Benden iki yaş küçük ve beni güzel bulduğunu biliyorum, beni bazen sadece görmek için ziyaret ediyor iş yerinde, her gün mesajlaşıyoruz ama bazen birden abla diyor bana
pek anlamadım amaçı ne
pek anlamadım amaçı ne
Yaş farkından dolayı kabul etmeyeceğini düşünüyor olabilir. Ya da senin sevdiğin bir kişi veya sevgilin olduğunu düşünüyor olabilir. Veya geçmişte kötü bir ilişkisi olmuşsa tekrar üzülmekten korkuyordur. (Kısaca bilemedim)
Yok sevgilim olmadığını biliyor ve onunda şimdiye kadar hiç bi ilişkisi olmamış
Belkide söylemeye utanıyordur.
senden hoşlanıyor ola bilir ama açılmıyordur abla diyor çünkü açılsa kabul etmeyeceğini biliyordur. kadınlar kendilerinde küçük erkeklerle birlikte olmaz
sadece benim düşüncem. ciddiye alma
Evet işte bu durumda aklımı çok karıştırdı ama evet benim için aslında gerçekten bir sorun, erklerde tabi bilmem
😂 biliyorumda ama tuhafıma gitti, ama sağol görüşün için
Cevap
3Cevap
Belki evli olabilir veya sevgilisi var olabilir
Yok ikiside değil :)
Senden farklı bir şekilde hoşlanıyor olabilir
Hangi şekilde?
Görünüşün diyelim
Ama abla demesi baya bi ters 😂
Seni sevmiyor ama senin fiziğin onun hoşuna gidiyor senden bir şeyler elde etmek istiyor ama bunu sevgili olarak yapmak istemiyor bu yüzden çok çekimser davranıyor. Seni düşünerek bir şeyler yapıyor bu esnaya kadar sana abla demiyor ama sonrasın da tekrardan aklına gelene kadar abla diyor diye bir düşüncem var
Yok inşallah dediğin gibi değildir, yani çok dindar bir insan, öyle bir şey beklemem ondan aslında
Yani etrafımdakı erkekleri kıskanıyor falanda
Dindarsa kesin bekle. Dediklerimi unutma bakta gör dediğim gibi çıkacak. Hatta nickimi kaydet sonra bana haklıymışsın diye mesaj atarsın bende biraz ego kasarım
😂 tamam sağol
Rica ederim
Abla merhaba. Bir şey sorabilir miyim?
Sor bakalim
Abla dememe gülmen gerekiyordu..
Biraz güldüm
Gelişmlerden beni muhakk haberdar et lütfen
Kalp kalbr karşı derler bir dakika önce sanırım yazmayacaksın diye düşünüp ikinci mesajı attım o esna da sende yazdın
Hahha yok burdayim
Dün yine yazdi gecenkn ikisine kadar mesajlaştık falan
Gecenin demek istemiştim, ama senin söylediğin gibi değil amacı sanki
Sana elbette başlarda bunu hissettirmeyecektir
Rica etsem o kişin fotoğrafını atabilir misin
Ne kadar da belli hoşuna gittiği cık sende
Yani sence daha çok hoşlantı öyle demesine rağmen?
Ha tamam, yok hoşlantı vardı bir ara soğudum ama
Tamam yinede sağol
Abla fantazisi seviyodur
Yok öyle olduğunu düşünmüyorum 😂 ama yinede anlamadım
Senin onu reddetmenden korkuyor olabilir soğuk felanmı yapıyorsun
Yok aslında iyi davranıyorum ama arkadaşı ona ikimizin yakıştığını söyledinde “yok ama o bizim ablamız” demiş
Ozaman sadece en fazla seninle takılır o
İşte bende öyle düşünüyorum, ama benim için dün sabahın köründe iş yerime geldi ve iki saat benimle kaldı falan
Büyük sensin sen yürü çıtır takıl biraz 😂😂
Bu iyidi ama yok sağol 😂
Yaşlar kaç
O 20 ben 22
Yani ilk başlarda biraz hoşlantı vardı ama şu an çok kararsızım açıkçası
Karşı oldukları için benim aklımıda karıştırdılar 😂 ama sence abla demesine rağmen hoşlantı olabilir mi?
Yok evlilik falan düşünmüyorum
Yok okadar ileri düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?