5 vakit namazında , namaz onun için önemli.
Namaz kılan bir erkekle sevgili olur musunuz ?
Namaz kılan bir erkekle sevgili olur musunuz ?
Sen gelen gereksiz tepkilere aldırma. ne demek istediğini anlamak zor değil. kendim giyimime kuşamıma dini açıdan dikkat edemesemde ben de namazımı kılarım ve en büyük duam karşıma abdestinde namazında düzgün karakterli biri çıkması. sana da maşallah Allah gönlüne göre versin.
Evlenirim öyle bir adamla diyecektim ki evlenmişim zaten öyle bir adamla çok şükür.
Biladerim neye göre sordun bu soruyu merak ettim.
Cevap
3Cevap
Bu ne kadar saçma bir soru. Neden olmayalım. Böyle erkek bulmak zor artık. Sevgilim Cuma'ya gidince bile ben o kadar seviniyorum ki. 5 vakit namazında olan erkeğin başımın üstünde yeri vardır.
Neden olmasın? İçkisi kumarı olan bir insandan daha tercih ederim.En azından ibadet ediyor.Diğer saydığım özellikler insanın cebine ve kendi bedenine zarar veriyorum.
Eşim olacak kişinin namaz kılmasını tabii ki çok isterim.
En çok istediğim şeylerden bir tanesidir bu. Rabbim inşaallah nasip eder.
hastamısın sen yaaa bu nasıl bir soru şimdi kızlar sana olmam derse namzımı bırakacksın sen namazı allah için kılmıyormsn yani...? soruna gelrse aşık olma sebebim olur benim allah öyle bir eş nasip etsin banaa aminnnnnnnnnnnn
Ateistim, ama olurum. Namazkılması değil düşünceleri önemli, uyumlu olabiliyorsak sorun yok. İlla ki bir yerde çakışır diye düşünüyorum ama denemek lazım
ilginç bir soru sormuşun..tabi ki de olurum ve bence kızların %90ı olur...niye böyle bir soru sordun anlamadım:)
namaz onu tutuyordur kızlardan, erkek istemez belki hem:))
neden olmayayım ..yada neden kızların sevgili olmayacağını düşündün merak ettim .sorun ilginç
yok be bro iyi güzelde tipte olması lazım onlar için .
THE END...
elbette.
Namazda başka bize kalacak hiç bişey yok
Niye olmasın kişiliği karakteri tipi düzgünse eş bile olur
olunur da namaz kilan flortle orda burada ugrasmaz.
takipteyim kardesim sorunu
cevabını bende mrk ettim
ben sorunun amacını merak ettim :/
şimdi bende merak ediyorum
şimdi belliki alkış bekliyosun. hayır olmam
Banane namaz kılıp kılmamasından.
olurum tabı neden olmayımkı.hoşuma bıle gıder.
Çok saçma bir soru kılıyorsa kendine kılıyor.
eş bile olurum
niye olmasın
Evlenirim tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar