Seven dozunda kıskanmalı. Ancak beni kıskanırken de nefessiz bırakmamalı. Kuyuya düşen çocuk misali. Karanlıklar içerisinde sesini duyurmaya çalışan ve yaptıklarımı ve fedakarlıklarımı görmezden gelmemeli. Kıskanırken ben sana güveniyorum duygusunu vermeli. Kıskançlığının sebebinin, koruma fikrini bana nakşetmeli. Kıskanılmak elbette beni mutlu eder. Ancak kıskanırken öldürülmek beni yok eder. Beni kıskansın, sevsin, değer versin. Kıskanırken iyi ki sen dedirtsin... Neden sen dedirtmesin🙂
23 Yorumla- +1 yıl
Heh işte kıskanan erkeklerin ortak özelliği “Karanlıklar içerisinde sesini duyurmaya çalışan ve yaptıklarımı ve fedakarlıklarımı görmezden gelmemeli.” Bunu görmezden gelmeleri
- +1 yıl
Oki bb 💞
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kıskanıyorsa güvenmiyor hiç kıskanmıyorsa değer vermiyor bana hiç değer vermeyen bir adamla olmak bunuda yapmam galiba sanmıyorum düşünsene o kadar değer veriyorsun seviyorsun için gidiyor resmen ama adam öyle değil kıskanmıyor sormuyor etmiyor kötü bir şey bu öyle kendini kötü hissettirir ki özgüven öyle düşer ki bir daha kimseyle olamayacağını düşünürsün
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç kıskanmayan biriyle sevgili olmayı istemem, adam olan sevdiğini kıskanır, kıskanmalıı 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen tatlım 😌
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederiim balım 🤍
- +1 yıl
Rica ederim tatlım 💞
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Henüz böyle bir kadına denk gelmedim.
Ben kıskanmam, rahat birisiyim deyip kriz geçiren kadınlar oldu. En başta söyledimlerine inandım ve pek hoşuma gitmemişti.
Hiç yoksa biraz kıskançlık iyidir.11 Yorumla- +1 yıl
Doğru dedin al sana EiG 😬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılDozund kıskanç olmalı, kıskanmamak hiç kıskanmaması beni önemsemediğini gösterir. Fazlası da güvensiz olduğunu gösterir. Kısaca az öz kiskanmali beni..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, hiç kıskanmayan birinin sevgisinden şüphe ederim. Seven kıskanır, sahiplenir. Dozunu abartmadan kıskanmalı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. O ne ya ruhsuz gibi olmam öylesiyle jfjfjf
15 Yorumla- +1 yıl
sjsjs vurdu gol oldu gibi bir görüş
- +1 yıl
ahaha 😃 tipe bak
- +1 yıl
Eller yumuk yumuk 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDozunda kıskançlık her zaman iyidir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKıskanan güvenmiyordur. Evet olurdum
10 Yorumla
+1 yılOlmam sosişim sahiplensin.. sevgi beraberinde korumayı sarıp sarmalamayı da getirmelidir. Kıskanmayan biri nasıl hissedebilir bu duyguları?

❤️ 11 Yorumla- +1 yıl
Kıskanmıyorsa sevmiyordur, net
+1 yılbeni kıskanıyorsa güveniyordur bence..
neden olmayayım ki gereksiz saçma sapan kıskançlıklar değil de sahiplensin beni bu daha güzel:)
10 Yorumla
+1 yılOlurum tabi ki; Kıskanmamak aidiyet hissiyle ilgilidir. Kıskanmayan kendisini ona, onu da kendisine ait hissediyor demektir. Ayriyeten güvenle de ilgilidir, hem kendisine hem de sevgilisine güven. Bunlar olursa daha sağlıklı bir ilişki olduğunun da belirtisidir hem. Aksine kıskanan neden kıskanıyor, onu sorgulamalı. Bu tetiklenen bir duygudur. Ne tetikliyor? Kıskanılmak isteyen neyin ispatını istiyor falan. Sevgi kıskançlık duygusuyla ölçülmemeli mesela.
10 Yorumla
+1 yılHayatta kimseyi kıskanmadım O hariç, ona güveniyorum ancak bazen şaşırtıyor. Hiç kıskanmayan biri belki başta güzel geliyor ancak sanırım değersiz de hissettirir. Bir anlamda önem verdiginin göstergesi. Aşırı kıskançlık ise insanı boğar, bıktırır. Sanırım hiç kıskanmayan birinide istemezdim.
10 Yorumla
+1 yılKıskançlığı birbiri üzerinde hakimiyet kurma savaşı olarak algılıyor bizim millet.
Birbirlerini kıskandırıp ilişkiyi canlı tutmaya çalışanlar, kavgalar, gürültüler. Bence zaman zaman dozunda kullanılıp kişinin tepkilerini görerek muziplik yapmak için denenmeli.
Bunun dışında ilişkiyi toksik bir hale getiriyor. Güvendiğimiz insanı sık boğaz etmenin anlamı yok. Taraflar birbirlerinin hassasiyetlerini gözetse yeter.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Şekeri suyu ölçüsünde atarsan şerbet olur. Kıskanmak aslında kötü birşeydir. Önemli olan o kişiyle mutlu musun değil misin. her şey bu...
İşin esprisine gelecek olursam da tüm kıskanan arkadaşlara bu şarkıyı armağan ediyorum 😂
https://youtu. be/RjiLF44Ajzo10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek dediğin kıskanacak gerekir ise o el masaya vurulacak ki kavga çıksın.
20 Yorumla
+1 yıl🤣 Bende o muhteşem sorular nerde kaldı diyorum 😀 kıskansın beni sahiplensin kopek olayım alsın ezsin beni 😀🤣
118 Yorumla- +1 yıl
Döndümmmm :D dur daha geliyor
- +1 yıl
Bu arada kopek rus bozuk para birimi imiş 🤣 yanlış anlaşılma olmasın
- +1 yıl
Tamda yanlış anlamıştık :D
- +1 yıl
O potansiyel var sende 🤣🤣
- +1 yıl
Eyvallah ya
- +1 yıl
Ayıpsın 😀 iltifat benim işim
- +1 yıl
😒
- +1 yıl
Ne desem kabahat 😀
- +1 yıl
Sus sjjs
- +1 yıl
Hee tamam anladım 🤣 alıngan günler
- +1 yıl
Alıngan değilim :D
- +1 yıl
Tabi canım hiç olur mu hakkını yiyorlar 🤣
- +1 yıl
Kim yiyo boğazında kalsın hsjs
- +1 yıl
🤣🤣 Haklısın hiç itiraz etmiyorum
- +1 yıl
Amin de hsjs
- +1 yıl
Yok katılıyorum sadece amin demeyim 🤣 bana dokunursa ucu
- +1 yıl
Hsjsjs :D ben diyorum amin
- +1 yıl
🤣İnş kabul olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. En azından biraz kıskanıyor olmalı yoksa beni gerçekten sevip sevmediğini nasıl anlayacağım?
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, kıskanmıyorsa sevgi yoktur
- +1 yıl
😌💞
+1 yılKendini bu şekilde bana karşı belli eden biriyle tabi ki olmam yani..
10 Yorumla
+1 yılKıskanmaktan kastınız ne birinin hayatını etkileyecek eylemlerde hiç doğru bulmuyorum ve kimse beni kimse kıskanmasın kıskanmayım ama küçük olaylar karşısında verdiğimiz komik tepkilerse bunlar güzel şeyler.
10 Yorumla
+1 yılMümkünse kıskanmasın, kıskançlık çekilmez oluyor, sadece güvensin : ))
15 Yorumla- +1 yıl
Sana güveniyor, etrafa güvenmiyordur belki 😬
- +1 yıl
Bunlar yalan dolan inanma😂
- +1 yıl
Ne kadar çok inanmak istiyoruz değil mi, sevince. :)
- +1 yıl
Aynen sevince mallaşıyoruz😂😂
- +1 yıl
Aklı rafa kaldırınca öyle duruyor shdjs
+1 yılBen kıskanmasın diye bacon yani domuz pastırması yedirmiştim işe yramadı xsdsddddf
11 Yorumla- +1 yıl
Iyyy kız :D midem kalktı. İnsan düşmanına yapmaz hsjdjs
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDozunda kıskanması açıkçası beni mutlu eder. "Ben asla sevdiğimi kıskanmam kıskanmak kendine sevdiğine güvensizliğin göstergesidir" diyenler kesinlikle doğruyu söylemiyor. Seven kıskanır endişe ve merak eder duvar gibi olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılOlurum. Kıskançlık ne a. mk kşmsenin davranışlarımı düzeltmesine giydiklerime karışmasına görüştüğüm insanlara karışmasına gerek yok kaç yaşında kadınım. Kıskanılacak bir şey yapmam zaten.
10 Yorumla Aşırısını istemem elbette ama mutlaka kıskanacağı zamanlar ve durumlar olmalı.
Bir çeşit sahiplenilme hissi veriyor buna da bazen ihtiyaç duyuyor insan.10 Yorumla
+1 yılÇok kıskanan insan sevmiyorum, hiç kıskanmayanı da sevmem. Ortası iyidir. Bide hiç kıskanmazsa bende zamanla sevmiyor hissi uyandırır, rahatsız eder olamam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Hiç kıskanmayan sevmiyordur. Aşırı kıskananda sevdiğini sanıyordur.
111 Yorumla- +1 yıl
Yok daha nesi 😬
- +1 yıl
Huysuz 😬
- +1 yıl
Hep öyle değilsin hsjs
- +1 yıl
😅 neden bugün huysuzsun söyle hele
- +1 yıl
Geçmiş olsundu 🤕
- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkıskanmıyorsa sevmiyodur değer vermiyodur sadece menfaat ilişkisi dir ki aldıgım verdigimi karşılıyorsa neden olmasın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı, belli bir ayarda tatlı tatlı kıskanılmak güzel bir duygu. Ama fazlası da zarar tabi, o zaman da yıkıcı etkisi olabiliyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNerde ne yapması gerektiğini bilen bir insanım kısıtlamaktanda kısıtlanmaktan da hoşlanmam ama ufak tefek kıskançlıklar tatlı olabilir tabi
10 Yorumla
+1 yılo kadar da gamsız olmasın yahu zaten kıskanç olmayan insan nasıl oluyor hiç kıskanılmadığım olmadı
10 Yorumla
+1 yılYok olmazdım ben araç kullanırken özellikle mıncıklanmayı seviyorum oraya bakma buraya bakma yoldayız müslüman nereye bakacagız 🤣🤣...
10 Yorumla
+1 yılYok olmaz öyle şey ya kıskanmayan sevgili mi olurmuş.. Kıskansın tepkisini göstersin ama boğmasın 😍
10 Yorumla
+1 yılHer insan bir değil. Kıskanmaması nadir de olsa olabilecek bir şey yani illa seven kıskanır diye bir olay yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmak kısıtlamaya giriyorsa asla kabul etmem ama uslubunca söylenen her seye varım.
20 Yorumla Olmam çok sıkıcı olur abartmamak kaydıyla kıskanmak doğaldır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılkıskançlık yerine goredir insan guveniyorsa cok kiskanmaz...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlurum saten avrupalı sevgili istiyorum
Kıskanmıyabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmem lazım ama ıccık kıskanılmak güzeldir diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılHyr olmazdim erkek değdin kıskansın yani kiskanmayan erkekden hayır gelmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Olurum. Kıskançlık zaten olması gereken bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılKıskanmak sevdiğini gösterir. Aşırı kıskanmak boğar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmayan sevgili mi olur kıskansın sahiplensin bende onu daha çok seveyim 😊
10 Yorumla Sevgili olma kriteri kıskançlık olmamalı diye düşünyorum.
10 YorumlaHayır beni kıskanmayan bir insanla duygusal ilişki sürdüremem. Domuzlar kıskanmazmış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmam o ne öyle aşırı itici buluyorum öylelerini ıy benden uzak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden az kıskansın ama hiç kıskanmaması üzer baskı kurmadan kıskandığı hissetmek isterim
10 Yorumla
+1 yılhic kiskanmamak bence normal degil insan sevdigini illaki kiskanir. ama bu böyle kisitlayici degil tatli seviyede oldugu sürece.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum sevgili neydi ajsjs
11 Yorumla- +1 yıl
Yeniyor, dürüm yapıp yiyon hapur hupur hsjd
+1 yılOlurum ever zaten normal olanda bu değil mi?
16 Yorumla- +1 yıl
Değil
- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
Kıskanmayan sevgiliyi kim ne yapsın
- +1 yıl
Her kıskanan seviyor anlamına mı geliyor, kıskanmayanlarda seviyor, hemde çok güzel seviyor✌🏻
- +1 yıl
Yooo.. hayvanlarda bile var bu kıskançlık duygusu :D diğer yarısını kıskanmayan hiç bir canlıdan hayır gelmez
- +1 yıl
Bende ki onun karşılığı; kıskançlık değil sahiplenmek ve sahip çıkmak ama senin düşüncene saygım var✌🏻
Domuz eti filan yemiştir olmam. d
14 Yorumla- +1 yıl
shsjsj :D olabilir
- +1 yıl
Çay sevmeyen ben zhdjsj
kıskandırmak için özel bir çaba sarfediliyorsa sırf onurlandırmak için kıskanmış gibi yaparım, diğer türlü kıskanmaya ihtiyaç duyan biri değilim.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Azıcıkta mı kıskanmıyacak?
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç kıskanmayacak
+1 yılOlamam bende kıskanıyorum ama bastırıyorum belli ettiğimde oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmam.
Ağzında ki elma olayım . Bir şans ver
014 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsiniz?
Cevap sahibi+1 yılSana takıntılı ruh hastasının biriyim :( bir şans ver
- +1 yıl
çık gizliden bi
Cevap sahibi+1 yılTanıyorsun:))
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorum. Çok sinirlisin :))
- +1 yıl
Tanıyor muyum kullanıcı üçüncü harfi shdjs
- +1 yıl
adının*
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adımın ücüncü harfi U harfi:) ((
- +1 yıl
Ben mi sinirliyim? Sinir olacağım şeyler yapıldıysa, sinirlenirim normalde sinirli biri değilim 🙄
Cevap sahibi+1 yılGüzelliğinin altında şirret bir kız yatıyor:)) adamı parcalarsın. Çok korkuyorum. Ama bi şans ver:))
- +1 yıl
:D jsjsh korktuğun şeyden uzak durmalısın
Cevap sahibi+1 yılKorkunun ecele faydası yoksa ne yapmalı :)
- +1 yıl
Gerçekten çok mu istiyorsun benimle tanışmayı? Kaç gündür bu inatla, ses kayıtlarıyla falan.. bi yandan üzülüyorum, çok kattıymışım gibi geliyor ama diğer yandan böylesi daha hayırlı olur senin için.
Cevap sahibi+1 yılBırakta hayırlı mı değil mi ben karar verıyım. Sana dair bir çıkarım yok. Sadece konuşmak seni tanımak istiyorum.. Çok mu şey ıstiyorum.
+1 yılKıskanan biriyle yapamıyorum
10 Yorumla
+1 yılKıskançla olamam zaten 🤷🏼♀️
10 Yorumla
+1 yılayarında olmalı
11 Yorumla- +1 yıl
ya şimdi gerektiğinde bu beni korur diyemiyeceksem ne anlamı var.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kıskançlık bir tercih değil
10 Yorumla
+1 yılBilmem. Biraz kiskansa güzel olur..
10 Yorumla
+1 yılKıskanmayan kişiden hayır gelmez ya, olmam
10 YorumlaHer şeyin bir dozu olmalı.
10 YorumlaKıskanmayan adamdan sevgili olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmıyor ise zaten anormal olur
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat