Eşim ne yapacağını bilmiyor?

eşim normalde çok akıllı zeki yol yordam bilen bilidir hakli haksiz ne bilir ama ailesine karşı asla bilmiyor ailesi ne yaparsa yapsın o an onlara tepkilerini veriyor ama onlar 2 kelime edip eşimi kafaya alıyorlar ve haksız oluyorum... eşim fikrini değiştirip direk onları hakli buluyor ya da tepkisini kasada sorun çıkmasın die uzatmiyor haksiz olsalardı uzatıyor olan benin psikolojimi oluyor çünkü haksızlığı kaldıramıyorum kimseye ailesini at diyemem ama kalıcı tavrını ağırlığını kat herseuin farkında ol derim ama olmuyor ailesi ve benim aramda kalmış ne yapacağını bilmiyor olayları uzatmiyor büyük haksızlıklar döndüğü halde... onlar ne derse eşimin aklına giriyor doğru olarak kabul ediyor.. yani maviye bu mavi değil pembe deseler dogru oluyor. eşimi nasıl düzeltebilirim ne yapabilirim böyle almak yerine katılıp herseyi yapıyorlar olan benim psikolojim ve evliligime oluyor severek evlendik eşim iyi bir eş iyi bir baba ailesinin yaptıklarına sadece o an ses çıkartıp uzatmior tavır ya da ağırlık katmior onlarda yaptıkça yapior ve onlar ne derse tamam o. sizce nasıl bur yol ilerleyebilirim

Eşim ne yapacağını bilmiyor?