Fikir verinnn acilll?

Şimdi çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum sinir krizi geçirdim acil bir öneri bekliyorum öncelikle bir tane çocuk var sürekli olur olmadık yerde karşıma çıkıyor gözümü atsam etrafımda hep o var yani bu olay daha çok farklı uzun hikaye şu an anlatamam, çocuk beni tanımıyor yani bir insandan nasıl bıkabilirsiniz ya o derece rahatsız edecek şekilde hayatımın her yerinde ve bende bunu biriyle paylaşmak istedim. ilk zamanlar arkadaşım olmadığı için kardeşime anlattım ve kardeşimle uzun süre bu konu hakkında konuşmadık sonra sonra arkadaşlarıma anlatmaya başladım çünkü ciddi bir konuydu 1 sene sonra felan yani bugün kardeşim (1😌 çocuğa istek atıp aniden yazmış sapık gibi her şeyini beğenmiş ve çocukta sen kimsin gece gece deyip buna küfür etmiş ve kardeşim gelip bana anlattı kafayı yedim ya böyle bir şey olabilir mi hayattan soğudum zaten hiç istemediğim bir insan çok rahatsız oluyorum kendimi aşırı rahatsız hissediyordum ve kardeşim ona yazdıktan sonra daha da kafayı yedim ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen
Fikir verinnn acilll?