EVDEN KAÇICAM YARDIMCI OLUN?

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve yıllardır kabul edip boyun eğmem gereken bir konu vardı ama artık baş kaldırmak istiyorum o konuda şu şekilde söyliyim babamın dışarıya yönelik olmasıydı şu an bu site yazınca yasaklıyor ama dolaylı yoldan anlatmaya çalışacağım size. Babam kendi yaşıtlarıyla ve erkeklerle konuşuyor ne manada olduğunu anlarsınız umarım tiktok üzerinden görüntülü bir şekilde vücutlarını gösterip zevke geliyorlar. Babam için kanıt yapmak adına bende farklı bir numara alıp onunla konuştum ve gerekli bilgi ve kanıt var elimde ancak şimdide aile üyelerim kabul etmiyor boşansak nolacak bu yaşta diye sürekli üstüme geliyorlar. Yakında ablam da evlenince evde tek kız olarak kalacağım ve babamla asla anlaşamam kendisi üniyede yollamıyor beni aynı zamanda beni 5. Sınıfta ilk r@gl gördüğüm zaman zorla kapattı. Sözde kendisi imamdır ancak yaptığı şeyler yüzünden bana göre yatacak yeri yok. Şimdi sorum şu kaçmış veya kaçacak kızların planlarını merak ediyorum. Ve sizce kaçmakta haklımıyım?
EVDEN KAÇICAM YARDIMCI OLUN?