15 senelik hikaye hiç geçmedi tamam olarak izah etmek gerekirse tamda böyle
Benim kalmaya niyetim vardı ama kalmaya hevesim yoktu, o da kal demedi zaten, git de demedi, sorun da bundan ibaretti.. O hiçbir şey demedi, ben de demedim.. Olabilecek en yarım şekilde bıraktık her şeyi, yarın tekrar dönecek gibi ama hiç eskisi gibi olamayacak şekilde bıraktık.. Yüzsüz olacak kadar cesurduk ama yüzlerimize bakamayacak kadar korkak çünkü günün en unutulmuş saatinde yarım kaldık.. Yani en baştaki gibi, öteki yarısını aradıkça, her bulduğu insanda bir yarısını daha bırakanlar gibi,
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
olmaz mı ! ama olmaz olsun !
Git gide azalıyorsun içimde... Eskiden daha çok özlerdim seni, gözlerim dolardı hatırladıkça. Unutuyor muyum, alışıyor muyum bilmiyorum. Kırgın da değilim artık, kızgınlığım yalnızca kendime.
Ne vardı da böyle çok sevdim sanki seni. Hiç kurmasaydım o hayalleri, silip atsaydım bendeki resimlerini. Sen her ''gidiyorum'' dediğinde, bu kadar küçük düşürmeseydim kendimi. Ama bu sefer farklı. Git gide azalıyorsun içimde.
Sahiden unutuyor muyum, uyutuyor muyum yüreğimi bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa, yalnızca yüzünü unutmaktan korkuyorum. Gel diye yazmıyorum bunları sana. Sadece seni böylesine çok sevmem neyine yetmedi onu merak ediyorum.
Sana böylesine bağlanacağım aklımın ucundan bile geçmezken, nasıl oldu da kalbimin içini deldi geçti. Bunca acıyı çekmeme rağmen, sana hiç dokunamayacak olmam yakıyor canımı. Ama bir başkası, bunların hiç birini yaşamadığı halde sana sahip oluyor.
Bütün kalpsiz , karaktersizlere gelsin bu yazım Çiçek gibi insanların kalplerini kırdınız, Bahçeleriniz bahar görmesin...
Hayır ben aşkımı sevdamı öyle kıyıda köşede bırakacak adam değilim. Bunu bas bas bağırarak, herkese belli ederek yaşarım. İkizlerim ya ondan herhalde. :D Ya bir şey sonuna kadar devam eder, sonu geldiğinde ise biter. Karşılık alamayınca sevecek halim yok sonuç olarak. Duygularımı öyle gizli saklı yaşayamıyorum. Ben direkt olarak belli ederim.
Saklı değil, kalbimden sevdası dolup taştı. Bu sevda yeri geldi ağlattı, yeri geldi canımı yaktı. Ama kalbimden bir türlü geçmedi. Hep kalbimle, ruhumla sevdim. O sevdami iliklerime kadar yaşarım; acısıyla, tatlısıyla gönüle girince kabulüm olur. Ne demiş şair: Aç kaldım, susuz kaldım Hain karanlıktı gece Terketmedi, terketmedi sevdan beni
Saklı duran sevda mı olur onu bile bilmem. 😃 Saklı dursun duran da...😂😂😂 Doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun, nice mutlu senelere ve sağlıklı her daim...☺️
İçten içe beni yiyip bitiren bir sevdam vardı. Onu sevdiğimi geç anladım fakat yine de belli etmiştim. Sesini duymak yorgun düşmüş ruhuma ilaç gibiydi. Gel zaman git zaman sevgilisinden ayrıldığını söyledi. O andan sonra enkaza döndü kalbim. İletişimimiz bir süre sonra kesildi. 4 yıl önce de abimin nişanlandığı akşam bir zamanlar buluşmak istediği yere gitmişiz eve geri dönerken fark ettim. Kalbim sızlamıştı ve gözlerim doldu fakat orada kimseye fark ettirmeden gözlerimle ve kalbimle savaş vermiştim resmen. Şimdi benden tık yok.. Bir kaç ay önce öylesine sosyal medyasına bakayım demiştim. Profil fotoğrafında kucağında küçük bir kız çocuğu vardı. Yani öyle ya da böyle hayat devam ediyor. Yola devam. 🙃
Bu konularda Alfa lık yapmayın. Aşk ı herkes idrak edemez. Tanrının silüetidir o. Aşk , her daim Aşk. Seçimi neden yaptığınızın yanıt arayışıdır. Hayata neden geldiniz? Aşkınızı ifade edebilme yolları bütünudür hayat dediğiniz şey. Küçümsenemez! Küçültmeyin , yüceltin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok, aşk meşk bize gelmez biz anca reddediliriz artık açılmıyorum bile