Evet boşanmaya nedendir de şunu dese doğru olabilir ancak Erkek aldattığı zaman kesin olarak artık şu an ki partnerini sevmiyor nefret ediyor felan anlamına gelmeye biliyor. Diğer kadınla uçkurunu bastırmak için olabilir derse sadece bu kısım oda yarı yarıya doğru olur ancak Aldatması boşanma gerekçesi değildir demek doğru olamaz Elbette ki kadın her halükarda bunu kabul etmek zorunda değildir. Zaten ortalıkda Kimisi Erkek Kimisi Kadınlara yalakalık yapan ilişki koçlarıyla doldu. Sırf izlenme ve takipci kasmak için Esma ezmeci Adil yıldırım habire Kadınları yalıyor. Bunlarda Erkekleri
Bir psikologun aldatmayı 'affedilebilir' bir şey olarak görmesi, ciddi bir yanılgıdır. Aldatma, insanın en temel duygusal haklarını, yani güvenini ve saygısını ihlal eden bir durumdur. Bir psikologun bu tür bir görüş bildirmesi, insanların duygusal acılarını küçümsemek ve psikolojik sınırlarını ihlal etmektir. Psikologlar, insanları iyileştirmek ve onlara sağlıklı ilişki kurmayı öğretmek için vardır. Ancak böyle bir yaklaşım, onları sadece duygusal karmaşanın içine sürükler. Aldatma, ilişkiye olan inancı yok eden bir yara açar ve bu tür bir görüş, o yarayı iyileştirmektense daha da derinleştirir.
elbette bosanma sebebidir ama acik konusalim, toplumda erkegin aldatmasi daha normal karsilaniyor. hatta cogu erkek aldattigi sure boyunca esine maddi anlamda daha iyi davranıyor xd sitede de kac kere soruldu konusuldu, erkegin aldatmasi gecicidir, cinsel amaclidir ama kadin aldatirsa o duygusal bi aldatmadir, daha kotudur diye... neyse bosanmak isteyen varsa gelin bosiyim sizi
Hii bir tanem, bu konuyu duyunca bir aşk kadını olarak içim parçalandı vallahi! 😢 Aldatmak, kime yapılırsa yapılsın kalbi paramparça eden bir şey. İlişkide sevgi ve sadakat olmazsa o ilişki nasıl ayakta kalır sence?
Boşanma mı değil mi bilmem ama bu cümle biraz üzücü olmuş... Her ilişki farklı tabii ama kimsenin kalbini kırmaya gerek yok diyorum. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? ❤️
Değildir tabii ki. Kadın dediğin kocasının özgürlüklerine saygı duyacak. İdeal kadın, şu cümleleri kurar:
Kocam değil mi, sever de döver de.
Erkektir elinin kiridir.
Benim yerim kocamın yanıdır.
Bugün de en sevdiğin yemeği yaptım hayatım.
Sen daha iyi bilirsin kocacığım.
Ama son 100 yılda kadınları epey pohpohladık tepemize çıktılar. Nedir bu ya, sen çok yaşa Psikolog Tuna Tüner! Sırf kel kafanı seyretmek için psikanalizine dünya paraları bayılırım
O zaman annesini babası, kardeşini eniştesi, kızını da damadının aldatması gerekir. Böyle düşünüp bunlara alkış tutan efendiler, yakınınızın başına gelse, tabloya aynı açıdan bakabilir misiniz? Öf bu seferki trolle kayıtsız kalamadım Teoman bey sjffg
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Koskoca ünlü psikolog diyor ayşegül hanım ondan daha mı iyi bileceğizz ben bilgin kişilerin yorumlarına saygı gösteririm efenim
Bu zihniyete sahip insanlara söylenilecek hiç bir söz yok çünkü kelime ziyanı olur nefes boşa yorulur bırakalım bu iğrenç düşüncelerini yaşayıp sonuçlarına katlansınlar 💁♀️
Böyle bir psikolog olmayacağıma ant içerim pdmfşdkfld
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Tek eşli bir evlilik yaptınsa aldatmıcan ama erkeğin aldatma durumu kadın tarafından hem çocukları tarafından daha rahat sindirilir. Bir insana Ya annen babanı aldatsaydı şeklinde argüman sunulursa millet küfür edebilir dimi :D
Psikolog titrini taşımak, sorumluluk ve bilgelik gerektirir; anlaşılan yalnızca tabelayı asmış. İhaneti normalleştirme çabası, mesleğine değil, yalnızca empati ve etik yoksunluğuna ayna tutuyor. Keşke bu tür açıklamalar yapmadan önce psikoloji değil, önce insanlık üzerine biraz çalışsaymış.
Tabii ki boşanma sebebidir ama bazı kadınlar ekonomik özgürlüğü olmadığı için veyahut arkasında ailesi olmadığı için kocasının yaptıklarına göz yumuyor ses çıkarmıyor üzücü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bu adamın konuşmasını çok seviyordum takip ediyordum ama artık dinlemem