https://youtu.be/Uj1AOKUPYTY
Kalbinizin kıyısında/köşesinde saklı duran sevdanız var mı?
https://youtu.be/Uj1AOKUPYTY

Aşık olmayı, sevmeyi, sevilmeyi, flörtleşmeyi çok uzun zaman evvel bıraktım. şu an 27 yaşındayım. Benim yaşımdaki hemcinslerim çoktan evlendi belki çocukları bile oldu. Ben ise hala bekarım. Sebebi birazda kendimde aslında. Çünkü ben sosyal yaşantası pek olmayan birisiyim. Sadece evden işe işten eve. Ne çıkıp gezerim, ne arkadaş ortamım vardır ne de öyle bar pavyon takılan bir tip olmadım... Asosyal büyüdüm. Ben çocukken çok aşık olurdum mesela. Belki 5 belki 6 sevgilim olmuştur. Tabi 14-15 yaşlarıa rasındayken. şu an kalbim boş. Ve bence böyle bir süre daha boş kalması iyi olacaktır. Çünkü devir değişti, insanlar değişti. Kimin ne olduğu belli değil. Rahmetli tuncel kurtizin bir lafı vardır, Portakalı soymadan içinin çürük olup olmadını göremezsin. Yani insanın içini bilmeden dışına inanman saçma olur gibi birşeye tekabül ediyor... Tertemiz pırıl pırıl kadınların içinden adete canavar çıkıyor.. Öyle bir dünya oldu artık... Kim ne kopararısa kendi payına sayıyor...
Ortaokulda gizli gizli izlerdim, gıcıklıkta yapardım tabii kii. Ama şimdi sevdiğim yanımda 6 yıldır. Saklı sevda değil ama gönlümün hep köşesinde kalmış çıktı geldi canımın şenliği ☺️
Cevap
47Cevap
Kalbimin içinde bir görüntü varki aylar, yıllar geçsede gözümünün önünden gitmiyor..
Kalbimin kıyısında köşesinde duran saklı bir sevdam var.
Öyle acıtsada onun o yüzünü bir görünce acılarımı o anlığına unuttuğum bir sevda
Sevdalar gömülü kalmalı. Gün yüzüne çıktıkça yaralar insanı.
Öyle bir insan hayatımda Yok inanıyorum ki yarın bir gün çok mutlu olacağım. Hayatta iyi kapli insanlar Allah onları karşılıksız bırakmaz ümit ediyorum 🙏
Var en derine kazıdım onu , dünyaları önüme dersler bana çektirdiği acılardaj dolayı onu affetmem fakat ona bir gram zarar gelmesinede gönlüm rıza gelmez , kısacası var ama keşke olmasa..
Valla biten bitiyor, olumsuzlukları unutunca herhalde saklı kalıyor, bittiyse vardır bir sorun çünkü
Var. Gizli sevdalarda tutuklu kaldık. Ayyy yeter beee😂 İkide bir karşıma çıkıyor böyle sorular.. yeter haaa😂😂
bir sevdiğim oldu sadece benim ona da helal olsun bir çırpıda sildirtti kendini. Kalbimde o sevdaya yer yok
Yıllar geçsede üstünden bu kalp seni unuturmu? (B) ❤
Hiç bir yerde saklı kimse olmaz.
Varda söyleyeceğim en son kişi sensin söylesemde sen anlamazsın
Olmazmı her sabah ilk onbirle uyanıyorum her geleni attım yakında harem kurcam bu gidişle
vardır yok diyen unuttugunu sanıyordur kendini kandırıyordur
Olmaz mı. Sevdiğim varken ailem başkasına verdi. Yaşım 90 dahi olsa unutamam.
Gizli değil de 5. Sınıfta bir çocuğa açılamamıştım o içimde kaldı ama çocuğu bulamadım 😂😂
https://voca.ro/fNyrJCbVizm
yorumum sesli. tskler wuhsj
Ahhh görselin güzelliğine bak, sevdamı koymuşsun zaten oraya♥
War tabiki de öyle bir sevdaki ömür boyu sürecek bişi anlatılmaz yasanir 😋
Mesaj attım foto istedi, attım ben de ses yok reddedilmiş mi oldum şimdi ya 😒
Vardı. Yani az da olsa. Üç hafta önce vefat etmiş. Sonradan öğrendim.
Ne desem bilemedim şimdi acıtan var ama ne umudum nede beklentim kalmadı.
17 yıl oldu. Geçen gün konuştum sevmediğini söyledi. Bnde vazgeçtim... Ne diyor şair ;Ne kimseye yük olurum nede kimseyi kendime yük ederim. Ben yalnızca yüreğimin ekmeğini yerim..
Bildiğim en derine gömdüm aşkı kimseler onu bulamaz🎶
Hayır yok kimseyi saklamayin saklayacaginizida birakmayin birakanda orda olmayi haketmiyordur
Her zaman olmasa da arada aklıma geliyor bazen onunla konuşma ihtiyacı hissediyorum
Asla biriyle konuşurken eski ilişkimden birini düşünmem
Yok be gülüm ya eskidendi o sevdalar ask acıları:) gerçekleri konuşmak gerekirse
Hayır, uzun süre birisine takılı kalıcak biri değilim.
Var ölsem yine unutamam eminim. Birbirimizi sevdik ama gidip baskasyla evlndi. Simdi o da mutsuz bende.
Kalbimin en orta yerinde saklı olmayan var.
Hayır yok
Hayir yok. Dip kose temizlik yaptim
Hayır yok kalbim tek kişiye ait. Mezara kadar.✂️
Var. Umarım acilen ortaya çıkar.
Kıyısında köşesinde değil bütün benligimi feth etmiş bir. sevdam var
vardı ama çıkarmak çok zor ve sancılı oldu. aynı zamanda çok şey kaybettim
Daha kıyıda köşede durmayacak birini bile sevemedik 😂
Muhakkak ki var. Herkesin vardır
Yok kanka ne tür bir odunum ben de bilmiyorum
Hayir yok hic kimseyi sevmedim
Var orda kalması daha hayırlı...
Hayır geçmişte kalanlar ölü
Var var da ne olacak bilmiyorum
Zor yerden geldi soru hem var hem yok :(
Ne gezer meyse kahve içicem ben
@meraklıleylak 😘
Hayır yok olanında Allah yardımcısı olsun😊
var..
Yok yok yok
Döktüğüm harç betona döndü artık nokta bile yok
Gizli sevdam yohtur.😀
Yoktur cicim.
Yooo şu anki her anımı dolduruyor
olsa bir dert olmasa bir dert , yok dıyorum
O defteri sonunda kapattım.
Gizli sevdam yoktur
yok bulamadım daha.
Vardı ama ne oldu bilmiyom
yaa derin sordun.. neyse... geçmiş mazi...
İnan bunu tam olarak ben bile bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?