4 yıldır evliyiz 2 yaşında bir oğlum 2 buçuk aylık bı oğlum var. Eşim herşeyde bişey bulmayı her seferde başarıyor. Şimdi de şahsi temizligime takmış durumda. Bide yüzyüze konuşmak yerine sabah ise gider mesajla ağır bir üslupla belirtir. Dün 2 ysindaki oğlum altını temizletmiyor ağlıyor diye bı kere kardeşinin yattığı koltukta değiştireyim dedim o kadar dikkat ettim heralde kaldırırken bı tane diski düşmüş küçük parça görmemişim ilk defa böyle bişey geldi başıma ve ilk defa gördü. Bende gece camasir aşarken eline almış balkonda beni azarladı gerçekten çok dikkat etmişsin bu ne bu ne iğrençlik diye haklısın dedim ve çok mahcup oldum. Hemen gittim su ksynattim halı sampuanuyla ellerim yana yana temizledim. Baba öyle mesajlar attiki. Afedersniz söylemek zorundayım yok klozette idrar birakiyomusum. Yemin ederim hiç yapmam ama dün bebek ağlıyordu kıyafetim kalmamıştı artık aklımda tuvaletimi yaoarken hemenonlari cmaasirvmakinesine atayım düşüncesi varken ilk defa unutmuşum sifonlu çekmeyi daha doğrusu cekicem ama çamaşırları yerleştirdim koşa kosageldi klozeto gördü çocuk agliyornerdesinndiye azarladı. Şimdi size attığı mesajları göstericem bu adama ne dmeeli bunasil bı zihniyet
Bugün yapacağın yemeği nasıl yicem onu düşünüyorum
[: Midem bulanıyor
Dün cocugun kakası resmen yerde cirit atıyordu
: Sen bu zamana kadar temizlik konusunda gördüğüm en zayıf insansın
Senden daha zayıfını görmem herhalde
Temizlik hassasiyetin sıfır
: Dün banyoya girdim klozetin açık idrarını yapmışsın sifona basmamişsın
Bazen işten eve geliyorum klozeti açıyorum yaptığın büyük tuvaletinin kalıntılarıni temizlememişsin bunu birçok defa gördüm
Bezleri ortada bırakıyorsun
Yatak odasında bırakıyorsun
Balkondaki açıkta olan bezleri saymıyorum bile
Yani çok afedersin kilotunda bile büyük tuvaletinin kalıntılarıni gördüm geçen
Sen taharet olmuyormusun yoksa ya
Bebek bezlerini küçük bebeginolanlar bilir bebek krize giriyor artık bu kere parkede gordumu bunları yazıyor bana ben napayım Allah aşkına?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer