Benimde boyle basladi mesela ilk gun daha ortada fol yokken gunaydin canim diye mesaj atinca / canin ciksin / diye dusunmustum ve sadece gunaydin demistim 😃 evlendik filan sonra... Yani demem o ki baslamazsan devami gelmez ki ya da olmasin da istemiyorsan terslersin olur biter 😂
Aaaa yapma ama bak oyle ( bir anda erkek tarafi oldum bak simdi analigim tuttu 😂 ) Onunda cani var duygulari var. Deger verdigi birinden o da karsilik bekler ister. Mutlu olmak, gunu guzel gecirmek ister... Yaz hadi sende bisey keyiflensin o da 😇
Ama ben ona yeterince adım attığımı düşünüyorum zaten birazda onun adım atması lazım 😂🤦🏻♀️ genelde çok geç cevap veriyor ya da görüldü atıyor bende ona umursamaz olduğunu söylüyorum o da bana seni görmek için can atıyorum düşüncene bak falan diyor işlerinin yoğun olduğunu sıkıntılarının olduğunu sorumluluklarının olduğunu söyledi dün hatta Baksana kaç gün oldu gelıp senı göremiyorum dedi 😂😂
(Ne kadar hizli yaziyorsun ) Tamam bak oda cabaliyor ama islerinin yogunlugundan dolayi yazamiyor olabilir ( hakli diyelim. Bizler kadar bik bik mesaj yazamiyorlar cunku ) ama gormek icin can atiyormus. Trip atma su cocuga haklidir.
Evet çabalıyor hatta o gün bir şey yapmadı çok hoşuma gitti o an bana ne kadar değer verdiğini anladım ama bazen geç cevap veriyor ya da görüldü atıyor o böyle yapınca değer vermediğini umursamadığını düşünüyorum
Evet ben ona biraz haksızlık yapıyorum sanki düşününce 🤦🏻♀️ birşeyden konuşuyorduk valla sen dayaklıksın dedi aaa neden dedim canım öyle istiyor dedi yok canım aen bana kıyamazsın diye düşünüyorum dedim o da kıyamam tabi dedi bende biliyorum ama senin sağın solun belli de olmaz kıyabilirsin de dedim zamanı gelince yatakta kıyarım dedi😂😂😂😂
Anaa kız sayıyor bidee valla kıymetini bilsin hatası olursa affetme he kıymet bilmiyodur kfjdk ama bişey dicem aşağıda da yorumlara baktım da hani çok uzun zaman olmamış neden yatak falan diyor ayıptır sorması skfjsdkfjdk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
: )))
Me demeliydi ki baska? : ))
Dahasi. o yine canim demis sen onu da dememissin 😁
Nasil gidiyor diye sorabilirsin
Sevgili olsak derdim bende 😂😂
Benimde boyle basladi mesela ilk gun daha ortada fol yokken gunaydin canim diye mesaj atinca / canin ciksin / diye dusunmustum ve sadece gunaydin demistim 😃 evlendik filan sonra... Yani demem o ki baslamazsan devami gelmez ki ya da olmasin da istemiyorsan terslersin olur biter 😂
Olmasını istiyorum tabiki arada bende canım diyorum ona bazen laf arasında falan ama şimdi günaydın canım yazmak tuhafıma giderdi 😂
Yazma hemen tabii : )) yuzbulmasin hemen 🙈 gun icinde sor tabii cocugu bos birakma madem seninde gonlun var 😉
Ayyy var tabi olmaz mı 😂 genelde o yazıyor hatta yazmadığı zamanda ben biraz triplere giriyorum 😂 dün yine bu konuda konuştuk 😂
Aaaa yapma ama bak oyle ( bir anda erkek tarafi oldum bak simdi analigim tuttu 😂 )
Onunda cani var duygulari var. Deger verdigi birinden o da karsilik bekler ister. Mutlu olmak, gunu guzel gecirmek ister... Yaz hadi sende bisey keyiflensin o da 😇
Ama ben ona yeterince adım attığımı düşünüyorum zaten birazda onun adım atması lazım 😂🤦🏻♀️ genelde çok geç cevap veriyor ya da görüldü atıyor bende ona umursamaz olduğunu söylüyorum o da bana seni görmek için can atıyorum düşüncene bak falan diyor işlerinin yoğun olduğunu sıkıntılarının olduğunu sorumluluklarının olduğunu söyledi dün hatta Baksana kaç gün oldu gelıp senı göremiyorum dedi 😂😂
(Ne kadar hizli yaziyorsun )
Tamam bak oda cabaliyor ama islerinin yogunlugundan dolayi yazamiyor olabilir ( hakli diyelim. Bizler kadar bik bik mesaj yazamiyorlar cunku ) ama gormek icin can atiyormus. Trip atma su cocuga haklidir.
Evet çabalıyor hatta o gün bir şey yapmadı çok hoşuma gitti o an bana ne kadar değer verdiğini anladım ama bazen geç cevap veriyor ya da görüldü atıyor o böyle yapınca değer vermediğini umursamadığını düşünüyorum
Isi var yogun aklindasin ama bik bik sana 2 kelime yazacak zamani yok. Ama bir an once aksam olsun ki seni hemen gorebilsin diye dusunuyoooo
Evet ben ona biraz haksızlık yapıyorum sanki düşününce 🤦🏻♀️ birşeyden konuşuyorduk valla sen dayaklıksın dedi aaa neden dedim canım öyle istiyor dedi yok canım aen bana kıyamazsın diye düşünüyorum dedim o da kıyamam tabi dedi bende biliyorum ama senin sağın solun belli de olmaz kıyabilirsin de dedim zamanı gelince yatakta kıyarım dedi😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
Yok siz bayag sohbette level atlamissiniz
Ooooo hemde ne level ne level 😂😂😂😂😂
Tam gaz devam o halde : )
Şimdi öyle muhabbetlere girdiki ne desem bilmiyorum😂😂
Ne istiyorsun ya da ne istemiyorsun acik acik soyle. Anlamasini bekleme.
Çok saçma sapan muhabbetler yani
E peki madem...
Sansin bol bahtin acik olsun 🍀🙏😇
sadece günaydın yazan erkeğe "akşamdan mı kaldın" yaz
Yaa hayır o bana günaydın canım dedi bende günaydın yazdım o da neden sadece günaydın dedi 😂😂
Halısahaya kaleci lazımmı de
ne yazsın çıplaaam gel mi desin 😂😂
Roman mı yazsın sabah sabah
😂😂
Neler yazmasını beklerdin mesela
Ya sdjsd
Sabah sabah trip yedik 😂😂
Valla ya ne bekliyolarsa uzak dur bence sen ondan dkjfkd
Durabilsem durucam😂
Anaa sen o aşamaları geçeli çok olmuş anlaşılan dhfjd kaç yaşındasın merak ettim. d
28 😂
Oo iyi vakti gelmiş de kjdk o da aynı mı
O da 30 😂
İyiymiş :D ne zamandır birliktesiniz evlenseniz ya kdsjfkd
Şaka tabii ksjdk
64 gün oldu bugün ama sevgili değiliz flörtüz😂😂
Anaa kız sayıyor bidee valla kıymetini bilsin hatası olursa affetme he kıymet bilmiyodur kfjdk ama bişey dicem aşağıda da yorumlara baktım da hani çok uzun zaman olmamış neden yatak falan diyor ayıptır sorması skfjsdkfjdk
Yok gerçekten bana değer verdiğini hissediyorum geçen gün daha çok emin oldum. Yatak muhabbeti de şakasına öyle konuşuyor
He iyi o zaman kötü niyeti yoksa kdfjk evlendikten sonra şeyapar zaten dkfjkd
😂😂😂 Geçen gün ona çok çalışıyorsun dedim o da senin için gelecek için çalışıyorum dedi 😂
Ne güzel kdfk senin mesleğin var mı peki
Yok ben şu an çalışmıyorum çıktım işten
Anladımm hayırlısı olsun hakkında umarım her şey gönlünce olur
Günaydın