Ama merak ettim mesela açık bir kız namaz kılmayan birisini isteyebilir. Belki diye.
Namaz kılan birisiyle sevgili olur muydunuz?
Ama merak ettim mesela açık bir kız namaz kılmayan birisini isteyebilir. Belki diye.
Selamın Aleyküm. öncelikle Allah ibadetlerimizi kabul buyursun namazı her müslümana sevdirsin, kılmak ağır gelmesin. ölünceye kadar namaz kılanlardan olup secde anındayken alsın Rabbim canımızı inşAllah.. kılmak isteyen herkese de nasip etsin.. şahsen ben alnı secdeye değmeyen biriyle olamam.. Allah'ı saymayan ona itaat etmeyen onu terkeden beni de eder.
Ve aleyküm selam da o bakış açısıyla bakarsak sende Rabbinin emrini dinlemiyosun daha atıyorum benim emrimi hiç dinlemezsin diye de bakabiliriz
+1 :-) Allah hayirlisini nasip etsin kardeşim
ölürüm ona allah inşallah kalbini allah aşkıyla dolduran birini nasip etsin onla beraber bende kılarım :)
Helal olsun
nasıl bir sorudur bu bütün dünya terketsin sevgilim olmasın ama Allah alnımı secdeden kaldırtmasın tek sevgilim Allah , Hz Muhammed (sav) olsun onlar yeter bana...
Biz boşuna görselliğe önem vermişiz , paralar harcamışız senelerce. Baksana şu kızlara. Tumblr'dan çıkmaz 2 yumurta pişiremez laflara bak laflara
Sanane? Senin akılsızlığını kızlara yamama
Az önce bunların hepsi açık kapalı olmayan Müslüman mi olur diyordun şimdi neden kızları koruyorsun çok mu umrunda?
O bir '' hero '' . Az önce başladı namaza. Baktı iyi prim yapıyo kızları gördü tabi. Fazla gitme üstüne ablası. Yagız delikanlımızın gururu ile oynama
Yazında Senelerce para harcadım demişsin ne için? Kızlar için dimi.
Sen bu abaza halinle bana söz söyleyemezsin.
Seni ciddiye bile almam defolup gidebilirsin buradan. Umrum da değilsin yani.
Müslüman olmamaları onları korumayacağım anlamına mı geliyor?
Yanlış anlamışsın.
Dostum ben prensip olarak kendimi severim. Nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşarım. Senin gibi ailemden gördüklerimle , etraf dayatmasıyla iş yapmam. Anlıyacağın şu hayatın boyunca yapamayacağın ve söyleyemeceğin kelime '' sikimin keyfi '' ne isterse onu yaparım. Sen dayatmalarınla hayatına devam et. Mutluluklar.
Müslüman kızlarıııın koruyucusuuuuu ama gizli kullanıcı beyler isim veremiyoruz.
Kendi reklamımı yapmak istemediğimden gizliyimdir belki?
Senin hayat anlayışın Umrumda değil. Banane.
Benim hakkımda bir şey bilmiyorsun. Aile dayatması falan değil. Sen çok farklı anladın.
ya da anlamayacak kadar gerizekalısın. ya da kendi akıl kapasiten kadar yorumlayacak kadar aptal.
Ama ne olduğun beni ilgilendirmez.
Sen şeytanının yolundan gidebilirsin. Ölene dek..
Şeytanın yolundan gitmiyorum. şeytan direk olarak benim. Hayatımda hiçbir inançlıya saygısızlık etmedim hiçbir inançlıyı kandırmaya çalışmadım her zaman saygı duydum. Sen ateist bir kızın inancını aşşağılayacak kadar halsiyetsiz bir adam oldugun için aramızdaki farkı anlamanı isterim. Tamam '' Müslim Herooo '' anlaştık mı? Şimdi o çeneni topla bir dahada gücünün yettiği bir kıza veya inancı olmayan herhangi bir kişiye saygısızlık etme. Şimdi git sen yukardaki piyangolarına yavşamaya devam et hadi.
Sana defol git dediğim halde hala yazıyor musun? Bu kadar haysiyetsiz olamazsın.
Bu kadar ahlaksız olduğundan anlamalıydım bir şeytan olduğunu.
Sence bir Müslüman neden bir şeytanın sözlerini ciddiye alsın? :) Sen orada konuşa dur. O kızgın pişkinlikle dolu olan dilin cehennem ateşinde pişecek...
Cevap
30Cevap
Namaz kilan birine kurban bile olunur bunu kotu biseymis gibi sorman hiç hoş degil bnce
Kötü bir şeymiş gibi sormadım ki.
Bu sitedekilerin bayanların yüzde 95 i açık. Namaz kılana da iyi bakmazlar diye düşündüm çünkü kendileri ibadetten yoksun
Ozur dilerm bn yanlis anlamisimdr :)
Özür dilenecek bir şey yok.
Ama yine de önemli dğeil :D
Sorunu öyle bir şekilde sormuşsun ki sanki namaz kılmak ibadet etmek kötü birşeymiş. Şunu unutma nasıl ki bedenin ihtiyacını yeme içmeyle karşılıyorsan, ruhun ihtiyacınıda ancak ibadetle karşılarsın, beden fani ama ruh ebedidir.
Tamam da buradaki kızlarım yüzde 98 i başı açık nerden bilsin ibadeti ya.
Bırak ya :D
Sen inanıyor musun yazına.
İçki içen birisine çok imanlı bu adam ya demek gibi bir şey açık kadına imanlı demek.
ya bir git allasen gerçekten komiksiniz. bu nasıl bir psikoloji nasıl bir kendine güvensizliktir arkadaşım. yaptığın ibadetten neden utanıyorsun onu anlayamadım.
Ben niye utanayım kızım.
Gören de sizi tam Müslüman sanacak sözlere bak.
ben namaz kıldığım için utanmıyorum ama sen utanıyorsun.
Namaz kılmaktan kimse utanmaz düzgün konuş.
Sadece soru soruyorum öğrenmek için.
Eğer namaz kılmaktan utanan birisi bırakır. Şeytan o kadar uğraşıyor zaten...
soruş tarzından bu çıkıyor. her yerde mescit arayacak rahatsız olur musunuz felan... saçma yani. bu kadar endişe ediyorsan açık kızların tepkisinden kapalı bir kızla hayatını birleştir
Soruyorum sadece? Sorudan fesatlık çıkartacak kadar şeytan değilsindir umarım. Tartışma çıkartma lütfen...
fesatlık çıkarmadım sorununu kökten çözdüm ama yaranamadım
Ne demek istedigini anladim seven boyle sevsin
aynen tartışma konusu bile olmaması gerek. yani rahatsız olur musun bundan? diye bile sorulmamalı. ben kokoreç seviyorum ama istemezsen sevmeyebilirim kadar saçma
@CemKaradağ
Ama bu soru insani az da olsa dusundurdu namaz konusunda
@CemKaradag
Aynen kardeşim muslumanim bunla gurur duyuyorum çok şükür muslumanim elhamdulillah
Elbette. Utanılacak bir şey mi bu? Açık biriyim namaz kilmiyorum ama onun ibadetine saygı gösteririm sonuna kadar
İnsan kendisine benzeyen birisiyle birlikte olmak istemez mi?
öyle bir anlatmışsınki namaz kılmak sanki kötü bir şeyy
olabilir. kınamamda ama bu ne ya. nebilim. sanki sigara içiyoda alışmış işte kötü alışkanlık dermiş gibi haksız mıyım?
ne yani şurada kızların yüzde 98 i açık bunlar dinsiz mi? Bunlar da ateist o zaman?
açıkla alaksı yok konunun ya da dinsizlikle. herkesin dini kendine. ama dediğim gibi biraz namaz kılanları kötülermiş gibi oldu sanki
Namaz kılanları kötülemiyorum. Asla böyle bir şey de yapmam. Sadece sordum çünkü bu sitenin yüzde 95 i açık insanlardan oluşuyor. Ve çoğunun da sevgilisi namaz kılmıyor anlatabildim mi?
açık olanda namaz kılıyo. ama sorun ilginç
Acik biriyim evet ama 5 vakit namazını kilan erkekler cok hosuma gidiyor. Nefsini yenmeyi az da olsa basarmis biri. Rabbim oyle birini nasip etsin o zaman ben de duzenli kilarim beraber namaz kilariz.
İnşallah kardesin Allah gonlune gore versin
Tesekkur ederim hepimize hayirlisini nasip etsin Rabbim
Amin inşallah rica ederim kardeşim
Bu nasil bir soru lutfen muslumanuz biz ya sormaniz bilr yanlis gorende hristiyan ayin yapan bir sevgiliniz olsa sanir hicte sorun olmamali
Bırak ya bunlar mı Müslüman. Müslüman kapalı olur hepsi açık.
arkadaşım müslüman kapalı olur bunların hepsi açık diyorsan bunlara niye soruyorsun? Ki islamiyette namaz kılmayana bile müslüman değilsin diyemezsin. İbadetler imandan bir parça değildir.
Kötü bir sey mis gibi anlattin. Tabiki de olurdum. Ne güzel iste dinine düskün masallah :-)
Tamam ama kafeye gittiniz falan hep namaz kılacak yer aricaksınız mecbur
Ömrümü adardim onaa boyle bir lutuf kimsenin eline gecmezz oylee birii olsaa of of keske :(
Sen kılmıyosun yanında kendini nasıl hissederdin yanında?
Oyle biriyle evlenirim :) sevgili olup gunaha sokmak istemem
Tamam da şu an evlenecek durumu yoksa okul falan :)
bu soruyu sormandaki amaç ne? yani Allah yolunda birini yolundan cevirmek mi istiyosun?
ben olsam kesinlikle vaz gecmezdim hatta onun sayesinde bende namaza başlardım
Amaç bilgi edinmek.
Yani insan kendisi gibi birisini sever ya acaba öyle ilişki yürür mü diye sordum
Açık bir bayanım. Namaz kılan birinin sevgilimden ziyade eşim olmasını isterim.
Sevgili olmak zaten dinimizde yok
Cok beyendim yorumunu
Ben inançsız biriyim bana saygı duyduğu sürece sevgilimin namaz kilmasina karışmam ama bir süre sonra anlaşmazlıklar olacaktır ailesi olsun kendisi olsun beni kendi inancına göre yönetmek isteyecektir o yüzden olmaz benim için
Işte ben hoşgörü ile yaklaşırken hoşgörü dinine sahip olan arkadaşın acizligi :)
Kim?
ailesi değil kendi namaz kılıyor sanane ailesinden
Eksiyi veren. Sen benim ne yazdığımı anladın mi? Dedim ki ailesi bana sorun çıkarır ben inançlı değilim diye sen ne diyorsun burada kendini kılıyor muş ailesinden bananeymis anlayıp anlamadan insanlara saldırmayı ne güzel yapiyorsunuz siz. Bende hata neden size saygı duyuyorum ki
Ne yani eksiyi bir ateist vermiş olamaz mı? Onu mu takip ediyosun.
Bir eksi verdi diye işte hoşgörü diniii hoşgörü dinine sahip olan arkadaşın acizliğii olarak mı değerlendiriyosun? Sadece bir eksi vermesini?
Bu nasıl kafirliktir Allah'ım...
Artık veren için de yorum yap hadi :D
Sen saygı duymuyosun. kendini saygı duyuyormuş sayma sen çok pislik aşağılık birisin bir eksi yüzünden neler söylüyosun neler düşünüyosun yazıkkk sana ya şeytanlaşmışsın artık. Defol git sorumdan pislik. Bir daha da o iğrenç karakterini düzeltmeden gelme Müslüman sorularına.
Eksiği bana bir Ateist neden versin? burada karışmam dememe rağmen inançsız olduğum için o ek sinin verildiği bariz değil mi? Ben bana zararı olmayan bana saygı duyan insana saygı duyarım hiçbir kötü kelimem olmamasına rağmen fesat düşüncede olana neden saygım olsun? Aramızda ki fark bu anladın mi bak hemen nasıl hakarete giriyorsun nasıl terbiyesizlesiyorsun sana rağmen senin gibi olup sana karşılık vermeyeceğim sen bu hakaretler cennetlil ol ben kafir olayım tamam mi?
Karakterin yok iğrenç düşüncesiz birisin tam bir din düşmanısın. Sen kendin saygı göstermeden saygıyı hak edeceğini mi sandın? Bir eksi yüzünden böyle sözler söyleyip sonra üste çıkmayı mı düşünüyosun o kadar aşağılıksın ki ya rezil.
normal ateist bile senin o pislik karakterini görüp eksi vermiş olabilir.
Sen hakareti inancın yüzünden değil o pislik düşünce yapin karaktersizliğinden dolayı hak ediyosun.
Kötü sözün yok mu? Bir eksi yüzünden hoş görülülü dinine sahip olan dedin yazıklar olsun sana. Bu cümlen ne kadar kötü onu bile anlamayacak kadar gerizekalısın.
Çok daha büyük hakareti hak ediyosun sen. Bu kadar dinsizlik olmaz. Sen sanki hiç bir Müslümanın dini yorumunu eksilemedin öyle mi?
Sen hak ettiğin için hakareti yiyosun.
Cenneti ben İmanımdan dolayı ve Allah'ın bana merhamet etmesinden dolayı kazanabilirim.
Sen ise zalimliğin ve Allah'ın sana lanet etmesinden dolayı cehennemi kazanırsın.
geberdiğinde görücez...
Bak şimdi insanların sinir noktaları vardır anlatabiliyor muyum benim sinir noktami zorluyorsun şu an alttan alıyorum tek bir kelime daha et tek bir kelime daha hem aile avukatına hem şirket avukatına atacağım tek bir mesajla bu iş mahkemede sonlanir peşini bırakmam bu işin sana söylüyorum sabrımi sakin zorlama en adı serefsizim seni mahkemeye vermezsem
-lere ne cok takiliyoruz ateistler de bana - veriyor verince ne oluyor o an hosuna gitmemis vermis olabilir hakkina mi girdi?
Gizli ne içtiysen banada ver @googlehaniim takma bunu
ne güzel la işte Allah tan belanı mı istiyon gül gibi kız
Tabiki bea namazni klan ahlagda iyidr aile terbyesi alms kisi demektr saygıda kusr etmez benim evlencgm insanda keske namazıni klan olsa
Sen yanında kılmasan kendini nasıl hissedersin?
Günahkar hissedrm heralde bu durumu sen yasyosun
"Sevgilim acık sacık giyinsin herkesin gözü onda olsun " diyorsan öyle birini bul. Namaz kılan kız/erkek "1" adım öndedir ;)
Ağır ergenlere göre bir soru mükemmelsiniz bir Müslümanın böyle bir soru sorması beni utandırdı neyse Allah sonumuzu hayır etsin
Gören de seni 5 vakit namaz kılan İslam ı yaşayan birisi sanacak.
Hemde sorumu eleştirecek kişi sen değilsin. cevap vereceksen düzgünce ver yoksa defol git.
Tabiki olurum herkesin isteklerine sonsuz saygı duyarım ve ibadet bu çok ta güzel birşey ibadetin zorluğu mu olur hiç
ben böyle birini arıyorum ama bulamadım bulamadım bulamadımmmmm yar !!!
İmam hatibe bak :D
tabikide dostum öyle birini bulursam kaçırmamak için elimden geleni yaparım önceden kılıyordum nefsime yenik düştüm bıraktım beni eski halime döndürecek bir eş nasip etsin allah sanada hayırlısını :)
Bu hayatta herşey olur dostum ateistim kız arkadaşım 5 vakit namaz kılıyor :D
Ateistsen Müslüman kızla ne diye sevgilisin? Yazı kıza olm ayrıl. Evlenemezsiniz de.
Dine göre o kız kafir olur.
Bırak seninle sevgili olmayı yanına oturup yeni konu açılırken yanında bile oturamaz.
Yazık kıza.
Ben saygı duyuyorum birşey demiyorum oda beni ona göre doğru yola sokmak için çabalıyor bakalım sonumuz nolacak :D
Sen Müslüman olacaksan sorun yok da eğer ateistsen rahat bırak kızı aga yazık kıza.
O kıldığı namazları boşa gidecek sırf seninle konuştuğu için.
Ben kızı zorla bağlamıyorum olm kendi bilir git mi diyim kıza :D
Yazma kıza dininde yasak falan de :D
konuşma ln başka kız yok mu ya da sende inan bitsin olay :D
Git de benden daha hayırlısını bul de :d
İnanmadığım birşey için sevdigim kızı göndereyim yani ne kadar mantıklı acaba bu
oyle bir anlatmiski sanki adam alkolik esrar eroyin hersey var is guc yok der gibi ya
Site çok temiz bir ben kirliyim zaten aaa.. neyse küfür etmicem
Olunur tabi neden olunmasın çok da güzel bir eş de olur
Gelsin cemaat olalım, ne güzel olur. ben ezan okunurken gel kılalım camide diyorum adam hiiiiiç :(
Bu vakitten sonra olmam. Dindar sevgilim-ki ben de o kadar olmasa da öyleyim- rüya gibi yaşadığımız 1 yıla yakın süreden sonra bugün benden günah diyerek ayrıldı. Oysa ben günahı için evlenelim diye kendi aileme demiştim beni önemsemediler... İmkanımız yoktu. Ne olacak? Ölmüşüm gömeniim yok
Kız seni sevmiyodu heralde
Sevdiğini anlamak için hiç tanımayan bir insanın onun bana basıl baktığını görmedi gerek. Benim onu sevdiğimden de coktur belki
neden kapalı bir bayan aşık olmıyacak veya sevgilisi olmıyacak diye kuralmı var normaldir yani
insanın inançlı olması güzel, beni de teşvik eder bende ibadetlerimi yaparım onunla ne güzel olur; ama böyle olupta başka değer yargılarına küfreden, tarihini yanlış öğrenen bağnazlardan olmamak koşulu ile seve seve
Benim sevgilim bir ara kilmisti ama itici yani bence hosuma gitmedi
Neden ki
Herkes sorun etmem diyo
dindar erkekler herzaman itici gelir bana modern erkekleri severim
modernlik ve dini kıyaslaman akıl derecenin ne kadar vasat olduğunu anlamam yetti sğl...
neden eziklendin şimdi anlayamadım !
Sen benim inandığım Dine saygısızlık yapamazsın! Haddin değil. Defol git şimdi.
sen defol git salak
Itici olan sensin bence
ben Radikalim sevdiğim kız benı seven kız kemalist :D :D sorun olmuyor demek ki :D
Aynen bizim iş de benziyor böyle :D
Kim ne karışabilir tercihler arasında, tabi ki kılabilir.
ALLAH A INANAN O'NDAN ŞAŞMAYAN VICDANLI INSANDIR. BULAN BIRAKMASIN.
Öyle sevgilim olsa nekadar mutlu olurdum bir bilsen
Namaz kilmak ayip bir sey degil aksine insanin ufkunu acar rahatlatir dinin imani kolonudur
mecbur diye bişey yokki. dinde zorlama olmadığına göre her vakit kılabilir bende kılarım
Allah korkusu olan birini kim istemez
Herkes kendi gibi birisini ister bence sen kılmıyosan kılan da istemezsin gibi.
Çıktıpım yok ama sevdiğim hanım elhamdülillah namaz kılıyor
Tabiiiii çok isterim hemde
olurum kötü bir yanı yokki. tatille namaz birbirinden farklı şeyler ikisinin yeri ayrı
Arkadasim kafami buluyosun?
Hayır soru soruyorum
Bunun sorusu bile olamaz. En guzel insan o'dur.
Tabii ki olurdum mal mısın sen acaba
değilim ln düzgün konuş. profil fotona bak bir de namaz kılan kız arıyo :D
Her namazında bir kez daha aşık olurdum ona.
Tabiki olurum hic sorun olmaz cok saygi duyarim.
Onunlada olmazsam üstüme toprak atın ") :) :)
Çok mantıklı soru sormuşsun aferim
mantıksız mı?
niye kötü olsun adamdır hasıdır.
Kötü olur mu dedim?
Niye olmayim bu cok guzel bir şey
Olurum tabi neden olmayayım ki.
Enes sen misin bitanem
Onu eşim yaparım.
Hm sevgilin kılmasa yanında sen ne hissederdin ona karşı?
Aklı vardı yapmadı güzel sözmüş
Bulursam öyle birisini kesinlikle olurum.
kılmayanı almam :)
önce imam nikahı çagrır sonra kayardım
Olurum kanka
Evettt!
Hayır evlenmezdim.
Evet
O kılarken sen ne hissedersin?
Olurdum
Keskeeeee kılsa
Hep aradığım eş
isterim tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?