Benimle uğraşıyor, bana bakıyor bazen. Sizce seviyor mu?

adım zülal. diğer sınıflardan ege diye bir çocuk sürekli benimle uğraşıyor. bundan zevk alıyor. ben kızarsam ciddileşiyor o da. özür diliyor hatta bazen. koridorda beni görse yan gözle bakıyor bir süre, ben ona bakarsam (kısaca yakalanırsa) bakmaya devam ediyor ve gülüyor. "neden bakıyorsun?" diye sorunca "ben bakınca sen de bakıyorsun" diye cevaplıyor ancak neden baktığını "tabii ki" söylemiyor :))

beni uzaktan görse mutlaka bakıyor, bir konu bulup yanıma gelmeye çalışıyor. konu bulamazsa bana baka baka erkek kankamla uğraşıyor. şakaları çok sinir bozucu açıkçası. geçen gün 2 iddaya girdik.ikisinde de kazanana bir şey ısmarlanacaktı. ilkini o kazandı, ben ilk iddada ona bir şey alacakken o bunu istemedi. 2. iddiada benim kazanacağımı bile bile iddiaya girmiş meğerse. 2. iddada sordum "ya isteseydim, madem biliyordun benim kazanacağımı, neden oynadın?" .. "isteseydin alırdım." dedi. konuşurken vs. şakalaşınca gözlerinin içinin güldüğünü fark ediyorum. geçen hafta bir kızı eleştirdim çirkin diye. "sanki sen çok güzelsin!" dedi gülerek. ben de ona bir süre bakınca şaka yaptığını söyledi. diğer kız arkadaşlarıyla da şakalaşıyor ancak bana daha farklı yaklaştığını hissediyorum umarım yanılmıyorumdur. sanırım ben de ondan hoşlanıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
kısacası çocuğun teki benimle uğraşıyor + bazen bana baktığını farkediyorum. galiba arkadaşlarına da bir şeyler anlatıyor. geçenlerde duydum ama anlamadım. sinirimi bozuyor bundan zevk alıyor. üzülürsem özür diliyor.
Benimle uğraşıyor, bana bakıyor bazen. Sizce seviyor mu?