Tabiatta hiç bir şey acele etmiyor; ay acele etmiyor, güneş acele etmiyor. Ama insan aceleci bir varlık, biz acele ettiğimizde ruhlarımız geri kalıyor. Çünkü bir yere vaktinden önce varmak, bir parçanı yolda bırakmak demekmiş aslında.
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Ben aceleci değilim.. zaman insana sabretmeyi öyle bir öğretiyor ki gerçi umursamıyorsun da bir süre sonra.. olursa olur olmazsa zaten alıştık diyorsun
Aceleci değilim ama tezcanli ve çoğu durumda sabırsız biriyim😬
Akışa bırakıp dingince yaşamaya çalışırken bir şey eksik gibi geliyor , hep kasedi hızlı sarmak istiyorum nedense. Ne olacaksa bir önce olsun diye belki kim bilir
Aceleci olmak çok yavaş olmakdan iyidir, yavaş insana tahammül edemiyorum kafayı yiyorum ya. 10 dakikada bitecek işi sündüre sündüre yapıyorlar bir saatte yapıyorlar düşününce bile çıldırıyorum
Bir konuda hata yapmış olabilirim eski hesabımı sildim ve emeklerim boş gitti çünkü ondan nefret ettiğim kuzenim burayı kullanıyordu beni tanımasın diye silmek zorunda kaldım
Ondan nefret ediyorum hele beni burada bir görseydi var ya annesine gidip yetiştirildi annesi de bütün sülaleye doldururdu annem de annesinden hiç hoşlanmazdı yani eltisinden kendisine çiroz derdi