Güncellemeler
+1 yıl
Ben ciddiyet seviyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sanki herkes duygsal bir ben ciddiyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevgi ile büyümüş birine iğrenç gelmez böyle şeyler
Duygusallik acizliktir. Bunu herkes bilir ve gülür. Sevgi ile buyumus kisi de biktigi icin igrenc gelebilir bilemezsin
Duygusallık acizlik değildir, esas acizlik sevgiyi iğrenç bulan ve hiç bir duyguya mutasıp olamamaktır, sevgi ile büyüyen birine böyle şeyler iğrenç gelmez, içinde hiç birşeye sevgi yoksa hayatı kaçırmış bu zamana kadar ot gibi yaşamışsın demektir
Sevgi olabilir diyorum. Ama insanin sevgiye ihtiyac duymasi ve istemesi igrenc diyorum. Net duygu somurusu Yoksa benim de sevdigim esyalarim var. Insanlardan hayir yok o iptal.
İlla bi sevgiye ihtiyaç duyulur, eşyaların yalnızlığını gidermez mesela iki laf edemezsin, Bi eşyanla çıkıp kahve içemezsin, bişeye üzüldüğünde bi eşyan sana sarılmaz, insanların birbirine sevgi duyması kadar doğal bişey yok ancak nedesem boş şu an sevgiyi sen hissettiğin zaman görebilirsin onun dışında görmek istemediğin kadar kör olursun
Ihtiyac olan seyi almazsan ya ölursun. Yemek yemeyince su icmeyince. Ben Hic gormedim bak yasiyorum buna ihtiyac diyebilir msiin?
Pardon kaç yaşındasın?
20
Çok değil 10 yıl sonra tekrar bu konuyu görüşelim :)
Neden ki. ne oluyor 30 yasinda?
Gercekten merak ettim
Çok yolun başındasında ondan biraz daha ilerle saçlar hafif beyazlamaya başlasın senşn bu ciddiyetinin yanında kimse kalmasın, Bi yalnız kal bakalım ne kadar birinden sevgi istemek görmek iğrenç gelicek yalnızlık o an ne kadar koyucak bakıcaz
Evlenmek istemiyorum demedim zaten benim gibi ciddiyet insani niye olmasin? Millet artik 35 40 ta evleniyor o zaman onlar ölsun.
Duygu somurusu yapmasin yeter
Evlenme yaşı ile ilgili bşey demedim ciddiyet insanı biri bul ikinizde memnuniyetsiz asık suratlı hiç gülümsemeyen bireyler olun, yani saçma düşünceler, dediğim gibi 10 hadi 15 yıl sonra olsun o zaman konuşuruz bunları tekrar :)
Size istek attim mesaj atar misiniz. Dusunceleriniz farkli
Kopuk baglanma. Duygusal eksiklik var sende. Yani takıntılı bişey yaptığın.
O ne demek? Sadece ciddiyet seviyorum.
Ciddiyet seviyorum diye tanimlayamazsin. Çünkü diğerinden tiksiniyorsun
Duygusallik zayiflik degil mi sonucta?
Beyninde bunu kodladigin için tiksiniyorsun yanlış öğreti. Güç kimseye kendini kanitlama derdinin olmamasidir. Duygu insan demek zayıflık olur mu hic
Bunu kodlamadim. Refleks gibi benim icin igreniyorum. Heo boyleydi. Ornegin sevgiline sev beni dersen bu acizlik degil mi? Cocuk sana anca gülür. Bu acizlige bir ornek.
Kodlamak derken sen bilinçli yapmıyorsun. Demek istediğim bilinç altı. Sevgi istemek acizlik değildir. Annem babam kardeşim arkadaşlarım sevdiğim kadın beni sevsin isterim en aciz insan benim o zaman sana göre
Evet bence sen kendine yetemiyor musun? Birisinin seni sevmesini istiyorsun?
Yetiyorum. Hayat siyah ya da beyaz değil. Sevgi verse hoşuma gider vermese yikilmam. Dediğin hayatın gerçeğine de uymuyor sen de yetersizdi o zaman. Burda kendini kanıtlamaya çalışıyorsun. Çok eziksin demem gibi bişey anlamlı değil
O zaman ihtiyac degil oyle yazmissin ya kanitlmaiyorun sadece gereksiz diyorum ona
Hayat siyah beyaz değil. İhtiyaç demek o olmadan yaşayamazsin demek değil. Kimse olmadan da yaşarsın ama eksik yaşarsın. Bu şeye benziyor hergun makarna yemeden yaşayamazsin demek gibi bişey yaşarsın belki. Ama anlamli değil
Hayatta tek sevgi mi var bir suru guzellik var zaten sevgi igrenc bir sey
İhtiyaç herkesin, travman var sanırım
Travmam yok sadece hayyat mutlu oldugum seyler farkli ve duygular degil acizlik bence iste. Ihtiyac degil diyorum oyle olsa yasamazdik
Bu da bi duygusallık mutlu ediyor seni. Bu insan da mutlu edebilir ki o daha mantıklı zaten
Ben sana birsey diyeyim mi 20 yillik omrumde ogrendigim en onemli sey kimseden hayir yok bu lafimi unutma
Bak bu bile bir takıntılı bakış açısı. Sevmek gerek insanları ama mecbur olmadan. Hayat böyle anlamli. Kimseden hayır beklememelisin zaten. Hayatta en önemli şey kendi karakterine kattığın artilar paranin bile onemi yok 1500 kazan yeter. Hayatin gerçeği bu
Ailenizden sevgi görmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz.
Hayir yani ben ciddiyet insanuyim. Duygu somurusu seviyor insanlar.
Kabul etmezsiniz zaten.
Belki ondan da kaynaklanabilir ciddi olmami onlardan ogrendim ama gene de duygusallik acizlik degil mi?
Değil.
Ornegin sevgiline sev beni dersen bu acizlik degil mi? Cocuk sana anca gülür. Bu acizlige bir ornek.
Beni sevmeyen biri ile sevgili olmam.
Ornek dedim yani annene de desen gulur baskasina da arkadasina da. Duygusallik acizliktir demeye calisiyorum.
Kanka bilim insanları senin durumunda olan insanlara
Sevgi eksikliği sendromuna bağlı psikolojik rahatsızlık olduğunu öne vuruyorlar
Senin sevilmeye ihtiyacın var 🤣🤣
O bilim adamlari islerine baksin duygular bilimin konusu degil zaten. Ben ciddiyeti seviyorum.
Ciddi olmayarak mı 😉
Aşırı gereksiz ilgiden hoşlanmam
Her şey gereğince güzeldir
sevgiyi hak edene verirsen çok güzel bir şey
ne kadarda sevgisiz bir bağyan
Gereksiz birsey o
yok yauw harbi mi
Kızgınsın
Neye? Gayette iyiyim. Ciddiyeti seviyorum sadece.
Anlık ya da farkında olduğun Kızgınlık değil bu
Ben 10 yildir boyleyim
Anlatamıyorum bence neyse unut gitsin
iğrenç falan değil