AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
https://voca.ro/1kkDPWGjxlP9
Yapmıyorum
Yani o ahlaksızlığı yapan var elbet. Ama aldatıldıği halde boşanmayan boşanmak istemeyen kadınlar da var
İğrenç bir şeymiş gerçekten. Zannetmiyom ya. Nasıl kadınlar da aldatırken boşanmıyorsa erkekler de boşanmıyor işte.
Zikemediği karıya nafaka ödemekte harbi koyar adama
size hiç bir şey koymaz.
Öyle deme koyar
hayır kalitesiz şeref yoksunu ahlaksız oldukları için aldatıyorlar
Yasak elmanın tadı hep tatlı gelir, ama söylediğin de mantıklı.
Hayır tabiki sadece onların gereksiz ve malca düşüncesi
Kadınlar nafaka alıp sevgilileri ile yiyecek gayet zekice
Neden size para ödemek zorundayız anlamıyorum gerçekten
Maddi durumu iyi olmayanlarda çok önemli faktör aslında.
Yoo öyle bi hesap yapmıyorum.. yakın zamanda evlenebilirim
Demekki şeref siz insaaan şeref siz insaaaan her şeyi yapabilir
Bazı kadınların nafaka için erkeklerle evlenmesi gibi bir durum olabilir.
Biz değil ama siz sanki nafaka İçin evlenebiliyorsunuz gibi geliyor
Çok güzel bir konuya değinmişsin kardeşim haklılık payın çok fazla.
Bu tarz maksatlı soruları hiç kimseye yakıştıramıyorum.
Dar pencereden sorulmuş. Bu seviyede bir üyeye yakışmadı diyorum.
Erkekler nafaka ödememek icin falan aldatmazlar ayrıca.
Offf. İçiniz çok kötü inşallah bir erkeğin hayatını mahvetmezsiniz
Böyle kadınlar nafakanın şunun bunun hesabını yaptığı için her şey beklenir.
Millet delirmiş
Yok onu her türlü yapar yapacak olan tabi buda bir ihtimal
Aynen her iki tarafa da yetecek g*t olmadığı için aldatmayı tercih ediyorlar. Cıbırlar özetle.
Sizi biz mi besleyeceğiz ne yetmesinden bahsediyorsun?
Kadınların derdi nafaka mı gerçekten, ben de masum masum evlenirim mutlu bi yuvam olur diyorum
Bazılarının ki nafaka gerçekten insanlar artık menfaatci
@simyahhhhh_ evet kimse mutlu olmanın en büyük menfaat olduğunu farketmiyor
Kuyuya taş atmak çok kolaydır. Peki erkek bitmiş gitmiş bir evlilik için neden nafaka ödemek zorundadır? Bunu bana akıl, mantık ve adalet çerçevesinde izah edebilirsen sen kralsın diyeceğim.
Bence güvenli limanlarini bırakmaya cesaretleri olmadığı için
O zaman daha çok nafaka verir de sanmıyorum öyle olduğunu
Peki nafaka alamayan erkekler neden kadınlar tarafından aldatılıyor?
Bizim Türkiye'deki sistem erkekleri zor duruma bırakıyor yurt dışında böyle değil
Kesinlikle öyle düzen bozulmasın istiyorlar bir yandan da gönülleri hoş olsun.
Nafaka çok boş bir olay bence ne alaka yani insanlar evlenip boşanınca niye birbirine para veriyor?
Çocuklarımızı yetersiz eşlerimizin elinde büyümeye terketmemek için yapıyoruz genelde.
Hayır, eşlerini seviyorlar, yani kime sorsam öyle dedi :)
Nafakayı kaldıracam komple. Hemen bürokratlarımı arıyorum
Hem düzenim bozulmasın hem de istediğim haltı yapayım istiyorlar
Nafaka bahane, aldatmak şahane (aldatan erkekler için)
Bana göre aldatmak ne kadar yanlışsa nafaka almak da o kadar yanlış.
Öyle aptalca bir bahane sebebiyle kimse aldatmaz yahu.
aldatmayada nafakayada karsiyim hatta bosanmak icin evlenmelerwde nedif bu ya yap boz gibi iyi ki bekarim miden bulandi vicik vicik iliskilerden herzaman derim guclu toplumlar guclu kadinlarin eseridir erkekler alinmasin bi cocugu en iyi yetstirir
Bu çirkinlik ne hikmetse senin aklına gelmiş ilk başta 😃
Evlenenler de aptallık. Tek insanla hayat geçmiyor geçmezde... Dünya üzerinde evlilikler çok azladı. Hala evlilik diyonuz 🤣
Valla kadinlarda erkek eline bakmayalim diye okuyor calisiyor erkek aldattiysa kendi dusunsun su zamanda kadinlarin cogu kazandigini yiyor guclu kuvvetli bir kadin toplulugu bir kadin olarak gurur duyuyorum
Sanki dışarıdaki kadına para yedirmiyorlar mi? Hem evdekinden olmiyim hem dışardakinden mentalitesi bu başka bir şey değil. Haysiyetsiz insanlar.
Olabilir Sonuçta kadın anlaşmıyorsa adamda boşanmak istiyor ama maliyetli geliyosa yapar yani
Ya ne nafakası hepiniz obje değil misiniz zaten? Biraz karıya biraz da dışardakilere gitmek gerek boşuna mı objesiniz sanki..
Bu ne saçma ve gerikafalıca ve iğrenç bir düşünce böyle? Ciddi ciddi kadınları obje olarak mı görüyorsunuz? Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın inşallah!
Kadın düşmanlığı detected. Bunları görün kadınlar... Bu arada kendi acizliğinden, ezikliğinden dolayı kadın düşmanı haline geldiğini zekası olan herkes anlayabiliyor kendini küçük düşürüyorsun.
@theumbrellaacedemy tahtaları eksik işte arkadaşın. Böylelerine güzelce hesap vermek gerekiyor ve halderini bildirmek gerekiyor. Bunlar qdam değiller, adamlığı yolda 5 kuruşa bulunduğunu sanıyorlar. Hemcinsim adına sizden özür diliyorum.
Ya deniz kıza şovmenlik yapma sen kimsin ki bana haddimi bildireceksin? Bunu soran kişi ekrek düşmanı değil mi o zaman? İşinize geldiği gibi yorum yazmayın süslü süslü görüşlerle üste çıkmaya çalışıyorsunuz
@gizli Üye ne şovmenliğinden bahsediyorsun sen? Sizin gibiler yüzünden biz suçlu oluyoruz. Ayeıca haddini ben gösterecem demedim böyle insanlara haddinin gösteripmesi lazım dedim. Aynı şey erkekler için de aynı şeyleri düşünen kadınlar içinde geçerli. Amacım şovmenlik yapmak falan değil.
Sen neden benim yüzümden suçlu oluyorsun? Şu sorunun içeriğine bak.. sen önce bakmak ve görmek arasındaki farkı anla ben tabii ki etik bir şey yazmadım ama sen sadece bakıp okuyor ve boş kefeden yazıyorsun diğeri de öyle... Önce cinsine koyulan tanıyı gör, tepkini ver ve sonra gel benimle tartış.
Ne olursa olsun birini obje oparak göremezsiniz. Bu kişiye çok büyük bir hakaret ve saygısızlıktır. Daha tartışmaya gerek var mı? Hayır yok.
Tamam sen ileride nafaka ödememek için eşini aldatabilecek birisisin o zaman bunu kabulleniyorsan zaten tartışmaya gerek yok. Bana göre de bu hakaret ve saygısızlıktır, saygı da hak edene gösterilir.
Ne alâkası var? Konuyu nasıl alâkasız bir yere bağlıyorsunuz anlamıyorum. Nafaka zaten çok saçma yerlerde kullanılıyor orası ayrı fakat nafaka ve aldatkadan nasıl objeleştirilmeye geldin?
Onu uzun vadede daha iyi anlarsınız.. neyse ben şimdilik sadece yapılan bir saygısızlığa misilleme olarak söylediğimi dile getireyim konu kapansın.
Kimse kimseye showmenlik yapmıyor ya da yaranmaya çalışmıyor senin duygusal zekan bunu anlamaya yetmez.
Senin zekan da anlatmaya yetmiyor ve neyi anlattığını da eminim bilmiyorsundur..
Ben yasak ilişkileri normal ilişkilerden daha çok seviyorum.
Aksine nafaka ödememek için aldatmak, nafakanın önünü açar.
Alakası bile yok. Erkek cinsellik olmadan yapamaz. Araya soğukluk girerse kadın uzak duruyorsa sonu aldatmayla biter. Sonrası da anlaşmalı ve nafakasız boşanma.
Aldatanlar nafaka veremiyor mu emin misin? Tazminat bile alıyorlardır
Bak bu olabilir de sister
parası olan erkek nafaka ödemeli boz kızlığı cekip git yok öyle dünya...
Öyle olsa da kadın ister yine nafakayı benim bildiğim çocuk varsa tabi.
Tatmin edilmediğimiz için, başınız ağrıdığı için, fantezilere kapalı olduğunuz için aldatıyoruz. Yoksa para dediğin nedir mutlu değilsen eğer
Nafaka için değil de aldatıyorlar. Pislik oldukları için.
Ömür boyu nafaka ödememek için dini nikahla evlenin.
Kadınlar sakın dini nikahla evlenmeyin bir erkekle. Bence hiç evlenmeyin orası ayrı da... Dİni nikahı tamamen reddedin.
Kadınlar zaten nafaka almak için evleniyolar ve ne yapıp ne edip boşanarak nafakayı kapıyorlar...
nafaka ve erkeği soyma konusunda Türk kadını kadar ezik gurursuz bir ırk yoktur bu kadar açık ve net söylüyorum
Nafaka vermemek için aldattığına inanmıyorum, sevgi ve haz bittiyse aldatır.
Aslında iyi fikir🤗
Aydınlattığın için teşekkür ederim.
NAdamayla alakalı değil tek kadına bağlı kalamıyorlar
Sürekli seks yapacağı kadını kaybetmeden, yeni yeni şeftaliler tatmak istediği için aldatıyor.
Gerçekten harika bir soru olmuş. erkekler para harcamayı sevmez. Aldatmak yasak aşk gibidir İmkansızı ve zoru severler
Zaten aldatmasa bile erkeklerden para koparmaya çalışmıyor musunuz?
Boşansa da boşanmasa da aldatacak niye para versin ki
Mantık buysa, kadınlarda nafaka almak için mi erkeği bezdiriyo başkakarına ilgi duyar hale getiriyo, boşanıncada nafaka iptal olmasın mı dost hayatı yaşıyolar başkalarıyla?
Nafakayı ödememek için aldatmakla, nafaka istemek de benim gözümde iğrenç şeyler.