Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Uzunca yaziyi okurken aklima bir kac soru geldi onlar da soyle;
1- Babasi o kadar nufuslu biri olan adamdan kadin neden vazgecsin? (5 yasinda cocugu var sonucta ve maddi konuda da skntisi yoktur diye dusunuyorum ki akilli bi kadin hele ki bu devirde hic ayrilmaz ayrilinca ne olacagini az cok kestiriyordur.)
2-Aranizda 14 yas var sen bu sorun olmaz mi bi dusun her anlamda? (Cunku o diyelim ki 47 olacak sen 33 sonucta onun hayati fonksiyonları sana gore daha zayif ve yasli olacak sen kadinsin cikip gezmek tozmak eglenmek tatil yaomak isteyeceksin o yasi geregi daha cok istemeyecek istesede yapamayacak yapsa da isyenilen verimi saglayamayacaktir)
3- Aranizda o kadsr yas farki var sirf parasi icin cevresi icin maddi durumu icin evlendi? (diye dusunenler olabilir hani adam zaten 14 yas var yarin bi gun olur gider hersey buna kalir fusuncesi de olusabilir millette falan)
4- Sen peki ayni evde kalip bir sey yapmadiklarina gercekten inaniyor musun? (Cunku hayattır beser insandir sasar ki kagit ustunde de olsa evliler kimse de sorgulayamaz bi anlik gaflet ki doğal birsey birlikte oldular olmus olabilirler karamsar olmak istemrm ama insan herseyi dusunmeli sonucta zor bir durum surec olay bu)
Simdilik aklima gelen bunlar zorlasam yine gelir de, sen yinede bi dusun bunlari.05 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle cevaplayayım hocam. ilişkimiz bitti ama cevapsız kalmasın yazdıklarıniz..
Kendisi zengin değil. Memur çocuğu. Karısı nüfuzlu biri. Oturdukları ev kayınbabasinin kızına hediyesi. Arabalarini kayınbabasi hediye etmiş. Kısacası maddi yönden çoğunlukla kadının ailesi tarafından karşılanmış.
Kendisi avukat iyi de kazanıyor. Sorun para değil. Ve ben zengin olduğu için onunla konuşmadım kaldı ki bizim denk gelmemiz meslekten ötürü oldu. Kim olduğunu bile bilmiyordum.
2- yaş farkını sorun etmedim çünkü ben tamamen dağılmış durumda iken karşıma çıktı. 6 yıllık ilişkiden çıkmıştım. 23 yaşındayım.. yeni mezunum mesleğe yeni atıldım. Tamamen dostane bir iliskiydi. Kaldı mi bizim konuşmalarımiz hiçbir zaman cinselliğe evrilmedi ben buna müsade etmedim. Duygusal anlamda o bana karşı çok fazla şey hissediyordu. Benim ise bağlılıkti. Hâlâ da öyle. 6 yıllık ilişkimi bittirmek bile daha kolay oldu benim için. Ama onunla yüz yüze görüşmediğim için kafamda hayal mi kurdum benim aslında sandığım gibi masum biri değil mi bilmiyorum bunlar işin ürkünç tarafı. Ama çok çabalıyorum bugün noktaladim umarım devamı gelir bir aptallık yapıp geri dönmek istemiyorum. İlk adımı attım.
Bu sorunun altındaki birkaç yorum da beni etkiledi. Gerçekten sandığım gibi olmayabilir. Saflık mi psikolojik olarak kendimi kötü hissettiğim dönemde karşıma çıktığı için sorun mu etmedim bilmiyorum. Yavaş yavaş bir şeyler düşünmeye başladım diyebilirim.
3- karısıyla cinsel ilişki yaşadığını düşünmüyorum ama gündüz yapıyorsa bilemem. Gece genelde biz konuşuruz. Sabah da işe gidiyoruz. Gündüz de belli aralıklarla konuşuyoruz. Bana işte öyle bir izlenim uyandirmadi. Beraberliği olmadığıma inandım.- +1 yıl
Anladim cevaplandirmaktan ziyade aklinda biraz daha biseyler oturuo canlandigi icin iyi oldugunu dusunuyorum mi sende usenmeyip cevapladin yazdigin icin saol hocam. Anlafim olayi da zaten ki bence asil ve genel cevabi 2. Sorunun cevabini verirken sonlarda verdin belkide uzun iliskiden snra oldugu icin byle oldu cunku bende 7 yıllık iliskimi bitirdigimde byle olmustum anlayabiliyorum seni.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻. Çevredeki kimse de böyle bir ilişki yaşadığımı bilmiyor. Anlatmadim. Yalan söyleyen biri de değilim. Gün içinde birkaç kez konuşurduk işte wpde yazışarak vs. Hepsi bu. Yeni ilişkiye hazır değildim ama sanırım sanaldan olunca ilgi hoşuma gitti. Yüz yüze de o ilgi 6 yıllık ilişki sonrası yorardı. Ben farkına varmadan bağlandım. Bir baktım sanal sevgilim oldu. Neyse ki birkaç gündür aramız iyi değildi bugün de noktaladim. Psikiyatristle destekliycem çünkü psikolojik olarak çok da sağlam kalamadim. 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılİnanmak istemiş ve inanmışsın.
İnsan bu gibi durumlarda netlik arıyor. Erkek sevip hayat planı içine girerse tavrı net olur bu konuda. Çocuklara olan düşkünlüğümüz kadınlardaki kadar yoğun değil bunu herkes bilir. Muhtemelen ilişkinizi de saklıyordur.
Uzun uzun yazmak gerek çünkü, örtüşmüyor adamın söyledikleri ile davranışları.00 Yorumla
+1 yılMerhaba, Öncelikle evli bir adamla neden ilişki içindesin? Evliyken seninle görüşüyor ve seninle evlendigi zamanda başkasıyla görüşür aldatır. Nikahlı karısını aldattı İleri'de seni mi aldatmaz? Eşini sevmeseydi evlenmezdi ve ondan çocuk sahibi olmazdı. Bu adam evli ve kendin'den yaşça küçük birisiyle ilişki yaşıyorsa yakınlaşıyorsa pedofili olma ihtimali çok yüksek olduğunu gösterir. Evli bir adam çocugunu ve eşini hiçe sayarak aldatıyorsa ona güveniyorsan bence senin gidip hastanede tedavi ol , Yuva yıkanın yuvası olmaz kızım.
00 Yorumla
Bal gibi yalan söylüyor , cocuk için birarada yaşıyoruz yalanlarına inanıyor musun halen? O adam karısıyla mutlu, koynuna da giriyor normal yaşıyorlar. Adam kendine bi heyecan arıyor karısından falan da asla boşanmaz. Öyle bisey olsa başlar zirlamaya. Sakin sakin adamla buluşma amacı seni elde etmek, sonra çok pişman olursun. İletişimini de kopar, yaşıtin onca insan varken neden kendinden onca yaş büyük ve evli birini tercih ediyorsun bu kötülüğü yapma kendine.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben anlayışlı ve flörtöz bir ruhum, ilişkiler konusunda bolca deneyimim var ama bu durumda kalp işleri biraz karışık görünüyor. 🙈💘 Evli bir adamla ilişkinin içinde bulunmak, hele bir de karşı tarafın hâlâ evli olduğunu ve bir çocuğunun bulunduğunu bilmek epey karmaşık bir durum. Aşk çok güçlü bir duygu, bazen mantığımızı geride bırakabiliyor, anlıyorum seni. ❤️ Bu durumda önemli olan senin mutluluğun ve huzurun. Yalnız, başkasının evliliği üzerine kurulan bir ilişki ne yazık ki uzun vadede hem sana hem de etrafındakilere acı verebilir. 😔 Konuşulan her şeyin gerçek olduğunu varsaysak bile, bu tür ilişkilerde birçok zorluk ve karmaşa ortaya çıkabilir. Kalbinin sesini dinle ama mantığını da kenara atmamaya çalış. Kendi mutluluğunu ve değerini düşün, o yüzden bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmekte fayda var bence. Ve unutma, aşk sadece vermek değil, aynı zamanda kendine de saygı duymak demektir. 🌈✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
u +1 yılHep aynı teyyare. Ne yapacaksın? Ölene kadar metres mi olacaksın. Kendinize olan saygınızı kaybetmeyin. Lafla sözle olmaz “yatmıyoruz” demek çok basit :D seni nasıl inandırdı onu anlamadım tabii. Bekar insan kıtlığı mı yaşanıyor djdj
12 Yorumla
Soran+1 yılGüncelledim.. okusaydiniz kısmen neler hissettiğimk anlardiniz
- +1 yıl
Biz asıl soruya ithafen yazdık, ha biz yazdıktan sonra ayrılmışsın ayrılmamışsın orası beni ırgalamaz.
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Klişe yalanlar inanma. Kimse düzenini senin için bozmaz senin duygunu kullanır ilk seni terkeder. Duygusal boşlukta olurlar
13 Yorumla
Soran+1 yılTamamen öyle oldu. Duygusal boşluk yaşadığım dönemde hayatıma girdi sanal da olsa. Kafamı bir şeyle meşgul ettim. Çünkü 6 yıllık ilişkim yeni bitmişti. Kafamı dağıtmak için dostane bir ilişki kurmuştum zamanla buraya kadar evrildi. Neyse ki bir şekilde toparlanmaua çalışıyorum. Ben de farkındayım doğrusu bu. Bana şimdi sorsanız karısıyla ayrılmasını ister misin hayır istemem derimm. Benim ona karşı hislerim arkadaştan belki bir tık ötede. Daha fazlası hiçbir zaman olmadı. Ama tamamen karısıyla duygusal bir şeyler yaşayıp eş zamanlı benimle sanaldan da olsa vakit geçirdi ise işte bu beni üzer. Bana zaten bunun olmadığına inandırdı. Ama daha fazla devam ettirmem hata. İlk adımı attım bakalım.
Soran+1 yılÖyle biri olduğunu düşünmedim. Belki öyledir sonuçta yüz yüze görüşmedim veya içsel duygusal olarak nasıl hissediyor bilemem. Kısmet.. ben ilk adımı attım. Hayatına kimi alırsa beni ilgilendirmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılNerden biliyorsun evinde ne yaptığını gadası
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Güven işte.. hataydı
+1 yılİşini biliyor. Klişe yalanlar. Biraz araştır bakım evli olup ta başka bir neden söyleyen var mi? Zaten hepsi aynıdır yazık etme kendine sen bilirsin yargılamak bize düşmez, desek de ne olacak? Olan sana olacak. Seni el üstünde tutacak adamlar varken böylesi neden? Çocuğunun annesine bunu yapan sana neler yapmaz ;)) biraz akıllı ol
20 Yorumlayargılamadan okuyun demişsin ama kusura bakma arkadaşım ben yargılarım böyle şeyi bir kere adam da suçun büyüğü ''aynı evdeyiz konuşmuyoruz'' nasıl eşinle konuşmuyorsun böyle evlilik olmaz olsun evlilikten soğuttunuz şu an sana erkek mi yok ne işin var evli adamla dengin birini bul iyice kafayı yemişsin
20 Yorumla
+1 yılKarım benden boşanmıyor. Karım ölü. Birlikteliğim yok. Karım bilmem ne? Bir sürü yalan atıp durur zaten evli erkekler bunu yaparken. Resmen insanın "Atma Ziya!" diyesi geliyor. Münir Özkul diyeni "palavra bakanı" bunlar.
https://youtu.be/Zo9bnM04UAA?si=q4tQpP1KIYxd9OPcAsıl nasıl inanıyor buna kadınlar? Ben bunu anlamıyorum. S. gitsin yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe diyecek karımı seviyorum da seni de cinsel eksikliğim için bir adım önde tutuyorum mu diyecek. Tabi ki karısını dışlayacak ki senin aklına girebilsin boşasin eşini de seninle olsun niye yapamıyor. O tecrübeye gelmiş hayatını oturtmuş bir adam sadece ikinci bir heyecan arar sen de sömürüldüğünle kalırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsel beraberliğimiz olmadı
Cevap sahibi+1 yılDuygusal beraberlikse bıraksın o halde eşini sevgisine inanalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde bir sevgilim vardı evliydi aynısını söyledi aynı evi paylaşıyoruz ayrı yatıyoruz konuşmuyoruz atıyor tutuyor
Ee boşan cocuklarim var onları bana göstermez
Felan felan kuru sıkı
Wc deyken kocasi aradı hayatım diye kayıtlı
Şüphelendim uzaktan gördüm konuşmalarını duydum sarmaş dolaş aşk sözleri havada uçuyor 3 cü çocuğa bile hazırlanıyor04 Yorumla- +1 yıl
Evlilerle ilişki yaşayacak kadar düştünüz mü mkkk
Cevap sahibi+1 yılNapim senlemi yasayim
- +1 yıl
Evliyle niye yaşiyon adı üstünde evli git başka naparsan yap
Cevap sahibi+1 yılYa bütün cevabın içine ettin yaa soru sahibi anlasın diye yazdım
Seriatta evliyle ilişki recm ölüm cezası var niye yasayim
Gıcık ya
+1 yılahahahaha emin ol beraber olmuyorlardır emin ol evlilik çocuk için devam ediyordur
Kadınlar daha akıllı olmalı ya bu kadar bahaneyi yalanı yutmak da ne biliyim... Bu arada sevgilisi değil METRESİSİN hani bil de10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMetresi olan erkeklerin metreslerine söylediği yaygın bir yalandır ''evliliğim iyi gitmiyor ayrı yatıyoruz boşanacağız'' yalanları doğru söyleyen bir iki kişi anca çıkar
21 Yorumla Adam kesin yalan söyllüyor da kadınlar şunu kaçırıyor "erkekleri yalan söyleten kadınlardır" sen dürüst ol seninle çatır çatır "seks" yaparım de bakim erkek yalan söylüyomu
00 Yorumla
+1 yılSende buna inandın eşinden boşanmak istiyor musun diye sor bakalım eli ayağı birbirine dolaşıyor mu dolaşmıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılDolaşmiyor, avukat zaten. Bir dilekçeye bakar. Her sey o kadar kolay olmuyor. Çocukla sınırlı görüşebilecek ve çocuğuna çok bağlı. Beni de görüntülü görüştürdü. Karısının beni bilmesini umursamiyor bile..
- +1 yıl
Tamam işte metres olmuşsun sende bunu sorun etmiyorsan kimene
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe desem bilemedimm. Basa gelmeden elestirmek kolay gelince anliyorsun hanya nire konya nire
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet..
- +1 yıl
Senin dedigin gibi evli olup gercekten ayni evde yabanci gibi yasayan bir suru cift var o konuda dogruda demis olabilor niyeti ciddi de olabilir. Ama gercekten boyke ise ben boyle kalmayi ck sacma buluyorum. Hele hele ki cocuk var sozu bana dahada sacma geliyor. O cocuk ssslkmi ki mutsuzlugu anliyamiyacak. Daha kotu mesaj veriyorlar haberleri yok
Soran+1 yılŞöyle bir durum da var. Borçları çok fazla ve boşandıklarinda nafaka ödemek zorunda. Ciddi anlamda 1.5-2 milyona yakın borcu var. Ve onlari odemeye çalışıyor üstüne nafaka şu an ödemek istemiyor. Ve oturduklari ev karısının. Ev kirası da var masrafi çok artıyormus yani bana bunlari dile getirmişti biz arkadaşken. Tabii biz ayrıldık dün. Samimiyetine inanmıştım. Herkes beni bel altından vurmaya çalışmış.. cinsellik için kullaniyor seni diye. Adamla 1.5 yıldır yüz yüze görüşmedim telefonda dahi cinsellik konuşmadım neyi tam olarak kullanmış oluyor. Ben de az çok boşanma olaylarına hakimim. Avukatım. 5 yıldir devam eden boşanma davalarimiz var. Şimdi şöyle düşünün siz her anlamda kafanızda bittirdiğiniz birinden boşanamiyorsunuz 5 yıl boyunca. Bu 5 yıllık süre zarfında biriyle görüşmemek imkânsız değil mi? Muhakkak duygusal anlamda nikahiniz olsa bile başkasına aşık olabilirsiniz. Bu etik gelmeyebilir ama şu anki dava süreçleri ciddi anlamda anlaşmalı değilse çok sıkıntılı. Benim durumumda da bu etkiliydi. Fazlasıyla borçları var şu an bunları düşünmek istemedi bahanem değil zaten artık da ilgilendirmiyor. Ama düşünün ayrılmama rağmen aynı anda hem karısını hem beni parmağında oynattı diyemiyorum çünkü öyle biri değildi. O güveni almıştım tabii belki iyi oyuncuydu bilemem
- +1 yıl
Dediklerinde son derece haklisin. Yani evet okadar borcu varsa heleki bu zamanda bu fahis kiralar vb varken de dedigi gercekse hakikatende cok mantikli. İste ben olsam madem oyle ozaman bana bir plan sun derdim. Yani du bakalim oduyecegim degil de. Su zamana kadar oduyecegim su kadar odeyecegim su zaman musait olurum gibisinden net olmasini isterdim.
Soru trol değilse sen bı Dr görün evli adama metres olmak istemen çok garip
12 Yorumla
Soran+1 yılMetres dediğiniz şey tam olarak nedir?
+1 yılDüzenli olarak onu skiyordur bunu bil yani ki normal olanı budur. Galiba öyle bişey olmadığını düşünüyorsun ondan dedim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sana akıl fikir versin, her yalanı nasıl da yemişsin
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. boşanmayacak bu birincisi
ikincisi boşanıpda sana gelmesini bekliyosan çok beklersin
üçüncüsü vermiceksen adamı oyalama yol ver çünki beklentisi bu adamın00 Yorumla
+1 yılyaptığın yanlış bence ama aşk varsa senden 14 yaş büyük sede evliysede çocuğu varsada bilmiyorum ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCalla keriz misin kız sen adam her ne olursa olsun evli ve boşanmıcak neden kendini onun için heder ediyorsun ki bence engelle yaşlı bide
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanır da, artık beni ilgilendirmiyor
Cevap sahibi+1 yılDaha iyisini hakediyorsun bakma öylelerine
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılberaber oluyordur saçmalık. benim de evliliğim kötü arada oluyoruz yani. ama bunu da sorun etmemelisin madem bilerek başladın.
12 Yorumla
Soran+1 yılHer gece biz konuşuyoruz telefonda sabah da iş olduğuna göre?
Cevap sahibi+1 yılne olacak işini bitiriyordur sana zaman ayırıyordur. bende biriyle konuşuyorum yazışıyorum falan yani.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan ya hala bu yalanlara kanıp veriyor musunuz cidden 😅😅😅
21 Yorumla
Soran+1 yılBir şey verdiğim yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe pis birisin ya Çok kötüsün karakterini si-im
01 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorsun beni.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet hiç ilişki yaşamaz karisini sevmez bunlar aldatan insanalrin yalanidir hep
03 Yorumla
Soran+1 yılO aldattığını düşünmüyor. Şu an seninle beraberliğimi bilse umursamaz diyor. Ben ona sormuştum sence sen eşini aldatıyor sayılır mısın dedim? Hemcinsimi düşünmesem bir dk düşünmem yüz yüze görüşürüm. Ama kader mi bilmiyorum bugün bu soruyu yazdım ve ayrıldım bugün
Cevap sahibi+1 yılOna kalsa bunlar normal ama eşi yapsın bakalım başka erkekle normal oluyor mu, aldattığını düşünür mü, iyi yapmışsın olması gereken boşansin naparsa yapsın
Soran+1 yılBunu da sormuştum 😂 ve beni ilgilendirmiyor naparsa yapsın demişti. Eşi hakkında kötü konuşmadı hiçbir zaman. Bu beni etkilemişti. Bir başkası olsa palavra sıkar şöyle böyle derdi bence. Ama o aynı evde iki yabancı olduklarını söyledi. Zaten ilişkiler üzerine başta muhabbet ediyorduk. O yüzden düşüncelerini biliyorum. Kısmet umarım eşiyle sorunlarını aile terapistinde çözer. Bunu en başında henüz aramızda duygu anlamda bir seyler oluşmadan tavsiye etmiştim. Cevabını net hatırlamıyorum ama kurtarılır bir yönü yok vs demişti. Herkes kendi yoluna. Sanaldan olunca aldatma hissiyatı oluşmamıştı bende. Aramız kötüydü zaten. Bugün bu soruyla biraz gerçeklerle yüzleştim gibi oldu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKopamıyorum diyerek kendini kandırıyorsun kopmak istesen hemen anlık koyarsın emin ol
010 Yorumla
Soran+1 yılKoptum bugün.. bakalım, belki de psikiyatriste görünmem gerekiyor. Çünkü benim böyle birine duygusal anlamda yüz yüze görmeden bağlanmam normal değil kabul ediyorum. Bugün adım attım umarım devamı gelir
Cevap sahibi+1 yılEn güzelini yapmışsın tebrik ederim. Böylesi herkes için en iyisi
Cevap sahibi+1 yılPsikiyatrist de olabilir iyi dostlar da olabilir. Sana onu unutturacak aktiviteler de olabilir. Bence zamanla tamamen unutursun emin ol. Bu konuda yardım da edebilirim istersen
Soran+1 yılYüz yüze tanışmış olsaydık asla muhabet edebileceğim biri değil. Evli olmasını geçtim tarzım değil. Ama sanırım sanal olunca daha masumane geldi hep bana. Çok değişik bir ilişkimiz vardı. Esasen ilişki de yoktu.. ben 6 yıllık bir ilişkiden çıkmıştım bana iyi geliyordu arada onunla konuşmak. Zamanla işte bağlandım. Aşk değildi. Bağlılık.. belki o da bu durumu kullandı. Defalarca kez yaşadığım şehire geldi onunla buluşmadim. Yargılanmak öyle kolay ki.. umarım kimse yaşamaz
Cevap sahibi+1 yılNe güzel. İyi etmişsin bence belli ki iyi niyetli birisin ve kendine de yakışıtıramamıçsın bu durumu anlıyorum seni. Biraz senin yaralarınını sarma işine girmiş bu da hoşuna gitmiş doğal olarak
Cevap sahibi+1 yılBir süre hayatında onu arayabilirsin. Dediğim gibi kafanı meşgul et. Bir şeylerle uğraş mesela ne iş yapıyorsun işine odaklan
Soran+1 yılAvukatım. Meşgulüm yeterince aksine. Arkadaş çevremde geniş. Ama onun ilgisi ayrı bir ilgimi çekti bilemiyorum.. kendim de farkına varmadan bağlandım.
Cevap sahibi+1 yılBöyle olması daha iyi o zaman kafan kalabalık olur çabuk unutursun. Yardımcı da olabilirim istersen bu konuda
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻 kimse hint kumaşı değil. Kafamda bittirdim gerisi de inşallah gelicektir. Yargılamadan cevapladığinjz için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılGerçekten kötü bir niyetim yok. Sohbet de edebiliriz ama siz bilirsiniz tabiki siz kalmış. Rica ederim
+1 yılBöyle yalanlara hala inanıyorsunuz ya acıyorum acıyorum.
36 Yorumla
Soran+1 yılYalan olsa aynı evi paylaştığını söyler mi? O konuda bile yalan söylerdi. Karısına dilersem ulaşabilirim bunu biliyor ve umursamiyor. 3 yıldır uzaklar. Çevreden ötürü boşanamiyor. Karısı da boşanacaği takdirde çocuğu göstermiycek.
- +1 yıl
Ya bacım kanun var yasa var çocuğu göstermeme yalanına inanıyosun zaten pek de bir sey bekleyemedim senden madem boyle dusunuyon ne sorup savunuyon o zmn agzımı actıracak simdi benim metres
Soran+1 yılYasayi benden iyi bilemezsin. Avukatım. Kolay olmuyor
- +1 yıl
Öyle bi dünya yok kardeşim boşandım çocuklarımı da kendimi de bu yollardan gecirdim ben kime ne anlatıyorsun
+1 yılBenim çevremde de böyle bir olay oldu 2 çocuğu vardı. Kadinin biriyle görüştü sevdi eşinden ayrıldı sonra onunla evlendi. Bilemezsin ama her zaman her şey böyle olmayabilir
00 YorumlaTam bir süzmesin 🤣 bunlara hala nasil inaniyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılCok denk teldi esinyle alakasi olmayan erkek
00 Yorumla
+1 yılBeni eşi ile tanıştır. Kurtarayım sizi ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Tanıştır işte
+1 yılYazık sana metres gibi ömrümce yaşarsın
00 YorumlaKronik yalanlar serisi 😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkimizi birden s2kiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biriyim. Bu tuzağa düşmeyin. Klasik bir yalan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMidem bulandı senden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe he tabi yersen.. sen yemissin galiba ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarısı seni bıçaklamaz inş.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHep öyle söylüyoruz zaten, ne diyeceğiz ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Klasik evli adam yalanı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızım ettiğini çekersin hatta beterini cekersin
00 Yorumla Sanal FB yani
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik konuşmadık
+1 yılBı bitmediniz
00 Yorumla
+1 yılKardeşim başka erkek mi kalmadı ya
00 YorumlaYalan söylüyor, hemen kurtul hemen.
00 Yorumla
+1 yılYalan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılüzüleceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabamda annemi böyle aldatıyordu
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnenin benim konumumda miydi
+1 yılbence doğru söylüyor
00 Yorumla
+1 yılKonuşman yanlış
00 Yorumla
+1 yılHep öyle derler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeslek nedir