#SelamGençlik
Ne düşünüyorsunuz sevgi ve aşk... Daima biraz içte saklı mı tutulmalı? #Aşkİlişkileri #TubaSueda
Ne düşünüyorsunuz sevgi ve aşk... Daima biraz içte saklı mı tutulmalı? #Aşkİlişkileri #TubaSueda

Sevgimi sadece sevdiğim kadına göstermek ister ve bunu başkalarıyla paylaşmak istemem. Aileme bile yansıtmam. Mutlu aile fotoğraflarımızı sosyal medyaya bile yüklemem. Benim duyduğum aşkı yalnızca âşık olduğum kadın bilir ve hisseder. Başkalarının fazla bilmesine lüzum yok
Tutamadım günümü gördüm
Artık emin adımlarla ilerliyorum eğer ki içimde ki o saklı sevgiye layık olduğunu anlarsam u duygu öyle ortaya çıkar
bu ne güzel bi soru.. düşündürdü açıkçası.. evet diyorum sanki bütün sevgimi paylaşırsam yenilirmişim gibi hep bi korumam var
Ben de sorduğum hâlde hâlâ düşünüyorum 🙂🙂
Sevgi değil de bir şey söyleyecekken saçma olmasın diyip utanarak söylemek istesen de tutarsın bunlar güzel saf heyecanlar
Cevap
4Cevap
Benim sevgim fazla derinlerde sanırım ki benimki onu sevmediğimi düşünüyor. Hani saklıyor da değilim, olduğu gibi hissettiğim an belli ediyorum.
Anladığım:Nasıl sevdiğim hakkında bilgi
Bir miktar değil baya kalır, herşeyin görünmesini saçma buluyorum
herkesin bir parcasi hep gizlidir zaten sevgisi acısı
Evet biraz gizli kalmalı bence. Çok belli edildiğinde sevginiz değersizleşiyor karşı tarafın gözünde
Evet her şey konuşulmamalı gizli bir yanı kalmalı bazı şeylerin
Sevmeyi beceremiyorum saf duygularımız Yok aşk lise yıllarında vardı güzeldi
Bazıları öyleymiş taktiği uygular bazılarıda ne mal olduğunu saklayamaz
Katılıyorum kesinlikle kalmalı
Tutulmalı. Tutulmalıymış 😄
karşınızdaki kişiye göre değişir
Aynen içinde tut fazla yüz verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?