Aşk İlişkileri Bir gönüle girmek için acelen var mı? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bir gönüle girmek için acelen var mı?Yoksa kaçmıyoruz bir yere daha burayadayız mı diyorsun?)) Bir gönüle girmek için acelen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Acelem yok niyetimde yok gibi sj 1 0 Yorumla
movie_colic Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Acelem yok mutlu olacağım ve mutlu edebileceğim olsun istiyorum.. 3 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Acelemiz yok.😃 Acele işe şeytan karışırmış.😂😂😂 Kaçmıyorum ama burada olduğum malum.😃 1 0 Yorumla
Applefanboy Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Benim kalbim bana yetiyor :D :D çıkmaya üşenirim hem dışarısı soğuk üşümesin kalbim 1 0 Yorumla
isimyok00111 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Valla acelem olur vaktim değerli kimse için zaman harcayamam 1 0 Yorumla
yakisikli_birisi Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 86% +1 yıl evet var ama herhangi biri degil deger biri olucak😎 0 0 Yorumla
MagicOfLord Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Acelem yok gelene kapı açık onun kapısı açık ise bu kapıdan giremez burası sırat köprüsü... 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Acelem yok... Akışında güzel her şey.🍀🦄❤️ 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Aman yok ne acelem olacak şöyle iyiyim. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şu an için acele etmiyorum. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Niyetim yok 😁 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Acelem yok niyetimde yok gibi sj
Acelem yok mutlu olacağım ve mutlu edebileceğim olsun istiyorum..
Acelemiz yok.😃 Acele işe şeytan karışırmış.😂😂😂 Kaçmıyorum ama burada olduğum malum.😃
Benim kalbim bana yetiyor :D :D çıkmaya üşenirim hem dışarısı soğuk üşümesin kalbim
Valla acelem olur vaktim değerli kimse için zaman harcayamam
evet var ama herhangi biri degil deger biri olucak😎
Acelem yok gelene kapı açık onun kapısı açık ise bu kapıdan giremez burası sırat köprüsü...
Acelem yok... Akışında güzel her şey.🍀🦄❤️
Aman yok ne acelem olacak şöyle iyiyim.
Şu an için acele etmiyorum.
Yok bekliyorum
Yok be acelem.
Yok.
Niyetim yok 😁
acelem yok