Sorum gayet açıktır çok merak ettim? Seven kıskanır falan biraz yanlış geldi çünkü çoğu tanıdığım kız beni sıkar yok şunu giyme yok bunu giyme dışarı çıkma of çekemem der siz nasıl seversiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılevet seven kişi kıskanmalı ama kıskandığını sürekli belli etmemeli ve basit konular için herşey için kıskançlık yapıp sert davranmamalı sıkboğaz etmemeli fazla kaybetme korkusu olan kişiler genelde böyle davranıp daha çabuk kaybediyolar kısacası yeri geldiğinde iki tarafta birbirini özgür bırakabilmeli
01 Yorumla- +1 yıl
Özgürlük güvence düşüncesine saygı
En İyi Cevaplar
Beni serbest birakan erkeki seciyorum amma biyeere kadar ara sira kiskansin sevildigimi biliyim :)
04 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler aynı fikirdeyim :) raad olmak iyidir
- +1 yıl
Sonra 3. sayfa haberlerinde :D
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılKanka sen birine kızıp kıyaslama yapmışsın galiba , ama normalde tam ortası da değilde biraz sahiplenici ama yerine göre davranmasını bilen hangi ortamlarda kıskancağını bilen hangi ortamlarda serbest bırakmasını bilen kişiler daha iyi gözükür.
11 Yorumla- +1 yıl
REyiz kimseye kızmadım ama başıma geldi yani
+1 yılSevgilimi şahsen aşırı kıskanırım, sahiplenirim, karışırım, sorarım ama keşke bu huylarım olmasa diyorum. Ne olursa olsun benim gibi duygularını fazla yaşayan erkekler bir yerden sonra kızı boğuyor kız ne kadar isterse istesin.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet dostum helal kendini bilmen güzel birşey azıda çoğuda kızları boğuyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
4Cevap
Aşırı kıskançlık, kişiyi sıkıp bunaltıyor. Benim de böyle bir sevgilim var. Önüne gelen herkesi dövüyor. Yapma etme diyorum o saat zaten kulakları falan beni duymuyor. Arada bana böyle daral geliyor, iki çığlık atıyorum siniyor. Ama beni serbest ve rahat bırakmasını elbette ki isterdim, her şey limitinde olmalıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
herkes serbest olmalıdır "güven"olmalıdır ilişki de yeterlidir
Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Aşırı kıskanç erkek sevmem, sıkılırım ama öyle serbest bırakan erkekte sevmem.
Yeri geldiği zaman kıskanacak, sahiplenecek tabiki.
Eğer ara sıra kıskanırsa o zaman beni sevdiğini daha iyi anlarım. Ama öyle serbest bırakırsa sevgisinden büyük şüphe duyarım.05 Yorumla- +1 yıl
Asla serbestlik derken sahiplenmemek değil gene seni yöneticek tabiki, Ama bir kızı şunu giyme oje sürme önünü kapa topuklu ayakkabı giyme dar pantolon veya etek giyme boğuyor , ve dozunu da karşıdaki ayarlıyamıyor artık kız bir kere "tamam aşkım" dedi mi artık ezilir, Ben sadece kızlar böyle yönetilmek mi aşırı kıskançlık mı seviyor merak etmiştim :) Karşılıklı sonsuz güven olacak , Kıskanmayı dozunu ayarlayamazsan senin her konuştuğun kişiye karışır ve ilişki boğar boğar iki taraf içinde dayanılmaz olur, kızlarda öyle yapıyor sadece erkek tarafı için değil yani kim o kız gibi...
- +1 yıl
Öyle zaten samimi haraketle bulunursan etkiye geçilir yani :) ama işte bazı kişiler herşeyine karışıyor bir süre sonra önüne geçemiyorsun dozunu ortasını ayarlıyamıyorsun onun için güvenip serbest bırakmayı tercih ettim ben çünkü boğmaktansa serbestlikte ilişki sendelesede düzelir ama boğduğunda artık ipin ucu çoktan kaçtığı için geri düzelmiyor maalesef )
- +1 yıl
Aynen öyle herkes istediği ve sevdiği şeylerde olmuyor malesef hayatta bende sana katılıyorum tabiki saygım da sonsuz
Kıskanmak guzeldır fakat herseyın dozu var. Hıcbırseyın fazlası ıyı degıldır. Öncelıkle bır kıza senın guvenmen gerek ondan sonra karısırsın. Örnek elbıse muhabbetınde tamam kıskan ama gıyılcek yerlerde var acık onlaradakarısma mesela. Herseyın sınırı olsun
08 Yorumla- +1 yıl
Ama işte biz dozu ayarlıyamıyoruz ki güven sevgi saygı tamam ama kıskanmak bitirir yani
- +1 yıl
İşte bende onu demek istiyorum herkes burada kıskansın yea felan diyor ama sonra arkadan iş çevirir sıkıntıya gelemez...
- +1 yıl
Ben zaten senin gibi düşünüyorum :D cogu kişi ile tartısıyoruz şu an :D
- +1 yıl
aynen herkes burada bırakırım karışsın bana diyor ama inanmıyorum yani
+1 yılKıskanmanin ayarı yok az kıskansın çok kıskansın mevzusu olamaz. Seven kıskanır gibi bir durumda olamaz yani saçma zaten bir ilişkiye başlarken karşindaki kişinin ne denli kıskanç olduğunu çözmüş olman gerekiyor sonradan yok ben sıkıldım yok ben böyle şeylere gelemem dememeli insan
03 Yorumla- +1 yıl
bende arkadaşa aynısını yazdım bunun azı çoğu yok ben kıskanmam mesela ama sevdigim güvendigim için
- +1 yıl
Bence en doğrusu zaten o :)
- +1 yıl
Aynen :D
ben kendimden eminim o yüzden kıskanç erkek diyorum.. serbest bırakan erkek tam tersi kendine güvenir kendine güvenirse bir erkek bu sefer ben kıskanırım.. kıskanmayı sevmediğim için kıskanılmayı seçiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
çok zekice :D
+1 yılBana sort giyme disari cikma diyorsa o zaman kendisinin yaninda olabilir diyecek ve nereye gidiyorsam yanimda gelecek. Telefondan yapma etme demeyle olmaz. O yuzden bana guvenen bazi kurallar icinde serbest birisi.
04 Yorumla- +1 yıl
O etek çok yakışmış sıkıyorsa dışardada giy diyecek birini mi arıyorsun yani
- +1 yıl
Hayır etek çok yakışmış giymek istediginde bende yanında gelirim beraber vakit gecirmis oluruz laf atanida oraya gomerim diyen birisini
- +1 yıl
Zaten yanında giymen doğal ama dışarda da o yokken giyebilirsin benim için öyle yani sonuçta ne olucak nasıl davranılcağını bilen bireyleriz bireysin demi? O zaman seni sıkmasına gerek yok
- +1 yıl
Aynen öyle tabiki
Bana güvenen bir erkek. Sevgilimin, bana sahibimmiş gibi mal muamelesi yapmasından hiç hoşlanmam. Ben nerede ne yapacağımı nerede ne giyeceğimi bilen biriyim, ona kalmamış beni eğitmek.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum sonuçta her birey kendi kararını kendi verir teşekkürler cevap için
kıskanmak her zaman sevildiğini hissettirir ama onu giyme bunu giyme olayını abartınca iş çığırından çıkıyor, kıskançlık kıyafetle de olmaz aynı zamanda
03 Yorumla- +1 yıl
Evet olmaz şuraya gitme bunu yapma gibi şeylerle de olur işte onun için rahat olup güveniceksin
- +1 yıl
Sahipleniyoruz tabi ki sadece dışardaki kıyafetlerine felan karışmam demek istiyorum yani hepimiz ne giyiceğimizi yeri ve zamanında biliyoruz bunu anlatmaya çalıştım
+1 yılBirini çok kıskanmak paranoyaklık ve özgüven eksikliğidir az kıskanmak egonun tavan olma durumu ya da gerçekten sevmeme durumudur. Kıskanıp söyleyememek gurur mevzusudur. Bu üçü de iyi değildir.
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman biz ölek bunun azcık dozunu ayarlamak imkansız gerçekten ya fazla kıskanır boğarız yani ilişkiyi öldürürüz
- +1 yıl
Durumu biliyorsun işte. Azıcık güven sadece. git kızın bütün arkadaşlarıyla tanış ama objektif ol. Yakışıklı olup olmamasına değil karakterine yılışık olmasına göre kız arkadaşına bu kişilerden hoşlanıp hoşlanmadığını söyle ve kız arkadaşına yeterli ilgiyi ver ama kıza sakın görüşme onlarla deme. Sen zaten akıllı bir kızsın ben bu çocuğun bu hareketlerini hoş bulmadım sana senin gibi arkadaşlar gerek de. Azıcık yolunu bilin şu işin.
- +1 yıl
Biliyorum zaten ben öyle birşey yapmam yukarda da yazdım bana niye kızıyorsun ben güvenirim kıskanmam
- +1 yıl
Genel konuşmam lazımdı aslında pardon :D
serbestlik isteriz ama, biraz kıskanan erkek olursa önemsiyor diye düşünürüz. herşeyin fazlası zarar tabi
07 Yorumla- +1 yıl
Önemsiyorum zaten ben ama kıskanmam serbest bırakırım güvendiğim için
- +1 yıl
Sevdigini hissettirmek , sıkmaktan daha iyidir bence :)
- +1 yıl
eee işte sıkmanın çoğu azı olmaz
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyime karışmasını asla istemem. yok şunu giyme, şuraya gitme, bir yere giderken izin al falan. kuklası degilim sonucta. ama fikrini beyan edebilir tabi ki. giymesen daha iyi bence gibi. güvenmesini isterim tabi ki dozunda da kıskançlık olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen hay ağzını öpem :D
+1 yılAslında bu konu birazda kişilik meselesi ben karışsın kısıtlasın sıksın isterim ama güvensin de beni rahat bıraktığı zaman bana ilgisiz olduğunu düşünürüm
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var ki seni seviyor illa seni sıkmak onun ilgisiz sevmediğini göstermez ki
+1 yılCok kiskanc kiskanclikginda otesinde herseye kariyordu eski arkadasim bunaltmisti. Ama aliskanlik oldu bu tarz davranislar kadinlarin hosuna gidiyor sahiplenildigini hissettiriyor. Asirisi zarar ama hic olmamasi daha kotu bir durum bence
05 Yorumla- +1 yıl
Azı felanda olmaz bence hiç olmasın
- +1 yıl
Kadinda direk baskasi var benle ilgilenmiyor durumuna gelir olay. boyle alistik sen gibi avrupayi adamlar yok :))
- +1 yıl
Ben güvenirim kıskanmam kafam avrupayi mi orasını bilemem ama rahatlıktan yanayım rahat derken baskasıyla kırıştırma bağmında değil ama bir liseden arkadaşıyla ya da ilk okuldan arkadasıyla bulusup görüşebilir
- +1 yıl
Ne bukadar rahat olurum nede olmasini isterim. Siz oyleyseniz saygi duymayida bilirim ayrica
- +1 yıl
Bende bilirim ayrıca çok teşekkür ederim
Kıskanç erkeğe tahammül edebilirim söz de dinlerim ama akıllıysa kırmızı öneme ve topuklu ayakkabılarıma karışmaz karşımda ki
02 Yorumla- +1 yıl
hahah tabi ya işte bu kimseyi kendine karıştırtma
+1 yılValla ben de kıskancım. O da öyle olsun sıkıntı yok:)
02 Yorumla- +1 yıl
Haha ikiniz öyleyse olur ama birisi değilse olmaz ben değilim herkes raad olucak
- +1 yıl
Fazla rahatlık cıx
+1 yılKıskanılmak güzeldir egoyu yükseltir ama dozunda olcak ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Egoyu yüksetirken seni boğar ve soğursun
+1 yılOrtası olmalı. yani güvensizlik ve kıskançlık farklı şeylerdir bunu bilmeli
05 Yorumla- +1 yıl
Sana güveniyor, ama kıskanmıyor tamam farklı ama birbirine çok yakın yani
- +1 yıl
Bana güveniyor ama kiskanmiyor yerine bana güveniyor bazı durumlarda da kıskanıyor daha mantıklı :-)
- +1 yıl
Bağzı durumları ayarlıyanı bulursa söyle :D
- +1 yıl
Ahahahah :-) o çok zor :-)
- +1 yıl
Aynen cok cok zor
+1 yılErkek dediğin maço olacak. Ama kıskançlığı kesinlikle güvensizlikle karıştırmamak lazım.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya üf üstüme gelme ama dersin ilerde sonra benim bu sorumu hatırlarsın
- +1 yıl
Karşındaki insan ölçülü oldukça problem olmaz
+1 yılHerşeye karışıp sıkan erkekleri tercih ediyorum. Mazoşist olabilirim feminen yanım hiç yok :D
03 Yorumla- +1 yıl
Nadir olsa senin gibiler var bana çok ilginç geldi
- +1 yıl
İnsan kendini daha sahiplenilmiş hissediyo bir insanın sahiplenilmesini hissetmesi hoş bişey :)
- +1 yıl
Senin dediğinde sana doğrudur saygı duyarım ama sahiplenmek illa kıskanmak sıkmak ile olmaz
+1 yılGüven veren ve güvenebileceğiniz erkek. Bunaltmayan ve saygı duyan.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen iki taraf içinde bunaltma olmaması lazım
- +1 yıl
Kesinlikle.
Tabii ki de ikinci.
Birinci tipteki kendine güvensiz sinir bozucu erkek profilinden nefret ediyorum02 Yorumla- +1 yıl
Herkes birinci seçti , Harika işte aynen ikinci ya en güzeli
- +1 yıl
Kıskançlığın kendine güvenle alakası nedir! Köpeğimi de kıskanıyorum. Ne gibi bir öz güvensizlikten acaba? Hoşunuza gitmeyen davranış olabilir ama kişisel zaaf ile izah yersiz.
+1 yılne cok sıksın ne de cok serbest bıraksın... azı karar cogu zarar :)
03 Yorumla- +1 yıl
O cok güzel bir atasözü ama onu uygulayan zor :D
- +1 yıl
idare etcez o zaman yakınmak yok :)
- +1 yıl
Tabi ki insan idare etmesini bilmeli :D
ben kızın herşeyine karıştım diye beni terk etti 3 yıl ilişkimiz vardı şimdi burdaki kızlarda karışsın diyorlar birşey anlamadım.. fazla sevmek yaramıyor bunlara
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen dostum ya bende anlamadım ki bunlar başlarına gelmeyince anlamıyor şu an rahatlar sonra terk ederler öyle yaparsan
+1 yılişte onun ortasını bulan erkekle edebiyen sürer ilişki
02 Yorumla- +1 yıl
Bulursan buraya yaz da bal mumundan heykelini dikelim
- +1 yıl
tamam canım
+1 yılGiydiğime karıştırmam çocuk değilim nerde ne giyeceğimi bilirim ama ufak kıskançlıklar sevildiğini hissettirir kadına.
011 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık olmadan sevemez mi?
- +1 yıl
Doğaya aykırı bana göre. Fakat kıskançlığın çeşitlerini bilmek lazım. Güvensizliği kıskançlıkla bağdaştıranlar var o farklı bir şey.
- +1 yıl
ODa doğru evet, burdaki kıskançlık tam olarak ne giydiğine nereye cıkıcagına karışma gibi
- +1 yıl
Hayır ona katlanamam.
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ama yönetilmeyi seven kızlar olduğu da bir gerçek.
- +1 yıl
Ya yönetmek illa ne giyceğine karışmak değildir ki buraya gidelim şuraya gidelimde bir yönetmektir
- +1 yıl
Fakat çevremde çok şahit oluyorum. Kız ben şuraya gidicem diyo erkek tamam canım diyo kız tribe giriyo bu beni sevmiyo bana hiç karışmıyo diye. Değişik bir düşünce sistemi ben gelemem öylesine.
- +1 yıl
Oda çok ilginç bu işte insanoğlunun doyumsuzluğu gibi bir şey
- +1 yıl
Bilemicim.
- +1 yıl
TIMIM CINIMS
Bana güvensin yeter ben ne zaman ne yapmam gerektigini biliyorum zaten onun bana her dakika karışmasına gerek yok
01 Yorumla- +1 yıl
Süper işte bunlar duymak istedigim şeyler
Bir erkeğin sevdiği kızı kıskanması güzel bir şey fakat bu onu giyme bununla konuşma demek değil. Kiskanabilirsin ama ona güvendiğini hissettir rahat birak. kiz zaten kendine çeki düzen verir.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle rahat bırakıcan herkes ne yapıcagını bilmeli ne giyceğinide
Güvensin ama serbest bırakmasın herseyime karşsın olursa böyle olsun ya :)
01 Yorumla- +1 yıl
Oda çok ilginç görüş biçimi :D
kiskanc ama serbest birakan> kiskanclik her zaman iyidirr
01 Yorumla- +1 yıl
o dediğin çakışır maaleseff
+1 yılkıskanıcak ne var ki kıskanaalrı anlamıyorum sal gitsin işte
02 Yorumla- +1 yıl
Dönerse seindir dönmesse senin olmamıştır gibi yapmıcaksın ama seviceksin dostum ama kıskanmak olmaz
- +1 yıl
ben kıskanmıyorumda güvenmiyorumda rahatım böyle :D
+1 yılyerine göre kıskanmalı yerine göre serbest bırakmalı, ölcülü yani :D
05 Yorumla- +1 yıl
Çamaşır deterjan ölçüsü mü bu :D Kıskanınca dozu felan kalmıyor
- +1 yıl
Öyle değil mesela cok hevesli olduğu bir şeyi kısıtlamamalı. dısarı cıkmasına giyinmesine de karısılmamalı yani :D
- +1 yıl
Tamam işte bende onu soruyorum
- +1 yıl
tamam bende cevapladım :D
- +1 yıl
tamam kapatıyorum ozaman görüşürüz :D
Kıskanç, ama bana güvenendiği için çok fazla karışmayan ve bunaltmayan erkek
09 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık yok , güvendiğim için karışmam kimse kimseye karışmaz ama sevgi saygı ön planda tabiki herşey kıskanmak değil
- +1 yıl
Aynen öyle seviceksin ilgileniceksin sadık ta olucaksın ama kıskançlık yaparak boğdun mu hem kendine hem ona zarar verip ilişki biter
- +1 yıl
dozunu kaçırdılar mı iyi olmaz bitirirsin ilişkini :D
- +1 yıl
Benimde kıskançlıktan :D
- +1 yıl
Napıcaz yani , ben ilgilenmicek demiyorum ki sadece karışmıcak yani ama seni sevicek güvenicek koruyacak herşey kıskanmak mı ya allah aşkıına
Kıskanması güzel sahiplendi demektir
Diğer türlü sıkıntı03 Yorumla- +1 yıl
Ya seni sevsin güvensin yeter illa seni boğunca mı sevdiği anlaşılıyor
- +1 yıl
öyle düşünmüyorum kıskanmak bir süre sonra saçmalattırıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa kızlar bırakın kıskanmayan erkekten tüm kadınlar şikayetçi güvenle alakası yok bunun
13 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi kıskananlardan şikayetçi geneli
- +1 yıl
Işte onlar askini pek görmüyorlar ondan öyle düşünüyorlar hiç kıskanmayan birine denk gelseler görürler kıskanç erkeğin sevdiğine daha bağlı olduğunu
- +1 yıl
Saçmalık evet dediginde dogru
ailem yeterince sıkıyor zaten, serbest bırakıp bana güveneni tercih ederdim
01 Yorumla- +1 yıl
:3 Tebrikler aynen öyle bende düşünüyorum
+1 yılSerbest bırakan. Aslında kıskanılmak da güzel bir his ama bir yere kadar. Arkadaşlarıma, giydiğim kıyafetlere, gittiğim yerlere aşırı karışırsa ben almiyim :D
-Yağmur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtası yok mu :D hem kiskansin hem güvensin. Tabii kiskancligi da abartmasin
03 Yorumla- +1 yıl
Ortası hiç bir zaman olmadığı için erkeklerin yoruma bak hemen terk ediyorsunuz fazla sıkıntıya gelemeden
Cevap sahibi+1 yılHer şeyin fazlası sıkıntı. Uzun ilişki istiyorsanız ortasını bulmalisiniz. Ortası olmaz diyip kenera cekilmeyin. İsteyen olur yani.
- +1 yıl
Yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok kıskanç severim ama kısıtlanmayıda sevmem :D
01 Yorumla- +1 yıl
Sen de ne istiyorsun :D
Tabikide herseyime karısan beni kısıtlayan erkek.
04 Yorumla- +1 yıl
Oha ya sonrada üff çok üstüme geliyorsun dersin, Sana hiç etek şort giydirmicek sürekli nereye gittiğine geldiğine hesap mı vermek istersin saçmalama yani , Ben öyle kıskanmaya çalıştığımda sıkılıyorum kızların halini düşünemem
- +1 yıl
Seninkide bir tercih ben güvendigim için kıskanmam
Güven farklı ama Kıskanç olsun ya :DDD
04 Yorumla- +1 yıl
Yok kanks ben kıskanamam az da kıskansam kesin o ilişki biter
Tamam kıskanmasamda biter ama güven ve sevgi ile daha uzun sürer bir çok kız arkadaş da bu görüşte cevaplara bakarsan ama senin gibilerinde sayısı bir hayli fazla :D - +1 yıl
Peki sonra boğulup arkadan iş çevirmez misin
+1 yılTabii ki serbest bırakan güvenen biri
01 Yorumla- +1 yıl
Harikasın :D
+1 yılKiskanc serbest birakan ve bana guveni olan
04 Yorumla- +1 yıl
Birinden birini sec kiskanc olmayan guvenen serbes birakan
- +1 yıl
Ama olmaz ki kiskanmayan adamdan nede karidan ne beklenir beni kiskanmayan insan sevmedigini dusunueum bence erkekde dusunur evet serbest birazksin ama kiskansinda
- +1 yıl
İkisini yaparsa harika zaten ama işte onu tutturan yok kanks
- +1 yıl
dogru ama tuturursaniz harikaolur
+1 yılherşeyime karışan tebikii
08 Yorumla- +1 yıl
Hayret ya ben diğerine daha çok rağbet olur diye tahmin ediyordum meğerse kızlar sıkılmakdan bunalmaktan hoşlanıyor
- +1 yıl
tabikide diğeride erkekmi beee
- +1 yıl
burada kıskansın yea felan diyorsun ama sonra işte çevirir gizli giyersin sıkıntıya gelemezsin
- +1 yıl
yoo hiçte değil gayette dinlerim
- +1 yıl
şu an rahatsın başına gelince görürüm :D
- +1 yıl
geldii soka bile cıkarmıyordu bende cıkmadım -_- sversen dınlersiin
- +1 yıl
Zaten onu dinledigin için kötü yapmışsın yani afedersin ama saçmalık zaten bunu bir bayandan istiyen erkek olmamalı sokağa çıkamazsın ne demek ya hangi çağdayız
- +1 yıl
taş devrindee :D
ikisinin ortası yokmudur :)
011 Yorumla- +1 yıl
;Yoktur :D
- +1 yıl
Başınada belayı alırsın :D sonra terk edersin tamam sıkma beni diye
- +1 yıl
Inanmiyorum
- +1 yıl
Hep öyle der kızlar ama sonra tamam üstüme gelme artık yoksa biter gibisinden bir uyarı yapar.
- +1 yıl
o zaman seni kaybetmesin sevgilin
- +1 yıl
haha :D
herşeye karışsın isterim.
05 Yorumla- +1 yıl
İlginç.
- +1 yıl
Belki ben kıskanmıyorum yani zorla mı seviyorum ve güveniyorum yani sıkmak zorundamıyım
- +1 yıl
Doğru.
+1 yılSerbest birakan bana guvenen
01 Yorumla- +1 yıl
Yeees :)
+1 yılOrasi karisik kardes :-)
02 Yorumla- +1 yıl
Niye kardeş sıkmadan sevebilirsin
- +1 yıl
Yukardaki yorumlara bak gorursun. Yasayinca ayrica ogrenirsin. İs ciddi olunca. Sikarsan sen odun maco sikmazsan beni sevmiyor ilgilenmiyor olursun. Tabi kendini bilen erkek ve kadinlari tenziz ediyorum.
+1 yılKiskansin ama çok degil
01 Yorumla- +1 yıl
Azı çoğu yok bunun ki bir müddet sonra işler sarpa sarıyor
+1 yılSerbest bırakan güvenen erkek.
01 Yorumla- +1 yıl
Kıskanmak olmaz güvenmek olur diye düşünüyorum aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiskansin ama asiri degil
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle birşey mümkün olmuyor illa aşırıya kaçıyor ipin ucunu yakalayamıyorsun
Kıskanmak değil güvenmek
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen (Y)
- +1 yıl
Msn de onu yapınca Baş parmak yukarı bakıcak şekilde okey yes anlamında bir işaret oluyordu :D
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Ortasi
01 Yorumla- +1 yıl
Ortasını bulursa izmire banada gönder :D
Kiskanc diyorum :)
05 Yorumla- +1 yıl
Yandın :D
- +1 yıl
Doğru ve yanlısı biliyorsun işte çoğu kişi gibi o yüzden kıskançlığa gerek yok, güvenmek yeterlidir
- +1 yıl
Deli ya D:
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar , sizi fazla sıkan herşeyinize karışan erkek mi? Yani kıskanç, yoksa sizi serbest bırakan size güvenen erkek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler