzun süre sevgiliydik biraz da onun etkisi var sanırım
Aynen öyle ama çık artık bu noddan ve haya tına birini al
Şu an biriyle konuşuyorum zaten ama bunun için iki ay geçmesi gerekti yeni yeni kendime geliyorum adam benim ismimi bile unutmuştur bu sürede sjsj
🤣 🤣 🤣 yapma Allah aşkına şu kendinize güvenme olayını neden bitiriyorsunuz yaa öz güveniniz neden yok
Siz kadınsınız yaa şunun kıymetini bilin
Benim özgüvenim var kendine, bunun özgüvenle ne alakası var açıklar mısın?
Hâlâ takılmışsın eskiye. Bu senin zayıf yönün birini bulamaman. Bunlar öz güven eksikliği dir
Ben anında birini bulabilecek biriyim. İki ay kendim istemedim yazanlar oldu anca hazır hissettim kimseyi kandıramam çünkü
Tabiki bu çok önemli kendini hazır hissetmen. Şunu sakın yapma ben ciddi düşünürüm düşünmezsen konuşmam falan. Çünkü baştan hiç bişey belirlenemez
He güzelim de diyordun yani 🤣🤣🤣
Het kadın isteği an birini bulur sorun olmaz
Hem görünüş hem karakter olarak kendime güvenirim sjsj
İyi bakalım ozaman bol şans. Ama şu takıntılarını bırak. Ayrıca dediklerin madem bukadar iyi seninki neden başkasına bakıyor. Arayışı neden di
Benden küçüktü ve hep gider gibi yaptım ondan diye düşünüyorum yoksa üstüme titrerdi. Bir de cinsellik yaşamadım diye olabilir
Nası yani hiçmi yaşamadın onunla ya da başka kimseyle
Hayır ufak tefek şeyler olur da ilerisini yaşamadım ben istedim böyle olmasını burada iki ay sonra uzaklaştı zaten muhtemelen sebep buydu valla seven insan her türlü yanımda durur saygı duyar ben böyle düşünüyorum
Evet haklsın ama şuda var sen de ona saygı duyacaksın cinsel ihtiyacını karşılamıyorsan onu karşılaması için karışmayacaksın
Ben ciddi düşünüyordum ve evlenmeden böyle bir şey yapamam baştan da konuşup söyledim buna rağmen ısrar etti sevgili olalım diye yalvardı daha çok hoşuma gitti dedi, sonra da baktım başka kızlara yazıyor o zaman beni niye oyalıyor neden istedi buna rağmen çözemedim sevgisi var mıydı yok muydu onu da anlayamadım
Hımm sanırım denemek istemiş belki seni belki kendini. Ama sonuçtan seks ihtiyacını gidermek zorunda hep mastürbasyon nereye kadar
Napim kendi bilir
E yani
Ne yapsın yasınımı tutsun
Yas tutmasın tabiki ama ayrılığında bir adabı vardır. Böyle hareketler kişiyi basit gösterir.
Belki kızdığın için yapıyordur.
İlişkinin başlarında ekliyordu bir iki tane bu yüzden hep tartışıyorduk sonra bırakmıştı daha ayrılma arifesinde başladı yapmaya
Demek ki seni sevmekten vazgeçmiş. Yeni kişiler arıyor.
Bulmuş zaten anladım ben
Karaktersizmiş