Arkadaşlar eşim birkaç kişiyle bir işe ortak oldu, yaklaşık 6 kişi falan ve içlerinden bir tanesi de kadın. Ben bu kadının eşime karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü hep ona geceleri mesaj atıyor işle ilgili bahanelerle ve hep konuşurken temas ediyor, dokunuyor kocama. İşin garibi bu kadın evli hatta kocası da bu işin ortaklarından biri. Gün içinde hep beraberler ancak ben başka bir sektörde çalıştığım için onlara dahil olamıyorum. Eşime bir kere bu konuyu açmak istedim ama beni susturdu, çok yanlış düşünüyorsun dedi. Ama ben hislerimden yüzde yüz eminim kadının sevgilime karşı hisleri olduğunu biliyorum. İnanın eşimden boşanacak duruma geldim ama ona bunları söylemiyorum içim içimi yiyor delireceğim. Çünkü kocama sırf benim için o kadar yatırım yaptığın ortaklıktan çık başka iş kur diyemem, ama o kadının da hayatımızda olmasına dayanamıyorum. Çıkmazdayım. Allah rızası için bana bir akıl verin ne yapayım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar.. Kıskanç yapıda olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki kuşku insanı mahveden bir duygu.. En başta yapmanız gereken şey kendinizi ve duygularınızı sorgulamak.. Yani siz eşinize ne kadar güven duyuyorsunuz? Size şartlar elverişli olduğunda ihanet edebilecek potansiyelde bir erkekle mi evlisiniz? Yoksa size ihanet etmeyeceğinden yana mı düşünceleriniz.. Önce bu çıkmazdan kurtulmak için hangi yanınızın ağır bastığını bulmalısınız.. Sonrasında ise olay tamamen eşinizde biter.. Bir erkek ya da erkek mesafesini koyduktan sonra asla bir başkası ona yaklaşamaz ve bırakın tensel temasta bulunmayı sözlü şakayı bile yapamaz.. O sebeple müsaade veriyorsa bu eşinizin ayıbıdır.. Aynı şeyi siz bir başkasıyla yaşasanız ne tepki verirdi bu sorunun cevabını alın ondan.. Hakkınızda hayırlısı olsun.. Keyifli geceler..
#smellsmoke00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu tip durumlar karşısında sakinliğinizi korumanız ve fevri davranışlardan kaçınmanız gerekir. Aksi takdirde, eşinizi tamamen kaybedebilirsiniz. Sizin yapmanız gereken şey, evliliğin bir güven ilişkisi olduğunu, güvenin temel taşı olduğunu unutmadan bu ilişkiyi sürdürmelisiniz. Evet, o kadının eşinize karşı bir ilgisi olabilir hoşlantı olarak. Fakat eşiniz ona yüz vermedikçe ve size olan sevgisinden bir şey kaybetmedikçe asla ona şans tanımayacaktır. Karakterli ve eşini gerçekten seven bir erkeğin, karşısındaki kadınlar her türlü cilveyi yapsalar bile onlara dönüp bakacağını ya da aldatacağına hiçbir ihtimal vermiyorum. O yüzden eşinizden sadece ona karşı biraz daha mesafeli olmasını isteyebilirsiniz. Eşiniz de dediğim gibi sizi gerçekten seviyorsa bu hassasiyetinizi dikkate alacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜçüncü bir kişinin eşine ilgisinin olması sorun değil, o üçüncü kişinin hislerini ve davranışlarını kontrol edemezsin. Önemli olan eşinin ona karşı düşünce ve davranışları. Kıskançlık zehirli bir duygu, üçüncü kişiyi boşver, eşini bir başkasından korunan gerekmiyor, herkes kendinden sorumlu. Eşin istemediği sürece kimse aklını çelemez, kapılırsa da kızman gereken kendin veya o kadın değil, sadece eşindir, mesafesini, sınırını koruyamadığı için. Ya kapılır da aldatırsa diye bir kaygıyla yaşanmaz, bunu kendine yapma. Olursa, o zaman dert edersin.
10 Yorumla
Önemli olan kadının eşine değil, eşinin kadına olan davranışları. Eşin gerekli mesafeyi araya koyuyorsa, kadınla elinden geldiğince az iletişim kurmaya özen gösteriyorsa ve eşine güvenin sonsuzsa bunda rahatsız olunacak hiçbir sebep yoktur. Hayır eşim kadının iyi niyetli olduğunu düşğndüğü için araya gerekli mesafeyi koyamıyor diyorsan da eşini bu konuda tatlı dille uyarmanı tavsiye ederim. Rahatsız olduğun durumu kavga ederek değil de sakin bir şekilde eşinle konuşmalısın. Tabi mantıklı bir açıklama da bulunman gerekiyor ki sana hak versin. Bana kalırsa eğer eşinin sadakatinden eminsen bu konuyu kapat ve boşuna evham yapıp kendini yıpratmayı bırak. Sonuçta eşinin gönlünde sen varsın o hafifmeşrep kadın değil. Burada elzem olan konu sadece eşine olan güven duygundur. Bu yüzden diğer tüm varsayımları aklından çıkarmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aklındaki soru işaretlerini kaldırmak, içini rahatlatmak yerine seni susturmuş, düşündürücü..
Bence yüz bulmasa eşine o kadar yakın davranamaz..00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bu düşünce seni çok yıpratır hem seni hem eşini huzursuz etmeye başlarsın ve senden uzaklaşıp o kadına veya yakınlık gördüğü başka bir kadına yaklaşır.
Çok fazla üzerine gitme belki eşinin öyle bir düşüncesi yok ve sen söylediğin için kadının bakışına yakınlığına dikkat edecek farkına varmadan etkilenecektir.
Eşine güvenmekten başka çaren yok00 Yorumla
+1 yılGüven bir ilişkinin temel taşıdır. Kıskançlığınız, şüphe ve evhamlarınız asla kocanıza duyduğunuz güvenin önüne geçmesine izin vermeyin. Şayet ortağının kocanızın aklını çeleceği gibi bir endişeye sahipseniz ona göz dağı vermek ve " bu adam benim" imajı vermek adına kocanızla daha çok zaman geçirebilir ve ikisinin bulunduğu ortamlarda daha çok boy gösterebilirsiniz.
00 YorumlaSadece hislerinize göre hareket ediyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz demektir. Kadının hisleri de olabilir ama eşinizin ona karşı tutumu en önemli detay.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizi deneyin bence hareketine göre zaten anlarsınız bir de kadın hissediyorsa doğru çıkma olasaligi yüksektir.. veya baktıniz olmuyor eşinize aynı sorunla gelin onu kıskandırın ilgisiz olun kendinizi olumsuz olarak değiştirin sizi kaybetmek istemeyecek ve ne oldu neden boylesin diye sizle konuşmak isteyecektir.
00 Yorumla Her şey tamam da dokunmak nedir yani anlayamadım. Bence temas ettiğini görünce uyarmalısın. ben olsam sessiz kalmazdım yani hayatta. tabii ki konuşabilir işini yapabilir. sadece konuşmayı böyle şeylere bağlayamayız ama dokunmak? abartmış artık o. bence kendisiyle konuş. eşimin haberi yok de küçük düşmesin. sonra eşine anlat. böyle böyle dedim de. arkasından iş çevirmiş olmazsın. önce kızar sonra sana dokunamazdı görüşmeniz doğal zaten dersin. onun yaptığı da fazla yani bana göre, yine sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence eşinin iş çevresindeki tek kadın olduğu için öyle düşünüp kuruntu yapiyorsun saçma bir yakınlıklari olsa en başta kadının kocasiyla kavga ederler bence bu düşüncelerden kurtulman evliliğinizin yararına olur 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılKocası mal biraz, bi de bunlar evlenmeden önce adam başkasıyla evliymiş, kadın ayırmış adamı karısından öyle evlenmiş. Çok sağlam pabuç değil yani.
- +1 yıl
Anladım sıkıntılı biraz o zaman eşine bu durumdan rahatsiz olduğunu aralarina biraz mesafe koymasini istediğini tatlı dille ve huyuna giderek anlatirsan yapar belki çok anlayışsiz ve seni sevmeyen ihanet edebilecek biri gibi durmuyor çünkü
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılHisler baya kuvvetli demek ki hani bunu tamamen mesajlar ile yorumlamak da saçma olur hani deliller sağlam okur ise nafaka tazminat açarsın bosaninca rezillik çekme
02 Yorumla
Soran+1 yılYok maddi durumum eşimden daha bile iyi, ama ben eşime çok aşığım sıkıntı o, boşanmak istemiyorum sorunu çözmek istiyorum :(
- +1 yıl
Bunu eşinle konuşarak ancak çözer de olmadı aile danışmanına gidelim psikolog yani aracı olsun hakem konuşun değilse susarak daha büyük neden olur
+1 yılO kadın kocana Kocan da o kadına ilgi duyuyor. Ve ikisi de evli. Gizli kapılar ardında sürdürürler bunu çok güzel.
Senin durumun zor ispatlasan da üzüleceksin böyle bırakırsan da.10 Yorumla
+1 yılEşini karşına al açık açık konuş. En azından dokunma, gece mesaj atma gibi durumları halletmiyoraa eşinde problem vardır. Ya bunları hallet ya da ben yokum de. Bi rest çekmen gerekiyor. Hala bir şey yapmıyorsa geçmiş olsun eşin de durumdan şikayetçi değil demektir
00 YorumlaBenim karı bu karıda hoşlantı belirtisi sezdiyse, bu karı benden hoşlanıyor olabilir der bu saatten sonra. Bakışı değişir karıya, aferin yavrum, iyi bok yedin..
00 Yorumla
+1 yılMuhattabın kocan olsun ve bu durumu aranızda halledin derim. Dışarıya yansıtırsan intibanın kötüleşmesi anlamına gelir üstelik bu olumsuz görüntü işine de yansır. Gerisi artık sende
00 Yorumla
+1 yılBir kadın asla boşa şüphe duymaz ve sezgileri kuvvetlidir
Vardır bir bildiğin tek çare eşinle doğru düzgün konuşmak gibi geliyor00 Yorumla
+1 yılYakında eşine ya ben ya işin dersin sen böyle gidersen adamın ortaklığı bozulur sayende😂
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kendiliğinden bozulsa, diğer türlü ben ona asla böyle bir seçim yaptırıp zor duruma sokmam onu...
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke beni de çok seven bir kadın olsaydı da hayatında ne istiyorsa onu yapsaydım
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,7b cevap paylaştı. kadınla kanka ol oradan artık gözdağı verirsin böyle zaman içinde
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kadın da bir acayip beni ne zaman görse "Sen çok güzel bir kadınsın, ya saçını nerde yaptırdın bayıldım, ya siz kocanla (xxx) çok yakışıyorsunuz" falan gibi şeyler söylüyo deliricem :d
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanmana gerek yok. Dokunmak illa cinsellik demek değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni direk n susturmasi da garibime gitti bilemedim düşündüm degildir umarım
00 Yorumla
+1 yılO kadına söyle kocamdan uzak dur diye yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim de
00 YorumlaBu ki ufa kadinlar sogru hisseder bence de oyledir ancak Kocana guveniyorsan bir sey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSeni susturduysa eger sevisiyorlardir
Susturmasaydi iyidi00 YorumlaEşeğin kafasına karpuz sokmuşsun
20 Yorumla
+1 yılKıskanma boşver
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIs iliskisi sknti kendimden biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış yorumluyor olabilir misin?
00 YorumlaBisey olmaz yaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım