Sevgilimi kaybetmek istemiyorum ama kötü bir geçmişim var ve pişmanım itiraf mı edeyim gizleyim mi?

Lise yıllarımda sevgilim beni ilişkiye zorladı buna mecbur bıraktı kaçmama fırsat vermemişti. İstekleri sonra bitmedi tabi bir süre sonra alıştım hoşuma gitmeye başladım. Başka çıktıklarım oldu başkalarıyla da oldum. Kötü bir hayatım vardı biriyle tanıştım başta numara yapıyordur diye ön yargım vardı maddi durumu iyiydi kullanırım filan diyordum çıkmaya başladık. Tanımaya başladıkça daha önce tanıdığım erkekler gibi olmadığının farkına vardım ona git gide aşık olmaya başladım. Çok iyi biri olduğunu anladım diğerlerine benzemiyor hatta ailesiyle de tanıştırdı beni ciddi biri ilişkimizde huy olarak karakter olarak harika bir insan. Aşka inanmaya başladım onun sayesinde. Başka erkeklerle yatıp kalkmayı bıraktım kendime düzen vermeye karar verdim onun sayesinde. Ama kötü bir geçmişim var bundan haberi yok. Ondan gizlemekte istemiyorum bana güveniyor ama geçmişim çok kötü yaşadıklarım yaptıklarım ona karşı mahcupluğum var. Çoğu kez onu haketmediğimi düşünüyorum. Başta çıkma amacım farklıydı ama artık ilk düşünceö yok onunla ciddi düşünüyorum.
Geçmişte yaşadıklarımı anlatmak istesem de duyunca bırakırsa diye endişem var kaybetmek istemiyorum. Gizlesem içim rahat etmiyor ama kaybetmem en azından diye düşünüyorum.

Geçmişimden ve onunla ilk çıkmaya başladığımda ne amaçlı olduğumu söyledim bunun için eleştirmeyin yanlışımın hatamın farkındayım. Pişmanlığım var. Hakaret etmek yerine yardımcı olursanız sevinirim.
Sevgilimi kaybetmek istemiyorum ama kötü bir geçmişim var ve pişmanım itiraf mı edeyim gizleyim mi?