+1 yılSevgilim olacak kişiyi alırdım eğer onu alırsam telefonu almama gerek kalmaz zaten benim sürekli telefonda olma sebebim de o yoksa yani ben önceden 7:24’ü gözlerimi telefondan ayırmaya bir insan değildim hatta telefonu pek elime almazdım bile
Ya da vazgeçtim ikisinide istemiyorum36 Yorumla- +1 yıl
Tipik ikizler 😃 bi anı ötekini tutmadı yine
- +1 yıl
Bir Şeyi de bilmeyiver sosyetik🤦♀️🙊
- +1 yıl
Hahaha 😃 Fenerli enişte
- +1 yıl
Enişte yok birliktelik yok tek olmak var bekarlık sultanlık var
- +1 yıl
Bağırma küçücük sosiye 😃
- +1 yıl
Yok sosi ben bağırmam kimseye jsjsj
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Telefon yardım çağrısı ve kurtulma ihtimalini akla getirebilir belki lakin ne derler "bir elin nesi iki elin sesi var." sevgilimle olduğum sürece kurtulma şansım daha yüksek. Varlığı dahi motivasyonu destekleyecektir. Benim açımdan durum bu lakin "o bunu ister mi? " konusu var ki istemiyorsa sürekli suçlamalara maru kalacağım demektir. Hem sosyal medya laf sokmalarından uzak kalırsa bence daha insancıl hale gelebilir...
Sevgilimi alıyorum!10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla bilemedim, kavga gürültü olsa gidecek yer yok. Telefon desem şarjı bittikten sonra işe yaramaz, k..çımıza mı takıp şarj edeceğiz ıssız adada? Sevgili diyeyim yine de, en azından sevgilide kendimizi şarj ederiz 😈🔥🍆💦
10 Yorumla
+1 yılNe güzel düşmüşüm ıssız bir adaya şimdi sevgilimi götürüp o güzelim adada trip yiyip kafamı şişirmesine ne gerek var telefonumu alırım kafamı dinlerim 😅😅
769 Yorumla- +1 yıl
Taşlayıııınnnnn 👎😌💅
- +1 yıl
Alıştım doğruları söylediğim için taşlanmaya 😅😅
- +1 yıl
Hahah dislike masteeeer
- +1 yıl
Sen yapma beri onu artıla sorunu bile beğendm çok ayıp 😅
- +1 yıl
Ohaa ben değilim o 😃🤷♀️
- +1 yıl
Yine doğru söylememi kaldıramayan biri 😅
- +1 yıl
@persordinary tşkler minik kuş sende olmasan beni anlayacak kimse yok
- +1 yıl
artıladım
- +1 yıl
Rica ederim koca bebek jsjsjsjs
- +1 yıl
@sakinvetatlikiz teşekkürler 🌺
- +1 yıl
eksiyi de ben atmıiştım ama :)) rica
- +1 yıl
Olsun canın sağolsun : ))
- +1 yıl
sağol :D
- +1 yıl
Puauahah kafana gelince taş geri almış napsın 😅
- +1 yıl
Kıskanma sosyetik 😅😅
- +1 yıl
- +1 yıl
senin papatyan benim her zaman doğruları söylediğimi bilir ama beni kızdırmaktanda vazgeçmiyor 😅😅
- +1 yıl
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sevgilin ıssız bir adaya düşerse inşallah seni yanına almaz 😅
- +1 yıl
hissiz bende sana yanlışlıkla teşekkür ettim zaten 😅😅
- +1 yıl
Almıyormuş zaten öyle dedi tam 24 dk önce ve o an kalbim çat gözyaşım pıt 🥺😥
- +1 yıl
enişteyi çok sevdim 😅😅
- +1 yıl
Sevme, onu yalnız ben sevebilirim 😌💅
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL ben seni stalklayabilmek için telefonumu aldım ama :D
- +1 yıl
@Pulsarr ama beni yanında götürseydin, stalklamak zorunda kalmazdın 🥺
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL o zaman zevki çıkmaz ya :D
- +1 yıl
@pulsarr reis doğru yoldasın bunların burda çeneleri çekilmiyor ıssız adayı ıssız olmaktan çıkarır bunlar 😅😅
- +1 yıl
- +1 yıl
@movie_colic hiçte bile
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
ÇSG 😅😅 Bot bile ne kadar haklı olduğumu anlamış ÇSG olarak seçti 😅😅
- +1 yıl
Haha :D BiBot’larda hata yapar 🥺
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Bu bi bot, bende , üst üste 48 görüş birden seçmiş bu sabah.. onunla evlenmekten vazgeçmeyeyim diyeymis meğer. Bu görüşü seçtiğini göreceğimi anlamış demek ki 😂😂😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Haklı olduğumu kabullenin artık 😅😅
- +1 yıl
Bir ara anlatırsın öğrenirim 😅😅
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Mario sen bize uyma biz kötü örneğiz sen efendi adamsın bot bize alışık seninki ters teper hesabından olsursun 😅😅
- +1 yıl
İyi bakalım mario yinede dikkat et 😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonumu alır sevgilimi arar gelmesini sağlarım 😜🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha mantıklı hareket
- +1 yıl
🤣 kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimi alayım. Her iş gelir elinden yorulmam. Eglencelide sıkılırsam güldürür. 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sevgilim yok, telefonumu alırım.))
10 Yorumla
+1 yıltelefonu alsam sarjzı bitecek
sevgilim olsa gerçek yüzünü görecem o kadar yalnız kalmak en sonunda insanı çıldırtır
ben yalnız düşşem o adaya
iyi olacak10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Telefonun şarjı bitecek sevgiliyi alicaZ mecbur güzellik 😂
36 Yorumla- +1 yıl
Beni al sen giderken 😃 kurtarırım ben bizi
- +1 yıl
Allah be daha ne isterim yahu 😍😍😍😍😍
- +1 yıl
😍😍 çokseelll yüz, güneşlen, Hindistan cevizi 🌴 ve Balık. Sohbet muhabbet yaşar gideriz
- +1 yıl
Ohhhh gozumun önüne geldi papatyam 😍🍹🍹🍹🍹🍹🍹
https://youtu.be/vudLXNM1uX0
💃💃💃💃
- +1 yıl
😍🌸🌸🌸 çiçeğim
- +1 yıl
Balımmm😍🥰🥰😘😘
+1 yıl- +1 yıl
:( oyş yok ya biraz Acunun adası gibi internet var 😅
Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Hıııı, varsa sevgilim. Adada wifiyi, şarj aletini nerden bulcam.. ohm. Yine çok mantıklıyım ya Rabbil Alemin!
12 Yorumla- +1 yıl
Sana daha mantıklı bir şey söyleyeyim, telefonunla kendini kurtarabilirsin. Şarjınıda artık evde doldurursun haha
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Telin şarjı biteceği, şarj edecek bir imkanım olmayacağı için sevgilimi alırdım.
26 Yorumla- +1 yıl
Tüh ya, o imkanı sağlıyorduk kaktüs ya 🤦♀️
- +1 yıl
Elbette ama sana yok artık 😅
- +1 yıl
Sorsaydın her şeyi devletten beklemeyin 🤦♀️😃
+1 yılTelefonumu alsam nolacak ki orda çekmez ve şarjı biter. Canım sıkılmaya başlar.
Sevgilimi alsam nolacak ki en fazla yalnız olmamış olurum ama onla ıssız ada ne yapılır ki yine insanın canı yıne sıkılır.10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde ıssız ada. Elektrik yok. Telefonun şarjı elbet biticek. Bu yüzden yanima sevgilimi alırım.
Hem yalnız başıma kalmam. Korkunca ona sarılırım. Hem de ara sıra yaramazlık yaparız eheheh 😋🤭🤭10 Yorumla
+1 yılTelefonu alirim, illaki bir sinyal bir sos gonderirim.. kurtulurum ordan sevgilimi alip ne yapcam tamam yok sevgilim, keyfe keder biriyim ama.. boyle bir durumda da sevgili de neymis.. dusmusum totomun derdine..
10 YorumlaTelefonumu alırım tabi ki yoksa sevgilimi nasıl stalklarım ahahah :D
13 Yorumla- +1 yıl
Pis stalker 😃
- +1 yıl
O ne demek o 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yıl
Bunu yapardım.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılşey diyelim kızlar gemide toplanmış kısır günü yapıyolar bende kaptan olarak tek erkeğim gemide haydaa çat gemi adaya çarpmış bırak arayan ulaşmasın o saatten sonra beee
10 Yorumla
+1 yılöyle bir ihtimalle karşılaşma olasılığım olmadığı için bi şey almama gerek kalmaz ama öyle bir durum olsa ateş olta ya da ağ takıma ve kazma içme suyu çıkarmak için bıçakta lazım sanırım 4 şey oldu d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilime kıyamam, ıssız adada yaşayamaz. Ben telefonumu alırım, ona elimde olmayan bir nedenle bir süre görüşemeyeceğiz, istersen beni bekle istersen hayatına devam et diye mesaj atarım.
10 Yorumla
+1 yılSevgilimi alırım.. Nedenmi:Sevgilim bana sürekli lâzım ama telefon bana sürekli lâzım deyil. Sevgilimin varlığını bin telefona bile deyişmem kendisini hiç bir şeye deyişmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılzor soru.
sevgılı ciyaklar , vıraklazr , vızıklar . sonra sıkar yorar.
tel ama şarjı ettıgınde canını sıkmaz eglendırır degısık bılgı oyun eglence saglar.
bilemedim şimdi.10 Yorumla ''Telefonumuz'' uydu telefonu olmadığı için bişeye yaramaz. Sevgili yani yanında bir insan olması yalnızlıktan kafayı yemeye engel olabilir ama doyacak bir karın daha demektir. Yani ikisi de faydasız
10 Yorumla
+1 yılvalla telefonda arkadaşlarım ailem arar. nerdesin gel artık falan diye. ben sevdiğim insanla yaşam alanı kurup. yine gözümüz yükseklerde diyip adada kalmayı tercih ederdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevgilimi değil efendim eşim olarak gördüğüm kişiyi... Eğer evlenmiş isek bi sıkıntı yok... Evlenmemişsek ben kıyarım bi şekilde nikahı dualar ederek 😊😊😊
10 YorumlaNe yapacam telefonu tabikide sevgilimi alirdim.😅😅
30 Yorumla
+1 yılolsaydi sevgilimi sonucta telefonua sevisemem 🥴🥴 sevisnezsemde o adada cildirrim agaclara tirmanir durrum🙃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. telefonumu alırım sevgilimi alsam 3 gün sonra ikimizde açlıktan ölürüz zaten telefonumu arar adadan kurtulunca sevgilimle istediğim kadar görüşürüm hem sevgilimi niye o zor duruma sürükleyeyim ki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sevgilimle adada kurda kuşa yem olacağımıza telefonu tercih ederim, sahil güvenlik gelir alir beni ana karadaki sevgilime götürür 🤭
10 Yorumlatelefonu şarj aleti + orada ceyran ve internet olmak şartı ile alabiliyormuyuz
12 Yorumla- +1 yıl
Evet 👍🏻
Sevdiğimi alırım. Napim telefonu ben orda en fazla 2 gün sonra şarjı biter 😂
20 YorumlaSevgilim olsa onu alırdım ama olmadığı ve olmasını istemediğim için telefonumu alır giderim 😂
20 Yorumla
+1 yılTelefonumu. Zaten sevgilim yok olsaydı da almazdım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgili tabiki, bir ses bir soluk..
Telefon belki cekmez.10 Yorumla
+1 yılSevgilimi alırım sevgilimin yanında muhakkak telefon vardır 😒
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimi alırım, kediden korkarım. Beni hayvanlara karşı sevgilim korur, telefonum değil 🙂
10 Yorumla Telimi alayım, ben tartışırım her türlü. Müzik dinlerim daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılTelefon çekmez ya orda esmer kumral sarışın erkek alırdım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sevgilim yanına telefonunu alacaksa sevgilimi alırım.
10 Yorumlasevgilim yok ki diye yorum yapmayın demişsin peki telefonu da yoksa görüş sahibinin :d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen yinede yazacam. Sevgilim yok telefonumu radyomu ve telsizimi alırım.
10 Yorumla
+1 yılSevgili olayına sıcak bakmadığım için bikaç güzel kadın olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim yok ama olsaydı onu alırdım
İnsan telefonsuz yaşar ama bir
adada tek başına yaşayamaz10 Yorumla Issız adada tlf ne yapayım. Şarjı biter
çekmez :))) tabiki manitayı isterim. Ye iç pompiş10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimi alırdım sanırım telefon çekmezdi oralarda
10 Yorumla Sevgilim olacak kişiyi tabiki telefonu ne yapayım 😀
10 YorumlaSevgilimi alırım sevgilim varken telefon olmaz bende
10 YorumlaHayatta kalmak için Bean Grylls ya da Edd Stefano alırım.
10 YorumlaSevgilimi alırsam ona Zarar vermiş olurum Telefonumu alırım eğer çekiyorsa yardım çağırırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltelefon çekmez orada. yakışıklı ve güçlü bir sevgili şart
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıltelefonda batarya sorunu olabilir.
ama sevgilim hiç tükenmez benimle o ıssız ada da :)10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey almam ama tanımadığım bir kadın olabilir
10 Yorumla
+1 yılSevdiğimi alırım.
Onsuz hayatın hiç bir anlamı yok10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBen ıssız adaya düşmekten korkarım, bu soruya pas diyorum..
10 Yorumla Icinde 10000$ nakit oara olan tekme alir kiyiya kadar gidip Istanbul’a ucak bileti alirdim
10 Yorumla
+1 yıltelefon Internetsiz bir halta yaramaz.. tabiki sevgilimi
10 Yorumla
+1 yılSevgilim olmadığına ve olmayacağına göre telefonumu alırdım.
10 YorumlaNerdeee o günler düşeyim de bir şey almaya gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılIssiz bi adada teleofn ne bokuma yarwyacak sormasi ayip baz istasyonun mu var. s
10 Yorumla
+1 yılSevgilim tabii ki telefonla sevişemeyeceğimize göre
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBulunmaz bir nimet ıssız adada sevgiliyle tabiki de.
10 Yorumla Telefon misss sevgili bir süre sonra sıkılırız birbirimize sararız bee telefon iyidir 😁
10 Yorumla
+1 yılSevgilimi alırdım herhangi bir insan da olur zat internet de olmaz akıllı telefonda
10 Yorumla
+1 yılTelefonumu alırım tabi sınırsız şarj da gerekli bana
10 Yorumla- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler