Aynı hayvan gibi tüyleri o kadar uzunki kestirmiyor killarini beni öpünce migdem bulanmaya başlıyor iğreniyorum ayrılmalı miyim sağlığım için 🤮
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hoşlanmadığıni söyle o da kesemem diyorsa ayrilin. Benim de baya kilim var sevgilim sorun etmior.
Ya onunki 2yillik birikim resmen çok var bir insan bu kadarda iğrenç olamaz yani
ya neresindeki kıllar rahatsiz ediyir bilmiorm ama benim bacaklarim göğüslerim killi mesela. göğsümde cok yok ama bacaklarinda cok var. sevgilim gördü hepsini bise demio, seviyir okşuyor killarimi falan. kes dese kesmem herhalde
penisindeki kılları almasi lazim o kadar da değil
Penisinden bahsediyorum işte beni anlamiyonuz 😂 uzun aynı saç gibi orman gibi ben korktum görünce 🤮 migdem bulandı simsiyah bide ıyyy
alsın orayı söyle ben aliyorum. bu kadar basit bisi icin ayrilnayin. bu arada korunmayi unutmayin iki hafta önce hamile kalcak diye cok korktuk :(
Ya ben bakireyim biz ilişkiye girmiyoruz zaten 2aylik sevgiliyiz ama harbiden benim gördüğüm penisi sen görsen migden bulanirdi benim vücudum tertemiz tek kil bile yok ama hiç benim gibi davranmıyor insan bı kendini temizler hayvan resmen o ben ayrılicam engellicem hesapta vermem o bozayıya
ilişkiye girmeden penisi nasik gördün ya, sne bilirsin igrendiysen bosver. Ben de sevgilimin vajinasini yalayim dedim bir gün, beklediğim kadar güzel değildi bi daha denemme :( igrenince yapamior bidaha insan yani
Ya sevisirken açtı gördüm bide ağzıma koymaya çalıştı benim karnıma ağrılar girdi ben çok gerildim o kadar kıl vardiki hepsi uzun uzun bide siyah ıyy 🤮 engelledim az önce Allah bana bidaha bulaştırmasin onu insallah hiç iyi değilim ben o görüntüyü 5sene unutmam
anladim, ama demek ki sevgi ilişkisi değil di sizinki. daha çok cinsel
Cinsellik yok ilişkimizde ben bakireyim , sadece onun pisliği için ayrılmak zorunda kaldım hayattada öyle bir bozayiyla bulusmam
umarim daha iyileriyle karşılaşırsın.
bu rahatsızlığını neden ona söylemiyorsun?
Nasıl soylicem ki ben bile utanıyorum migdem bulanmaya başlıyor
kibar bil dille demelisin bu kadar saçma bir konu yüzünden ayrılınmaz.
Ama sen görsen inanki insan olduğuna inanmazsin benim vücudum o kadar temizki bana özenmesini bekliyorum ama hep aynı 2yillik kıl birikmiş özel bölgesinde 😂😂
dediğim gibi kibar dille uyar anlayış gösterecektir.
Hiç uğraşamam sonuçta bir insan olarak kendisi düşünmesi lazım ona insan olmayı mi onericem ayrilicam ondan
sevgini bu kadar hemen bitirebiliyorsun bir şey diyemem.
Ya ama manzarayı sen görsen sen korkardin ya hastalık kaparsam ondan
Yuh artık yani pis pis de kokar. Bunlar nasıl insan ya
Aynen benden örnek alsın dedim belki ama hâlâ aynı penisinin üzeri hepsi 2yildan kalma saç gibi simsiyah bide görünce migdem bulandı bide ağzıma sokmaya çalışınca ben kalpten gidiyordum az kalsın🤮🤮🤮
Hiç bekleme, normalde üç beş güne falan temizlenir o ne ya öyle hayvan
😂ben şok oldum görünce ya çok kötü bir gün geçirdim boz ayı ya
😂😂😂 utanmadan öyle nasip çıktı karşına
Ya işte bende ona sasiriyorum ben bacaklarımı bile almadan buluşmaya gitmem, adam sanki 2yildir özel bölgesini almamış çıktı karşıma hiçte utanmadan özgüvene hayran kaldim
😂😂😂 yaşı kac
21 yaşında
Kesin oyun manyağıdir. Afedersin erinmekten altına s. c. yordur
Yok çalışıyor hep mal dağıtıyor şöfür kendisi ama psikolojik sorunları var kesin yoksa hiçbir insan özel bolgesini bu şekil bırakmaz mk kafayı yicem
Kız nasıl sabrettin
Ya zaten bugün oldu bu olay hemen engelledim korktum onun şeyini görünce bı an kendimi hayvanat bahçesinde sandim
😂😂 hadi bakalım. Temizlerle karşılaşman dileğiyle
Ya benim gözlerim kıpkırmızı olmuş yeni fark ettim🥺
Dm gel
sevsen tiskinmezsin zaten 😂
Seviyorum ama bu durum beni igrendirmeye başladı özel bölgesini bile hiç almamis sanki 2yillik kıl var
e sen al askim dus alalim de beraber dusa girin ayy kamasullahinda saclari cok uzamis trss etmek lazim de al elone jiletj jırt jırt kes ne var yani
😂😂🤮 la 2yillik birkim diyorum
olsun ne olacak makasla kisalt sonra kes 😂
Görünce bile migdem bulanıyor hastalık kaparım en iyisi ayrılmak
😂😂😂 iyi sen bilirsin tabi
Boz ayı sevmiyosan ayrılacakasın
Evet ayrilicam ayiyida geçmiş o
aha ahaha boşver sana erkekmi yok dfgsdfg
elini sallasan 50si
2yillik birkim resmen bir insan bu kadar pislik olmaz
2 yıldır aklın nerdeydi
Ya hayır yani 2yildir özel bölgesindeki killari almamış sanki demek istedim o kadar uzundu yani😂😂😂
2yıldır niye almıo bu salak harbi salak çok aradınmı dsfgsdfgsdfgsd
iğrenç ya
Valla ben çok kötü bir gün geçirdim bir ayıyla🤮 engelledim zaten korktum
ahahahahaha oral felanda yaptınmı yoksa öööööğght
Ucundan zorla koydu agzima sadece ucunu zorladığı için yaladım biraz ama şimdi eve gelince ağzımı 2saattir yıkadım bide ilaç aldım gargara yaptım tuzlada gargara yaptım az öncede engelledim ben hiç iyi değilim valla
acın acımızdır kanka sdfgsdfgsdfgsdfg engelledigin için sms felan attımı sana
Yok heryerden engelledim lan ben iyi değilim yemin ederim sabahtandir ağzımı yıkıyorum
istemedigini söyleseydin niye zorla yaptırıyor hem ısırsaydın canını yaksaydın
Isırdım zaten merak etme 😂
he ne bilim merak ettim sonrasında neler oldu sdfgsdfgsdfgsdfgsdfg
Bişey olmadi
he iyi ozaman kanka ağzına nane yedinmi
İnşallah hastalık kapmamisimdir o hayvandan
2 sene nasıl katlandın kızım buna sen ya
Ya ne 2senesi dedimki sanki 2yildir özel bölgesini almamış
ha pardon ben olayı yanlış anlamışım kaç aydırr tanıyon peki
Biz 1bucuk aylık sevgiliyiz 2kez gördüm penisini birincisinde belki aceleye gelmiştir almamıştır kıllarını dedim ama 2. Kezde aynı kılları görünce migdem bulanmaya başladı bu hiç kıllarını almıyor mk ya offff migdem hiç iyi degil
kankam üzüldüm adına ya kaave iç iyi gelir türk kavhesi yap o ağızdaki tadları yenilermiş unutturur sana kaaave
Ya dalga geçme 🥺🥺🥺
denersen dedigime gelicen benimde oldugu zaman türk kahvesi içiyorum
Tuzla gargara yaptım bide dolarexle gargara yaptım agzimida sürekli yikiyom mikrop kapmam dimi
yok olmaz bişi kankacım
İnşallah ya benim gibi bi kiza bu yapilirmiydi mk ya
he kanka istersen mesajtan konuşalım burası çok uzadı dsfsdfsdf
Ya benim gözlerim kıpkırmızı olmuş yeni fark ettim🥺
Ben ne diom sen ne dion jdjdjdjd. opimde geçsin kaanka
Ayrıl kız
Ayrilcam yoksa hastalık kapcam😂🤮
Iyy evet