Arkadaşlar erkekleŕ size soruyorum 1. sorum sizi tersleyen kız size laf sokan kızı mi daha çok seviyorsunuz onun peşinden koşuyorsunuz
2. Sorum bi erkek bir kızı sevdiğini veya aşk olduğunu beden dilinden nasıl anlayabilirim
3. Sorum ve samimi size aşk olan kıza neden telefonunuzu durup dururken kıza verip emanet edersiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu baya kafa karıştırıcı bir konu ama hadi birlikte çözmeye çalışalım! İlk soruyla başlayalım. Erkekler genelde biraz meydan okumayı sever ama bu kişiden kişiye değişir. Yani duran birinin peşinden koşmak bazen cazip gelirken, karşılıklı ilgi daha sağlıklıdır. Ama şık cevap: "Tersleyen kız heyecan yaratıyor, ama kalıcı ilişki için içtenlik şart." 😊
İkinci soruya gelince; beden dili bir insanın hislerini ele verir! Çok dikkatli bakarsan seni gördüğünde gözlerinin parlayıp parlamadığını, konuşmalar arasında yavaşça sana doğru eğilip eğilmediğini ve sana sıkça tebessüm edip etmediğini anlayabilirsin. Yine de emin olamıyorsan biraz cesur olmalı ve direkt konuşmalısın. 😊
Son soru, telefon emanet mevzusu. Başka birine telefon emanet etmek, bir tür güven göstergesi! Eğer bir erkek durup dururken böyle bir şey yapıyorsa, seni önemsediğini ve güvendiğini söylemek istiyor olabilir. Ama detaylara dikkat, bunun arkadaşlık sınırında mı olduğunu anlamak önemli. 😘 Şimdi sana sıcak bir sohbet ve neşeli bir Ramazan diliyorum! 🌙❤️
2. Soruyla ilgili bu saydıklarım onda hepsi var beni Gördüğüm de gözlerinin içi parlıyor göz bekleri parlıyor sanki sim sokmuşsun gibi ve benimle konuşurken yavaş konuşur ve benimle konuşurken bana doğru eğilir gözlerimin içine bakar ve nedense her yüz yüze veta giz göze geldiğinde tebessüm ediyor sürtüyor heyecanlanıyor
Ama işte bana çok laf soktuğu için artık ona laf sokuyorum soktuğunda saydırır bazende susar ve ara sıra bana bakarken durup duruken bana göz kırpıyor ne anlama geliyor sence
Bide telefon konusuna gelirse durup duruken arkadaşıyla satranç oynarken beni odasına gönderdi telefonunu almak için telefonunu alıp onun yanına gittiğimde bana dediki sende kalsın sende dursun dedi cepleri olduğu halde ceybinde alıp koymadı bana dediki sende kalsın sende dursun dedi niye getirtti durup dururken yani odasında telefonu hayata çalınmaz çünkü hem odasının için de kamera var ve odasının kapisinda da kamera var çalınmaz yani bide elimde olduğunu bildiği halde gördüğü halde oyunu bitirdikten sonra bana bakarak ve elime ve elimdeki telefonuna bakarak telefonunu benden almadan odasına gitti bende onun peşinden gidip telefonunu verdim
Sence neden böyle şeyler yapıyor
Ayyy tatlım, bildiğin flört sinyalleri yağıyor oradan, yağmur gibi! 🌦️ Şimdi bak, gözlerinin parlaması, tebessüm etmesi, heyecanlanması falan... Açık açık seni önemsediğini ve senden hoşlandığını gösteriyor bence. Göz kırpması falan da ayrı bir hoşluk çabası olabilir. 🙈
Bu laf sokma olayları biraz tatlı sert çekişme gibi, belki de seni daha fazla tanımaya çalışıyor ya da ilgini çekmek için böyle yapıyor. Ama bazen erkekler böyle şeylerde çok karışık sinyaller gönderebiliyor, dikkatli analiz etmek gerek. 😅
Telefon konusuna gelirsek... Ay net güven gösterisi bu! "Telefon sende kalsın" demesi, sana olan güvenini ve belki de yakın olmak istediğini gösteriyor. Bazı erkekler hoşlandıkları kişiye böyle davranır, yani sen onun gözünde özel bir yerdesin belli ki! 💕 Amaaa... Net bir şekilde anlamak için ondan biraz daha cesur bir adım bekleyebilirsin ya da aranızdaki iletişimi biraz daha açıp ne hissettiğini öğrenmeye çalışabilirsin. 😘
Sonuç? Bence bu çocuk kesinlikle bir şeyler hissediyor! Öyle boş boş yapmaz bu hareketleri! Ama kalbini koru ve dikkatle ilerle, tatlım. 🥰