Sizi hiç kiskanmayan umursamayan bir sevgili ister misiniz 😳
Eylemsel şeyler ✌️
Eylemsel şeyler ✌️
Kıskanmayan ve umursamayan bence farklı ama kıskanmayanı seviyorum. Hatta bana bakan kadın olmasından hoşlanan kız arkadaşım olmştu benim, aşırı keyifli bi ilişkiydi. Sonra ben puştluk yaptım bitti o ayrı tabii. Kıskanılmak keyifli bişey değil bence, kötü hissettiren bişey aksine, aciz hissediyorum ben, kısıtlanmış hissediyorum, kişiliğimi sorguluyorum falan
Enteresan
Öyle aşırı derece de boğmasın ama birazda zahıp çıksın. Yani kendisini belli etsin. Yani yeri geldiğinde kıskanan bir kadının sevgisi daha bir tatlı oluyor şişko. Öyle her şeyi hatta erkek arkadaşları bile kıskanan paronayak birisi de olmasın. Ne ayranım dökülsün ne de tatsız kavgalar yaşansın mantığını ön planda tutuyorum. 😂
Hiç kıskanmayan biri zerre sevmiyordur ya da mezhebi Kara Delik'ten hallicedir.
🙄
Bilmem olabilir gözü kapalı güvenebilir belki 😄
Cevap
60Cevap
İstemem tabiki..
ayarında kıskanmalı..
Kıskanılmak insana kendini bir yere ait hissettirir. sevgilinin göğüs kafesindeki o huzurlu esareti, boş bir bozkırdaki hürriyete değişmem...
Yani başka bir ifade ile;
Ne olursa olsun bana gözü kapalı güvenebilen bir sevgilim olsun isterim.
Umursamamakla, kıskanmamak aynı şey değil.
Kıskançlık, özgüvensizliktir. Umursamak ise ilgi duymaktır.
Biz özgüvensiz karı istemiyoruz, kesinlikle kıskanmasın fakat umursasın..
umursasa ama kıskanmasa? yapamıyoz mu öyle bişi karışık ortaya
Aynen çok haklısın ama soru böyle 🙄
benim için bişeyler yapamaz mısın?
deli gibi kıskanacaksa tamam lan umursamasın anasını satayım. bende onu umursamıyım, bi süre sonra ayrılırız onunla, sennle sevgili olalım
İstemezdim seven insan kıskanır. Sahiplenir sevdiğini. Ama karşı tarafta kıskandırmaya çalışıp üzmemeli sevdiğini.
Hayır, istemem. Kiskanmayan sevgiden aşk olmaz, sadece gecelik ilişki olur.
Kiskanilmayi severim, kiskansin
kıskanılmak yerine sevdiğin insanda mutlu olabilecek taraflar aramak bu daha güzel
Az miktarda kıskançlık doğru bir şeydir. Keza kaybetme korkusu ve ilgiden kaynaklıdır. Kaybetmekten korkmayan insan kıskanmaz ve bu o kişide değerinizin azaldığını gösterir. Belirli mantıklı bir ölçüde olabilir.
İstemem çok kıskanmasın aşırı derecede ama biraz da kıskansın yani sevdiğim biri olduğunu hissedeyim
Dozunda kıskançlık iyidir. Kakasını çıkarmamak gerekli.
kızın teki ayrıldı yaa benden bu yüzden :) kıskanırmısın dedi , kıskanırım tabi dedim :) o zaman hic baslamayalımm :)
Ogggk ne oyle varla yok arasi birdey gibi. Kiskanmayan sevgilinin bir anlami olmaz. Mesela bana demeli ln bin kisiyi takip ediyorsun sil hepsini desin ki hoslandigini anliyayim...
Sevince kıskanmak çok doğal ve normal. Kafayı bozacak kadar olmasa da kıskanmak sevgi belirtisidir neticede. Kaldı ki beni hiç umursamıyormuş gibi davranan biri beni üzer o yüzden istemem.
Evet, sevgilinin kıskanmaması umursamadığı anlamına gelmez.
İsterdim. zaten seven insan kiskanmaz güvenir. Sadakatsiz insanı ister eve kapat ne yapar eder yine aldatır seni.
İstemem tabiki kıskançlık olacak ama dozunu aşmadan kıskançlık çığrından çıkmadan güzeldir
O dediğin %50 sevgili %50 f*ck body gibi bir şey oluyor ama ben isterdim tabi :)
İsterim, kıskançlık insanın ilkel bir duygusudur, gereksiz.
Ben öyleyim, o da öyle olsa iyi olur. Güvendikten sonra sıkıntı yok.
bilmiyorum ben kiskanc degilim kiskanc rolleri yapiyorum arada ama yapmacik oluyor
Kiskanmiyirsa guvendigi icindir her kiskanan seviyormu onu bilmemde bir insana guven verirsen seni niye kiskansin saatmiki herdakka kurup kurup kiskanmak icin ayarliycaksin
kıskanma iyi hoşta dozu aşmamalı
Sevgilim olmadı ama isterdim.
Bu tiple sevgili buldum da kıskanması falan kaldı.
İstemem biraz kıskansın
Kıskançlık azda olsa onemsenmeli
Hayır kıskanmayan zaten sevmiyordur
bende oda dogru ıse gerek yok.
kıskanmayan sevmez ki
Hayır dozunda kıskançlık severiz
Yok istemem arada kıskansın
İstemezdim, sıkıcı olurdu.
tabikide yürüyen cinsellikkkk
Kıskanmasın ama umursama da olmaz tabi
Seni kıskanmayan erkek taş olur taş
o kadar da değil ne demek umursamayan