sevdiğini namusu gibi gören hiç dokunmadan seven erkek 10 adım öndedir be var mı sevdiklerinin gözlerinin içine bakıpta kaybolup giden ya da öyle sevgilisi olan?

Sen artiklarla. idare et adam uluyorsun kiz kankasiiii yurrurru o* sevdam Sen 10ADIM ONDE DEGIL milyon adim arkandayim... onun bunu kucagina gidince sahiplenende adammi. uyo vay * . Biraktigi nolcak yalan yasadiklari s* git boyle o* cocuklari yuzunden bu halde. memleket
Sahiplencem ayagina kiza yavsiyo. bu o* cocuklari
Ne yaşarsan yaşa aranızda kalsın değil helalin olunca herşeyi yaşa
helalin olduktan sonra ssorun yok ben sevgilin olduktan sonra birşey yaşanmamasını istiyorum
Bende onu diyorum işte ama fotoda farklı bir anlam da var
sanırım ben farklı yorumladım
Diyor ya ne yaşarsan yaşa aranızda kalsın ben ona sinir oldum biraz :) helalin olsun öyle yaşa taraftarıyım ben
evet orda küçük bir ima var sanki ama ben onu kavgalarınızı orda burada anlatma diye yorumlamıştım
Yok öyle olsa bacını yerine koy der mi?
haklısın
Kusura bakma biraz sert çıktım galiba bu konuda hassasım biraz
hayır sert çıkmadın hatta en mantıklı yorum sende aynı fiikirdryim seninle
Buna gerçekten çok sevindim sizin gibi düşünen insanların varlığı huzur veriyor
bende aynı fikirdeyim Allah yolunuzu açık etsin :)
Amin ecmain inşallah :)
:) :D
Aslında
aslında?
Özür dilerim haddimi aşacaktım tuttum kendimi
anlayamadım nasıl aşacaktın
Sizinle sohbet etmek arkadaş olarak isterim aslında sizin gibi insanlar kolay bulunmuyor diyecektim :/
Hoba yavsamis. gene. bir. adam. adam. diyen kasara
Zaaaa@aaahagsgsggsgsgzbzbzz
Orospuluk bu ya iste
@Lardoncikkarsima zeka yoksunu insanlarla konuşmak gereksiz o yüzden sizi kale alıyorum iyi günler
Bu mallara bir turlu anlatamadim hep. suclu oldum senin ben beynini baskada birsey demiyorum
Kardes önce bir insan ol. Sonra karşındakileri yargılarsın. Öncelikle ben kardeşim yaşında kızlara yaşayacak adam değilim ha şöyle de bir durum var ki senin gibi embesilleri de her kulvarda ezecek biriyim emin ol
Ben yavşak değilim işte benim yüzümden hakaret ettiği küfrettiği o kızdan Özür dilesin şu dakika hesabımı silecek kadar adamım peki o ne kadar adam?
Haklısın valla😃
var mıdır ki öyleleri
Var😊
karşıma çıkmasını ümit ediyim o zman :)
Evet yani bana da çıkmadı bekleyelim çıkar yani😃
inşallah :)
Teşekkürler
Cevap
7Cevap
Yazıya katılıyorum ama dokunmadan sevmek kısmı saçma, tamam herşey yerinde dozunda olsunda sevdiğim kadına dokunmayacaksam, sarılıp öpüp koklamazsam, nereye kadar... tamam uzak mesafe olur eywallah zaten benzerini yaşıyorum... lanet olası uzaklık :(
Zamaninda ayni şekil sevdim el surmeye kiyamadim. Baskalari ona birak el surmeyi... biz gozumuzden sakindik asifteyi o bunu hak etmedi. O hunden sonrada kimseyi öyle sevmedim sevmemde isine geliyorsa benle olur gelmiyorsa yol olur
Ben bu kiza kizdigimda. neden. kiziyorsun neden kufur ediyorsun l*n . olum sana herkez. yavsamak. zorundamilan insan kendini duzeltmezmi hic ya nasil bir beyin var millet yavsayinca hosunami gidiyorlan sonra. namusumda namusun niye izin veriyosun hep buna neden dangalak ya gelmis. gozlerinde. kayboldumbsiktir gitlan yalan dokunmadan seven. ne ya sen neden dokundurttun herseyin faul la senle konusmamiz lazim artik. Ozele gel. mesaj yaz
Sevgilimle sürtünduk
Sevgilim vajina mi oksadi
Sevgilim. memelerimi ısırdı
Sevgilim yok birsey yaptı ama bakireyim
Iste tam bu yüzden evlenmiyorum.
Artık horoz işi yapıyorum. tavuga osuruyom
haklısın kardeş ama ben bu açıdan demedim gözlerine bakarken bile çekinen insanlardan bahsediyorum
@Ksjsjshsh o ne demek şimdi?
Nefis işte aldanmamak gerekiyor
Helal olsun bir çok erkekten daha delikanlısın.
teşekkürler :)
Belli ki sen çok becerilmişsin ve adın çıkmış
hayır alakası yok el ele bile tututşmadım sadece öyle seven var mı diye merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?