+1 yılallah aşkına şunu diyen kullanıcıya cevap ver ya da sil siz nafaka alırken ne hale düştüğünüzü görmüyorsunuz. erkek 100 defa aldatsa, nafaka alan kadından daha onurludur. aldatmak erkeğin geninde var. tek caydırıcı sebep din. islam zinayı büyük haramlardan saymasa gayet normal bir şey olur. adam neyin kafasını yaşıyor ya neyin kafasını
1846 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar ben neden linç yedim bana dislike atan bunca kullanıcı aldatma erkeklerin geninde mi var iyimisiniz siz?
- +1 yıl
yorumda tartışan diğer kişiler özellikle @cielos ve @alienwins haksızsınız sizle uğraşamayacağım gidin öte tarafa
- +1 yıl
@sakinvrtatlikiz erkek veya kadın fark etmez aldatan karakter yoksunudur
- +1 yıl
@MassHsteria anlamadım beni etiketlediğiniz yerde ne dediğinizi
- +1 yıl
o kendini avutuyor boş ver kim bilir kaç kez aldatıldı Allah bilir ailesinde de vardır
- +1 yıl
Genetik ya da neyse duyguya kapıldım gibi bir bahane bulunamaz
Aldatmak karakteristik bir özelliktir
Hoşlanmadığım kişiden ayrılabilirsin bunuda özgürsün
Ama aldatmak birini kandırmak işte bunu genete bağlayamazsın
Yani genel olarak bahaneye sığınmışlar
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz erkeklerin geninde aldatma var demişsiniz o yüzden dislike attım ben. Bu tamamen karakter meselesidir o zaman sizin dediğinize göre ben erkek olmuyorum.
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 şunu diyen kullanıcıya cevap ver dedim ve o gizli kullanıcının yorumunu kopyaladım aşağılarda bir yerlerde bulabilirsiniz
- +1 yıl
@MassHsteria evet ben aksini söylemedim zaten.
- +1 yıl
@xAntiSosyalz anlamadım benim için mi diyorsunuz?
- +1 yıl
Peki 100 defa aldatan erkek den nafaka olan kadın neden onursuz olsun
Ben bunu anlayamadım 🧐 - +1 yıl
@MassHsteria bakın bunu söyleyen ben değilim burada bir kullanıcı söylemiş ve bende sorana şunu diyen kullanıcıya cevap ver diyerek orayı kopyaladım ve neyin kafasını yaşıyor diyerek sinirlendiğimi belirttim
- +1 yıl
herkes yorumu senin zanneti
- +1 yıl
Anladım özür dilerim
Ama onu normal sıradan birisi olamaz zaten kuyruk acısı insana bazen mantık dışı işler yaptırır
Bunu yazan da o insanlardan birisi sanırım
Tekrardan özür dilerim - +1 yıl
@xAntiSosyalz farkettim ve çok moralim bozuk :(( ama başta demişim zaten kullanıcıya cevap ver ya da sil diye bir tırnağı unuttum sadece
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz pardon başa nasıl dikkât edememişim anlayamadım. Çok özür diliyorum sizden. Çok haklısınız bence de neyin kafasını yaşıyorsa artık.
- +1 yıl
@MassHsteria yo sorun değil ama bunu kuyruk acısı olsa bile söyleyemez ve söylememeli
- +1 yıl
İnsan oğlu bu söyle tüm sınırları aşacak tek canlı insandır
Ve gerçekten çok karmaşık yazmışsın
Tamam diğer kullanıcıya Öfkeni dile getirmek istemişsin
Ama onun kendisi gibi bir şey olmuşsun
Bazen kendi kendimizi çok saçma bir pozisyona sokuyoruz 😂
Gerçekten tekrardan özür dilerim iyi akşamlar - +1 yıl
@MassHsteria evet zaten linç yemek umrumda olmadı ama yanlış anlaşılma cidden çok berbat bişi anlayışınız için teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim tekrardan iyi akşamlar 😌
- +1 yıl
@MassHsteria size de iyi akşamlar :))
- +1 yıl
@Cielos bana mı o kadar küfürü ettin sen şimdi?
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz bi kaç saat önce böyle bir şey okumuştum ve linçlemiştim ben seni mi yoksa onu mu linçledim hiç bilmiyorum ama şu an tekrar okuyunca farkettim ne demek istediğini 😂 yine de kusura bakma.
- +1 yıl
@Matmazellz beni linçledin ben görüşleri sildim benim dediğim şeyler görünebilsin diye
- +1 yıl
sjdkdkdk
- +1 yıl
geride kalıyor teknolojiden
- +1 yıl
Kapat birader engelle bitsin bunu uzatarak bir sona varamazsınız ikinizde
Bir kadınla çene yarışına girmek zaten sonuçsuz bi durum
Kapat biraderim boş ver 😉 - +1 yıl
Sonu yok zaten bu tartışmanın lütfen kapansın artık 🙏
Herkese iyi akşamlar 😌 - +1 yıl
Tamam biliyorum okuyoruz. Ama Her ikinizde öfkelisiniz konu kapansın bitsin
🙏 - +1 yıl
Siz TSK ya yazılın 2 niz de terörü bırak Avrupa’nın ya bu hırsla tamam lan 🤣🤣 oldu bitti kaptın hava alın 2 dk tv bakın 😌
- +1 yıl
ikinizde birbirinizi Şikayet edin ama burayı salın artık Bu sitrese değmez 😌
- +1 yıl
Sen ne diyosun ya boş konuşmuşsun
- +1 yıl
@Cielos niye mi haksızsın sen cidden haklı olduğuna inanıyormusun?
- +1 yıl
ben hala niye linç yiyorum ya oha
- +1 yıl
@Cielos senin yazdıkların bana bildirim olarak geldi de ondan dedim.
- +1 yıl
buraya geldikçe sinirim bozuluyor bu nasıl bir linçtir hala devam ediyor
- +1 yıl
Bu yoruma niye eksi verirler anlamam. Demek ki doğru söz acıdır
- +1 yıl
@MaviHayat34 yorumu okuyanın geneli yanlış anlıyor.
- +1 yıl
@Matmazellz evt yanlış anlaşılma uğruna 43 dislike yedim bunu gerçekten diyen kişi bu kadar eksi almamış.
- +1 yıl
bu yorumu yapan kişi 9 kişiden linç yemiş
- +1 yıl
Uğurlusun el attığın yer bereketleniyor 😁😁
- +1 yıl
@MassHsteria ben dimi :D
En İyi Cevaplar
+1 yılAlt sınıf insanlar aldatır ve aldatırken nafaka akıllarına bile gelmiyordur! Alçak ve aç gözlü olduğu için aldatır, aldatmaya nafaka ne alâka? Çok alakası ve aldatan taraf kusurlu sayıldığından maddiyat açısından daha çok kaybı olur ve velayeti bile alamaz. Aldatmaya sürekli yeni bahaneler ekliyorlar yav.
98 Yorumla- +1 yıl
aldatmak isteyen erkeklerin bahanesi bitmez!
- +1 yıl
Esimolsan sana tapardim. tanri gibi güzelsin
- +1 yıl
Mavi kanlı Yaseminzade ayak takımını analiz ediyor.
- +1 yıl
Aldatmak erkeğe özgü bir şey değil sadece
Kadında aldatıyor
Karakteri eksik kadın ya da erkek aldatır
Bunu sadece erkeğe bağlamak yanlış bir görüş - +1 yıl
@MassHsteria evet kadınlarda aldatıyor ama soru başlığında şu an erkek var ve mevzumuz erkekler bu yüzden kadın yazsak alakasız olur.
- +1 yıl
Bu aslında karakter işi kadın veya erkek değil ama arkadaş topu direk erkeklere atmış
Yani matmazel tek suç Behlül de değil 😌 - +1 yıl
@Milleplateaux asalet ve asillik ne alâka? aldatan insanın seviyesi düşüktür! alt sınıfa kendi düşürür kendini! kaliteli olsa aç gibi davranıp aklı o tip işlere çalışmaz! aldatan insanlar rahatsız olur bu yazdıklarımdan!
+1 yılHayır her erkek değil, gerçek sevgiyi arıyorum, karşımdaki bir şey istemezse nafaka gibi daha iyi olur anlaşmalı olumlu boşanma daha doğru. Kadın çirkin hesaplar yapmışsa, ondan sonra insanoğlu çirkinleşiyor maalesef. 🤔☹️😏 Keşke ayrılıklar olmasa, herkez mutlu olsa. 🙂
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka ödemeyi istememekten çok, evdeki kurulu düzeni bozmak istememekle ilgisi var. Bu dediğim gecelik kaçamak yapan için değil tabii, sevgilisi olup ikinci ilişkisini evliliğe paralel götürenler için.
01 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler, sevgili @_ΛqresiF_ , 3 kişi dislike atmış olsa da...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar cahilce ve sığ düşünceli (akıl süzgecinden geçmemiş) dimağlardan dökülmüş cümleler bunlar!! Allah aşkına boşanmalarda nafaka, maddi manevi tazminat ve diğer cezai yaptırımlar kusurlu taraftan talep ediliyor. Aldatma mutlak kusur olduğuna göre nasıl oluyorda nafaka vermek istemeyip aldatıyor erkekler! Aldatmak karakterli insan işi değil bir defa bunu netleştirelim ikincisi evlilik kutsal bir kurumdur nafaka, boşanma ve buna benzer hesaplar mide bulandırıcı. İşin komik tarafı ise aşağıdaki görsellerde..

Nafakabaşı 
.. 
.. Daha buna benzer bir sürü görsel var. Bu durumda biraz hemcinslerinize çemkirmeniz daha doğru olmaz mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmaya bir kılıf daha bulundu nafaka ödememek. Aldatmanin bahanesi olmaz. Ayrica bir erkek aldatıp bosanmiyorsa sebebi nafaka degildir. Evdeki duzen bozulmasın diyedir. Evde duzenli olarak iliskiye girebilecegi biri var baska kadinlar disinda bu secenegi neden yok etsin?
Arkasini toplayan, yemegini hazırlayan, camasirlarini yikayan ütüleyen biri var. Bu hizmetten neden mahrum kalsin?
Coluk cocukta varsa anne baba ayri kalmasin diye ayrılmama baska sebeplerden biri.
Her zaman soylerim. Evlilik erkege yarar kadina degil. Evlilikte erkegin hicbir seyi degismez. Annesinin bosalttigi koltuga eşi oturur. Annesinin yaptigi cogu hizmeti kadin devralır. Evlilikte erkek icin cok bir sey degismez.
Ama kadin icin buyuk sorumluluklar demek evlilik. Ev işleri basina kalır, cocuklar ustune kalir, evdeki koca bebege bakmasi gerekir. Erkekler bosaninca bosluga duserler. Bugune kadar bosanipta uzulen kadin gormedim. Hepsi bir oh cekiyor dunya varmis diyor.
Erkekler evliligin kendilerine yararli oldugunu fazlasiyla farkindalar, evliligin kendilerine olan faydalarini farkindalar. Bu faydalari ve kurulu düzeni kolay kolay birakmak istemez bir erkek eger aralarinda cok buyuk sebepler yoksa. Sadece aldatma uzerine konusuyorum.
Ha gurursuz hemcinslerimde var. Kac kere boynuzlanmasina ragmen erkektir yapar, erkek cok eşli, benden sıkılmıştır diyerek aldatmayi normal goren, kocasının zina etmesini normal goren hastalikli dusuncelere sahip olan kadinlarda var. Bu sorunun altina kadinlar tarafindan yapilan bazi igrenc yorumlar gibi. Bir insan bu kadar aşağıya düşmemeli. O erkek senin aldattigini öğrense aldigin nefesi sana dar eder. Bazi kadinlar cikip nerdeyse beni aldattigin icin cok minnettarim, cok hosuma gidiyor diyecek kadar tuhaflar.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Öyle boşanınca daha çok zarara girecek. Bence sebebi o değil ki. Çoğu aldatan kişiler eşlerinden mutlu olmayan ve kendi kafalarınca sen öyle olmazsan böyle yaparım diyen öz güven eksikliği yaşayan insanların durumu. Farklı olarak ise herhangi bir kadın ortamında bulunmamış, karşı cinsle muhatap olamamış silik kişilerin yaptığı bir durumdur. Onun dışında olanları da başka soruda uydururum artık.
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Biri aldatan kadın sorularını paylaşmış aldatan erkenlerin daha fazla olduğundan bihaber herhalde..
Mevzu nafaka değil evde hazır kadın bekliyor nasılsa. Neden toplumun gözünde boşanmış erkek olsun, neden evde yemeğini temizliğini eksik etmeyen hizmetçi gördüğü kadından olsun ki? Nasılsa dizini kırıp oturan kadın her haltı yiyen erkeğe o erkektir yapar gözüyle bakacak. Sözde ataerkillik adı altında bacak kadar çocukları bile bu aciz zihniyetleriyle yetiştirmeye devam eden aciz kadınlar görüyorum. Onların sayesinde bu ortadoğu zihniyeti bizim yakamızdan 100 yıl daha düşmez.
Kadınları aşağılayan ne dinimiz ne de ırkımız; yalnızca bu onursuz ve aciz zihniyetimiz.
Son olarak dışarda her haltı yedikten sonra evde karısına beş karış surat gösteren şeref. sizin donunu bile alın ona mübah. Kadın yapınca namus naraları atıp erkek yapınca göz yummak yok.20 YorumlaBir kadın olarak ben nafakaya karşıyım ya abi sonuçta biri kafana silah dayamıyor ki o masada evet demen için madem dedin biseyler olmadı bitti çocuk varsa alır çocuğun eksiğini ıvır zıvır ını geri kalanı boş zaten hani niye ekstra nafaka bilmem ne versin adam sanki kafasına silah dayadı da evlendi sonuçta bir yaşanmışlık vardır gerek yok böyle çirkin şeylere erkeklerde bence bu yüzden aldatmıyor her gece başım ağrıyor dırdırına felan maruz kaldıkları için veya boş kıskançlık krizleriNden buNaldıkları için bence karakter meselesi bu ama aldatmaya da kesinlikle karşıyım yürümüyor sa bitir gitsin 😉
10 Yorumla
+1 yılAldatmayan adamdan da anlaşamadığı için boşanan kadınlar neden nafaka istiyor onuda desene hiç bir erkek hayatında nafaka gibi küçük hesaplar yapmaz adam seni aldatmışsa diğer kadını da seninle aldatmış eşin senden ayrılmak istemiyorsa seninle ömür geçirmek istiyor diğer kadın ile ise gönül eğlendirip yol veriyor ama sen öyle ince planlar yapan şüpheci bir kadınsın ki ayrılıp nafaka almayı düşünüyorsun adamın aldatmış olması ayıp olabilir bir kerelik bir şey dir pişman etmişsindir zaten ama senin nafakayla ayrılmak istemen daha çok ayıp adam bir ayıp yapıp pişmanlığını affını ister ama sen bu ayıbı marifet gibi adamın ömrü boyunca her ay nafaka alırsın çok güzel dimi böyle
140 Yorumla- +1 yıl
Yorumumu tam okuyup anlamışsınız bile ama neyse sizin düşünceniz
- +1 yıl
@Hkn_Trg senin karın ağrın niye. Kemik atan oldu mu. Sazan gibi atlama herşeye. Aldattiysa nafakayı ödemek zorunda. Kadını aldattığı kişiyle evlenecek ve ve eski karısına büyük kabahati olduğu halde nafaka ödemeyecek? Maaşının 3/2 sini vermeli ki aldatmasinin bir bedeli olsun. Bakalım o zaman evlendiği kadın tahammül ediyor mu bu adama yoksa tekmeyi basıyor mu.
- +1 yıl
çalışmıyorsa nafakayı nasıl öder ve her dönem gidip ödenmedi diye şikayet edecek sonra adam hapse girecek sonra cıkıcak psikolojisi bozulacak ve diyecekki nasıl olsa hapse giriyorum bu işi çözmem lazım diyebilir engel olunabilirmi hapse girmesi umrunda olmadıgı gibi çözüm üretmesi icinde engel olamassın mantıksızlık sonucu sorun olusacaktır hemdi ciddi bi sorun
- +1 yıl
adam aldatmıs fakat kadında kocasına kadınlık yapmadı ise nolacak ispatlarsa burada sorun sadece takısal aldatmamj hani evlilik kırumunun icindeki kaideler adama kahvaltı hazırlamamıs ütüsünü yapmamıs güler yüzle karsılamamıs adamı muhatap bile almamıs tamamen kendi ailesine adapte olarak yaşamıs kadın adamı insan icinde kücük düsürmüs ve adam sonunda baskasına meyil etmis söz konusu sadece adamın aldatmasımı peki neden olan ağır diger suclar etken sebebler değerlendirmede öyle kolay ve basit değil evlenirken iyi günde kötü günde deniyor adam evine bakıyor ona ragmen eşte nankörlük ve bencillik hakim konunun en sonu aldatma bası ve evlilik gidisat adam tüm bunları ispatlarsa aldatma hafif kalır o aldatma olmazki
- +1 yıl
@Hkn_Trg aldatma aldatmadir. Evlendiği karısı evli bir adamla olup diğer kadını rencide ediyorsa, evli bir adamla birşeyler yaşamayı göze almışsa ödesin. Adam da kadında serefsizdir. Konu erkeğin aldatması ve nafaka. Aldatan kadınlar değil mevzu. Erkekler. Bu zamana kadar eşine kadınlık yapmayan kadın hiç görmedim ama güzel bir karısı olupta, severek evlenip, bir kereden bir şey olmaz diyip aldatan adam çok var. Çoğu erkek hala kendisini bekar delikanlı sanıyor. Aynı anda 4 kadınla olmak istiyor. Nafaka aldatılan eşin hakkıdır. Çalışıp çalışmaması eski kocayı ilgilendirmez. Aldatmanın bedeli, eski kocaya ceza nafaka.
- +1 yıl
sen bu konuda yaralısın sanırım çok fazla bilinçlisin erkegine hizmet etmeyen kadın görmediysen kendin acından psikolojinde yorum yapıyorsn diyebilirim nafaka için evlenen ve gelecek icin bolca cocuk yapan kadınlardan da haberin yoktur kadın pek rencide olmuyo aksine zaten boşanmak icin sebep aradıgı ilgi dıymadıgı adam icin bahanesi olusuyor siz kadınlar evlenip boşanınca ne olursa olsun nafaka istiyorsuz zaten. aldatma konusu haklı sebebi dogurtmak icin kullanılan bi yol haline geliyor takısını kullanmak cok göreceli kocasına kadınlık yapmayan ilgi şevkat göstermeyen sevmeyen ama seviyormus gibi yapan her kadının olası basına gelecek seylerden biridir
- +1 yıl
kadına nafaka ödeyeceksem hayatımın geri kalanı ona bagımlı gecer benden kırtulmak istemedgini düsünürüm cünkü ben ona nafaka ödeyerek yeni bir hayat kuramam ona amade yasarım , sonunda oğlan kardesi veya abisi isin icine girer bir nafaka derken işler nerelere gider aile kardesine sahip cıkmak istyorsa gecmis koca üzerinden değil kendi imkanlarıyla sahip cıkmalıdır akıl verip yönlenmdirmelerin sonucu muhataplıklar dogurmazmı? her türlü buda bir gercektir
- +1 yıl
@Hkn_Trg şu zamana kadar sadık tek erkek görmedim. Bir tane bile. Hep diziler kitaplar. Gerçek hayata bakınca erkekler hayal kırıklığı yaşatıyor. Yapamıyorlar ne olursa olsun mükemmel dört dörtlük kadınla da evli olsa kafa hep disardakinde. Bir erkekte dışardaki kadını elinin tersiyle itsin hiç görmedim. Kadın daha nasıl sevsin. Siz nasıl kadınlarla evleniyorsunuz. Fingirdek, oynak kadınlarla evlenmeyin o zaman. Ben oynayan kadın seviyorum diye evleniyorsunuz. Sonucunda aldatıyor. Ya da nafaka istiyor. Evlenceginiz insan hayat arkadaşı da olmalı, fingir fingir olanların peşinden koşmayın ne diyim. Erkekler şanslı fingirdek olmayan çok kız var ama aldatmaya erkek yok
- +1 yıl
@Edatekn benim yaptığım yorumda aldatmayan erkek te var kardeşim ayrıca benim sorduğum sorulara bakarsan ki daha iki soru sormusum daha dün tanıştığım güvensizlik sezdigim kız için bugün görüştüğüm de iyi ki güvenmemisim diyorum
- +1 yıl
Yani sadece erkekler aldatmiyor napim daha dün tanışıp yalanlarına inanır gibi olduğum kızı bugün dövüp öldüreyim mi senin düşüncen öyle gibi feministce savunduğun hemcinslerinden bir tanesi karşısında kini aptal yerine koymaya çalışıyor resmen
- +1 yıl
Sen kendi açından bakıyorsun da soru erkekler diyorum erkekler. Onların aldatması. Tek derdiniz kendinizi aklamak. Erkekler tam bir tilkidir. Kurnazca hem aldatma hem idare etme peşindesiniz. Aldatmayan erkek diye bir şey yoktur. Fırsat buldumu evdeki aklına gelmez vicdan yapmaz hemen işe koyulur birde evdekinden anlayış bekler. Kadında bir kereliğine beğendiği başka adamla olsun o zaman. Heyecan yaşasın. Değerli olduğunu hissetsin bari. Sadece erkekler değil kadında yapsın bunu
- +1 yıl
Dün otururken telefonuna gelen mesajlara cevap vermeyince aramalara da cevap vermedi kim diye sorduğum da bı aile dostu demişti adam için bugün tesadüfen onun yanına giderken adamla karşılaştım o adamın o adam olduğunu bilmiyordum bile muhabbet ederken konuşurken söyledi askermis adam 3 gün önce tanışmışlar birliğine dönecekmis gitmeden görüşürüz diye geldim ama işten çıkmasını bekliyorum filan diye anlattı herşeyi dün akşam benimleyken ona ailemle sahildeyiz demiş ondan bakamadım filan demiş adamada diyemedim kardeş o kız sanada banada gelmez Allah'ın dan bulsun diye asker sonuçta yazıktır
- +1 yıl
Ayrıca bizi dün tanıştıran arkadaşlarımdan aldığım bilgi de kanka o kız eski sevgilisiyle mesajlasiyor sorduk hayırdır umut varken ne oluyoruz diye filan eski sevgilisi için oynuyorum onunla aldattı beni böyle hiç ummadığı zamanda bırakıcam demiş arkadaşlara yani aldatma burada da var eski sevgilisi denen şahısla hem beni hem diğer adamı aldatıyor bizimle de eski sevgilisi denen şahsi aldatıyor ama kız dürüst dimi bişey yapmamış oluyor
- +1 yıl
Ben ne yaptım biliyor musun hiç bozuntuya vermedim arkadaşlarla görüştüm bu da herhalde asker olan adam la görüştü bir kaç saat sonra yanımıza geldi haberim yokmuş gibi bir şey bilmiyormuş gibi davrandım belki anlatır diye ufak ufak sorular sordum ama baktım anlatmıyor dizili yalanlar geliyo hayırlısı dedim geçtim bir daha muhattap olur muyum kesinlikle olmam
- +1 yıl
@AciTRaiN92 zaten inanmamıstım whatsaptaki son görülme vs uyuya kaldım genel kadın aldatması 🤣 gecmiş olsun birde evlenceksin sonra boşanmak icin bahaneler arayacak ve nafaka isteyecek senden sonra cünkü her boşanan kadın istiyor
- +1 yıl
Yani çok ön yargılısın ya erkeklere karşı bende kadınlara karşı çok güvensizim genelde de haklı çıkıyorum bu konuda bende tüm kadınlar için genellememi yapayım hepiniz aynısınız kadınlar tam bi tilkidir mi diyim her insan aynı değildir empati yeteneğiniz yoksa herkesi kendiniz gibi düşünmeyin hayatlar yaşantılar her zaman farklıdır ince çizgiler vardır bende çok güveniyordum eskiden ama eskiden benide en güvendiğim yerden kırdılar güvenemiyorum şimdi ama ön yargılıda değilim güvenmek için şans vermiyor da değilim
- +1 yıl
@Hkn_Trg hayatımda şu yaşıma kadar kimse olmadı. Çok şükür aldatilmadim. Bunları yaşayan kişiler yakın arkadaşlarım ve tanıdıklarım ve akrabalar. Adam gibi adam yok. Uzaktaki de aynı yakında ki de. Erkekler tam bir tilkidir. Kolunu kaptirirsan her şey biter. En iyisi hiçbir erkekle olmamak hepsi aynı. Hem cinslerimi direk koruyorum çünkü karşı cinsin ne kadar uyanık olduğunu biliyorum. Tek amaçları çok eşlilik. Birini alayım 1 ay sonra yenisine gideyim kafası. Ukala, kendini beğenmiş, çocuk çocuk hareketler yapmalarına cabası
- +1 yıl
@Hkn_Trg yani ben daha dün geceden isgillendim bugün tüm foyasını öğrendim tamamen fiyasko yanıyorum yanıyorum da haklı çıkmama yanıyorum bir kere olsun yanılayım o doğru insan çıksın karşıma da her şey bi değişsin dengem Şaşsın ama hayat hiç şaşırtmıyor nasıl tecrübeler edindiysem artık hisslerim ne kadar kuvvetliyse
- +1 yıl
@Edatekn zamanın varsa benim yorumlarımı da oku kardeşim çok genelleme yapıyorsun hemcinslerinde melek değil hani
- +1 yıl
@Edatekn sadece bir değil ki benim senin yaşına kadar ilişkim yoktu senin yaşındayken bir ilişkim oldu evlilik yolunda düzgünce giderken 4 yıllık ilişkinin bir hiç oldugunu öğrendim ailelerimiz tanıştı isteme olucaktı kızın okul arkadaşıyla tesadüfen karşılaşıp beni 4 yıl boyunca nasıl aldattığını fotoğrafla kanıtlaya kanıtlaya gösterdi öğrendim kıl payı kurtuldum yani nasıl güveneyim ben şimdi karşı cinse
- +1 yıl
Hemcinslerim melek değil zaten. Sorunun hemcinslerimle alakası da yok ama neyse. Ülke deki her erkek türk kizlarinin ne kadar sadakatsiz, iğrenç birisi olduğundan bahsediyor. Ve bakıyorum da akranım olan erkekler her bir yanı farklı oynayan kızlarla takılıyorlar, bakıyorum onlara her şey normal gözüküyor ama buralarda onlara nefret kusuyorlarmış ya. Sizi aldatmayacak kız bellidir duruşundan, hareketlerinden. Bir kıza cilveli diye bakarsan, o kız cilvelidir seni bu yöntemle elde etmiştir. Ve yine bu yöntemle başkasını da elde eder. Seçtiğiniz kıza bir bakın, sakince uzaktan inceleyin insanlara tavrını neyin nesi bu diye.
- +1 yıl
Ondan sonra da kiminle denediysem olmadı her seferinde bu kız tamam ya iyi aile kızı işte tamam bu olur dediğimin başka başka pislikleri çıktı hatta bi ara lanet ettim anneme dedim sen bul bulduğun kızla evlenicem dedim iyi güzel buldu eyvallah 5 6 ay görüştük filan kızla evlenicem yani evlilikten beklentilerini soruyorum kız hiç bir şey söylemedi seninle birlikte olmak bana yeterli dedi düğün filan istemiyorum dedi evine gitti ertesi gün geldi hiç beklemedigim anca konusunu dahi açmadan pat diye surda düğün istiyorum şu kadar bilezik istiyorum şu kadar takı istiyorum evimiz surda olsun en az 3+1 kiralayalım annemler kalmaya gelir misafir gelir filan sayıyo pardon da dedim dün sordum sana bir şey istemiyordun bugün ne değişti dedim annem bunları söyledi dedi he seninle değil annenle evleniyorum yani sen kendi kararlarını veremiyorsun annen seni yönlendiriyor anladım anneni yarın akşam çaya çağır da arada aracı olmasın söyleyeceklerimi ona söylerim ben sen muhattabım değilsin artık dedim gönderdim
- +1 yıl
Ertesi gün de annesine olmayacağını açık bir dille ifade ettim evlilik iki kişi arasında olur ne benim annem nede siz karışabilirsiniz dedim istekler neyse yapılabilir dert değil ama evlendikten sonra o borçları ben ödeyeceğim siz değil kızınız ile ben sıkıntı cekicem sizin ruhunuz duymayacak ben o düğüne vereceğim 70 80 binle hem başka yerde daha güzel bir düğün yaparım hem balayında kullanırım hem evimin eşyasını dizerim falan filan herşeyi açık açık söyledim istedikleri takılar zaten 180 bin filan tutuyor ev alacağım yerde niye ömür boyu kiracı kalayım onları yapana kadar direk nikah kıyarım nikah salonuna zaten 100 kişi giriyor çağırırız yakın çevreyi oldu bitti ne güzel işte ordan balayı sonra kendi evinde sin yani bir düğün için tonla borç ödeyip birşeyin sahibi olamayacağına en azından ev aldım onu ödüyorum dersin
- +1 yıl
Senin yaş grubun yani Z kuşağı öyle olabilir bizim yaş grubumuz 80 li 90 lı yılların çocukları tamamen farklı bir jenerasyonuz bu dün tanıştığım kız da duruşundan giyimin den konuşmalarından aldatmayacak gibiydi çünkü annesi rahmetli babaları yok kız namusuyla çalışıp kardeşleriyle ev gecindiriyor diye tanıştırdılar benide bende dedim helal olsun o kızla olur ben kardeşlerine bile destek olurum abilik yaparım diye de düşündüm ama yok yani hiç göründüğü gibi masum değilmiş taniyamiyoruz artık insanları kardeşim tavırları konuşmaları tamamen avını canım yerine koymak için miş yani onuda öğrenmiş oldum
- +1 yıl
Aldatmayip parasıyla evlenmek isteyen kadında çok. Bunlara bir şey diyemem. Düğünde bilezikleri takıp kankalariyla oynamadan yapamayan tipler bunlar. Amacı akrabalarına gösteriş yapmak, herşeyi tam, dört dörtlük düğün yapmak isteyenler -senin tanıştığın kızı bilemem onun için demiyorum bunu- güzel olsun özene bezene evleneyim diye değil. Konu komşu, akrabalara gösteriş sadece. En iyisi olduğunu kanıtlamaktır. Ama senin tanıştığın kız annesini dinlediği içindir muhtemel.
- +1 yıl
Ben hayatıma öyle her gördüğüm kızı almadım her gördüğüm le de biseyler denemedim toplasan 5 ya da 6 kişi ama güvenimi tamamen sarstılar yani doğal olarak yinede hiç kimseyi genellemeye katmiyorum umudum var yani illaki çıkar karşıma biri ezberlerimi bozar diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılMedeni Kanun zina yapan kadına nafaka ödenmez der
Yargıtay kadın zina yapmış bile olsa, boşanma ile yoksulluğa düşüyorsa nafaka ödenir der
Zina yapan kadın nafaka alıyorsa, aynı evi paylaşmaya katlanamayan ama paraya gelince alan, lafa gelince ayaklarımın üzerinde duruyorum diyip eski kocası nafakayı ödemeyince donuna kadar alacağım diyen, hatta işsizse bile ödemeyince 3 ay hapse atılan adam olduktan sonra
Bunları yapan gururlu ve ayaklarının üzerinde mi duruyor🤔🤔🤔
Sadece erkek için değil her iki cins için de aldatmak karaktersizlik ve şerefsizliktir.
Ama hala erkek diyorsanız da şunu düşünün. Erkek kimle aldatıyor, aldattığı kişi bekar mı? Araştırın bakalım altından neler çıkacak?
Erkek kadın istemedikten sonra bir şey yapamaz.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. nafaka kadınların dünyasında nasıl algılanıyor bilmiyorum ama erkekler aleminde şöyle bir algı var. hakim ne karar verirse versin. vicdanlarda na adilane bir değerlendirmesi var nafakanın. acıklayım. öncelikle kişi bekar bile olsa nafakaya kotu bakıyor. cagdısı diyor. ve sadece kadınlara yönelik olmasına da içten bir kızma hali var. sebebi ise artık kızlarında bosanmalarından sonra hayatlarının eskisi gibi zor olmaması. dul olmak artık ayıplanıyor fazla. gidip calısabilir. ama bir evlilik ne kadar erkekin aleyhine de bozulsa. yani bosanmak için erkek haklı gerekcelere sahip de olsa hakim amca illa ki kitlicek nafaka adama. kimsede durduk yere maasından kesıntı istemez. o yüzden aman diyor evlendik. caktırmadan yapalım capkınlık nafaka sırtımıza kambur olur sonra diyorlar. bi de ömür boyu ya. o da kötü. senin paranla hayatını yasayan kadınlarda bi de bazı erkeklere gurur yaptırıyor.
00 Yorumla
+1 yılAldatma tek tarafli degildir. Kadinda kendisine bakacak birini bulamayacagindan ayrilmak istemiyor kocasini boynuzluyorsa bunuda hak gormemek lazim. Gunumuzde gorunmeyen bir iliski agi var. Cocuklarin gercek soyagaci yakinda belli olmaz. Neden mi? Git gide ahlaksizlasiyoruz ve bunu modern bir z kusaginin kendi insiyatifine birakiyoruz. Bize cocuklarimizin psikolojisi bozulur diye bagirmayin dovmeyin diyorlar. Sorumsuz bir genclik ailelerinden daha fazla internete bagli. Allahin varligini ogretmeyen anne baba dindar olsa ne olur? Sonra biri cikar erkekler nafaka vermemek icin mi aldatiyor? Ben aldatmam o sebepke ama sirf hayatim boyunca bir kadini beslemek icinde yasamam. Bana maddi bagimliligi olmayan kadin lazim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanınca evinden çıkmak zorunda kalmak, aile mahkemelerinde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmek, çocuklarına yabancılaşmak, ömür boyu görüşmesen de nafaka ödeme, vs. tehlikeleri olunca bazı erkek yapıyor.
Ama erkekler eğer boşanmak istiyorsanız boşanın. Boşanma pahalıdır ama her kuruşuna değer.
Hah bunun bir de bizzat kendi boşadığı eski kocasından aldığı nafaka sürsün diye ikinci eşiyle evlenmeyen kadın versiyonu var tabii ki.11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış aslında çünkü aldatsan da onları yaşıyorsun. Çözüm basit BAŞTA EVLENMEYİN.
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan oğlu kendi dengesini kendi bozdu.
Yanlıştır ancak ne bekliyordunuz ki?
Televizyonlarda kadının beyanı esastır diyen bakan vardı bu ülkede. Kadın aldatır, kocası boşanma davası açıyor ama nafakayı erkek ödüyor. Bu durumlar varken normal. Anormal ama normal.
Pozitif ayrımcılık adı altında dengeyi kaybettiler. Herkes birbirini aldatıyor, ayrılmıyor çünkü ömür boyu nafaka var.
Bu millet kendi kendinin sonunu getiriyor.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hem ödememek hem de belli düzeni bozmak istemiyorlar. Aldatan evli erkeklerin çoğu hemen boşanıp aldattıklarıyla evlenmeye acele etmiyor. Ama tabi başlıca sebep para. Oysa kapatmaları onları daha fazla soyuyor bir süre sonra da terk ediyor. Sebep olarak erkekler çok bahane bulur efenim çocuklarım için yok efenim karım hasta yok bilmem ne liste uzun ve aynı. Zaten evli erkeğe bulaşan kadın başından beri çıkarını gütmekte. Akılsız erkeğin sonu hep hüsran.
00 YorumlaAnne baba evine gitmis biri icin neden nafaka ödeyeyim eli kolu tutuyorsa çalışşsın ayrıldıgı kişiyi gelir gözüyle sgk maaşı gibi görmesin çıkar amaclı evlilikler önceden sezgiselliğinde kadın kocasına özveride bulunmaz fikir ve düşünce ayrılıgı yaşanır ve erkeğin karsısına karısının göstermedigi ilgi gösteren biri cıkarsa kayar gider digeride anladıgında ise gec kalmıstır ayrıca nankördür kadın bencil benim neyim var sigortamı yaptın evmi aldın bana demistir basından beri ayrılınca doğal olarak nafaka tazm talep eder
00 Yorumlaevet doğru.. bazı kadınlar da buna benzer şekilde rahat yaşamak için sevmediği ama zengin olan bir adamla evlenmeyi tercih ediyor. sonra evli iken hoşlandığı başka adamlarla oluyor ama boşanmıyor. Çünkü para gider.. yani teknik olarak o da aldatıyor😅
00 YorumlaNe farkeder ki bu durumda aldatsa da hakliyjen haksız duruma düşmeyecek mi zaten? Ama nafaka olayı gerçekten sıkıntılı çözüm olması lazım iki ay evli kalan biri bile senelerce nafaka oduyo ve kadın resmi nikah yapmadan yasayabiliyo biriyle nafaka almak için bunu kötü niyetli kullananlarda var o yüzden makul bı şekilde iki tarafından mağdur olmayacağı şekilde çözüm olursa iki tarafta zarar görmez kimse yan yola da sapmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapanı da var. Ama adam eşini seviyor, cinsel yönden mutlu değil bu yüzden aldatıyor. Bazısı eşini sevmiyor, ama kurulu bir düzeni var. O düzeni bozmak istemiyor ve aldatıyor. Bazısı da toplum baskısı gibi nedenlerden boşanmıyor. Bazısı da her çiçekten bal almak ister. Bir tane ile yetinmez ve aldatır.
00 Yorumla Düzen kurmak daha zor geliyorda ondan. Bence iki taraf içinde evlilik, aşkın çoğunlukla başka bir duyguya verildiği ve de eskisi gibi hissedemedikleri halde onca emeğin, zamanın boşa gitmemiş olması için uzun yıllar sürdürdülen medeni hal olduğunu söyleyebilirim. Bir de kurulmuş olan konfor alanından çıkmak var ki oda bir etken.
00 YorumlaBazı düzen kuralları insanı zorlayınca daha kötü çözümler üretiliyor bu da toplumda bazı kesimin ya adını çıkarıyor ya da insanları bu insanlardan dolayı mağdur ediyor.
Kadınlar mağdur oluyor, çocuklar mağdur oluyor, bu şeyi yapan adam bu işin sonunda mağdur oluyor.
Gerçekten aileler yıkılıyor ve bu yıkılma gelecek kuşakları ve terbiyelerini etkiliyor zor bir durum, umarım kısa zamanda bu durumlara çözüm bulunur ve kimse mağdur olmaz.
Başlık için teşekkürler.00 Yorumla
+1 yılNafaka aslında Arapçadan ve haliyle de İslamdan gelen bir mevzu. Nafaka aslında erkek bireyin, eşinin ve çocuklarının geçimini sağlama zorunluluğudur. ( Dini işine geldiği gibi uygulayanlar bunu sevdi ) Ama işte günümüzde kadın da kendi ayaklarının üzerine durabilir, erkeğe muhtaç değildir, kadın her şeyi yapabilir gibi mevzular var, doğrudur. Ama ne hikmetse o sözde "kendi ayakları üzerinde duranlar" 'ın çoğu nafaka peşinde koşuyor. Böyle de çelişkili bir hayat 😂
00 Yorumla
+1 yılDaha çok ne yardan ne serden mantığı var onlarda. Biri evimin işlerini görsün çocuklarımı büyütsün öteki bana heyecan yaşatsın istiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek olmak cinsiyet meselesi. Adam olmak haysiyet meselesidir. Adam olan sevdiğini hayallerinde bile aldatmaz. Ben aldatmadım. Yalan söylemedim. O kadar emek verdim. Sonunda suçlu oldum.1. 5 ay evli kaldım. Aldatıldım terk edildim. Boşanma davası açtım. Hayatım zehir oldu. Ve hiçbirinize güvenmiyorum. Nefret ediyorum hepinizden.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok üzüldüm :(. İyi bir insan olurken aynı zaman da saf da olmamak lazım. Hem erkek hem kadın için geçerli bu maalesef. :((((
Cevap sahibi+1 yılBen üzülmüyorum hatta umurumda değil. Bundan sonra yalnız yaşar yalnız ölürüm.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Araştırın bakalım aldatma en çok hangi ülkelerde var. Bizdeki nafaka sorunsalı zaten başlı başına bir problem. Nasıl ki anlaşarak evleniyorsanız anlaşarak da ayrılınız yani. Neden tencereyi aldığınız yere geri koymuyorsunuz ki. Bence öncelikle zihniyetler değişmeli.
00 YorumlaBir tane böyle olay yoktur hep ters anlatın. Kadın tüm şehirle yatarken aldatırken kocadan bol para yedigi için boşanmaz. Kocasının parası bitince ya da nafaka ve tüm malını çalmak için boşanır sadece kadın
24 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimden memnun değilim mutsuzum boşanamıyorum o sebeple hem kalitesiz hayat kadınlarla birlikte oluyorum ve saçma sapan bir evliliği yürütmeye çalışıyorum. Boşanalım diyorum boşanmıyor. Bir tane hayatım var saçma sapan gidiyor adalet sistemimiz sayesinde
01 Yorumla- +1 yıl
Çok üzücü
Aldattığında daha fazla tazminat ödeyebilir.
91 Yorumla- +1 yıl
Çok iyiydi😄😄
+1 yılAldatmak zaten başlı başına bir nafaka sebebi
Kadın veya erkek fark etmez aldatmak karakter eksikliği
Medeni bir şekilde ayrılabilirsin
Bunu genetik veya ayrılık için bahaneye sığınma vs gibi düşünce ile süsleyip aldattım diyemezsin
Karakter bozuksa aldatmak senin işin
Nafaka ise ihanet vb olaylar işin içinde varsa bence az bile donuna kadar alınması gerekir bence20 Yorumla
+1 yılHem pekmezim dökülmesin hem g. tüm s. klmesin kafası
Evdeki düzen bozulmasın ama uçkurum da bayram etsin istiyor itler…boşanmak istememek değil bu daha pis bir mantalite.20 Yorumlaerkek evde bulamadığı dışarıda arar
evdekini de üzmek istemez
dolaylı yoldan aldatma bu şekilde olur
erkek ayrılmayı kafaya koyduysa isterse kadının vajinası altın kaplama olsun umrunda olmaz nafaka felan hikaye00 Yorumla
+1 yılSaçma bir düşünce. Her boşanan erkek hemen koşa koşa başka bir kadınla evlenmiyor. Kaldı ki aldatmanın sonu yine boşanmaya gidiyor. Her halükarda nafaka yine ödeniyor. Aldatan erkek boşanamaz diye bir kural yok ya.
00 Yorumla
+1 yılAldatılmayı bekliyorsa neden olmasın? İnternette "Nafakadan nasıl kurtulurum" , "Nafaka ödenmeyecek haller" , "Nafaka ödememek için ne yapılır" başlıklı onlarca yazı & makale görebilirsiniz. Belli ki çeşitli arayışlar daima var.
00 YorumlaKadın neden boşanmak yerine aldatıyor o zaman?
Beni neden bu paradoksun içine soktun ki şimdi mbcnzbv
Püü... Buna cevap bul beni ikna et. Tum gunumunu buna cevap aralamakla geçirmek istemiyorum :A00 Yorumlasiz nafaka alırken ne hale düştüğünüzü görmüyorsunuz. erkek 100 defa aldatsa, nafaka alan kadından daha onurludur. aldatmak erkeğin geninde var. tek caydırıcı sebep din. islam zinayı büyük haramlardan saymasa gayet normal bir şey olur.
03 Yorumla- +1 yıl
Hepiniz geberin karaktersizler
- +1 yıl
jsjsjjsjsjsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri savunmuyacam nafaka için evlenip boşanıp kocişimden şu kadar nafaka alıyorum diyerek diğer kadınlara instagram üzerinden hava story atanlarıda eleştir!!!
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Öyle bir hesap yapıcaksam evlenirken sözleşmeli evlilik yaparım yalana dolana dolambaca ihtiyaç duymam hem zaten kafa yapısı olarak tek kadıncıyım aldatmam
10 Yorumla
+1 yılEvet, bunu bir tanıdığım söylemişti. Düzenim bozulacağına, mal paylaşımı olacağına aldatırım daha iyi diye.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Erkeğin aldatma olayi yüzde 90 karısinin hatasıdır. Cinsel doyum yapamayan erkek aldatır. Gayet basit. Bir kadinin bunu anlaması mümkün değil. Cinsel olarak çoğu kadın soğuktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatınca nafaka ödemiyorsak haklı olarak aldatmak isteriz nafaka ne ya bundan rahatsız olmuyor nedense kadınlar resmen erkeği soyuyorsunuz bunda sorun yokmu hiç
02 Yorumla- +1 yıl
Bence var. Bu yüzden çalışan kadınla kendi parasını kazanan kadınla evlen ve bebeğiniz olursa birlikte doğum izni alın ve bakın. Böylelikle hayatı her anlamda olabildiği kadar eşit yükleneceğiniz için boşanma durumunda bir para alma hakkı olamaz. Nafaka ev kadınlarının, çocuk ve ev işleri gereği para kazanamayan kadınların hakkıdır. Çünkü yıllarca o adamla bir hayat yaşıyor, bir iş bölümü yapıyorlar ama ayrılınca kadın da çalışmasına (ev işleri ve çocuk bakımı) rağmen parasız kalıyor. Bu yüzden o nafaka o kadınların hakkı. Yani nafaka ödemek istememeni çok iyi anlıyorum, şikayetini çok iyi anlıyorum ama bunun çözümü ise eşitlik ancak eşitlik için kadının güçlenmesi ve erkeğin kadınla ev işlerini ve çocuk bakımını vs tam olarak paylaşması lazım. Bana kalırsa her kadın kendi ayakları üzerinde dursun ve kendi parasını kazansın, her erkek de kendi ayakları üzerinde dursun ancak bunun olması için önce her açıdan eşitlik gelmeli. En basitinden kız çocukları sadece bebeklerle, makyaj oyuncaklarıyla büyürken oğlan çocukları daha yaratıcılık isteyen oyuncaklara yöneltilmemeli. Cinsiyetçiliğe karşı savaşırsak kadın zaten güçlü olacağından erkeğin nafakasını da almaz ama güçlü kadın mantığı her coğrafyada ve her kültürde hala geçerli değil. Bu yüzden o nafaka bazı kadınların hakkı.
- +1 yıl
Kadınların hiçbir şekilde nafaka hakkı yok eşitlik isteyen kesim işine gelen durumlarda eşitliği unutuyor
+1 yılNafaka dediğin süreli olmalı, ömür boyu nafaka çok özel durumlar için olmalı sadece. Bizdeki nafakaya dair yasalar güncellenmeli. Kadın da erkeğe ödemek zorunda kalmalı.
03 Yorumla- +1 yıl
Kadın erkeğe ödüyor. Eğer ki sen ev işleri yaptıysan ve evin gelirini kadın sağladıysa yani iş bölümünüz bu şekilde olduysa o zaman ayrılırken erkek nafaka talep edebiliyor. Nafaka konusunda şikayetçi olmanızı çok iyi anlıyorum ancak bunun çözümü toplumsal cinsiyet rollerinden sıyrılmamız ve ataerkil mantığı yıkmamızla mümkün. Ataerkil mantık da her ne kadar kadının özgürlükleri daha sınırlı olsa da aslında erkeğin omuzlarında da bir sürü yük oluyor. Kadın ve erkeğin yapısı çok farklı ve evet çeşit çeşit kadın ve erkek var bu dünyada ama aslında erkeklerin yaptığı her işi kadınlar da yapabilir ve kadınların yaptığı pek çok işi (bazı bebek bakımı işleri hariç) erkekler de yapabilir yeter ki bunu engellemeyelim.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy söylediklerinize katılıyorum, bizde maalesef boşanma davaları bile adil yürümeyebiliyor. Nafaka konusunda özellikle. Çok ama çok ağır hasar veren durumlarda nafaka ömür boyu bağlanmalı bence. Mesela kadın hamileyken aldatıldı diyelim. Boşanmak istedi. Ya da işte kadın kanser, adam gitti aldattı vs. gibi. Erkeğe de kadına da eşit yaklaşmalı mahkeme.
- +1 yıl
Katılıyorum.
Çocuk yoksa nafaka ödenmez eğer adam isterse oder kadina bu tamamen karakterszlikle alakali erkekler cuklerine hakim olamayacak kadar zavallı ve aciz aldatma arının nedeni o şu bu değil tamamen beyinleri kansız kalıyor tüm kan malum bölge de oluyor ve travestileri bile delip geciyolar
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç alakası yok. Kadınlar da erkekler de boşanmak istedikleri için aldatmazlar. Hayatlarından çoğu zaman memnundurlar. Ellerine güzel fırsatlar geçmiştir yapmışlardır. Hiç kimse eşine kötülük olsun düşüncesiyle ya da evdekinden memnun olmadığı için aldatmaz. İnsanlar saha fazlasına hayır demezler. Atasözü bile var. Fazla mal göz çıkarmaz diye. Fazla seks de herkese cazip geliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani hesap yapıyorsa aldatmadan boşanmak daha mantıklı ve hesaplı olur sonucta aldattınca mahkemede işler değişiyor biraz ve daha fazla bile nafaka ödeyebilir bu yüzden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle hesap yapan erkek yüzde 1-2 falandır. Ama sırf para için kendini önce satıp sonra boşanma nafaka koparma tazminat alma peşinde koşan kadın sayısı çok çok daha fazladır.
05 Yorumla- +1 yıl
@Edatekn Bu oranı yapabilmeniz için en az 100 erkekle olmuş 98 i tarafından aldatılmış olmanız lazım.
- +1 yıl
@Edatekn senin çevren bozuksa ben ne yapayım. Benim çevremde de ben dahil onlarca yüzlerce erkek var hepsi de gayet eşine sadık.
Kendim için söylemiyorum ama evdeki garanti, dışarıdaki her renkten bir özgürlük. Dilediğin gibi takıl birde boşanmam diye diret bırak kadın uğraşsın 🙂
00 YorumlaBoşanmak zor geliyor hem elalem ne der korkusuda var her akşam onu bekleyen biri var yemeğini hazırlayan elbiselerini yıkayan daha ne olsun kirli zevklerindende vazgeçemiyor bazıları
00 Yorumla
+1 yılBen öyle bir insanım ki O kişiden bırak nafaka almayı bi kuruş bile istemem
Benim için biten insanın parasını ben ne yapayım10 YorumlaKadinlar aldatip da nafaka aliyor ama nafaka kesikmesin diye dost hayati yasiyor, buna da yorumunuzu bekliyorum sayin feminazi adayi hanimefendi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların nafaka almaktaki çirkin hesaplarının yanında erkeklerin yaptığı çirkin hesap da bu oluyor sanırım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilede çocuk varsa, çocuk annedeyse erkek nafaka öder.
Aldatması bir şeyi değiştirmez.
Çocuk yoksa bir şey alamaz.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. nafaka ödemeyecek olsa da aldatır. evde ev işlerini yapan birisi olsun ben istediğim kişiyle takılayım diye evlenenler bile çoğunlukta.
10 Yorumla
+1 yılBazıları da nafaka ödesin diye evleniyorrr her iki türde de var bu çirkin hesaplamalar
20 Yorumla
+1 yılEvlenelimde önce... Boşanmak için hıc bır erkek evlenmez. Bunu düşünecegını sanmıyorum. Aldatacagı bir kadın ile evlenmez erkek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılAldatılırsam bir gün boşanırım daaaa, nafakamı da alırıııım, boğazına da çökeriiiiim. Piiisss. Bela olurum. Bedduamla yakarım onu😂😂
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı seven insan aldatmaz çünkü boşanıp o yükümlülüğün altına girmemek için aldatmayı tercih ediyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. nafaka duydugum en sacma seylerden biri.. erkekleri nafaka ødemeye mahkum etmeye kadinlarin hakki yok
00 Yorumla
+1 yılalakası yok bence. genelde her türlü yemiyordu onlara boşanmak ve aldatmak zihniyetlerinde var zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNafaka ödemek çok normal bir şey mi ne duygusuzsunuz yahu neden ödesin erkek nafakayı baba evinde aç kalan kocaya gidince aklı fikri nafakada oluyor şahsen aldatılsam kadına dokunmam ama illa nafaka derse mermiyi yer
05 Yorumla- +1 yıl
ailesi de seniÖldürür o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@xAntiSosyalz ben kendimi öldürürüm o zaman ailesine gerek yok nafaka para sevdanız sonunuzu getiriyor
Cevap sahibi+1 yıl@xAntiSosyalz ya bak genç kadınsın beni delirtme benden uzak dur allah aşkına git ne yapıyorsan yap.
- +1 yıl
herkes başkasını kendi gibi bilirmiş nasıl bilmek istiyorsan öyle bil ama kullanılan ben olmam karşıdaki olur
Cevap sahibi+1 yıl@xAntiSosyalz sinirlenme kalbinden öpüyorum seni aslında iyi birisin de seni üzmüşler öyle oldun
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatınca da suçlu duruma düşüyor, nafaka çok daha garanti. yani hem görüntüde evli işinde gücünde görünecek, hem de kafasına göre takılacak; bence asıl sebep bu. evli bekar gibi bişey falan filan işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsiz nafaka alırken ne hale düştüğünüzü görmüyorsunuz. erkek 100 defa aldatsa, nafaka alan kadından daha onurludur. aldatmak erkeğin geninde var. tek caydırıcı sebep din. islam zinayı büyük haramlardan saymasa gayet normal bir şey olur.
00 YorumlaHayır bu sefer kadın ihaneti ispatlarsa hakim tek celsede boşar ve erkeğe tazminat ve nafaka yükümlülüğü getirir, bu çok daha kötü :D
00 YorumlaNafaka için böyle bsi yapiolarsa daha kötü. Aldattg ispatlanırsa karşı taraf daha çok hakli olur ve aldatanin herseyini alır daha çok kaybı olur
01 Yorumla- Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat