Merhaba ben 20 yaşındayım ve 15 yaşında bi çocuktan hoşlanıyorum yazarken bile utanıyorum gerçekten ama tanıştığımızda bunu bilmiyordum kendini 18 yaşında tanıttı öğendiğimde de bir türlü inanamadım çünkü gerçekten o kadar küçük durmuyor sizce bu çok yalnış bi durummu lütfen görüşlerinizi yazın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gene dayanamadım ve bütün saçma sapan yorumları okudum.
1-Pedofili diyenler aynı imkanı bulsa afişe olmayacaklarından da emin olsalar koşa koşa atlarlar üerine o cevapları takma bile.
2-İlişkilerde yaşın küçük büyük olması o iki kişi dışında kimseyi ilgilendirmez.
3-Kanunen ebeveynlerin şikayeti seni suçlu duruma düşürür.
4-Uzak dur. 1. maddedeki kişiler 3. maddeile sana daima saldıracak üzüleceksin hatta ruhun yaralanacak.
5-Uzak dur. O yaşta gençlerin sayı yapma oyununda sadece maleme olursun. Anlattığın bütün alametler senin sadece bir sayı daha olduğunu gösteriyor.
6-Hayvan kadar aklı olmayanların ahlak timsali nasihatları bitmez. Doğaya bak tüm canlılar cinsel olgunluğa ulaştığında çiftleşir bunun ölçüsü yaş değil biyolojik yeterliliktir.
7-Şeytan taşlama hevesinde olanlar (bu lafım sana değil soruyu soran) bana saldıracağınızdan gayet eminim şunu aklınıdan çıkartmayın ne tecrübe olarak benim gördüklerime nede bilgi olarak eriştiklerime sahip değilsiniz hatta fikriniz bile yok.
8-Ben şeytan değilim ama istersem olabilirim. Olmamayı tercih ediyorum.
9-Hayat senin sen neyi nasıl istediğine henüz karar vermemişsin önce kendine odaklan, macera arayan macera bulur sükunet değil.43 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarınız çok hoşuma gitti akıllıca ve mantıklıca şeyler size o kadar çok katılıyorum ki sağolun 😇 her dediğinize katılıyorum
Soran+1 yılDediğiniz gibi maalesef ki çocuğun tek amacı sayı yapmak hava atmak ciddi bir şey asla değil ama olan oldu artık …
- +1 yıl
Rica ederim. İnsanlar gerçekten çare aradıkları sorunlarını bu boş beleş kişilere yöneltmek yerine doğrudan bana sorabilseler çok daha falasıyla yardımcı olabilirim. Bana ulaşan bir çok kişiye yardım ettim geçmişte. Bugün tek fark geçmişte karşılıksız çözüyordum sorunları artık makul karşılıklarda anlaşmalar yapıyorum. Gerçekten çaresiz durumda ise gene karşılıksız yardım ederim. Yeter ki insan gibi davranan birisi olsun karşımdaki.
Sağlıcakla kalın...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. büyüyünce de giyersin sorun olmaz=) şu an reşit değil cinsel birlikteliğe götürmediğin sürece neden sorun olsun. ama erkektir bişi olmaz diyip cinsel anlamda faydalanırsan ondan sübyancılığa girer. hiçbir farkı yok 15 yaşında bir kızdan.
13 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiniz ya hiç öyle bir 15 yaşında değil bu yalnız ne faydalanması ne diyorsunuz o benden faydalanır asıl
Soran+1 yılÇok çakal çook
yanlış bir durum zira bu çocuk henüz reşit değil, 16 yaşından küçüklerle gönül bağı biliyorsunuz ki hapis cezası gerektiren bir durumdur kanun karşısında dikkat edin ve derhal bu ilişkiyi kesin derim
11 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten bişey kalmadı ortada anlaşılan “çocuk” dediğimiz küçük gördüğümüz çocuk istediğini alamayınca soğudu benden
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence ayrılmalısın. Etik dışı olmasının yanında kanunende suç. Ailesi çocuk üzerinde yasal etkiye sahip. Bakın çocuk diyorum farkındaysanız. İlişkinizi hemen bitirin. Dünyanın sonu değil zaten elbette başkasımı seveceksiniz. O yaştaki çocuklar sağlıklı düşünemiyor bazen bunu bir eğlemce olarak görüyorlar.
31 Yorumla
Soran+1 yılBir ilişkimiz yok zaten olmaz da büyük ihtimal
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
38Cevap
Ayakların kıçına vura vura kaç tatlım. Saçmalama lütfen o çocuk ÇOCUK. Nasıl hoşlanabiliyorsun, pedofili değilsen hiç düşünmene gerek yok direkt ona bu yaptığının yanlış olduğunu ve yetişkinlerden uzak durması gerektiğini söylemeliydin.
11 Yorumla
Soran+1 yılOf kendimi daha da kötü hissediyorum bunu söylersem ne diyorsun deyip dalga geçer herhalde benimle çocuk türk değil ve düşünce yapısı bam başka ama tabi ki de yalnış yani doğru demiyorum off bilmiyorum gerçekten
+1 yılAynısını yaşamıştım. Kendini 18 yaşında tanıtıp 15 yaşında çıkan bir kız vardı. Anlıyorum o hissi. 😂
19 Yorumla- +1 yıl
Ama o tarz kişiler pek olgunca düşünemiyor genelde. Sen yine de dikkat et. Sana ilgisi olsa bile yarın öbür gün başka kıza kayıp kaymayacağını bilemeyiz bu küçük keratanın. 😛
Soran+1 yılBu kötü durumu sende yaşamışsın :/ aynen öyle şimdi arayış içinde o her çicekten bal toplamak istiyordur muhtemelen zaten kendi de bşn defa dedi ciddi ilişki isteiyorum diye
- +1 yıl
Bende de tam tersi. Ciddi ilişki istiyormuş gibi duruyordu ama başkalarına ilgili olduğunu hareketlerinden anladım. Ne kadar acı olduğunu bilemezsin...
Soran+1 yılÇok kötü gerçekten senin durumunada üzüldüm şimdi tahmin edebiliyorum o acıyı… benim ki de istemediğini söylüyor ama davranışları bambaşka elimi tutmalar öpmeler sarılmalar ya muhtemelen bunlar onun için sadece temas dokunuş benim için ise farklı yani
- +1 yıl
Daha az önce de geri döndü. Bana geri dönmek ister gibi bir hali vardı. Ben tavır koyuyordum konu hakkında tartışıp ona ayar verecektim. Sonra haber vermeden birden gitti. Kafayı yersin
- +1 yıl
Hadi işim çıktı desen ona da eyvallah ama haber vermeden de gitmezsin beni geri istiyorsan. Bu da şu an gözümde negatif bir hareket mesela. Ben şimdi bu kıza nasıl güveneyim?
- +1 yıl
Yani anlıyorum seni. En iyisi hiç uğraşmamak biliyor musun?
Soran+1 yılHaklısın güvenilmez yani boş ver sende ne istediklerini bilmiyorlar ki
- +1 yıl
Aynen öyle. 🙄
Kızlar da kendinden küçüklere aşık olabilir ama daha reşit olmayan birine aşık olmak pek mantıklı değil
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum demedim
+1 yılvazgeçmeni tavsiye ederim insanların hakkında sübyancı pedofili gibi ithamlarda bulunmasını istemezsin değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemem ama gönül bu değil mi?
+1 yılAfedersin ama kardeşim daha erkek bile olmamıştır...
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum azı çok laf yapıyor 12 yaşında yaptığını söyledi 5 tane kızla birlikte oldum şimdiye kadar dedi
- +1 yıl
İnan bana yalan erkek olduğunu kanıtlamaya çalışıyor sana ondan vurfuluyor o kadar.. Onun penisi daha kalkmaz ve henüz çocuk penisi boyutunda olur o yaşta yani üzgünüm ama böyle
Soran+1 yılHahah çok komik yaa söylediklerini bi duysan bi de aptal şey :D
Soran+1 yılAslında içime yediremiyorum 15 yaşında birinin bana bunları yaşatmasına üzmesine elinde oynatmasına bende aptalım izin veriyorum
Sorun senden küçük olması değil sorun çocuk yaşta birisinin olması o yüzden daha fazla ilerlemeden her yerden engelle önüne bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah görür basirdir.
Er veya geç bu dünyanın sonu gelecek insanlar sadece bunun olması hızlandırıyormuş gibi.120 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek ya
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi insanlar kıyametin yaklaşmasını sağlıyor sadece assalik 2 3 insansız ayıbı ve edebi unutmuşsunuz ulan ablası yaşında kızsın git kendi yasıtın biriyle ol ayıp değil mi.
Allah akıl versin sübyancı musvettesi.
Allah'ında bir sabrı vardır.
Dua edin o sabır'ı bitmesin.
Şüphesiz ki ;
Allah'ın gazabı en şiddetli olandır.
Soran+1 yılAllahım yarabbim çocuğu sanki ben kendim buldum anlamadın galiba beni kandırdı yaşım büyük diye ben bilsem bir alakam olur mu çocuğu da görseniz çok masum sanki olayı bilip bilmeden yorumlamak ne kolay karşıdan pardon yorumlamak olmamış pek sizinki gerçi ben yalnış olduğunun farkındayım ona anlatmaya da çalıştım ama o pek anlama taraftarı değil çocuk müslüman değil zaten düşünce yapısı bam başka
Cevap sahibi+1 yılÖğrendikten sonra yol verebilirdin.
Allah sana akıl verdi.
Sen işine geleni yapıyorsun.
Çocuğun masum olup olmaması bizi ilgilendirmez.
O çocukla konuşmaya ve ilgilenmeye devam ediyorsan yaşını bildiğin halde bu senin edeipsiz ahlaksız ve karaktersiz biri olduğunu gosterir.
Sen sadece çocuğun yanlışlarını görüp“ beni kandırdı diyip " kendini avutup yanlış yapmaya devam ediyorsun.
Ama Allah azizdir ve kerim'dir
Üstüne üstlük herşeye de kadirdir.
Müslümanda değilse senin ne işin var zaten müslümanla gavur dost olur mu?
Zaten senin içinde birazcık iman varsa küçücük çocukla öyle şey dusunmessin.
Kıyamet zalimlerin üstüne kopacak diyorlar umarım o zalimlerden olmazsın.- +1 yıl
@Zhlrns Bak ben yaptığım hiç bir yorumda kendimi saklamıyorum. Bir kişi Allah arkasına saklanıyor ve sürekli va'z ediyorsa o kişi menfaati ile ters düştüğü dakka Allah'ını satar. Din va'z etmek için bulduğu yere bak cinsellik üerine konuşulan bir yer. Ne işi var burada o kadar ehl'i müslim sofi ise?
Soran+1 yılÇok haklısınız!
Cevap sahibi+1 yıl@Zhlnrs saolasin sendende
Cevap sahibi+1 yıl@mmsaci hadi ordan len sen menfaatin için susuyorsun biz senin gibi değiliz doğruyu söylüyoruz.
Sofi olduğumu iddia etmedim inşallah oylryimdir ama senin gibi yanlışın arkasinda durmuyorum menfeaatim var diye.
Şu kıza yaranmak için açıkça yazıyorsun.
- +1 yıl
@mmsaci kardeşim bendeniz de bu sitedeyim. Her yerde karşıma çıkıyordu, baktım her tür insan var. Dediğin gibi site sapkın insanlarla dolu ancak din hakkında soru soranlar da var. burada Allah için tebliğ yapmaya çalışanlar da gördüm. Hamd olsun birçok kafası karışmış insanla konuştum ve faydasının olacağını düşünüyorum. tabii başkalarının niyetlerini bilemeyiz ama zan yapmasak daha iyi olur
Soran+1 yılTamam ama yazan kişinin yazdıkları doğru mu? Bir kişiyi bu denli yargılamak kötü söz söylemek beddua etmek ALLAH gibi yargılamak bu doğru mu gerçekten?
Yalnış olduğunu düzgün bir üslup ile yazmak başka yukardaki kişinin gibi yapmaso çok başka ben şok içinde okudum yazdıklarını- +1 yıl
@Zhlrns bunun başkalarının niyetini bilmekle ilgisi yok deneyim ile ilgili. Sen neden yazarken saklanmıyorsun? Bunun gibi yarım yamalak iki kelam duymuş allamelik taslayanlar yüzünden din konusu bile alay malemesi oldu. Profesöründen bilmem nesine herkes dini maskara etti. Bu sebeple her kim olmayacak yerde kaba softalık taslar dinime dil uzattırır ilk hasmı benim. Herkes kendine baksın.
Cevap sahibi+1 yıl@mmsaci hasti ordan puşt dinini imanını koru bı tane kıza yarancan diye sen satarsın imanını asıl göt.
Soran+1 yılNiye bana yaranmaya çalışsın ki? Anonimim profilim belli değiş fotoğrafım yok güzel miyim iyi miyim bir şey belli değil ne için yaranmaya çalışsın
Cevap sahibi+1 yılDayı hadi bas git çölün çocuğun la ilgilen mal diye sana derler 50 yaşında adamsın ne işin burada yürü git işine gücüne bak Allah için
Benim sayımda tekvodocu salonu var ders veriyo Türkiye 3. lugu var.
Adam işinde gucunde ders verir bilmem ne yapar boş boş buralarda takıl ma git adam gibi yaşınla ilgili şeylerle ilgilen
Adam ol mal diye sana derler.
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılüzücü durum ayrıl gitsinkurtar kendini kurtar kendi hayatına bak devam et
00 Yorumla
+1 yılsuç bu..
18 den küçük biriyle sevgili olmak bile..01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hapislik desene
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSübyancı olacaksın, amerikadaki öğretmenler geldi birden aklıma.😅😅
15 Yorumla
Soran+1 yılOnunda o gelmiştir kesin
- +1 yıl
Biraz kafası çalışıyorsa senden öğreneceği çok şey olabilir
- +1 yıl
Sen tecrubelimisin seks ko usunda peki eğer bakire değilsen ona epey zevkler yasatırsin ama eğer ailesinogrenirse çok kötü okur kesinlikle çıplak foto filan atma.
Soran+1 yılOf burada kimse böyle şeyleri umursamıyor
- +1 yıl
Ben yazıyorum bak yazmak istersen yaz ö, den
samsung apple laf s okarken sey demsıtı herkes buyuk sever
019 Yorumla
Soran+1 yılBu da hiç küçük gibi değil zaten
Soran+1 yılTöbee töbee sksjsjsj
Soran+1 yılBiri diyor çocuk sübyancı mısın pedofil misin biri diyor ye 😃
Soran+1 yılÖğrenmiştir o
Soran+1 yılHahah olur bu iş diyorsun yani
Soran+1 yılÇocuğun amacı 1 kere yatmak bence ya da hoşlanıyorum ayağına cinsellik yaşamak canı istediğinde ben böyle bişey istemiyorum kullanmak çünküü bu
Soran+1 yılHahah ya bende 40 yaşında değilim yani 20’yim
Soran+1 yılPeki cinsel ilşki de genç mi daha iyi yoksa yaşı yerinde olan mı
Soran+1 yılO zaman bu çocuk kapımda köle olması lazm :D ama yok
Olmuyor
Soran+1 yılBakireyim
+1 yılsorun yasarsın daha ergen olur o cok canın yanar uzak dur kafan rahat etsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklsısın daha başından bu kadar canım yandıysa
- +1 yıl
basta ne yaptıda canını yaktı
- +1 yıl
@TheExodia yavvşşakklık yapacagına dogru konuşmayı ögren laannn iibbnnee
+1 yılelinden tutup okula da götür :D
22 Yorumla
Soran+1 yılHahahah evet sonunda o olcak çok iğrenç bi durum ama komik de gülsemmi ağlasammı şaşırıyorum
- +1 yıl
Bence trajikomik
7 ayBence yanlış değil
Ben de 22 yaşındayım kendimden büyüklerden hoşlanıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılÇok küçük ergen daha olmaz o
09 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor zaten başlamadan bitti ama 15 yaşında bir veletten beklemediğim şeyler gördüm
- +1 yıl
Ne yaptı
- +1 yıl
21 yalında bile çocuk gibi oluyor erkekler tek düşündükleri cinsellik oluyor başka bir şey değil benimki de küçüktü benden ama bu bildiğin çok küçük olmaz yani bence daha konuşma
Soran+1 yılBu bildiğin çocuk işte çok haklısın kaç yaşında olursa olsunlar hep çocuk gibiler ve dediğin gibi çoğununda tek amacı cinsellik başka da bir şey değil. Napıcak önce çok güzel davrandı kendine bağladı görüştük falan her şey süperdi şimdi de yok 5 gündür ne aramak ne yazmak nerden de biliyor bu oyunları o yaşta nebileyim
- +1 yıl
Bebeğe bak taktik yapıyor o erken başlamış bu işlere sjjh başkasına takılmıştır şimdi
Soran+1 yılValla erkenden başlamış her şeye puşt hayır yediremiyorum da kendime o yaşta velete tutuldum üzülüp ağlıyorum da ve istemiyor beni çıldırcam
- +1 yıl
Kendine gel bir an önce onun için ağlanır mı Allah aşkına
Soran+1 yılOynuyor benle ya delircem tiktok videoma yorum yapmış 5 gündür konuşmuyorduk dayanamadım yazdım dedim yazmıyorsun yorum yapıyorsun seni kızdırmak için diyor yazmak isteyen yazar zaten dedim bişey demiyor çıldırcam
- +1 yıl
Çok ilgisi olsaydı 7 gün beklemezdi
+1 yılYeni nesil gümbür gümbür geliyor desene
01 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle şoktayım dünkü çocuğun yaptığı şeyleree şimdikinler bam başka gerçekten
İkinizin de resmini görelim
02 Yorumla
Soran+1 yılNası yükleyebilirim
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çocuk daha..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk da çocuk olsa :D
+1 yılSıbyancı derler bak benden söylemesi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadaşlarım dalga geçmeye başladı bile ama benim yaşadığım yerde böyle şeyleri kimse takmıyor ama benim içim içimi yiyor yani aramız kötü ama iyi de olmasın diyorum yani belli ki hayırlısı böyle oluru yok çünküü küçük gerçekten
- +1 yıl
Küçüğü geçtim çocuk o daha
Soran+1 yılFotoğraf nerden ekleniyor buraya bilmiyorum biri söylesin de ekleyeyim de görün cidden asla göstermiyor
Soran+1 yılBilsem bi alakam olmazdı zaten ama olan oldu artık maalesef ki
+1 yılseni gidi azgın alamancı seni
04 Yorumla
Soran+1 yılAlmancı da değilim :D
Soran+1 yılAzgın olan da 15 yaşındaki “çocuk” emin olun ben değil
- +1 yıl
kaşar olmak istemiyosan uzak dur
Soran+1 yılNeden böyle dedin
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. kanka 15 de olmaz yani bence boşa ümitlenme
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bencede yani ne kadar da hayalimdeki kişi de olsa imkanı yok her şeyi geçtim 1. Çocuk eğlenmek gezmek tozmak hayatı yaşamak istiyor ciddi bişey istemiyor yani 2. Sevgilin kaç yaşında dediklerinde ne derim yani
Soran+1 yıl5 yaş çok mu demek istedin anlamadım öyleyse bencede çok ben küçük olsam erkek 25 olsa tamam ama 15 çocuk işte ergen yani ne kadar çalışabilir ki aklı
Soran+1 yılKaç saatir ağlıyorum ki ne uykusu ve evet günlerdir aklımdaki tek şey bu
Soran+1 yıl🥲🥲🥲
Bak sen diyorsun çocuk daha o çocuk s****
030 Yorumla
Soran+1 yılYa yaa tabii git bak çocuk mu
Soran+1 yılUfak mı büyük mü bilemem ama sürekli konu cinselliğe götürüyor konuştuklarından anladığım kadarıyla normal 15 yaşındakinler gibi değil gerçi
Şimdi hepsi öyle artık
Soran+1 yılAnlamadm
Soran+1 yılNasıl resim :D
Soran+1 yılHayır o da ben de atmadık
Soran+1 yılGerçi o boxerla attı
Soran+1 yılHahaha niye
Soran+1 yılAhhaha ay ne alaka çok güldümm ben büyüküm onunki de büyük korkmayayım diye öyle mi ahajaj neyse ilki falan değilmiş ne kadar doğru bilmem ilkini 12 yaşında benim yaşıtım olan biriyle yapmış yani o zaman 17 yaşında olan biriyle
Soran+1 yılDimi ya haklısın bencedee şey diye düşündüm bu çocuk bulgar açık göz oluyorlar çok acaba dedim doğru mudur ama 12 yaş çok küçük bi yaş bilmiyorum bi fikrim de yok pek bulgar kızları 11-13 yaşında hepsi yatmış kalkmış oluyor ordan düşünerek şey yaptm olabikir mi die
Soran+1 yılOlabilir yani o zaman bu yapmış yakında belki farkında her şeyin av arıyor kendine ablalardan
Soran+1 yılBir şeyin olacağı yookkk
Soran+1 yılYazışıp konuşmuyoruz bende arayıp sormayı düşünmüyorum duygularımdan bahsetmek de istemiyorum şu an aramızda ne var bilmiyorum onun için hiç bir şey belli ki görüştüğümüzde sevgili gibiydik ama olmaz yani hele ki beni sadece öyle bir şey için istiyorsa şans 0
Soran+1 yılHeves mi etmiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılkızlar kendinden küçükten hoşlanırmış normal ablam demişti
02 Yorumla
Soran+1 yılHep asla kendimden küçükle de büyükle de bir ilgim alakam olamaz diyordum ama gerçekten çocuk net 20 yaşında gösteriyor sakallı falan çok yüksek boylu şaka gibi
Cevap sahibi+1 yılolabilir normal
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsenin için bilmem ama oğlan şanslı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHem de çok şanslı ama farkında değil hç bir şeyin
- +1 yıl
Ergen işte. Benimde oldu ama o yasta ters tepti. Ben 40 olunca o da 45 olacak diye
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılFiziği iyiyse sorun yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi hafif kaslı uzun boylu baya bi eli yüzü de düzgün yakışıklı çocuk
- +1 yıl
sorun yok bence.
Soran+1 yıl5 yaş çok ama ya 25 olsa tamam ama 15 küçük yani zaten 5 gündür yazışıp konuşmuyoruz bir şey olacağı yok
- +1 yıl
neyse biraz çkıcam konuşmak istersen yazabilirsin her zaman.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkanka bu ciddi bir sorun o daha bir çocuk.
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvah napıcam ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kızı abazası seni psikopat pedofili
04 Yorumla
Soran+1 yılTürk bile değilim ama sağol :)
Cevap sahibi+1 yılOlmasan bile pedofili psikopat abazasın git kendi yasıtlarına çocuğu yakma
Soran+1 yılAHAHAHAJAJ
Cevap sahibi+1 yılŞikayet edeceğim seni
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. iki işsiz birbirinizi bjulmuşsunuzz
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşındaki çocuk daha sen çocuk sun o ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılElinde büyütürsün 😂ne güzel işte
110 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil yaaaa 🥺
- +1 yıl
Ya üzülme illaki büyücek de seni mutlu edemez bu isteklerini karşılayamaz anladın sen
Soran+1 yılÜzülmemeye çalışıcam yediremiyorum kendime 15 yaşında biri için üzüldüğümü kendine bağladı bağladı şimdi de ortadan yok oldu zaten ve azı da çok laf yapıyor ama dediklerine katılıyorum :D
- +1 yıl
Ama bak bazıları kendini geliştirmiştir belli olmaz bilgisi cok diyorsun 😉
Soran+1 yılValla bilemem umrumda da değil cinsellik pek değer vermesi önemli
- +1 yıl
Değer verir mi bilmem ama denemek te fayda var
Soran+1 yılDenenecek bir durum yok 3 gündür ne arıyor ne de yazıyor ilk başta yazmak aramak iltifatlar falan her şey süperdi ama şu an tık yok sürekli bi mazeret arıyor yok çalışıyorum yok bilmem ne hep çok meşkul gören de der iş “adamı” 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ergen tavırlar İşte 😀😂 iş oraya gelene kadar
Soran+1 yılBence aklı fikri başka yerde olmayacağını anlayınca çekildi geri
- +1 yıl
Aynn öyle sen aklı basında birini bul seni seven sahip çıkan 😉
+1 yılO daha bebek şeyi bile kalkmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok güldüm çok yaşa :D
- +1 yıl
Öyle ama 😀
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılNiye :D
- +1 yıl
Sohbet ederiz olmaz mı :)
- +1 yıl
?
Fotoğrafı var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılVar
Soran+1 yılYolladım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı yapıyorsun?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet o kadar işsiz kaldım ki böyle bir senaryo kurdum kafamda dur dedim buraya yazayım trolleyeyim insanları
Soran+1 yılEvet hatta düzenli olarak yatıyoruz kajajajakaşaşa
- +1 yıl
Senin adın ne söyle kendini burdan ancak gizlersin korkak seni şikayet edeceğim
Soran+1 yılSeni * yok galiba bu kadar sinirlendiğine göre sakin ol ablacım ajajajajajah
Soran+1 yılOlsa diyorsun demek yok senin gibi küçük erkeklere mi sulanırım diyorsun nebiliyim sulanırsında sen
Soran+1 yılÇocuğu da bi görsen varsa 15 değil 25 mübarek görsen sende vurulursun ahajajajja
Soran+1 yılBenimde senden duygularımız karşılıklı <3
- +1 yıl
Umarım Rabbim seni hidayete erdirir yoksa işin çok zor ha zannetme ki el kadar çocuk seninle evlenir falan seni geçici bir heves olarak görüyor kendinen küçük aklı başında kızlar varken senin gibi sübyancyla ancak gönül eğlendirir.
Soran+1 yılNe evlenmesi ya 20 yaşında evlenipte napayım e o benle gönül eğlendirirse bende onla eğlendiririm ikimizde eğlenmiş oluruz hazır işte sorun ortadan kalkar sen bu kadar düşünme hiç tanımadığın insanları kafayı bozarsın boş ver kendi hayatına odaklan öyle bir hayatın varsa tabi :))
Soran+1 yılya gülüyorum sana sadece dalga geçiyorum anlamıyorsun bile ahaha kimde ergen kafası var bir düşün
+1 yılÇocuk daha ya o
01 Yorumla
Soran+1 yılYazık çocuğa
+1 yılParmakliyormusun cocugu
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Yapiyon mi yapmiyon mu
Soran+1 yılya ne saçma bi soru bu ne parmaklaması
- +1 yıl
Taciz ediyon mu
Soran+1 yılHe ya wpmwnwkwlslwjs offfff 🤣🤣🤣
Soran+1 yılO bana taciz ediyor desek daha doğru olur sanki o 20 ben 15 hatta 13 :D
+1 yılPedofiliiiii
04 Yorumla
Soran+1 yılBir şey diyimmi çocuk her şeyi benden daha çok biliyor öyle masum bi 15 yaşında birini düşündüyseniz yani öyle değil
- +1 yıl
Sende massalah alsan yanina nefesssiz vericeksin. Dunden meyillisin.. Banq gelmez ki boylesi of
Soran+1 yılNasıl anladın bunu sorabilir miyim?
- +1 yıl
Meet belli saf olmaa
Hem komik hem üzücü sanırım trollenmişsin :d
04 Yorumla
Soran+1 yılAy keşke trol olsa ama yemin ederim değil :D
Soran+1 yılHaha hayat iştee. Kimliğini gösterene kadar inanmadım bende sonra da bi şoka girdim
+1 yıl15 yaşında çocuk seni nasıl kandırabildi
04 Yorumla
Soran+1 yılValla hiç 15 gibi değil ki ben de ona şaşıyorum ama her şeyi benden daha çok biliyor valla
- +1 yıl
Dikkat ette 40 yaşında dayı çıkmasın sonra da djdhhddh
Soran+1 yılOf ya akjajajaj bi tane de 33 yaşında vardı bir ortası yok
- +1 yıl
Ahahahah
Hahahaha bugün çok guldum
01 Yorumla
Soran+1 yılAy bende çok ağladım akajaks
Bamya sever
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok da bamyaya benzemiyordu ama bilmem 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılEmin miyiz 🥺
Soran+1 yılHaha tek istediğim sevip ilgi göstermesi onu bile yapamıyor gerçi :D
Soran+1 yılEvet bi hayır gelmez ondan galiba 😀
net sübyancı
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol çok iyi hissettirdin
+1 yılbir sorun olmaz
10 YorumlaÇocuğun fotoğrafını yollayabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılUtanma ama olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. E yoğ artık
00 YorumlaVay be 🤷🏻♂️
010 Yorumla
Soran+1 yıl…. 🥺😏🤦🏼♀️
Soran+1 yılAsla ilgimi çekmezler normalde zaten aşırı zor birini beğenirim ama gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyor herkes hani ideali vardır ya onu bulmuş gibiyim ama 15 yaşında 🤣🤣 oturup büyümesini bekleyeyim bari ajajajak
Soran+1 yılHa işte o olmasa :D
Soran+1 yılBundan sonra öyle olur zaten kimseyle işim olmaz oturup beklerim
Soran+1 yılAllah sonumuzu hayır etsin
ilgisi nasl
06 Yorumla
Soran+1 yılSüper
Soran+1 yılOldu 2 kere görüştük elimi tuttu sarıldı öpüştük bildiğin sevgili gibiydik öpmesini falan geçtim de keşke elimi tutmasaydı bu çok özel benim için
Soran+1 yılÖzele gelsene
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Hnmmmm
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri