Eşim evli olduğunun farkında değilmiş gibi davranıyor?

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir yazsam mi yazmasam mi çok kararsız kaldım eşimle 3.5 yıldır tanışıyoruz henüz 9 aylık evliyiz 5 aylık hamileyim eşim bana karşı çok umursamaz ve kalp kırıcı davranıyor. Şu an iş değişimi yüzünden bir süredir evde ve sürekli kardeşi ile beraber takılıyor bir olur iki olur ama her gün kardeşinin iş çıkışında yanına gidiyor ve geç saatlere kadar gelmiyor ne yapacağımı şaşırdım. Sanki hiç bir sorumluluğu yokmuş gibi sürekli kardeşi ile beraber ben hamile olduğum halde ev işlerinde nadir yardımcı oluyor, oturup eskisi gibi muhabbet sohbet edemiyoruz. Evlenmeden önce yan yana gelip oturduğumuz da eskiden şefkat gösterir ilgi gösterirdi. Hamile olduğumdan beri her şey değişti beni sürekli bırakıp gitmesinden çok mutsuzum. Bana sürekli bunu (neden sürekli kardeşinin yanına gidiyorsun diye sorduğum ) dile getirdiğim için kendimden soğuttuğumu söyledi. Mutlu bir evlilik istiyorum karakterini de biliyorum boşanmak istemiyorum ama kendini hiç bir şekilde düzeltmiyor çok seviyorum evde tek başıma kalmaktan sıkılıyorum ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun teşekkürler
Eşim evli olduğunun farkında değilmiş gibi davranıyor?