Kıskanmayan sevgili/eş ister miydiniz?

Hic bir şeyinize karışmıyor yanında tamamen özgürsünüz.. Sizi hiç kıskanmayan bir sevgiliniz/eşiniz olsun ister miydiniz? 😅
Net istemem..
Ben kıskanılmak, hatta kıskançlığını aşırı belli etmesini isterim. Hoşuma gider bu durum. Tabi ben onu kızdıracak, morelini bozacak kıskançlıklar yapmamaya çalışırım. Bu sefer kıskansın derken, ilişkimi bozarım..
Karışmak ve kıskanmak birbirinden tamamen soyut kavramlar
Hayatına birinin karışması, daima onu sınırlaması noktasında kim bu konumda mutlu olabilir? Bu çok vahim bir durumdur. Hem bu fıtrata da aykırı. Bir kişiye sürekli karışık kısıtlarsak o kendisi olamaz ki, bu zulume izin vermiş bir kukla olur ancak. Ama minik durumlarda "şöyle yapsan daha iyi olur" duruşu ise nahiftir, yapıcıdır.
Öte yandan kıskanmak sahiplenmektendir. Karşımızda kıskanmayan birisi varsa çıkarı için oradadır, herhangi bir duygu yüküne asla sahip değildir. Ama her şey de dozajı da iyidir. Kıskanıp da dünyayı dar ediyorsa, hayatı zehrediyor ve tek derdi kıskanıp problem çıkartmak ise o da büyük sorundur. Dozunda kıskançlık ise iki tarafı da önemli hissettirir ve güzel karşılıklarla da kıskanma eylemi çok nahif bir atmosferi inşâ eder...
Elbette hayırlısı, kıskanılmayı belli mertebe elbette çok isterim, kıskanırım da...
Tamamen özgür bırakırsa yanlış anlarım. Biraz kendini belli etsin. Ama çok karışmasın güvensin. Birbirimize sahip oldugumuzu bilir zaten çook kıskanılacak toplara girmeyiz.
Saldım çayıra Mevla kayıra da istemem sanırım 😂
Görüş
32Görüş
Hiç kıskanmaması da doğru değil çok kıskanması da. Dozunda tatlı tatlı hissettirsin kıskançlığını, ama öyle bir dozda olsun ki bana olan güveninden zerre şüphe duymayayım
Ufak tatlı kıskançlıklar olması gerekiyor bana göre
Kıskanmayan sevmiyordur bence yani biraz olsun kıskanması lazım
İlişkilerde kıskançlık, gerçek aşk gibi kontrolsüz bir duygudur. Kontrol edemezsiniz, kontrol ettiğinizi sanıyorsanız ya kendinizi kandırıyorsunuz ya da aşık değilsiniz.
Aşk yüceltilirken, kıskançlık yerilir nedense. Aslında ikisi de insanı hasta eder ya.
Hayır istemezdim. Öyle biri ile ömür gitmez. Aşırı kıskanç insanı bunaltan insanı hiç sevmem hatta haz dahi etmem ama kıskansın isterim. Tabi aşırı derecede olmamak kaydı ile. Kıskanmayan insan benim gözümde sevmeyen insandır. Kıskanan insan her zaman seven üstüne titreyen insandır. Kıskanmıyorsa şahsen ben o ilişkiden şüphe duyarım bir müddet sonra.
Kesinlikle kıskanç istemezdim. Kıskançlık sağlıklı bir durum değil. Karşı tarafa saygı duymamaya değiştirmeye baskı yapmaya başlıyorsunuz kıskanınca ve kesinlikle güven problemi oluşuyor. Ben bir erkeğimden beni sahiplenmesini beklerim kıskanmasını değil. Saygı her şeydir.
Her iki tarafında kıskanmaya hakkı vardır. Tabi bo, kunu çıkarmadan neyse %100 özgürlük isteyen gitsin ortam malı gibi dolaşsın bi zahmet olay bu
Allah düşmanıma vermesin ne öyle sevecekte kıskanmayacak hıh umursamazlık bu insan sevdiğini nasıl umursamayabilir ki güvenle filanda alakası yok hani bu konunun
Hayır ben kıskanılmayı seviyorum kıskanmayan birinden çabuk soğurum aksine eğer çok kıskanan biriyse kölesi olurum öyle çok bağlanırım.
İlerideki eşime sesleniyorum:
-Kıskan kısıtla beni müstakbel karıcığııımmm 😍🥰
Hayır. Kıskançlık abartilmadiğı sürece o ilsikinin tuzu biberi bence
Hayır istemezdim. İnsan sevdiği ufak ufak kıskanmalı
kısıtlanmak kimse istemez ama kıskanmayan biri bilemedim o kadar da olmasın istemem ben
Her kadın kadın olduğunu hissettirecek erkekten vazgeçemez erkeklerde öyle
Hiç kıskanmayan adamın sevgisini sorgularım. Ama kıskanmakla kısıtlamak karıştırılmamalı.
Asla istemem kıskanıcak ki gerçekten sahiplendiğini anlıyım rahat adam bana boş geliyo
Kıskanmayan istemem ama kıskançlığı hayatımı mahvedecek durumda da olmasın. Her şeyin fazlası zarar 😅
Kıskanmanın elbette dereceleri vardır ve aşırısı hastalıktır ama her insan sevdiğini kıskanır ben bunu sahiplenmek olarak görüyorum
Öyle eş/sevgili olmaz! Varsa da adı başka bir şeydir, bilmediğimizden eş/sevgili diyor aynı grupta gruplandırıyoruzdur.
İstemem. İlişkilerde Kıskanmayan insan o kadar itici ki. Domuzdan farkı yok.
Ben istemem o ne öyle sevgilim mi yoksa uzaktan bir yabancı mı
En İyi Görüş