Evli adamla sevgiliyim karısı ile ilişkisinin olmadığını söylüyor?

Yargılamadan okuyun. 1.5 yıldır evli adamla ilişki yaşıyorum ama yüz yüze değil. Meslektaşim bir platformda tanıştık baştan beri evli olduğunu biliyordum. Arkadaştık o yüzden sorun etmedim. Zamanla ilişkimiz ilerledi WhatsApp üzerinden konuşuyoruz. Farklı şehirlerdeyiz. Resmiyete evli olduğunu söylüyor ama karısı ile hâlâ aynı evi paylaşıyor. Bir çocuğu var. Hiçbir şekilde birlikteliklernin olmadığına inandırdı beni. Aynı evin içinde konuşmuyoruz muhatap olmuyoruz dedi. Başkasının başına gelse anlayamazdim. Ama inanıyorum ona. Sadece kağıt üzerinde olan bir evliliği var. Buna rağmen ben boşanmadan onunla buluşmayacağimi söyledim. Boşanmama sebebi oğlu. 5 yaşında oğlu var. Ve boşandıklari takdirde çocuğu göstermeyeceğini söylüyor karısı. Kayinbabasi ilde tanınan biri zengin, hatri sayılır çevresi var. Ben de üstelemedim.

Yalan söylemediğini düşünüyorum siz de öyle varsayarsaniz sadece kağıt üzerinde olan bir evlilik olsa bile yaptığım yanlış mi? Aramızda 14 yaş var kendisi benden 14 yaş büyük. Çok yakışıklı değil ama kopamıyorum ondan inanın elimde değil.

Güncellemeler
+1 yıl
Kader mi bilmiyorum, bugün ayrıldık. Doğrusu buydu zaten. Sadece iyiniyetli saf biriydim kabul ediyorum. Hemcinsimi düşünmesen 1.5 yıllık süre zarfında muhakkak onunla buluşurdum. Ama ortada sadece kağıt üzerinde bir evlilik olduğuna inandırdı beni. Birkaç gündür aramız iyi değildi.. bugün de ayrılmak istediğimi söyledim. Bu 1.5 yıllık süre zarfında bel altı hiçbir konuşmamız olmadı. Cinsel muhabbetler yapılmadı. Farklı gelebilir size, ama ben o konuyu o yöne çektiğinde hep değiştirdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Kısacası ortada esasen sizin kafanızda kurduğunuz gibi bir ilişki olmadı. Ama bu durum benim hoşuma gidiyordu, ona karşı gerçekten ne hissetigimi ben de bilmiyorum. Beni tanisaniz görünüş itibariyle de asla onunla yakıştırmazdiniz. Sadece muhabetini seviyordum. Hepsi bu. Ama artık noktalamaliydim. Bugün gerekeni yaptım.. yargılamadan kırmadan bir şeyleri anlatmaya çalışan kişilere teşekkür ediyorum.
Evli adamla sevgiliyim karısı ile ilişkisinin olmadığını söylüyor?