AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Yakın zamanda aralarında pek fark kalmamasına rağmen sevgili gönül bağı kurulmuş belli aşamalar geçilmiş ve bir birlikteliğin başladığı kişidir flörtse bu aşamların başında yer alan şahıstır
Flört yeni tanıştığın ve sevgili olmadan önceki tanışma döneminde konuştuğun kişiye flört denir. Sevgili beraber birşeyler yaşamaya paylaşmaya paylaştığın kişiye denir
Birisi yarinin icin hazirlik birisi ilk adim yarina bence flort uzaktan uzaga sevmek sevgilide hep yaninda olmak isteyen kisidir cunku artik iyiyi kotuyi aciyi tatliyi onla paylastigin zamandir
Flörtsünüz yeni yeni tanıştığınız için sevgililik olması için daha ilerlemesi gerek
Flört tanışma aşaması bence, o aşamada yeni yeni tanışıyosunuz ve biribirinizi keşfediyorsunuz. Sevgililik ise artık birbirinizi tamamen tanımışsınız ve birbirinize ait iki insansınız.
Flört de sevgiline kur yaparsın, sana aşık olsun sevsin diye herseyi yaparsın, sevgilide yanında osturur ve genirirsin, her türlü hayvanligi yapacağını sanırsın 😂
Flörtte dediğin gibi her şey belirsizdir sevgili olunca nettir seni seviyorum der sana değer verir hisettirir sahiplenir iki gün sonra yazmasa konuşma bitecek gibi değildir
İkiside aynı şey bende yazılışları ayrı anlamları aynı kelimeler
Sevgili ismi konmuş bir ilişki flört ise isim koyma öncesi ama yakınlaşılan flörtler çok daha tatlı oluyor
Sen anlamadiysan kim bilsin :) arasındaki farkı kişiler oluşturur, herkes tarafindan belirlenen maddelerle değil
Flört ettiğin kişiyle aranda lastik gibi esnek bir bağ vardır ama sevgiliyle aranda güçlü ve derinlemesine bi bağ vardır.
Flört daha tanımadığın/ tanımaya çalıştığın zamanlarda sevdiğin hoşlandığındır ama sevgili kusurlarına rağmen kabullenişdir diye düşünüyorum.
Bence en guzel kıvam da , siz şeklini belirleyecek ve beraber yapıcı iseniz bu iş yürüyecek. İçinde heyecan var güzellik var. Hadi hayırlısı bro.
Bence tek fark flört döneminin yakınlaşmak için verilen çaba olması. Sevgili olduğunda çaba bitiyor. Her iki tarafta da.
Flört tanıma dönemi sevdiğini belli etme dönemi daha adı konmamış dönemden hemen sonra olur ve sevgililiğe kadar gider
Aynı anda 5 6 kişi ile flört edince problem yok fakat aynı anda 5 6 sevgili yapınca problem çok
Flort senden cok var, sevgili sevgi sozcukleriyle bezenerek biricik oldugun hissettirilen seydir
Flört yapiorsun ama karşındaki daha fazlasını istiyor
Filört duygusal bir bağ olmaksızın birliktelik sevgili dayım
Flört oladabilir olmayadabilir sevgili olmuştur zaten
Biri biriyle nikahsız evli gibi davranmak diğeri ise tanımak için vakit geçirmek
Flört tanışma evresi sevgili lik dönemi ileri yönelik konuşmaların yapıldığı dönem
Fragman, film ilişkisi
Flört ciddi değildir sevgili ciddi bir ilişkidir .
Fritoz ile sevgili yapmak arasındaki fark. 😂😂😂
flörtü en çok gençler kullanır !
ikiside aynı
Bence aynı
🤭🤭🤭
Aranızda yakınlaşma var mı öpüşme oral vb bişey
Flört açık cezevi, sevgili kapalı cezaevi
Adı konulana kadar flört adı konuşunca sevgili
Flört bir aşamadır
Sevgili ikinci adımdır
İkisinde de seks olur :D
Flört kıskanmaz sevgili kıskanırr
Sevişdiysen sevgili hala vermediysen flört
bende hepsi aynı sonuca cıktı çok hostu
Ciddiyet.
tek fark ileriye dönük planlar
Farkı yok
Sadece isim farkı var
Fark yok ikisiylede seks yapabiliyorum
Yeni üyelik, absürt cevap. Fake kokuyor buralar :)
Aynı. okun laciverti😂
bence fark yok
Arkadaşım /sevgilim 😂
İkisi de aynı
Ne olduğuna takılma yaşananlardan zevk almaya bak
Bakalım daha neler çıkacak...
flört sevgili olma yolunda biriyle konuşmaya denir
Hepsi aynı seks para
Flört başlangıç sevgili güven.
Sevgili cinsellik olur
Flörtken mala vuramayız sevgiliyken bol bol pompe
ikisinde aynı 😅