Eski sevgilimin aslında 2018 yılı'nın ekim ayında çıkmışlar yani şimdi ki 2021 yılı ile bağdaştırarak 2019 yılı ile diğer yılların toplamı olarak 2 yıl olmuş olan ilişkilerine 3 yıl diyorlar bir de kerizler, benim şüphelerim doğrultusunda da bunlar ayrılalı benimle eski sevgilimin geçirdiği 3 ay olmuş ve bana öncelerden çok nazik davranan erkeğin sonralarda gerçek yüzünü görmem ile kullanılmak ya unutmak için cepte olan bir kız olduğumu anladım. Ayrıldıktan 9 gün sonra beni neden özel numaradan ararsın ki? Üstelik fake instagram hesabımdan onu takip ediyorum ve salak 2 yıllık sevgilisi beni fark etmedi diğer kızları takipten çıktı. Çok mutlu story'ler, tam aşık gibi fotoğraf hikayeler, atıyorsun da benim aklımı neden kurcalıyorsun tam kendime gelmeye başlamışken yani 1 ay çıktık ama yeni ayrıldık 10 gün oldu yani anlayamıyorum bu erkekleri beni dün 2 defa (Özel numaradan) aradı neden sizce beyler? Konu nedir 1. De açtım kimdir diye 8 saniyeliğine onun sesine benzettim sonra kapattım ama tekrar aradı bu sefer de açmadım, konu nedir sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Yanıt lütfen . 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bi başladı mıydı dertler üstü üste geliyor hep.
Çok takılmamak lazım ama elden gelmez tabi ki..
Allah kolaylık versin ne diyelim..
Evet haklısınız, çok takılmamak gerekiyor yalan yanlış olan şeylere. Cümlemize Allah kolaylık versin her konuda.
Bazilari karaktersiz olup, sevgilisi varken yedekte de birini tutma istegi duyuyor. Bundan sana fayda grlmez. Ha, git fake hesabindan ilgi goster;bak bakalim enterese oluyor mu yoksa umursamiyor mu. Oradan bile anlarsin ne kadar değerin var.
Fake hesabımdan falan yazmayacağım abla çünkü 2 yıllık sevgilisinden çocuğu varmış ve onu seviyor anladım zaten ama ayrıntıları öğrenmem gerekti kafamı yormayacağım artık zaten.
O zaman engelle, kafani mesgul etmesine izin verme.
Engelledim zaten her yerden abla. Benim için unutmak kolay ilk başta salak yerine koyulmak kötüydü ama alışırım hemen
Hatirlanmayi hak etmiyor. Bosver, kurvalama;kendi capında eglensin.
Bence başka birini seviyor
Evet ama aniden beraber iş yaptığı bir abisi var o da beni o gün aradı ve yardıma ihtiyacın olursa beni ararsın da dedi. Neden sizce? Yani eski sevgilim demiş midir sizce?
Derdini seveyim. Git bir çocuklarına karşı bir ekmek dahi alamayacak bir anne babanın gözlerindeki çaresizliğe bak. bir daha başka hiç bir şeyi anlamaya çalışmak istemezsin.
Kardeşim ben bilmiyor muyum sanki milletin derdini? Ben bu konu ile alakalı bir şey mi sormuşum insan ilişkileri veya hayat yaşantısı? Her şeyi boş yaptığınız gibi yorumlarınız ve düşünce özgürlüğünüz ile de her şeyi mahvediyorsunuz! O yüzden sizin gibiler seslerini kesmeli. Ve yorumlardan uzak durmalı...
Boş yapacaksan, yorum yapma, milletin derdinden banane yardımcı olamayacaksan konu dışında bir şey yazmayın.
Herkes kendi derdine, yaptıklarına baksın.
Yiğidi öldür Hakkını yeme diyenlerdenim çok güzel cümlelerin, tam feminist kadın bakış açısıyla yazılmış kalıplaşmış söz öbeklerinin muhteşem birleşimi sandığımdan zekisin ama ''tecrübesizsin''(yukarıda ki yazdığın yazıya istinaden şimdi okudum tamamını).
Peki yazmak sormak istemiyorum ama... yazdıkları mı kavrayabildin mi? Benim de senin düşündüğün gibi tecrübesiz insan?
Yeter bu kadar, yazılarını okurken bana karşı olan sinirini hissedebiliyorum böyle olduğunda cevap vermeyi sevmiyorum. Çünkü ben kötü adamım.
Açık sözlülüğünüzü beğendim böyle olaya devam edin. Ve yorumunuz düşünceniz beni ilgilendirmiyor, siz için artık.
kim kiminle neden çıkmış?
Eski sevgilimin 2 yıllık sevgilisi ve çocuğunun olduklarını beni kullanmak istediğini öğrendim yalan söyledi bana 1 ay çıktık ayrıldık ama özel numaradan 2 defa aradı beni ve bana karşı hiç bir yanlışı olmadı ama özel numaradan aradığında o gün abisi var çalıştığı yakın birisi o da beni aradı yardım bir şey lazım olursa ararsın diye o gün eve dönmüş 2 yıllık sevgilisinin evinden ayrıldığını söyledi tanıdık abisi okul için, konu bundan ibaret anlayamadığım için sordum
Kafamı yormam
Neye yormazsınız? Anlayamadım