Bi adam vardı 2 sene önce ilkim olmuştu?

2 sene once hayatima bir adam girdi işte bu benim sonum demiştim ve ona kendimi teslim ettim ilkim oldu şu devirde artık önemsenmeyebilir ama benim için önemliydi kör kütük tapacak kadar çok seviyordum ilişkimiz güzel giderken ona yalan söyledim bunun için benden ayrılmıştı psikolojik olarak çok berbat anlar geçirdim düştüm epey zor toparladım kendimi oysa hiç umursamadı yalan benim hassas noktam diyip döndü sırtını. Bugün geldi 2 sene sonra geldi ve evlenmek istediğini söyledi üzerime çok düşüyor bana yeniden güveniyor inanıyor çok çabalıyor emek sarfediyor kendisi sivaslı ve çok kötü anılıyorlar sülale olarak herkes bana kendini yakarsın ziyan olursun yapma etme evlenme diyor çingeneyle evlen onla evlenme diyor kafam allak bullak onu seviyorum ama 2 sene önceki kadar değil kırgınlık var üzerimde ama bilmiyorum çok seviyormuş gibi beni en ufak hatası yalanı yanlışı yok bana ama sanki bazen hissediyormuşum gibi bir işler çevirdiğine kadınların her hissettiği doğru mu çıkar yanılma payımız olur mu?

Bi adam vardı 2 sene önce ilkim olmuştu?