ANLAYAMADIM BEYLER ÇÖZMEK İSTİYORUM, YARDIMCI OLUN LÜTFEN?

Eski sevgilimin aslında 2018 yılı'nın ekim ayında çıkmışlar yani şimdi ki 2021 yılı ile bağdaştırarak 2019 yılı ile diğer yılların toplamı olarak 2 yıl olmuş olan ilişkilerine 3 yıl diyorlar bir de kerizler, benim şüphelerim doğrultusunda da bunlar ayrılalı benimle eski sevgilimin geçirdiği 3 ay olmuş ve bana öncelerden çok nazik davranan erkeğin sonralarda gerçek yüzünü görmem ile kullanılmak ya unutmak için cepte olan bir kız olduğumu anladım. Ayrıldıktan 9 gün sonra beni neden özel numaradan ararsın ki? Üstelik fake instagram hesabımdan onu takip ediyorum ve salak 2 yıllık sevgilisi beni fark etmedi diğer kızları takipten çıktı. Çok mutlu story'ler, tam aşık gibi fotoğraf hikayeler, atıyorsun da benim aklımı neden kurcalıyorsun tam kendime gelmeye başlamışken yani 1 ay çıktık ama yeni ayrıldık 10 gün oldu yani anlayamıyorum bu erkekleri beni dün 2 defa (Özel numaradan) aradı neden sizce beyler? Konu nedir 1. De açtım kimdir diye 8 saniyeliğine onun sesine benzettim sonra kapattım ama tekrar aradı bu sefer de açmadım, konu nedir sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Yanıt lütfen . 😂
ANLAYAMADIM BEYLER ÇÖZMEK İSTİYORUM, YARDIMCI OLUN LÜTFEN?